|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
![]() będzie się działo a pokażesz jakie koperty wzieliście?
|
|
#3902 | |||||||
|
Zadomowienie
|
z grubsza nadrobiłam, widze koleżanka V dalej sieje zamęt
![]() Cytat:
Jam z nad morza i potwierdzam, są takie wsie, tu się z koleżanką muszę zgodzić Cytat:
ale na bank coś mi się przydarzy ![]() Cytat:
u każdej będzie disco polo, my zaznaczyliśmy tylko orkiestrze że ma być go minimum (ale "moja mała blondyneczko" być musi TŻ mi to śpiewa Cytat:
![]() Cytat:
daj sobie spokój Cytat:
brakuje jeszcze tylko maczomena który chce się ze wszystkimi bić Cytat:
![]() dzięwczęta!!! przyszedł mój welon foty nie wrzucę, bo nie ma sensu, nadzwyczajny nie jest ale TŻ minę zrobił jak sobie go przymierzyłam ale na pocieszenie, przed siłownią pojechałam do kwiaciarni i pani mnie mega uszczęśliwiła i powiedziała, że piwonie w sierpniu sa jak najbardziej dostępne, co prawda w troche wyższej cenie (5-7zł sztuka - czyli majątek przy bukiecie nie wyjdzie, jak ona powiedziała) więc BĘDZIE BUKIET Z PIWONII
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdrościsz koleżance Francuza za narzeczonego i tego że oświadczył jej się tak szybko z wielkiej miłości a ty musiałaś czekać! i tego że zorganizuje takie duże przyjęcie tak szybko bo jest lepszą organizatorką niż ty! to co tobie zajmie 2 lata to jej 2 miesiące tylko. Do tego twoja przyszła teściowa nie jest na tyle bogata żeby proponować ci kupno sukni ślubnej! twój hotel nie ma spa - w ogóle ty chyba nie masz przyjęcia w hotelu tylko w jakiejś restauracji... no i nie znasz żadnego dyrygenta mini orkiestry symfonicznej a tym bardziej nie stać się na wynajęcie jej! A Vargę tak! no ale nie musi bo dyrygent wisiał jej dużą przysługę i teraz ma szansę się odwdzięczyćSay przepraszam ale musiałam
|
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
o wy babiszony wstrętne
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak ja będę szła na nauki to Ty mężatka już będziesz od ponad 3tygodni ![]() Mówisz o tych co mieli stelaż podświetlany?? |
||
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas sprawy slubne stoją w miejscu. Ale za to otrzymaliśmy pozytywną decyzję kredytową (kredyt na mieszkanie) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3911 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj oj pięknie ![]() pochwal się ![]() ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- mam jeszcze pytanie. bierzecie może drugą sukienkę na wesele ?? w razie jakiegoś poplamienia czy jak by coś się stało ? na przebranie wczoraj kuzynka mnie o to zapytała a jak wcześniej o tym nawet nie myślałam, wiedziała że na pewno kupimy TŻ drugą koszule. Jak bierzecie to jaką ?? zwykłą czy kupujcie jaką białą specjalnie na tą okazje ? |
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam te wasze wpisy o 6 rano dziś.. i w pierwszym momencie myslałam ze anannke pisze to serio mówie kuzwa ktoś się włamał na jej konto albo co a potem dostałam ataku śmiechu |
|
|
|
|
#3913 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym nie brala. But, zwlascza za takie pieniadze musi byc idealny. Cytat:
Cytat:
Najlepiej obie pary butow Cytat:
Nie musisz inwestowac nie wiadomo ile. Zreszta w razie czego, mozesz zalozyc ta z poprawin/ drugiego dnia... Lepiej dmuchac na zimne |
|||||
|
|
|
#3914 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buty: wzięłabym La Bodę, tym bardziej że mówisz że wygodne. Ślubujesz pod koniec września i ja bym się trochę obawiała o pogodę, bo do takich butów już rajstop nie założysz ![]() No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo szczęścia, miłości, spełnienia wszystkich marzeń i planów oraz radości z przygotowań do ślubu Co do drugij sukienki to ja takowej mieć nie zamierzam I zabiję jak ktoś na mnie coś wyleje
|
|
#3915 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza1336 - kolczyki mi się bardziej podobają z Apartu, a co do butów, sama nie wiem, obie pary ładne. Jak bym pewnie wzięła dwie
![]() Aaaa i wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń o idealnym ślubie ![]() Jak kuriera nigdzie nie zasypie śnieg, przyjdzie dzisiaj moja druga para ![]() Drugiej sukienki też nie będę miała. Niech się dzieje co chce, ale jak mnie ktoś zaleje nie ręczę za siebie ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
21.01.2010 r. 27.07.2012 r. 23.08.2014 r. ![]() 03.03.2015 - Jagódka TP: 25.08.2016 Edytowane przez asiulek8 Czas edycji: 2014-01-17 o 08:00 |
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tydzień !
![]()
![]() mama 2018 przyszła mama 2020 ![]() Edytowane przez moniczka_90 Czas edycji: 2014-01-17 o 08:25 |
|
|
|
|
#3918 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hmm chyba tak, mieli podświetlany-babeczki były w kolorze tiffany blue/morskim z mini torcikiem na samej górze ![]() bardzo efektownie to wyglądało Cytat:
![]() ![]() Cytat:
muszę się nacieszyć swoją wymarzoną co do reszty, to będę uważać, zresztą nie byłam na żadnym weselu na którym PM musiała się przebierać bo np barszczykiem się pochlapała ![]() Iza- 100 lat szczęścia i spełnienia marzeń ( z przyszłym mężem )
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-01-17 o 08:17 |
||||
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
szukając ciekawych grzebyków do włosów na ślub znalazłam
https://www.google.pl/search?q=grzebyk+we+w%C5% 82osach+%C5%9Blubne&clien t=firefox-a&hs=oL5&rls=org.mozilla: pl fficial&tbm=isch&tbo= u&source=univ&sa=X&ei=k9n YUtrGL7CIyAOim4HwDg&ved=0 CC8QsAQ&biw=1280&bih=861# facrc=_&imgdii=_&imgrc=l0 aESgUCkGKHbM%253A%3BMuBTn 3EHykbbPM%3Bhttp%253A%252 F%252Fwylegarnia.com%252F 26%252F168d078de520dfea2d 526848f7eab383%252Fgrzeby k-do-wlosow-klamra-posrebrzane-piora-orientalny-recykling.jpg%3Bhttp%253A %252F%252Fwylegarnia.com% 252Fakcesoria%252Fdo-wlosow%252Fklamra%3B525%3 B700odważyłybyście się ? EDIT: dodatkowo szukam ciekawej fryzury ślubnej.. jakiś koczek ale nie ulizane takie jak kiedyś dziewczyny wklejały ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- ![]() http://tablica.pl/oferta/oryginalna-...87-ID9ASx.html
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2014-01-17 o 08:22 |
|
|
|
#3920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3921 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A brak masy cukrowej to zbawienie. W ogóle tak teraz pomyślałam, że cukiernie na tej masie nieźle zarabiają - walną grubą wartswę tego, dużo to przecież waży, to i więcej za tort się płaci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A tak poważnie, to nie myślałam jeszcze o tym, ale dobrze, że o tym wspomniałaś. Jestem ciaprok i napewno się czymś pochlapię Nie wiem jak to rozwiązać. Chciałabym być całe wesele w sukni ślubnej, nie chciałbym też wydawać kasę na dodatkową kieckę. Chyba naprawdę jak się poplamię, to zaraz zapiorę tym Vanishem, żeby nie zniszczyć kiecy
|
|
|
#3922 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też jestem niepewna siebie i okropnie nieśmiała, na samą myśl o weselu i tylu gościach czuję się skrępowana, a to uroku mi nie dodaje. Najgorzej martwią mnie włosy, nie mam na oku żadnej fryzjerki i boję się, że nikt im nie da rady (są cienkie i delikatne, jak to u blondynek bywa). O makijaż się nie martwię, bo moja dziewczyna robi świetne, ale boję się, co powie K. - on jest zwolennikiem 100% naturalności. I nie chodzi mu o delikatny mejkap, którego większość facetów nie wychwyci, on zobaczy nawet moje wytuszowane rzęsy i twierdzi, że lepiej wyglądam bez. Chyba dostanie nakaz mówienia mi samych miłych rzeczy ![]() Z drugiej strony, to z poprzednich wesel w naszych rodzinie pamiętam, że para młoda nie zbiera niczego innego oprócz komplementów a to zawsze dobrze wpływa na pewność siebie ![]() Cytat:
w razie jakiegoś strasznego nieszczęścia mam tę na poprawiny (o ile nie zapomnę jej wziąć z domu, bo będziemy nocować przy naszej sali ). Generalnie staram się o tym nie myśleć, bo jak zauważyłam - jeśli wyobrażam sobie różne katastrofy, to one się właśnie dzieją staram się myśleć pozytywnie, ostatecznie na żadnym z wesel nie zachlapałam sobie wyjściowej kiecki, czemu miałabym na własnym? ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3923 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż byłabym skłonna przystać na tym, że faktycznie te 39 ładnie się dopasują jak je rozchodzisz. Ale masz jeszcze czas, wiadomo 300 zł to nie małe pieniądze i może jeszcze akurat coś trafisz![]() Ja zastanawiam się nad zamówieniem butów tanecznych. Mam problem bo mam spore haluksy i wszystkie buty mnie cisną A tutaj mierzy się szerokość stopy i oni ładnie dopasowują. Muszę poprosić o przesyłkę próbek materiału - widziałam że mają w ofercie brokatowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pochwal się koniecznie efektami![]() Cytat:
Dziewczyny a ja czekam na próbkę zaproszenia Zamówiłam wg własnego projektu zobaczymy co z tego wyniknie Dzwoniłam też do salonu sukien, pytałam o bieliznę, pani powiedziała, że do mojej kiecy stanik cielisty bezszwowy, push-up zbierający... Gdzie to szukać? Ja myślałam, że kupię straples i będzie ok, ale teraz już sama nie wiem... Chyba jak założę taki do którego są normalnie ramiączka to nie będzie za dobrze przylegał? Chociaż z drugiej strony suknia go przyciśnie. |
||||||
|
|
|
#3924 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajna
|
|||
|
|
|
#3925 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny! Mam dziś 4,5 miesiąca do ślubu!
W przyszłym tygodniu mam 2 dni urlopu (środa i czwartek) i idę na poszukiwania sukienki na poprawiny. Ze mną jadą mama i babcia, szukać sukienek dla siebie. Prawdopodobnie nic na siebie nie dostanę, dlatego napalam się na sukienki dla nich. O ile mojej mamie jest we wszystkim dobrze, bo ma idealną figurę, to teraz wszystkie krótkie sukienki robią w czerni :/ A z babcią już będzie ciężej bo jest przy kości... PS. I żadnych garsonek
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostra i mama zapewniały, że tak jest. Odkupiłam suknie od dziewczyny więc mam ją w domu po paru m-cach postanowiłam znowu ją założyć, i co? Miałam łzy w oczach i teraz mam pewność że to jest ta Pamiętaj, że suknia inaczej będzie wyglądać przy Twojej fryzurze i makijażu, nie masz się czym martwić jest prosta ale za to piękna
|
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
Ijaa ja na 99% biore babeczkowy. Cukiernia na Woli, w przyszlym tygodniu mam spotkanie z babka i bede probowala.
Iza najlepszego i cudownego slubu ![]() Anannke hahaha dobre. Poznanianka gratki za decyzje ws kredytu. Super, ciesze sie razem z Toba ![]() Tysia ja biore jedna i chociazby byla umazana wszystkimi potrawami weselnymi, nie zdejme jej :p Kurde jade do TZ do pracy i pociag juz stoi 18 minut na stacji, zasrane opoznienia wrrrrrr Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalk now Free
|
|
#3928 |
|
Wtajemniczenie
|
ta suknia na poprawiny wygląda całkiem, całkiem
cena niska tyko rozmiar nie ten... http://tablica.pl/oferta/suknia-lata...tml#54f6abeb5dhttp://tablica.pl/oferta/krotka-sukn...tml#3a749ee336 Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2014-01-17 o 09:27 Powód: dodanie inf |
|
|
|
#3929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz piękną, dziewczęcą i delikatną Panną Młodą![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
|
|
|
#3930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą ja mam tort w cenie tylko muszę sobie wybrać jaki, to pogadam z obsługą żeby był biało-różowy bo mi pasuje do wystroju sali ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

To gratis 
a pokażesz jakie koperty wzieliście?

zdjęcia też odpadają w takim razie bo nie chcę ich pokazywać na forum a nie chce każdemu wycinać twarzy przed wstawieniem
jak kto zorganizuje tak będzie miał
Też tak macie? Sukienka ot taka zwykła
ale TŻ minę zrobił jak sobie go przymierzyłam
zazdrościsz koleżance Francuza za narzeczonego i tego że oświadczył jej się tak szybko z wielkiej miłości a ty musiałaś czekać! i tego że zorganizuje takie duże przyjęcie tak szybko bo jest lepszą organizatorką niż ty! to co tobie zajmie 2 lata to jej 2 miesiące tylko. Do tego twoja przyszła teściowa nie jest na tyle bogata żeby proponować ci kupno sukni ślubnej! twój hotel nie ma spa - w ogóle ty chyba nie masz przyjęcia w hotelu tylko w jakiejś restauracji... no i nie znasz żadnego dyrygenta mini orkiestry symfonicznej a tym bardziej nie stać się na wynajęcie jej! A Vargę tak! no ale nie musi bo dyrygent wisiał jej dużą przysługę i teraz ma szansę się odwdzięczyć

mamy nauki weekendowy, przez dwa weekendy 

fficial&tbm=isch&tbo= u&source=univ&sa=X&ei=k9n YUtrGL7CIyAOim4HwDg&ved=0 CC8QsAQ&biw=1280&bih=861# facrc=_&imgdii=_&imgrc=l0 aESgUCkGKHbM%253A%3BMuBTn 3EHykbbPM%3Bhttp%253A%252 F%252Fwylegarnia.com%252F 26%252F168d078de520dfea2d 526848f7eab383%252Fgrzeby k-do-wlosow-klamra-posrebrzane-piora-orientalny-recykling.jpg%3Bhttp%253A %252F%252Fwylegarnia.com% 252Fakcesoria%252Fdo-wlosow%252Fklamra%3B525%3 B700