| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-01-21, 21:24 | #1201 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-06 Lokalizacja: Ziemia Lubuska 
				 | 

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat: 

__________________ Insta-uzależniona  aparatka  : góra - wrzesień 2014 dół - luty 2015 Była Au pair - Niemcy 2013 | |
|     | 
|  2014-01-21, 22:16 | #1202 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Strasburg 
				 | 

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

u mnie też zły dzień dziś   nawet doszłam dziś do wniosku, że źle zrobiłam, mam nadzieję, że to chwilowy spadek formy   
				__________________ laugh as much as you breathe love as long as you live | 
|     | 
|  2014-01-22, 01:00 | #1203 | ||
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
 wiesz.. rok temu stwierdziłam, że zawsze tak mówią o tym najgorszym dniu w roku, a u mnie on występuje następnego dnia  jakiś opóźniony zapłon czy coś  dziękuję  Cytat: 
 co się stao?  marzę o tym, żeby się obudzić i mieć wszystko zaliczone.. czemu tak nie może być?  i chyba się dzisiaj porozklejam przed snem   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     | 
|  2014-01-22, 14:46 | #1204 | 
				 | 

ale cisza, wszystkie sie uczo   
				__________________ Insta-uzależniona  aparatka  : góra - wrzesień 2014 dół - luty 2015 Była Au pair - Niemcy 2013 | 
|     | 
|  2014-01-22, 15:20 | #1205 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-12 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
 oszalała  Pierwszy raz od dawna dojechałam na uczelnię autobusem a nie jako pasażer w samochodzie i jestem jedną kostką lodu   UCZĘ SIĘ ŻYCIA NA NOWO KU*WA   
				__________________ | |
|     | 
|  2014-01-22, 16:09 | #1206 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Cytat: 
  Nie mam siły na nic, zabiją mnie te studia  Jeszcze jakbym się uczyła, a ja siedzę po nocach i obiecuję sobie, że zaraz zacznę i nic z tego nie wynika, koniec końców nic nie umiem i jestem niewyspana   | |
|     | 
|  2014-01-22, 16:35 | #1208 | ||
				 | 

Cytat: 
  jakby zapomniała, że to moje życie, a nie jej  i ogólnie to z przedmiotu z którego ja i większość roku miałam problemy prowadzący idzie bardzo na rękę teraz i wychodzi na to, że większość mojej grupy będzie miało zaliczone ćwiczenia a to głównie przez ten przedmiot się poddałam, inne grupy poza moją nie mają tak lekko i tak chcę pisać maturę i próbować na prawo, ale to pierd.olenie wszystkich dookoła 'jak studia?' 'jak Ci się podoba?' 'no chyba dasz radę co?' tak mnie w☠☠☠☠ia, że mam ochotę im powiedzieć, żeby się odpierd.olili bo ja już dawno uje.bałam  Mint, za wygodna się zrobiłaś  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- tzn? 
				__________________ laugh as much as you breathe love as long as you live | ||
|     | 
|  2014-01-22, 16:43 | #1209 | |
				 | 

Cytat: 
 olej gadanie matki, to Twoje życie i skoro chcesz spróbować to to zrób  tym bardziej, że jesteś zdeterminowana, żeby podejść do matury. ja sama mam w grupie koleżankę, która poprawia maturę, jednak ze studiów nie zrezygnowała, ale podziwiam ją, że jej się chce. ja Tobie życzę jak najlepszego zdania matury, dostania się na wymarzony kierunek i spełniania się w tym co chcesz robić   a co do prowadzących to zauważyłam, że na koniec semestru wszystkim na rękę idą   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2014-01-22, 17:06 | #1210 | ||
				 | 

Cytat: 
  Co? Dlaczego? Co się stało? Cytat: 
  U mnie na wydziale też jest koleś który zostaje na studiach i ciągle przygotowuje się do matury, mało tego, będąc na humanistycznych studiach chce iść na medycynę/farmację  Więc można ale pytanie czy tego chcesz czy po prostu masz dość gadania mamy  no żebyś wiedziała  Nienawidzę jego popołudniowej zmiany w pracy   
				__________________ | ||
|     | 
|  2014-01-22, 17:51 | #1211 | 
| Kuźnia inspiracji Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Niestety, jutro mam koło ostatniej szansy z przedmiotu, który muszę zaliczyć, żeby podejść do sesji. Nie zanosi się na to, żebym zdała. Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka | 
|     | 
|  2014-01-22, 20:09 | #1212 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2014-01-22, 20:14 | #1213 | |
				 | 

Cytat: 
 poradzisz sobie  musk mi paruje  jutro mam dwa koła z anatomii, poprawkowe dwa z mikro i koło z parazytologii  co to dla mnie, dam radę   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2014-01-22, 20:20 | #1214 | ||||
				 | 

Cytat: 
  dziękuję  właśnie zabieram się za rozplanowanie ang R, i polski Cytat: 
  nie wrócę już na uczelnię, przebimbałam przez tydzień nieobecności 3 przedmioty, więc że tak powiem, kości zostały rzucone i odwrotu nie ma w poniedziałek wracałam z centrum o 14, czekałam na autobus 5 min i też byłam kostką lodu, trzęsłam się, z resztą nie tylko ja na tym przystanku, a ma być jeszcze gorzej   chyba muszę zacząć nosić rajstopy pod spodniami i wbić sobie do głowy, że podkoszulka i sweter/koszula/bluzka z długim rękawem NIE wystarczą  Cytat: 
 Poza Wami i moimi koleżankami ze studiów nikt nie wie, że zrezygnowałam, nawet przed kuzynką i bratem to ukrywam  ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat: 
    będę trzymać kciuki  a ja czuję się taka leniwa teraz  chyba faktycznie wezmę się do roboty  edit. borze liściasty przenajświętszy, nie dość, że jej nie znoszę to jeszcze się okazuje, że jest cała 'sztuczna', zamiast w operacje plastyczne mogłaby zainwestować w naukę angielskiego, tępe głupie cipsko   
				__________________ laugh as much as you breathe love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2014-01-22 o 20:25 | ||||
|     | 
|  2014-01-22, 20:29 | #1215 | |
				 | 

Cytat: 
 najważniejsze, żebyś nie zawiodła samej siebie  powodzenia  tak, jutro  na anatomii mam nadzieję, że wyjdzie z sali i zdążę spisać z notatek  na mikro mam przygotowane ściągi. jedynie z robaczków nie mam ściąg, bo się nie da ściągać, jak wyświetla slajdy na ścianie i mamy czas jedynie na przeczytanie pytania, odpowiedzi i zaznaczenie  ale dam radę, muszę dobrze usiąść i coś ściągnąć  vi vi vi   
|     | 
|  2014-01-22, 20:50 | #1216 | 
				 | 

dla mnie wyciąganie profilu szarlizy z 2004 roku to cios poniżej pasa, bo dobrze wiemy, jak wygladaly lata 2000-2005, szczegolnie w liceach/gimnazjach wtedy  nos poprawila, bo mowila, ale ile moze zdzialac utrata kg, zmiana fryzury i odpowiedni makijaz   ale wi wi wi mnie rozwala do tej pory  swoja drogą, jemerced w NY, boze jakie zazdro   
				__________________ Insta-uzależniona  aparatka  : góra - wrzesień 2014 dół - luty 2015 Była Au pair - Niemcy 2013 | 
|     | 
|  2014-01-22, 21:21 | #1217 | ||
				 | 

Cytat: 
  no tym to pozamiatała  Cytat: 

__________________ laugh as much as you breathe love as long as you live | ||
|     | 
|  2014-01-22, 21:26 | #1218 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat: 
  gdybym miała kasę to pewnie i sama bym coś w sobie poprawiła ale co racja to racja..w naukę angielskiego mogłaby zainwestować. 
				__________________ WYMIANA | ||
|     | 
|  2014-01-22, 21:28 | #1219 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  oliwja, przyłóż się do matury, zdaj ładnie, dostań się na prawo i rodzice nie będą mieć żadnych sensownych argumentów, żeby się czepiać  Nie śpię dziś chyba  Znów dwa koła jutro, dzień jak co dzień   | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-01-22, 21:49 | #1220 | ||
				 | 

Cytat: 
  tym bardziej, że ona raczej z tego co widzę, nie idzie najtańszym kosztem  Cytat: 

__________________ Insta-uzależniona  aparatka  : góra - wrzesień 2014 dół - luty 2015 Była Au pair - Niemcy 2013 | ||
|     | 
|  2014-01-22, 21:53 | #1221 | |||||
				 | 

Cytat: 
  powodzenia! Cytat: 
  ja dzisiaj przygotowałam się, haha, jak na syberię  debiut rajstop pod najcieplejszymi (pseudoskórzanymi) spodniami, podkoszulka, bluzka + mój nowy wełniany sweter, nigdy się tak ciepło na cebulkę nie ubieram bo tego nie cierpię  Przestawiony z samochodu na autobusy człowiek wariuje przy -6 stopniach, pomyśleć że w zeszłym roku były -20 stopniowe mrozy. W ogóle moje kozaki co niedawno kupiłam na taką zimę się już nie nadają, dzisiaj przetestowane, zimno ciągnie, czuć jak się stoi typowo, jak mam jedną nogę na ziemi a drugą nie to ta na ziemi marznie dużo bardziej  w ogóle najbardziej mrozi to czekanie, stanie na przystankach, jadąc na uczelnię zmarzłam strasznie, z powrotem nie jadę jednym autobusem tylko mam 20 minutowy spacerek na tramwaj, już nie było aż tak zimno  kiedy im powiesz? tj ściemnisz po prostu że sesja nie poszła? nie wiedziałaś?  wg mnie wygląda jak ufo, nie cierpię tej dziewuchy, naprawdę. Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat: 
  a najabardziej to bym chciała jakoś sobie zmniejszyć brodę, o ile to możliwe  ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat: 

__________________ | |||||
|     | 
|  2014-01-22, 21:53 | #1222 | 
				 | 

swoją drogą jak już jesteśmy przy tych blogerkach, jedna z tych też bardzo popularnych Alicepoint napisala pare godzin temu wpis na FB dotyczący pudelka - tego, że pewne blogerki promuje, a inne stara się zgnoić, poniżyć i zniszczyć i w sumie ma rację, bo na tej stronie od dawna już widać taką tendencję (pocisk na Szarlize, za to jak Maff czy Jess tylko pierdnie, zaraz jest wpis, juz nawet przy artykułach totalnie nie mających nic do blogów jak tutaj)

|     | 
|  2014-01-22, 22:25 | #1223 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Nie mówię, że była ładna, ale wyglądała lepiej niż teraz. Nie żebym była stalkerem/psychopatą, ale Ty za to śliczna jesteś     | ||
|     | 
|  2014-01-22, 22:26 | #1224 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  to już wolałabym na jakąś filologię, albo lingwistykę włoską z hiszpańskim   Cytat: 
  albo temu, kto ma sponsorów  Cytat: 
 taak, najgorsze, no i jak się autobus spóźnia to już w ogóle tragedia  raczej tak  po zamknięciu usosa muszę się spodziewać listu, wolałabym, żeby nie widzieli, że coś z uczelni do mnie przyszło bo tak się wydało, że mój kuzyn rzucił studia  o nosie wiedziałam, nie widziałam jak kiedyś wyglądała i doznałam niemałego szoku, trochę kasy i każdy się może 'wylaszczyć'  ja tak samo  Meeow, patrz  Wszystkie obczajka  Nat  Nuda tak bardzo   
				__________________ laugh as much as you breathe love as long as you live | ||||
|     | 
|  2014-01-22, 22:35 | #1225 | |
				 | 

Cytat: 
  (powiedziała ta, która od 16 przysięga, że zaraz zacznie  ) Skandynawistykę już sobie odpuściłaś całkiem?  Hahaha, pełna konspira    Edytowane przez Paseczkowa Czas edycji: 2014-01-22 o 22:40 | |
|     | 
|  2014-01-22, 22:45 | #1227 | |
				 | 

Cytat: 
  Chciałabym, ale to chyba się nie uda(koszty wiążące się z wyjazdem do innego miasta). Mam nadzieję, że dostanę się na prawo i nie będę miała tego dylematu  No nie chciałabym, żeby dowiedziała się od koleżanki z pracy, że jej córka olała studia   
				__________________ laugh as much as you breathe love as long as you live | |
|     | 
|  2014-01-22, 22:47 | #1228 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  cały dzień w biegu   
				__________________ Put my little red party dress on, | ||
|     | 
|  2014-01-22, 22:48 | #1229 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2014-01-22, 22:51 | #1230 | |
				 | 

Cytat: 
 no jutro, jutro  sesja is coming  ja też, ja też! wku^&#wia mnie moja opadająca  hahaha, kocham Cię  mam humor na resztę nocy  no pewnie, że damy radę   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.