|
|
#1051 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
wiem, ze poród nie jest bezbolesny, ale chcę, żeby trwał jak najkrócej |
|
|
|
|
#1052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1053 |
|
Raczkowanie
|
Ale macie fajnie ze macie tz przy sobie
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1054 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ale widzisz - sa takie osobniki jak moj i wtedy ma sie ochote go wykopac gdzies daleko Ale tak to jest - z nimi zle, a bez nich jeszcze gorzej
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
Tygrysek83
Przyjezdza ale przewaznie jest w nl teraz bedzie za tydzien na weekend a potem dopiero w marcu na urlopie bedzie 3 tyg Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- TeQiba Swieta prawda kazdy z nas ma swoje zagraniaWysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1057 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla was... Przypomniała mi się sytuacja, jak TZ wyjechał kiedyś na 3 miesiące zagranicę do pracy no i zostałam w chacie sama. No i okazało się że jakoś nie mam pojęcia która jest nasza komórka i ... gdzie są nasze kontenery od śmieci (w kamienicy, więc nie ma ani zsypów ani pergoli pod blokiem) Do tej pory opowiada to wszystkim jako świetny żart
|
|
#1058 |
|
Wtajemniczenie
|
W sprawie Tż najgorzej jest jak coś zrobi co nam się nie podoba a jego rodzice zamiast go opieprzyć i stać za nami to nie widzą w jego zachowaniu problemu albo jeszcze nie wierzą w to. (całe szczęście że moja teściowa do takich nie należy
) Ale często właśnie słyszę od znajomych, że jak coś przy teściach narzekają to robią wielkie oczy, że przecież ich kochany syneczek taki nie jest
|
|
|
|
#1059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1060 | ||||
|
Zadomowienie
|
witam sie niedzielnie
wyruszyliśmy dzis z Tz i córką do Gh i tak sie zlazilam jak glupia aż mnie krocze boli Tz kupil jakies spodnie,kurtke ,corce kilka rzeczy i zeszlo nam 4 godziny,sobie oczywiscie nic![]() teraz leżę i nie wiem kiedy wstanę moje Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
poskarżyć na Tz to ona taka zdziwiona jakbym nie o jej synu mowila no bo jakzesz,JEJ syn moglby sie tak zachowac
|
|
#1061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam pytanie jest jakas tu na forum mama z okolic pily pytam z ciekawosciWysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tematy obieracie
![]() Ja kiedyś rozmawiałam z tż o tym co by było, gdyby musiał za granice jeździć, to powiedział, że zrobiłby wszystko, by mnie tam ściągnąć, a ja nie miałabym nic przeciwko. Uważam, że tworzymy rodzinę i powinniśmy być razem. Nie wyobrażam sobie życia na dłuższą metę z tż który jest tylko jeden weekend w miesiącu ze mną Umarłabym z tęsknoty i podziwiam Was dziewczyny, że sobie radzicie. Oczywiście w życiu bym sobie poradziła, ale nie wiem czy wytrzymałabym psychicznie i za to Was podziwiam...A z teściami nie mam takiego kontaktu, by sie im skarżyć tzn ja w ogóle nie mam na co sie skarżyć
|
#1063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1065 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
Ela87
I moje !!! Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1067 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choć jak na razie radzę sobie sama z zakładaniem butów![]() ostatnio mówiłam właśnie mężowi (obserwując sąsiadkę która ma 2 dzieci i męża 3 razy w roku) że nie wyobrażam sobie takiego życia na odległość ![]() Cytat:
Edytowane przez mona1 Czas edycji: 2014-01-19 o 19:01 |
||
|
|
|
#1068 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja mu z góry mówię, czego nie lubię i tego nie robi
![]() Ale jakby coś mu odwaliło, to i tak bym się nikomu nie skarżyła, chyba tylko Wam jakoś tak nie lubię, a szczególnie nie teściowej, bo ona pewnie by miała to gdzies ![]() Cytat:
Moja szwagierka ma męża raz w miesiącu na 3 dni, dwójkę dzieci i jakoś tak nie wyobrazam sobie tego ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() Owszem tż czasami robi nadgodziny i nie ma go jakies 14 godzin, ale nie dzieje się to codziennie i w weekendy jest w domu, więc chyba lepsze to niz wyjazdy...
|
|
#1070 |
|
Raczkowanie
|
Ela87
Oczywiscie ze tak Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
U mnie w każdej chwili mogą wyjść powikłania związane z toksoplazmozą, ale nie można się zamartwiać. Musimy wierzyć, że będzie dobrze Cytat:
![]() Ja też mam chomika i na noc jest zawsze w kuchni, bo nie da się wytrzymać tego hałasu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1072 |
|
Zadomowienie
|
Agayka witaj
kurcze naprawdę uparciuch z dzidzi jak jeszcze nic nie pokazalo ![]() Nivka dobrze ze wszytko ok. Ale tez ciekawi mnie czemu Cię nie zostawili na obserwacji. Smaritta ja zielona w temacie pępowiny jestem ale współczuję Ci stresów, nie wiem nawet co ci doradzić :/ napewno wszytko będzie dobrze :-* Trisdom gratuluję kolejnych tygodni :-* Martyna ja mam i kombinezon i polar itp ale to dlatego że dostałam sporo rzeczy. Teqiba ja juz mam rozłożone ![]() Jestem zla mialam leżeć po założeniu krążka a od piątku co chwila coś :/ mama narzeka że coś ja boli to staram się pomóc ale dziś przegina totalnie, mowie jej że mam twardy brzuch a ona se siedzi nawet herbaty zrobić nie może to znowu ja z lóżka wstaje i znowu powtórka z rozrywki. Wybaczcie użalanie ale nie wyrobię zaraz Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Smarrita rozumiem strach, ale skoro lekarz uspokaja to postaraj sie myśleć pozytywnie
Skarżenie na Tż teściom czy rodzicom to dla mnie dziwne. Jestem z mężem prawie 5 lat po ślubie i uwierzcie na słowo, że nigdy nie narzekałam na niego przed teściem, czy teściową, gdy jeszcze żyła. W ogóle nie wtajemniczamy rodziny w nasze nieporozumienia. Wiadomo, że jego rodzina będzie go bronić, tak samo mnie moja. My zdążymy się dogadać i pogodzić, a rodzice zapamiętają o co poszło i w jakiś tam sposób negatywne nastawią na zięcia/synową |
|
|
|
#1074 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda czasów nerwów na zamartwianie się, w końcu jak matka się denerwuje i stresuje to dzidzia dostaje mniej tlenu. A tego przeciez nie chce i już! I koniec tematu. I takie podejście chyba trzeba mieć![]() eautifulLie - dbaj o siebie, mamusia też ma dwie rączki żeby sobie sama herbatę zrobić ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Daleko jej do typowej mamuśki która na synusiów czeka z ciepłym obiadkiem, nie siedzi w okniei nie obserwuje sąsiadów i nie zajmuje się plotkami co dookoła słychać. Chciałabym w sumie być tak wyluzowana i mieć takie podejście jak teściowa. Z nią jak z koleżanką albo siostrą można pogadać. Edytowane przez Smarrita Czas edycji: 2014-01-19 o 20:01 |
|||
|
|
|
#1075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero w połowie lutego pewnie rozłożę czbasia za 34 tydzagayka111 witaj nivka zdrówka ![]() Smarrita mam nadzieje, że mimo wszystko pępowina nie wpłynie negatywnie na dzidziunia Cytat:
![]() Trisdom a jak dziecko jest przekręcone główką w dół to się często chodzi sikać? Cytat:
BeautifulLie to nieładnie |
|||
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1077 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co ma być to będzie, a póki co wszystko prócz tej pępowiny jest ok. A mój gin ma dobry sprzęt i co wizytę mi robi USG, jak do tej pory z narządami było ok to liczę że będzie wszystko dalej się dobrze rozwijało. I koniec z czytaniem na ten temat na necie Szkoda czasów nerwów na zamartwianie się, w końcu jak matka się denerwuje i stresuje to dzidzia dostaje mniej tlenu. A tego przeciez nie chce i już! I koniec tematu. I takie podejście chyba trzeba mieć![]() [/QUOTE] I bardzo dobrze. Dzieciowi wystarczy innych stresów
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
Kochane ja zmykam spac. Cos znow skurcze mnie lapia
|
|
|
#1079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja to taka troche dwulicowa..............ja jej nie skarże się na Tz regularnie -nie to miałam na myśli , tylko czasami jak tam jestem z córką coś wspomnę że np.ooo pojechał do zakopca jak na wczasy i nie dał znaku ze nie wraca ze względu na pogodę a ja się martwiłam ..................to wtedy Ona do mnie nadaje oj jak on mógł ja mu tu powiem a jak przychodzi co do czego przy nim jest dobrą mamusią i ani wspominku że zrobił nie tak
|
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze przepraszam za pisownię i liczne błędy, ale postaram jakoś opanować mój telefon i pisać bezbłędnie: ) dobranoc i dziękuję że tak ciepło zostałam przyjęta do Waszego grona
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

a uwierz mi ze dziewczyny co rodza pierwszy taz lepiej daja sobie rade niz te co ktorys raz z rzedu i lepiej umieja wyczuc moment ze to juz a ja mam ciagle z tym problem
wiem, ze poród nie jest bezbolesny, ale chcę, żeby trwał jak najkrócej 

dobrze, że mój tż tak dzielnie znosi te humorki
dla was...
Do tej pory opowiada to wszystkim jako świetny żart 

Tz kupil jakies spodnie,kurtke ,corce kilka rzeczy i zeszlo nam 4 godziny,sobie oczywiscie nic