|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Cytat:
|
|
|
|
|
#1832 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potem jak już będę przestawała karmić piersią to można kupić jakieś tańsze bo mi będzie obojętne czy się dzieciak odzwyczai czy nie ![]() Cytat:
Jestem wkurzona....
|
||
|
|
|
#1833 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też uciekam do łóżka bo mnie przyciąga jak koło niego chodzę heh :P
Dobranoc
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Paulka gratuluję, gratuluję!!
![]() Komuś jeszcze wywróżyć płeć? ![]() My też już po wizycie, doktor zrobił najważniejsze pomiary, sprawdził przepływy i zaproponował, że na prawdziwe połówkowe wkręci mnie do kliniki, tam gdzie byłam na prenatalnych, tam jest super sprzęt i baaardzo bardzo się cieszę! Córcia zostaje dalej córcią i waży już 412 g, strasznie kopała na usg aż brzuch skakał
|
#1835 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, podobno jak sie ma laktator aventa czy np kupuje uzywany to dzwoniac na ich infolinie przysylaja za darmo wszystkie te gumowe, wymienne czesci
|
|
|
|
#1836 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Te po Milce mam jakieś takie sprane Ale trochę mi szkoda inwestować w nowe skoro te są ok ![]() Pallas my używamy od małego smoczków lovi. Zmieniam tylko co jakiś czas na nowy..i uwielbiam wybierać wzory |
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ważne ile czasu temu się go kupowało?
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Pallas ja mialam z canpola najpierw, potem z rossa w dwupakach kupowalam, anatomiczny na nim napisane, kiedys w akcie desperacji jak mlody wyl po rozgryzieniu kupilam nuka w aptece pod domem i tez bylo dobrze, nie bierz do glowy, toc cala dobe go w buzi miec nie bedzie, a i nie powiedziane, ze w ogole bedzie chciala ssac smoka |
|
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiab nie mam szuflady pod łóżeczkiem i powiem Ci że żałuję :P
Super widzę że remont idzie pełną parą ![]() Co do pościeli to my mieliśmy od początku poduszkę , ale bardzo , bardzo płaską i w kołdrę też , ale jej to nie używaliśmy bo młody i tak się odkopywał , a jak był mniejszy to było ciepło i kocyk wystarczał. Justyna no lepiej nie wnikaj co miałam na myśli :P No to Franek też czadu daję widzę Myska spokojnie 2 komplety pościeli Ci wystarczą ![]() Madziula duży kosz , lina i heja z 4 piętra jak windą Widze Oliś dba o kondycję mamusi ![]() Trochę tetrowych dokupię. Muffinka co do klapy do kibla to mój też mnie tym wkurza Janeczka to super że macie akwarium Jak Filipek zareagował ?? to jeśli żadne więcej nie padną to może faktycznie powód napowietrzacza.Carmena to miałam Inkę – Kakaową Swoją droga mój syn jak pije kakao to się ze mną kłoci że to się nazywa „KOKOS” ![]() Paulka wiedziałam że córeczki Rewolwer :P Co do bólu kręgosłupa mnie na początku łapała rwa kulszowa , całe lewe biodro z lewą nogą , ledwo chodziłam. A tu dzieckiem trzeba było się zająć. Teraz jest lepiej ale czasem ból łapie i powiem Ci że nie znalazłam jeszcze złotego środka aby nie bolało wcale. Nadiak Powiem tak miałam i z Aventu, Lovi , i TT i też nie odczułam różnicy. Smoczki miałam do nich antykolkowe. Seleniti super że wizyta udana ![]() Pallas wiesz że ja na nazwy smoczków nie patrzyłam :P Patrzyłam tylko na to aby było dla odpowiedniego wieku i miało kształt taki jaki akceptował mój syn. Agaaga super że wizyta udana i że lekarz wkręci Cię na badania do Kliniki
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- agaaga za wizyte, fajnie z ta klinika
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście mnie z tymi smoczkami
![]() Musiałam trafić na jakąś mega nawiedzona babe w tym SMYKu..... |
|
|
|
#1842 |
|
Rozeznanie
|
agaaga89 niewazne
![]() A ja wam pokaze mojego Albercika- tak sie cieszę, że go mam. Mam sie do kogo poprzytulac i z kim spać jak M. jest w pracy właśnie sobie przysypiamy.
|
|
|
|
#1843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2/ zazdroszczę mobilizatora i kondycji, ja dziś jeździłam 3 minuty na rowerze i zadyszki dostałam ![]() Cytat:
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Seksta super, dzięki za info bo mam laktator z aventu jeszcze z pierwszej ciąży i możliwe, że jakieś części trzeba będzie wymienić
![]() Jeeej, dziewczyny, sama tak bardzo się cieszę ![]() ![]()
|
#1846 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dasz sobie radę! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie z tymi badaniamiWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jakieś jeszcze w woreczku ale w sumie 2letnia guma tez może się spsuć?;pCytat:
![]() A muszę Wam go kiedyś nagrać jak ładnie ćwiczy przeskakując z nogi na noge i machając raczkami ![]() Cytat:
![]() Ja sie napalam od kilku dni, że musze kupic pierdułki a zabrać sie za zamówienie nie mogę
|
|
#1848 |
|
BAN stały
|
Agaaga89 bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!
Kto mi poleci jakąś fajną zabawkę dla roczniaka? Nie klocki. Nie sorter. Nie książeczki
|
|
|
|
#1849 |
|
Rozeznanie
|
Kolezanka kupila w zeszlym roku laktator avent uzywany i zastanawiala sie czy go wyparzyc czy co i zadzwonila z ciekawosci na infolinie
sami jej zaproponowali. I przyslali.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Twojego za niedługo? ![]() Piłke do skakania Albo są tez takie skoczki
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania uwielbia tez figurki zwierzatek, ma tego ze dwa koszyki to z tanszych rzeczy w sensie zwierzatka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez kasian86 Czas edycji: 2014-01-20 o 21:25 |
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że wizyta udana i mała zdrowa |
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyprałam w Vanishu, potem wypiorę w Loveli i będzie git Cytat:
Syn położony do łóżka, wreszcie święty spokój skubany ma karę na bajki i czekoladę na jutro się będzie stawiał nie chciał zabawek posprzątać, to Ci się buntownik znalazł Ale doszło do mnie, że jutro dzień babci i słodycze będą na stole
|
|
#1854 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
ja znowu dopiero teraz ehh ![]() Paulka gratuluję zdrowych córeczek Selenity fajnie, że wyniki dziś już miałaś,mnie czeka też tsh w środę, ostatnio miałam 1,4 mam nadzieję że się nie podniesie ![]() Agaaga super, że wizyta udana ![]() madziuuula pieluch tetrowych mam od groma , więc nie kupuję nowych i nie będe też ich wygotowywać, wypiorę i gitara ![]() kurde, muszę tez posegregować ciuchy po Idze, co ile czego mam i zacząć pomału kupować to czego brakuje, większość miałam pożyczone tych najmniejszych od kuzynki, ale oddałam i teraz będzie trochę brakować. |
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Rozeznanie
|
agaaga
za wizytę i super, że idziesz na badania do kliniki
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Mam brać magnez, żelazo i dużo warzyw i owoców. Wód mam nadal mało więc pić mam nadal. Nie latałam niestety. A Ola jest nadal Olą ![]() Kolejna wizyta 19 lutego nikii ![]() paulka - gratuluję ![]()
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- |
|
|
|
|
#1860 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) super-hiper-wypas-ortodontyczny smoczek (choć między nami mówiąc nie wierzę, że to coś zmieni, moim zdaniem, wady zgryzu to genetyka - i moja córka ma je jak w banku po obojgu rodzicach aparatowcach). Jako, że zapobiegliwa bestia byłam to z zamiarem nieużywania kupiłam dwa takie cuda, różnych firm. Jakież było moje zdziwienie gdy Pierworodna pluła oboma dalej niż widziała, a potrzebę ssania miała wielką. Spasował jej jedynie, zwykły NUK. Jakby co to napiszę po raz kolejny, że na blogu mam listę wyprawkową z linkami do rzeczy, które używałam - może się komuś przyda. Cytat:
. Ja miałam jedną butelkę - do doraźnego karmienia jakby co. Wystarczyła.Cytat:
. To co zostało po siostrze dostanie - żeby nie było - wypiorę mu - może nawet ze dwa razy. I na pewno dokupię - przy małej miałam 20 i było mi mało, a teraz mi jeszcze się pogubiły gdzieś cześciowo.Cytat:
![]() Cytat:
Paulka gratuluje dziewczynek!! ![]() ilkas moja na roczek dostała m.in. wózek dla lalek - http://www.maxizabawa.pl/produkt/woz...oliwkowa-budka i jest to do tej pory hit nad hity |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

na zmianę z zabawą, więc pizza poszła w niepamięć 
no trudno - a powiedzcie ile tych buteleczek potrzeba 
Potem jak już będę przestawała karmić piersią to można kupić jakieś tańsze bo mi będzie obojętne czy się dzieciak odzwyczai czy nie 
Jestem wkurzona....

dasz sobie radę!
, a tak ladnie spadalo