|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
asia27100 >> ja je zprezentowałam mężowi, małe/poręczne, zmieści sie w kosmetyczce. a tego balsamu mój uzywa zamiast kremu po goleniu
![]() ---------- wypiłam pół / mniejsze/ lampki czerwonego winka i spać mi się nie chce.... Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2014-01-21 o 00:15 |
|
|
|
#1892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze ja bym się napila takiego swojskiego wina heh no ale trzeba się narazie powstrzymać ![]() Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
ja to jednak jestem za bardzo zestrachana i nawet łyka na razie nie zrobiłam alkoholu
z tym, że nigdy dużo nie piłąm ale powiem wam, że przed świętami teściowa zrobiła nam domowego advocata... o matko, ale mi się chciało. po ciąży i karmieniu zaniosę jej jajka i niech mi zrobi butelkę. sama ja wypiję. duszkiem! a ponieważ dzis dzień babci... byliśmy juz dziś (już znaczy sie wczoraj) u dziadków z życzeniami. dostałąm rady by pić bawarkę, by mieć pokarm, jeść zabielane zupy, by dziecko było ładne.... mrugaliśmy do siebie z tżtem, ale wiem, że babcia te rady dawała od serca
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry bardzo z rana
![]() Nie śpię od 6, moje księżniczki mnie obudziły Co do wczorajszej wizyty jestem mega zadowolona, lekarz pomierzył wszystko i jest wręcz idealnie. Powiedział że jeżeli wszystko będzie tak "wyglądało" jak teraz to będzie ciąża idealna <3 USG miałam robione ponad godzine. Jest malutka różnica w wadze, ale to w niczym nie przeszkadza. Najważniejsze że przepływy są idealne! Zaproponował mi abym przepisała sie do przychodni przy szpitalnej w której pracuje, lekarze specjalizują się w takich ciążach jak moja tzn. jednokosmówkowa/ jednojajowa. Więc za tydzień w czwartek tam idę. Monika83 dziękuję Ci z całego serca za polecenie przychodni i pana doktora. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- A i zapomniałam dopisać że moje córeczki przyjęły na sam koniec idealna pozycję 6na9 Mają nosek po tacie a po mamie śliczne usta Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Paulka gratulacje, kochane dzidziolki
![]() Ilkas te krzesełka z serii mamut co mama też może na nich stanąć my mamy dwa i gdzie Olas chce wejść tam je targa a ja dźwigać go nie musze i stoliczek![]() Dzień dobry, ja nie śpie od 4 Tż wstawał do roboty i już nie zasnęłam... i jeszcze mi nic nie odp musze napisać na inny numer bo zaraz zawału dostane ;/ Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#1896 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
używa któraś z Was tego proszku???????? Cytat:
i wszystko stoi i czeka... ![]() Cytat:
super![]() ![]() fajnie, że lekarz tak Cię przyjął i warto zostać u niego Dzień dobry ale dziś brzydka pogoda buuu, ale na szczęście to nie psuje humoru ![]() Miłego dnia mamuśki |
|||
|
|
|
#1897 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Superowo że wizyta udana, i że córci nic nie wyrosło ![]() Jakie śliczne Cytat:
![]() Cytat:
Nadrobiłam wszystko i bardzo ale to baaaaaaardzo dziękuję za gratulacje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1898 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=paulka0212;44713474]Dobranoc ciocie Cytat:
![]() Grzechotki fishera już nawet nie wypatruję... 3 dni temu w nocy chwycił mnie skurcz łydki. Do dziś boli
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
trochę mnie tu ie było, pędzę narobić, jesli dam radę, dziś w nocy ciężko ze snem, brzuch pobolewał mnie całą noc, do tego zrobił się twardy do w pół wysokości pępka ![]() mam nadzieję, że to normalne, albo wzdęcia, wzięłam już Espumisan, trochę pomogło, nie mogę leżeć, posiedzę trochę, może mi przejdzie
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie dzis deszcz obudził leje i leje od wczoraj, jak to zamarznie to bedzie lód. ..ktora z dziewczyn polecala ten podgrzewacz? http://allegro.pl/podgrzewacz-do-but...835714529.html ZZnalazlam fajna hurtownie w Zabrzu rzeczy do dziecka jak porownywałam ceny to są podobne a nawet tańsze niż rzeczy na allegro. http://www.viki.net.pl/kategorie,3,0 |
|
|
|
|
#1901 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z herbatką z cytrynką i miodem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
takie informacje chce sie czytać, super, że ciąża tak idealnie przebiega i jeszcze raz gratuluje córeczek tak sobie czytam o tych butelkach i smoczkach i coraz bardziej zaczynam panikować
|
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, my mamusie 5 czerwcowe no nie mogłysmy inaczej ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam osobistego asystenta ciążowego, wczorajmie gonił do ćwiczeń, dziś krzyczał że sie ociągam z nawilżeniem Rysia ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
|
#1904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i Ci sie trafiła okazja z tym połówkowym ciekawe, jak to będzie u mnie, bo już zaczynam się bać, że zbyt mocno szaleję z zakupami, a tu psikus nam wywinie i jajeczka urosną ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Ilkas jeździk , rowerek
w sumie zalezy dla kogo i za ile kasy. A rowerek mamy taki : ![]() Oskar dostał go na roczek od chrzestnych i uwielbia go od początku (chociaz przez pierwsze 2 tyg się trochę bał usiąść na niego)Carmen to będziesz musiała karę przenieść na czwartek ze słodyczami no chyba że powiesz wszystkim że Igor ma szlaban na słodycze , ale pewnie nie przejdzie bo posypią się teksty „ale dzisiaj Dzień Babci i ode mnie musi zjeść itp.”Kasiab to odżywiaj się zdrowo ![]() Paulka śliczna księżniczka i fajnie że lekarz miły i wszystko dokładnie posprawdzał ![]() Martuszka ja używałam Loveli i jestem zadowolona ![]() Light mi na skurcze łydek pomagały w poprzedniej ciąży orzechy włoskie. Madziula Oliś jest niemożliwy ![]() Dzień dobry ![]() U nas pobudka o 7.40 Młody się poprzestawiał , jeszcze on sie budzi , ja oczy zamknięte i budzi mnie słodki buziak ![]() Wczoraj TŻ pierwszy raz poczuł kopniaki |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super Paullka bardzo sie cieszę Dzień dobry , dziś pospałam troszkę dłużej hehe ![]() Ale mgła, deszcz że nic się nie chce ;/ Trzeba zadzwonić do babci później :P
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
Paulka wiedziałam, że bedą dziewczynki
Gratuluję wszystkich udanych wizyt! |
|
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaorlak Trzymam kciuki za wizytę
![]()
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Kaorlak
za wizytę Vampirka bo się już pogubiłam Ty znasz płeć czy nie ?? Bo na pierwszej stronie nie mam zapisane ...... a teraz sobie nie umiem przypomnieć. |
|
|
|
#1911 |
|
Wtajemniczenie
|
kaorlak
za wizytę Nikii proszę o dopisanie imion na pierwszej stronie Zosia i Ania ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u Vampirki ma być córcia o ile dobrze zakodowałam ![]() Paulka - za wybór imion
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Paulka śliczne imiona
Carolyna mi też coś córeczka chodzi po głowie u Vampirki ale wolę się upewnić w sumie nie wiem dlaczego nie mam zapisane ;/
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
Ale wczoraj poszalalyscie z pisaniem
![]() Paula serdeczne gratulacje, bedziesz miala dwie przesliczne coreczki. Super, ze wszystko ok. Seksta jesli chodzi o mleko to kupuj te bez laktozy. Ja tez mam tak, ze jak wypije lyk zwyklego mleka to mam takiego problemy z zoladkiem, ze szkoda gadac. Te bez laktozy moge pic litrami ![]() Agaaga gratuluje udanej wizyty Selenity no niestety tsh w ciazy skacze. Ja tez sie zastanawiam jak to bedzie u mnie. Wizyte u endo mam 17 lutego i boje sie wynikow. Pomaranczka doskonale znam ten sklep, do ktorego link wkleilas ![]() Moja dzidzia tez ma chyba adhd. Wczoraj lezmy, ogladamy film, maz trzyma reke na brzuchu i nagle taki kopniak, ze maz az podskoczyl, bo tak sie wystraszyl. Widac, ze mala od malenkosci bedzie rzadzic
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne imiona
|
|
|
|
|
#1916 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hejka
Cytat:
i karmi też jest good:pCytat:
Ja jeszcze nie używałam,ale mam zakupiony do białych i kolorowych już ![]() Cytat:
Co do zabrza to koło Platana jest też fajny sklep "Bocian". Duży wybór.Tam kupiliśmy wózek i czekamy na miętowe łóżeczko![]() Cytat:
Takie kupiłam :http://allegro.pl/bepanthen-baby-mas...872053838.html Kaorlak kciukaski zaciśnięte ![]() Niki Vampirka będzie miała córeczkę a imię pewnie dalej jest w negocjacjach Co Wy nie pamiętacie jak zrobiła dla Męża ciasto ?![]() aa wiecie,że ma za niedługo lecieć polska edycja Teen Mom?
Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2014-01-21 o 09:30 |
||||
|
|
|
#1917 |
|
Wtajemniczenie
|
Paullka śliczne imiona wybraliście
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
To i ja sie witam
![]() Dzis leniwie w domku, dopiero na 18 mamy USG, ale jestem spokojna bo na ostatnim bylo wszystko ok. Sa zalety chodzenia do dwoch lekarzy Paulka super, ze szytsko ok, zdjecie cudowne
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#1919 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzieczyny mam problem nie umiem się zdecydować na laktator, te wybrałam Avent elektryczny Swing medela ( używany bo cena jest straszna) Mini elekttic medela Tufi mini Który jest fajny, doradzcie!
|
||
|
|
|
#1920 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że tych wód dalej mało. Także owoce, owoce, owoce będziemy pilnować czy zamiast jabłka nie pałaszujesz czekolady ![]() Cytat:
Moja Majusia spokojna Więcej nie wymagam, w końcu chciałam spokojne dziecko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() fajny rowerek ![]() Boziuu...oglądałam Ratowników GOPR i tam się 6letni chłopczyk w nocy, w górach w lesie sam zgubił, ponad 4godziny go szukali i znaleźli gdzieś schowanego w krzakach...ale płakałaaaaaam!!!! jeszcze jak do tej matki z nim pojechali to już w ogóle!!! nie chcę wiedzieć w jaki obłęd ta kobieta wpadała!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

i Rysiu
super
, a tak ladnie spadalo
no trudno najwyzej wyciagne tzta nastepnym razem, bo ja teraz nie lubie jezdzic sama samochodem 

będziemy pilnować czy zamiast jabłka nie pałaszujesz czekolady