Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013, cz. IV 0 0%
Śmiechy, piski i pełzanie, a przede mną już kolejne wyzwanie 0 0%
Główkę pięknie już trzymamy, wkrótce usiądziemy bez pomocy mamy 6 15,00%
Już obiadki pięknie jemy i do mamy się śmiejemy 3 7,50%
Nasze dzidzi są radosne, a mamusie chcą już wiosnę 8 20,00%
Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię 19 47,50%
Obiadki wcinamy, na ząbki czekamy 2 5,00%
W wanience nóżkami sobie chlapie i czasem mamę za włosy złapie 2 5,00%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 20:35   #3571
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Hej
Pamietacie mnie jeszcze?
Nie mam niestety kompletnie czasu na wizaz
Moje dziecie niestety zajmuje mi caly moj wolny czas...
Nic nie jest z nim lepiej ciagle placze prezy sie i steka Chyba bedziemy sie tak meczyc do 6ciu miesiecy
Jak jest pogoda to wsadzam go w wozek i spaceruje do upadlego bo wtedy spi i nie placze...
A poza tym caly czas sie rehabilitujemy mamy wzmozone napiecie miesniowe, asymetrie i jeszcze jakies trzecie schorzenie ktorego nazwy nie pamietam.
Pomino skonczonych trzech miesiecy glowka u mojego Bartoszka lata jak u niemowlaczka. Mam nadzieje ze po tych cwiczeniach wszystko szybko sie wyrowna.
Morfologia kiepska mamy wspomagac sie cebionem multi zeby nie bylo jesze gorzej.
Pozdrawiam Was mamusie

LADANKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!
Hej hej! Mam nadzieję, że maluchowi jednak sie odmieni szybciej niż po 6 miesiącach Odzywaj sie czasem do nas!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:38   #3572
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
zanim was nadrobię..
Marcin oficjalnie ma stwierdzoną nietolerancję laktozy i białka krowiego, bylismy dzis u gastroenterologa więc na dwa karmienia mamy nutramigen, a dla mnie kontynuacja diety beznabiałowej
diorisha, inwersja doradźcie jak ja mam podać dziecku te gorzką mieszankę? spróbowałam i zebrało mi się na
wczoraj mialam spotkanie z potencjalną nianią Marcina. babka koło 60tki, w miarę ogarnięta, ale boję się, że tylko na kasę sobie wszystko przelicza trzy razy mnie pytała czy będzie pełny etat w przyszłości. ccoś czuję,że ciężko będzie znaleźć nianię

nie miałam okazji w międzyczasie, więc witam wszystkie nowe mamusie

a teraz wybaczcie..nadrabiam
Miłosz pije normalnie. Czasem bywa rozkojarzony, ale nie wiem czy to z uwagi na smak czy może coś innego ma wpływ. Może te skoki?

Często to co dla nas wydaje się ohydne, a bez wątpienia Nutramigen taki jest, dla maluchów jest wyborne. Odkąd pije Nutra nie chce pić wody Już nie próbuję się domyślić dlaczego, bo kwestia smaku jest dla mnie absolutnie nielogiczna

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

zapomniałabym.. Ladan gratulacje samych szczęśliwych chwil
Stary 2014-01-09, 20:42   #3573
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Dziewczyny,czy to możliwe,że moja mała dziś dopiero świruje po wczorajszym szczepieniu?Jest nie do zniesienia,nie chce spać,wyje nie wiadomo czemu,zasnie przy cycku,chcę ją odłożyćle to oczy jak 5 złotych,już ręce opadają.Zwykle o tej porze już śpi,a dziś nie widać,żeby miała zasnąć

U Nas jest identyko..nie mam juz siły..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:44   #3574
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Witam się nocną porą!
Mój mały nie śpi, tylko kwęka, a ja muszę ćwiczyć! Ale dopóki nie zaśnie, nic z tego

U nas szósty dzień bez kupola
2-3 dni temu poszły dwa czopki i termometr i nadal nic

Śliczne masz córeczki Nic dziwnego, bo po takich rodzicach

Ja więcej ściągam elektrycznym. Jak ściągałam po karmieniu to elektryczny wyciągał np. 50-60 ml, a ręczny 20-30 ml

My chyba też przejdziemy już na 4 Jutro będziemy się mierzyć

Biedulko,

słabo

A ja ryczę przy Położnych
Ostatnio było widać wszystko, jak się rodzi dziecko Chylę czoła dziewczyny SN

teraz na Style leci Noworodki - walka o życie jakie maleństwa

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:46   #3575
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Miłosz pije normalnie. Czasem bywa rozkojarzony, ale nie wiem czy to z uwagi na smak czy może coś innego ma wpływ. Może te skoki?

Często to co dla nas wydaje się ohydne, a bez wątpienia Nutramigen taki jest, dla maluchów jest wyborne. Odkąd pije Nutra nie chce pić wody Już nie próbuję się domyślić dlaczego, bo kwestia smaku jest dla mnie absolutnie nielogiczna [COLOR="Silver"]
no wlasnie u mnie jest problem, bo marcin zadławił sie jak próbowałam mu podac nie bylo mowy o zjedzeniu tego bede chyba mieszała ze swoim na poczatek
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:52   #3576
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Musze sie pochwalić - dzis odbyłam z Antkiem pierwszą podróż autobusem jedną wiochę dalej od naszej, zaliczyłam biedre, dużego lewiatana i spacer nad jeziorkiem W biedronce w ogole nie bylo żadnych słoiczków 4m+ ! Dopiero w lewiatanie zrobiłam spore zapasy.
Antkowi nie smakuje zupka jarzynowa z bobovity :/ w składzie jest marchewka, ziemniak i troche pora dlatego się dziwie bo ziemniaka i marchewke z hippa zjadł. Krztusił się jakby nie mógł przełknąć więc dolałam troszkę wody żeby było rzadsze ale niewiele pomogło. Wybredne dziecie

Mam górę ubranek do wyprasowania, okropnie mi się nie chce
Ja pamiętam, że z bobovity były wstrętne te zupki

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
najgorsze ze moja sie nie madrzyla ale jej odbilo po wizycie coreczki
wtf?
a teraz probuje uspic mi dziecko i jej nie idzie
hehe
zaraz zrobie to w 5 minut i jej w piety pojdzie

a co do lapania za cycka to myslalam ze piszesz o tz heje
Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

dopóki karmię to teren zakazany
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:55   #3577
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czeszko

mielismy isc na spacer ale sie rozlalo...nie wiem jak przezyje ten dzien bo maly bez spaceru prawie w dzien nie spi w ogole to od poczatku moze z 5 razy nie bylismy na spacerze...

patrzcie co moj maz namalowal na scianie w pokoju Bartosza duma mnie rozpiera nieco nie zmiescilo sie w kadr i zdjecie robione telefonem

Wooow! Zdolny chłop~!

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
przyszły kalendarze dla dziadków, super jakoś, szczerze polecam
http://allegro.pl/3x-fotokalendarz-a...815213996.html
My też planujemy kalendarz, przynajmniej dla prababci. Moi rodzice takich nie używają...

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
u nas zapalenie spojówek, wszystko wczoraj się szybko rozwinęło, wieczorem pojechaliśmy do lekarza, po lekach dzisiaj na szczęście lepiej
Zdróweczka!

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
ale będę mieć do nadrobienia

No ale to może wieczorem, póki co nieżywam. Od 9 rano wprawdzie już mnie nie goni,ale jestem na maksa odwodniona, nerki mnie bolą, pokarmu mało i daliśmy Tusi mm po raz pierwszy od powrotu ze szpitala, nie była zadowolona. No ale jak Karmi się przyjęło to widzę,że coś już napływa.
Oby to się nie odbiło na kp

Nawet w ciaży nie miałam takich sajgonów z żołądkiem, mam 3 kg mniej w stosunku do wczoraj, więc muszę to nadrobić.

Zdrówka!~

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
My juz po lekarzu. Mamy sie inhalowac, oklepywac i 2*dziennie oscillococcinum (tz sie smial ze cukier kupilam za 16zl :P) w poniedzialek do kontroli, a jakby cos gorzej bylo przez weekend to na dyzur jechac. Mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze

Mala sie chyba od mojej mamy zarazila, bo my razem mieszkamy, niby sie nie zbliza do niej ale zarazki po domu sie kreca

Mamy kaszlacych dzieciaczkow, wychodzicie na spacery?
Zdrówka! Czytałam co pisałaś o bioderkach... Ogólnie jestem wkurzona, bo u mnie pani wielka doktor nie podała ŻADNYCH konkretów, nie dała nic co by było jakimkolwiek wynikiem badania... o kant d*** takie badanie rozbić. ;/ nie ufam jej pseudo diagnozie...

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
MAM DOSCTESCIOWEJ!!!!!!!!

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

tez jestem.ciekawa
szczegolnie na wlasnej dg

Hyhyhy.... do nas teściowie wpadną w weekend...

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ojezusmaria biedaku
Wiesz co, może to nie ten rotawirus od szczepienia tylko zbiegiem okoliczności coś złapałaś? Aż takie ostre objawy, no masakra faktycznie

Na szczęście chyba najgorsze za Tobą

Złote rady t. Haha, jezu, czemu one muszą być takie wkurzające?

Dziewczyny, które mroziły swój pokarm, w jakim kolorze zrobił się Wam ten zamrożony płyn? Ciekawa jestem.
Ja jak ściągam to kolor mleka jak od krowy ( ) a po zamrożeniu robi się wręcz mocno żółtawy. To chyba od tłuszczu, nie?
Mój też jakiś bardziej żółty jest i ogólnie jakieś takie paprochy w nim pływają, coś się jakby z niego wytrącało... Raz podawaliśmy Zuzce rozmrożony, niy piła...

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Kaska przynajmniej masz gdzie wracac. Ja musze szukac i isc w nieznane. Od marca szukam ewentuslnie w centralach i innych miejscch a sprzedaz to dla mnie ostatecznosc...
Ja to samo... Tylko ja mogę liczyć na zarobki takie, że jak opłacę prywatny żłobek to zostanie mi może na bilet miesięczny...

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
hmmm cos u Michasia nie tak, od rana zrobił już może z 8 razy kupkę,gdzie zwykle robi ok 4 na dobę , na początku były ok, teraz dwie ostatnie śmierdzące, po ostatniej był mega płacz ,podałam biogaię i ustąpiło , co jest
Ojjj, biedny Misiu... Zdrówka. Bardzo dużo tych kupek...

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2014-01-09 o 21:03
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 20:57   #3578
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
no wlasnie u mnie jest problem, bo marcin zadławił sie jak próbowałam mu podac nie bylo mowy o zjedzeniu tego bede chyba mieszała ze swoim na poczatek
Może kwestia tego, że Miłosz jak to dostał był malutki. Dopiero co 6tyg miał skończone.
Koleżanka wprowadzała u 7miesięcznego dziecka i to dopiero był problem. Zwłaszcza, że wtedy jej córka jadła już stałe pokarmy

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

a pomysł z mieszaniem wydaje się dobry. może się przyzwyczai powoli...
Stary 2014-01-09, 21:01   #3579
teacherka
Zakorzenienie

Miałam pocytowane wszystkie kciuki i mi wcięło cytaty

Dziękuję za każde kciuki mniejsze i większe

Zuzia oczywiście dzielna, spędziliśmy w szpitalu 4h, 2 razy udalo jej się usnąć. Ogólnie wzbudzała zachwyt - jaka piękna i mądra

Na rtg się popłakała bidulka, kto to widział kazać dziecku leżeć! Uspokoiła się dopiero jak dostała palec do ssania... Potem jeszcze dokładne usg nerek, leżała cierpliwie chyba z 15 minut... Ogólnie wyniki będą po niedzieli, ale pani na usg powiedziała, że wygląda na to, że wada się pogłębia

Czekamy...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:03   #3580
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

Ja w sumie na chwilę, bo MĄŻ wyszedł z domu do sklepu
I jak się czujesz jako żona??
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:05   #3581
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Na rtg się popłakała bidulka, kto to widział kazać dziecku leżeć! Uspokoiła się dopiero jak dostała palec do ssania... Potem jeszcze dokładne usg nerek, leżała cierpliwie chyba z 15 minut... Ogólnie wyniki będą po niedzieli, ale pani na usg powiedziała, że wygląda na to, że wada się pogłębia

Czekamy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 21:07   #3582
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
przeczytalam browar a nie parowar
Może chce kupić i to i to

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:

Często to co dla nas wydaje się ohydne, a bez wątpienia Nutramigen taki jest, dla maluchów jest wyborne. Odkąd pije Nutra nie chce pić wody Już nie próbuję się domyślić dlaczego, bo kwestia smaku jest dla mnie absolutnie nielogiczna [COLOR="Silver"]
*
Ja mam kilka kartonikow normalnego mm Hipp pre, takie od razu w płynie.Mały nie wypił bo szybko przeszliśmy na jedynkę.Dzisiaj sama probowałam wypić i prawie rzygłam. Toż to niejadalne! Słodkie masakrycznie. I sie nie dziwieże tak je ulewał
Stary 2014-01-09, 21:10   #3583
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Może kwestia tego, że Miłosz jak to dostał był malutki. Dopiero co 6tyg miał skończone.
Koleżanka wprowadzała u 7miesięcznego dziecka i to dopiero był problem. Zwłaszcza, że wtedy jej córka jadła już stałe pokarmy

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

a pomysł z mieszaniem wydaje się dobry. może się przyzwyczai powoli...
przez dwa tygodnie testowalismy u niego enfamil, tez z początku nie chcial go jesc ale jakos sie przyzwyczail, teraz z tym nutramigenem bedzie ciezko, ale moze jakos sie uda
biedne te nasze maluchy

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:

Zuzia oczywiście dzielna, spędziliśmy w szpitalu 4h, 2 razy udalo jej się usnąć. Ogólnie wzbudzała zachwyt - jaka piękna i mądra

Czekamy...
dzielna malutka
trzeba być dobrej mysli
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:16   #3584
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które mroziły swój pokarm, w jakim kolorze zrobił się Wam ten zamrożony płyn? Ciekawa jestem.
Ja jak ściągam to kolor mleka jak od krowy ( ) a po zamrożeniu robi się wręcz mocno żółtawy. To chyba od tłuszczu, nie?
U mnie tak samo. Ściągnięty jest biały jak od krowy a zamrożony mocno żółty Pola dulda rozmorożony tak samo jak świeży, aż jej się uszy trzęsą, więc myślę, że jest ok

Cytat:

Czekamy...
Spokojnie czekaj do jutra na wyniki. My kciuki z Polą dalej mocno trzymamy!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:18   #3585
Larysa88
Zakorzenienie

teacherka kciuki mocne za Zuzinke kochaną

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
jabadabadu chyba pod koniec stycznia pojedziemy na tydzien do Sopotu odpocząć w trójke no chyba że przyjdzie zimocha jak w usa
super !!!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Bylismy jednak na spacerku

Mam pytanie: jakich lyzeczek do karmienia używacie? chodzi o firme bo ze plastikowa lepsza to wiem
też mam z babydream ale twarde są i dzisiaj przyszły mi łyżeczki z TT z giętką końcówką, wydają się super zobaczymy jutro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 21:18   #3586
gorgulek
Zakorzenienie

A moje mleko nie jest w ogóle żółte ani zamrożone ani świeże
Stary 2014-01-09, 21:21   #3587
papuga_69
Zakorzenienie

gorgulek w smaku nie są takie złe (przynajmniej moim zdaniem) ale za to strasznie gęste :/

Stary 2014-01-09, 21:21   #3588
MsLullaby
Zakorzenienie

Świetna pora na wyprowadzke zaraz mi dziecko obudzą

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:22   #3589
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
teacherka kciuki mocne za Zuzinke kochaną

super !!!

też mam z babydream ale twarde są i dzisiaj przyszły mi łyżeczki z TT z giętką końcówką, wydają się super zobaczymy jutro
też mamy są super

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 21:23   #3590
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
dopóki karmię to teren zakazany
ha, u mnie też tak jest!
dziękuje za komplement pod adresem Marysi

miałam fatalny dzień, jeden z gorszych w ostatnich miesiącach.... Hania okropnie dziś płakała, a jak nie płakała to marudziła, nie chciała spać... spała dziś 4 razy po 15-20 minut
i nie wiem, czy to po wrorkowym szczepieniu? (szczepienie mieliśmy po 17) czy może to ząbek, który jej już prześwituje....

a najdziwniejsze, że nawet nurofen w czopku nie bardzo pomógł... i z karmieniem też dziś były cyrki
jestem wykończona, idę spać

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:24   #3591
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
zanim was nadrobię..
Marcin oficjalnie ma stwierdzoną nietolerancję laktozy i białka krowiego, bylismy dzis u gastroenterologa więc na dwa karmienia mamy nutramigen, a dla mnie kontynuacja diety beznabiałowej
diorisha, inwersja doradźcie jak ja mam podać dziecku te gorzką mieszankę? spróbowałam i zebrało mi się na
wczoraj mialam spotkanie z potencjalną nianią Marcina. babka koło 60tki, w miarę ogarnięta, ale boję się, że tylko na kasę sobie wszystko przelicza trzy razy mnie pytała czy będzie pełny etat w przyszłości. ccoś czuję,że ciężko będzie znaleźć nianię

nie miałam okazji w międzyczasie, więc witam wszystkie nowe mamusie

a teraz wybaczcie..nadrabiam
dobrze że już wiecie co z Marcinem i jak to leczyć
co do niani powodzenia w poszukiwaniach!

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Hej
Pamietacie mnie jeszcze?
Nie mam niestety kompletnie czasu na wizaz
Moje dziecie niestety zajmuje mi caly moj wolny czas...
Nic nie jest z nim lepiej ciagle placze prezy sie i steka Chyba bedziemy sie tak meczyc do 6ciu miesiecy
Jak jest pogoda to wsadzam go w wozek i spaceruje do upadlego bo wtedy spi i nie placze...
A poza tym caly czas sie rehabilitujemy mamy wzmozone napiecie miesniowe, asymetrie i jeszcze jakies trzecie schorzenie ktorego nazwy nie pamietam.
Pomino skonczonych trzech miesiecy glowka u mojego Bartoszka lata jak u niemowlaczka. Mam nadzieje ze po tych cwiczeniach wszystko szybko sie wyrowna.
Morfologia kiepska mamy wspomagac sie cebionem multi zeby nie bylo jesze gorzej.
Pozdrawiam Was mamusie

LADANKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!
cześć odzywaj się cześciej
a Bartoszek po ćwiczeniach na pewno będzie pięknie trzymał główkę

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Nie mam czasu nadrobic. Skok na całego. Pola jak spała duuużo w ciągu dnia tak teraz wcale prawie nie chce. Zmeczona a spac nie moze. Nie wiem o co chodzi I wszystkie zabawy to 15min i juz jej sie nudzi i musze jej zawieszac nowe zabawki albo klasc w innym miejscu. Jedziemy dzis do kolezanki kawałek tylko we dwie, mam nadzieję, że będzie zadowolona

u nas skok/kryzys objawia się ciągłym wiszeniem na piersi. Kończy jeść przysypia i zaczyna od początku. co to będzie w nocy

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:26   #3592
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ha, u mnie też tak jest!

miałam fatalny dzień, jeden z gorszych w ostatnich miesiącach.... Hania okropnie dziś płakała, a jak nie płakała to marudziła, nie chciała spać... spała dziś 4 razy po 15-20 minut
i nie wiem, czy to po wrorkowym szczepieniu? (szczepienie mieliśmy po 17) czy może to ząbek, który jej już prześwituje....

a najdziwniejsze, że nawet nurofen w czopku nie bardzo pomógł... i z karmieniem też dziś były cyrki
Chyba po szczepieniu,bo moja też dziś takie cyrki odstawia

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-09, 21:27   #3593
rusałka_1
Zakorzenienie

teacherka kciuki za Zuzinkę!

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:30   #3594
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Witam się nocną porą!
Mój mały nie śpi, tylko kwęka, a ja muszę ćwiczyć! Ale dopóki nie zaśnie, nic z tego

U nas szósty dzień bez kupola
2-3 dni temu poszły dwa czopki i termometr i nadal nic
[/B]
Ja podawalam duphalac (laktuloza) - skonsultowane z pediatra. Nsjlepiej rano, 2.5ml mozna z woda wymieszac. To jest malo inwazyjne. Ja w ciazy bralam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-09, 21:30   #3595
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ha, u mnie też tak jest!

Czasem się śmieje czy mu trysnąć po oczach

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
gorgulek w smaku nie są takie złe (przynajmniej moim zdaniem) ale za to strasznie gęste :/
Może to mięsne były, już nie pamiętam ale bardzo mi nie smakowały.
Stary 2014-01-09, 21:38   #3596
jo_asiek
Zadomowienie

Teacherko, mocne kciuki za Zuzie i jej wyniki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:40   #3597
policzanka
Wtajemniczenie

Moje dzieco zasnęło..Nigdy tak się nie cieszyłam z tego powodu jak dzis-ale ze mnie matko co?
u Nas tez makabra z jedzeniem .w sumie zjadła dzis320ml...

mimo ze padam to spac nie ide.włącze sobie jeden odcinek American Horror Story 3 na wyciszenie..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:46   #3598
87czarna
Zakorzenienie

Dlaczego ona reaguje histerycznym płaczem jak daje jej butlę?

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

teacherka trzymam kciuki za córeczkę

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:51   #3599
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Dziewczyny,czy to możliwe,że moja mała dziś dopiero świruje po wczorajszym szczepieniu?Jest nie do zniesienia,nie chce spać,wyje nie wiadomo czemu,zasnie przy cycku,chcę ją odłożyćle to oczy jak 5 złotych,już ręce opadają.Zwykle o tej porze już śpi,a dziś nie widać,żeby miała zasnąć
Możliwe. Moja w dniu szczepienia przespała resztę dnia i całą noc a następnego dnia dała tak popalić że masakra.

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Samba, ma Mąż talent klaski

Nie pamiętam kto pisał bo czytałam z tel ale chyba Little Spark. Śmiać mi się trochę zachciało bo mój taki sam kombinator Nie śsie piersi ale potrzymać to i owszem a jak próbuję wyjąć to udaje, że śsie Chyba chce się poprzytulać. Na szczęście mój ma tak w dzień. W nocy byłoby męczące więc współczuję

Ja muszę kupić sokowirówkę i może nowy blender
Moja też lubi sobie tak ciumkać na śnie męczące to to bo.jak nie dostaje co chce to sie budzi. Zostało jej to z czasów jak rozkręcałam laktacje. Próbuje ją oduczyć bo wiecznie mleka mieć nie będę. Wogole to boje się co będzie jak się skończy kp.

Cytat:

Czekamy...

Tż zechlal mi kom. Stanął na nim i szybka pękła wrrrr cały dzień byłam bez kom i wizazu. Jednak dzięki Wam nie wpadłam jeszcze w depreche. Siedząc sama w domu z trudnym dzieckiem można odejść od zmysłów a tak wiem że w tym czasie nie ja jedyna to przechodzę. Zaczęłam sobie wkręcać że beznadziejna ze mnie matka bo.nie umiem nauczyć dziecka samotnego zasypiania i nie daje rady.nic przy niej zrobić bo jak śpi to.ciągle się budzi i muszę przy niej być a jak nie śpi to też musze się nią zajmować bo płacze zaraz z nudów eh
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 22:15   #3600
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Madziuchna ktos pisał kiedyś na tym forum, że na zaparcia soczek jabłkowy,

Moje dziecko chyba robi kupy za wasze, bo dzisiaj już cztery. A tak normalnie to zazwyczaj jedna robi.

Co do picia miedzy posiłkami to czytałam,że dziecko jak je tylko mleko, mm również to nie musi pić niczego innego jeśli nie chce. Ale należy proponować. Janek pije od powrotu ze szpitala herbatkę, a czasami wodę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości