Rozstanie z facetem XXX - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 01:09   #271
smutnaja88
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość
Napisałam tylko jak ja to widzę, ale też weź pod uwagę, że dużo we mnie goryczy (mimo, że zranił mnie mój eks to jestem nastawiona negatywnie do wszystkich facetów ), więc mogę się mylić. Najlepiej gdybyście się spotkali i gdyby powiedział co naprawdę było powodem rozstania, bo jakoś "jesteś za daleko" to dla mnie marny powód skoro zabrakło tylko kilku miesięcy do wspólnego zamieszkania.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Gratuluję własnego mieszkania!
Ja to sobie mogę tylko pomarzyć o czymś takim
Ja gdyby nie ogromna pomoc Rodziców - tylko obeszłabym się smakiem.
Poza tym nie zapeszajmy!
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 01:14   #272
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Ja gdyby nie ogromna pomoc Rodziców - tylko obeszłabym się smakiem.
Poza tym nie zapeszajmy!
W każdym bądź razie powodzenia
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 01:16   #273
durnababa
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj podpisałam umowe kredytową, czyli ślub z bankiem na 3o lat.
Jutro akt notarialny. Ale cieszyć się będe jak dostanę klucze do domu.
Ekipa? myślę, że za tydzień....
Do końca marca MUSZE mieć zrobioną stałą zabudowę (wymóg banku): podłogi, łazienka, kuchnia, drzwi itp... Więc de facto za 2 miesiące powinnam się przenosić. Najwyżej będe spać na materacu i trzymać graty w kartonie Byle z dala od mieszkania w którym byłam z exem
Najlepsze, co mogło Cię spotkać, zobaczysz, jak się zajmiesz urządzaniem, planowaniem, organizowaniem, nawet nie będziesz wiedziała, kiedy były Ci wywietrzeje. No i nowe życie, nowe mozliwości, nowe perspektywy SUper!
Stary 2014-01-28, 01:30   #274
kawa_o
Zadomowienie

ja mam teraz dodatkowy problem...
chciałam wyjść do ludzi,spotykac sie z kims czasem niezobowiązująco,a ten jeden co sie z nim raz spotkałam to teraz sie zachowuje jakby się we mnie zakochał...kurde,a ja nikomu nie robie żadnych nadziei, ehh, chyba powinnam siedzieć w domu i z nikim nie gadać :/
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 01:34   #275
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez durnababa Pokaż wiadomość
Najlepsze, co mogło Cię spotkać, zobaczysz, jak się zajmiesz urządzaniem, planowaniem, organizowaniem, nawet nie będziesz wiedziała, kiedy były Ci wywietrzeje. No i nowe życie, nowe mozliwości, nowe perspektywy SUper!
Już projektuję od 2 tygodni i jakoś nie pomaga. I najgorzej bo mieszkanie tylko 2 bloki dalej. Ale zawsze coś....
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 07:53   #276
Lanari
Zadomowienie

Nocka prawie nie przespana Czuje się jak wrak czlowieka. Strasznie źle, a musze iść pozalatwiać kilka spraw na mieście...
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 08:48   #277
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

Cytat:
Dzisiaj podpisałam umowe kredytową, czyli ślub z bankiem na 3o lat.
Jutro akt notarialny. Ale cieszyć się będe jak dostanę klucze do domu.
Ekipa? myślę, że za tydzień....
Do końca marca MUSZE mieć zrobioną stałą zabudowę (wymóg banku): podłogi, łazienka, kuchnia, drzwi itp... Więc de facto za 2 miesiące powinnam się przenosić. Najwyżej będe spać na materacu i trzymać graty w kartonie Byle z dala od mieszkania w którym byłam z exem
Jeeej Ale ci zazdroszczę! Własne mieszkanko! Zobaczysz jak odżyjesz Teraz przez dwa tygodnie będziesz miała tyle roboty, że nie będziesz miała czasu myśleć o Exie Spanie na materacu jest bardzo wygodne

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
ja mam teraz dodatkowy problem...
chciałam wyjść do ludzi,spotykac sie z kims czasem niezobowiązująco,a ten jeden co sie z nim raz spotkałam to teraz sie zachowuje jakby się we mnie zakochał...kurde,a ja nikomu nie robie żadnych nadziei, ehh, chyba powinnam siedzieć w domu i z nikim nie gadać :/
Może z nim pogadaj, powiedz że nie ma na co liczyć, bo nie jestes gotowa po co sie ma chłopak męczyć. A do ludzi musisz wychodzić! To pomaga!
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 08:49   #278
Lanari
Zadomowienie

Mam ochote schować sie pod kołdre i płakać. Ledwo powstrzymuje łzy... Nie moge teraz pęknąć. Zaraz wychodze i musze jakoś wyglądać...
Jeden z gorszych poranków
Nienawidze mojego życia!
Stary 2014-01-28, 08:51   #279
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Super, niech się stara, trzymam kciuki i czekam na dalszą relację
Patrz, gdybyś się nie wyprowadziła, nie stanąłby pod Twoimi drzwiami z przeprosinami
Trzymaj trzymaj! Przyda się! Relacja bedzie, bo sie przyzwyczaiłam do przychodzenia do was i was szybko nie opuszczę choćbym miała tylko czytac co u Was, chociaż mam nadzieję, że was szybko tu nie będzie bo nie będziecie już po prostu Exów mieć w główkach

U mnie to bedzie trudne chyba i trochę trwać, bo mam trochę blokadę do niego. Strasznie mnie zranił. Najlepsze jest to, że przez to sie tak jakoś nie cieszę, jestem spokojna, ale nie skaczę z radości tak jak myślałam. Na razie jesteśmy na okresie próbnym, zobaczymy później czy będę to chciała jednak kontynuowac.
Buziaki!
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 09:10   #280
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzolin Pokaż wiadomość
To normalne, że chciałabyś poznać odpowiedzi na wiele pytań... Każda z nas by chciała. Ale chyba już jest za późno.
Prawdopodobnie masz rację. Powinnam zostawić tę sprawę za sobą i żyć dalej. Czasu nie cofnę, jego do niczego nie zmuszę.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Rachel nigdy nie przebaczyła do końca Rossowi, mimo wspólnej córeczki nie wrócili do siebie.
Pewnie zrobiła dobrze. Są rzeczy, których wybaczać się nie powinno.

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość
Napisałam tylko jak ja to widzę, ale też weź pod uwagę, że dużo we mnie goryczy (mimo, że zranił mnie mój eks to jestem nastawiona negatywnie do wszystkich facetów ), więc mogę się mylić. Najlepiej gdybyście się spotkali i gdyby powiedział co naprawdę było powodem rozstania, bo jakoś "jesteś za daleko" to dla mnie marny powód skoro zabrakło tylko kilku miesięcy do wspólnego zamieszkania.
To jasne - każda z nas podaje tutaj jedynie swoje subiektywne opinie na temat danych spraw. Ale myśląc racjonalnie można się z Tobą zgodzić. Podalas bardzo prawdopodobną wersję.

Powód rozstania dla mnie też był idiotyczny zwłaszcza, że zerwał dosłownie parę dni przed spotkaniem. Mogłam zostać u niego nawet i 3 tygodnie, więc miałby mnie na codzień tak, jak chciał. Widocznie nie chciał. A teraz nie chce się spotkać. Twierdzi, że same rozmowy ze mną robią mu chaos w głowie, więc może boi się, że po spotkaniu chciałby wrócić?

No już trudno!
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 09:15   #281
Sadie_
Raczkowanie

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44841866]Trzymaj trzymaj! Przyda się! Relacja bedzie, bo sie przyzwyczaiłam do przychodzenia do was i was szybko nie opuszczę choćbym miała tylko czytac co u Was, chociaż mam nadzieję, że was szybko tu nie będzie bo nie będziecie już po prostu Exów mieć w główkach

U mnie to bedzie trudne chyba i trochę trwać, bo mam trochę blokadę do niego. Strasznie mnie zranił. Najlepsze jest to, że przez to sie tak jakoś nie cieszę, jestem spokojna, ale nie skaczę z radości tak jak myślałam. Na razie jesteśmy na okresie próbnym, zobaczymy później czy będę to chciała jednak kontynuowac.
Buziaki![/QUOTE]trzymam kciuki za Was i mam nadzieję, że facet w końcu zrozumiał wszystko. Najwyżej tak jak dziewczyny napisały już wcześniej - upewnisz się co do decyzji. nic dziwnego, ze nie skaczesz z radości - bardzo Cię zranił i stąd dystans. powodzenia!
Sadie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 09:25   #282
kawa_o
Zadomowienie

mój eks chyba ma doła...napisał,ze mu zmarł kolega ostatnio,przykro mi
ale niestety ja nie moge juz go pocieszyć...
martwią mnie jego słowa: jakoś żyję.

Edytowane przez kawa_o
Czas edycji: 2014-01-28 o 09:44
Stary 2014-01-28, 09:55   #283
Tycikata
Wtajemniczenie

Dzień doberek!

Jestem w wyśmienitym nastroju

Znajomi exa byli z moim exem i jego nową panią w górach na weekend, no i doniesli mi, iż ex będzie miał z ową panią ciężko

Sam ex mi się przecież na nią żalił, że mu wiecznie jazdy robi
a ja zawsze taki aniołek byłam, no to teraz sobie ma hahaha

druga sprawa to taka, iż owa pani i tak już jest uważana przez jego znajomych jako ta, która się wpierdzieliła w czyiś związek, więc domyślam się, że nie jest darzona szczególną sympatią

ależ mnie to wszystko bawiiii

- Loesje

Edytowane przez Tycikata
Czas edycji: 2014-01-28 o 09:56
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:08   #284
Lanari
Zadomowienie

Tycikata zazdrosze humorku, u mnie jest zupełnie na odwrót

Nie wytrzymałam i się poryczałam jak głupia
Miałam wyjść godzine temu... Teraz próbuje się jakoś doprowadzić do ładu...
Dobrze, że przyjaciółka po mnie przyjedzie to zdąże wszystko dzisiaj załatwić i będę miała z głowy...

I tak wszystko jest do dupy
Dzisiaj mija miesiąc od rozstania i wcale nie jest lepiej! Co z tego, że czasem mam jako taki humor jak i tak w środku serce mi krwawi?
Czasami nie mam siły udawać, że wszystko jest w porządku... Tęsknie za nim cholernie
Stary 2014-01-28, 10:17   #285
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Ech kobietki może Wy mi pomożecie ogarnąć swoje myśli...
Mianowie wczoraj miałam studniówkę,byłam z innym partnerem,a mój były z inną partnerką(jestem z nim w klasie).Rozmawiał z tym co przyszłam,mówił mu,że to ja wszystko zepsułam,że to moja wina.Potem były do mnie podszedł i powiedział,że ma dziewczynę.Rozpłakałam się,ale potem się jakoś ogarnęłam...Podejrzewałam o to,przecież serduszko od dziewczyny na fb tak wiele znaczy,haha.Poznał ją na sylwestra i jest z nią,bo chce o mnie zapomnieć.Pół nocy gadał,że i tak mnie kocha,że go nie zrozumiem nigdy,że szkoda mu mnie,że nie chce mnie ranić.Przytulałam się z nim,tańczyłam,buziaki też były...a najbardziej wkurzyłam się jak zobaczyłam jego tapetę w telefonie,ta jego na niej jest,powiedział to ona właśnie.Myślałam,że coś mu zrobię...Po co do mnie non stop przyłazi,w szkole też,skoro już ma nową,już nie mam sił na tego chłopa
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:17   #286
mandragona
Marudziara

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość

Dobrze, że przyjaciółka po mnie przyjedzie to zdąże wszystko dzisiaj załatwić i będę miała z głowy...

Dzisiaj mija miesiąc od rozstania i wcale nie jest lepiej! Co z tego, że czasem mam jako taki humor jak i tak w środku serce mi krwawi?
Czasami nie mam siły udawać, że wszystko jest w porządku... Tęsknie za nim cholernie
Mam tak samo

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:17   #287
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:

ja ostatnio tez czuję się tragicznie...miesiąc to niestety mało,chciałabym,zeby to juz rok minął...
Stary 2014-01-28, 10:24   #288
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
ja ostatnio tez czuję się tragicznie...miesiąc to niestety mało,chciałabym,zeby to juz rok minął...
Niby mało ale myślałam , że chociaż troche będzie lepiej. Że te uczucie chociaż troche zmaleje jak nie będę go widzieć... Ale niestety... Cały czas tak samo go kocham. Nawet jak się na niego wściekam i wyzywam w myślach od najgorszych. Kocham go i boje się, że już nie przestane może to irracjonalne ale właśnie tak czuje...
Stary 2014-01-28, 10:27   #289
mandragona
Marudziara

Ech, mój mi właśnie odpisał po kilku dniach na wiadomość. Napisałam do niego,że jeśli coś mu nie pasowało to mogliśmy rozmawiać próbować naprawić, a on że cech charakteru nie da się naprawić ... Tak, naprawdę nie wiem już sama o co mu chodzi

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:28   #290
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Niby mało ale myślałam , że chociaż troche będzie lepiej. Że te uczucie chociaż troche zmaleje jak nie będę go widzieć... Ale niestety... Cały czas tak samo go kocham. Nawet jak się na niego wściekam i wyzywam w myślach od najgorszych. Kocham go i boje się, że już nie przestane może to irracjonalne ale właśnie tak czuje...
ja tez tak mam, a do tego on teraz pisze do mnie jak do starej znajomej...
Stary 2014-01-28, 11:08   #291
Hopefull
Raczkowanie

Melduje sie w watku dziewczynki
Stary 2014-01-28, 11:08   #292
ivy_chance
Raczkowanie

Ja się dzisiaj bardzo dziwnie czuję. Taką jakby pustkę w środku...
Nie wiem co czuję do niego do ogółu. Tęsknie za tym co było, ale w sercu jakby pustka.

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 11:15   #293
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:
Nocka prawie nie przespana Czuje się jak wrak czlowieka. Strasznie źle, a musze iść pozalatwiać kilka spraw na mieście...
Ja tez mam nie najlepszy sen i albo nie moge zasnac albo sni mi sie... Ale musi byc lepiej, musimu myslec pozytywnie, glowka do gory

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

[/QUOTE]
Buziaki![/QUOTE]

Trzymam kciuki, oby cos zrozumial przez ten czas osobno
Stary 2014-01-28, 11:17   #294
Onnaa88
BAN stały

A ja słucham sobie tej nutki cały czas :
http://www.youtube.com/watch?v=uEA600ocvHY
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 11:26   #295
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady2 Pokaż wiadomość
Ech kobietki może Wy mi pomożecie ogarnąć swoje myśli...
Mianowie wczoraj miałam studniówkę,byłam z innym partnerem,a mój były z inną partnerką(jestem z nim w klasie).Rozmawiał z tym co przyszłam,mówił mu,że to ja wszystko zepsułam,że to moja wina.Potem były do mnie podszedł i powiedział,że ma dziewczynę.Rozpłakałam się,ale potem się jakoś ogarnęłam...Podejrzewałam o to,przecież serduszko od dziewczyny na fb tak wiele znaczy,haha.Poznał ją na sylwestra i jest z nią,bo chce o mnie zapomnieć.Pół nocy gadał,że i tak mnie kocha,że go nie zrozumiem nigdy,że szkoda mu mnie,że nie chce mnie ranić.Przytulałam się z nim,tańczyłam,buziaki też były...a najbardziej wkurzyłam się jak zobaczyłam jego tapetę w telefonie,ta jego na niej jest,powiedział to ona właśnie.Myślałam,że coś mu zrobię...Po co do mnie non stop przyłazi,w szkole też,skoro już ma nową,już nie mam sił na tego chłopa
Zachwal sie jak gowniarz! Po Ci sie tak chwali skoro niby ty go juz nie obchodzisz... zalosny jest i jeszcze ta rozmowa twojego ex z kolega..no gratuluje mu, mogl wyglosic przemowienie najlepiej dlaczego sie rozeszliscie. I tekst ze ma inna zeby zapomniec o Tobie... tia jasne
Nie przejmuj sie to on wyszedl na palanta roku, urwij z nim kontakt.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Ech, mój mi właśnie odpisał po kilku dniach na wiadomość. Napisałam do niego,że jeśli coś mu nie pasowało to mogliśmy rozmawiać próbować naprawić, a on że cech charakteru nie da się naprawić ... Tak, naprawdę nie wiem już sama o co mu chodzi
Daj sobie z nim spokoj... Najlepiej urwij kontakt z nim, tak bedzie lepiej
Stary 2014-01-28, 11:29   #296
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Zachwal sie jak gowniarz! Po Ci sie tak chwali skoro niby ty go juz nie obchodzisz... zalosny jest i jeszcze ta rozmowa twojego ex z kolega..no gratuluje mu, mogl wyglosic przemowienie najlepiej dlaczego sie rozeszliscie. I tekst ze ma inna zeby zapomniec o Tobie... tia jasne
Nie przejmuj sie to on wyszedl na palanta roku, urwij z nim kontakt.
Jestem na siebie zła,że znów się dałam..Jest to trudne bo codziennie widzę go bo jest ze mną w klasie...Zawsze mnie zaczepia,gada,że kocha,jak mówie zostaw mnie on dalej swoje.Rani mnie bardzo,bawi się mną.Ok-masz nową,to ode mnie odbij,a nie jeszcze zaczepia...Brak słów.Chciałam dawno go olać,ale nie potrafię,wczoraj pomagałam mu się ogarniać,każdy mu mówił doceń tą dziewczynę dbaj o nią zobacz jak się o Ciebie troszczy...A w ogóle na to nie zasłużył.Ciężko mi z myślami,że teraz inną pokocha i ona go,to niesamowicie boli...chce się zmienić diametralnie i w końcu go zapomnieć ale nie potrafię...
A i jeszcze jedno,z tą koleżanką z którą był rozmawiałam bo ona chciała,powiedziała,że były jej powiedział,że nie jest w związku,że zobaczy co z tego będzie...Ale głupie jej zdjęcie na tapecie najbardziej mnie wściekło

Edytowane przez CheriCheriLady2
Czas edycji: 2014-01-28 o 11:39
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 11:48   #297
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
To jasne - każda z nas podaje tutaj jedynie swoje subiektywne opinie na temat danych spraw. Ale myśląc racjonalnie można się z Tobą zgodzić. Podalas bardzo prawdopodobną wersję.

Powód rozstania dla mnie też był idiotyczny zwłaszcza, że zerwał dosłownie parę dni przed spotkaniem. Mogłam zostać u niego nawet i 3 tygodnie, więc miałby mnie na codzień tak, jak chciał. Widocznie nie chciał. A teraz nie chce się spotkać. Twierdzi, że same rozmowy ze mną robią mu chaos w głowie, więc może boi się, że po spotkaniu chciałby wrócić?

No już trudno!
Czyli bardzo możliwe, że miał inną na celowniku już wtedy.
Kochana, zastanów się czego Ty chcesz, jak długo jeszcze będziesz znosić takie jego "chciałbym, ale nie mogę"? Skoro nie może sam sobie wybaczyć tej zdrady to powinien Ci dać spokój i nie mieszać już w głowie. No, ale facet to facet, nigdy nie zgadniesz co mu w głowie siedzi.
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 12:17   #298
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
ja tez tak mam, a do tego on teraz pisze do mnie jak do starej znajomej...
No właśnie. Mój pewnie myślał, że już mi przeszło i może sobie spokojnie ze mną pogadać jak z koleżanką... Jak mu dałam do zrozumienia jakąś aluzją, że ciągle PAMIĘTAM co mi zrobił to się zamknął. I się teraz szybko nie odezwie...

Cały czas mi smutno, cały czas tęsknie i mi źle.
Ale nie płacze... póki co :/
Stary 2014-01-28, 12:36   #299
Tycikata
Wtajemniczenie

pffff.

mi też jest szkoda tych lat i planów. tego, że znajomi już sobie poukładali życie, a mi moje plany zostały zabrane sprzed nosa.

ale exa?! exa? no way!

wybrał sobie tamtą cizię? jego sprawa i jego strata

tym bardziej jestem dumna z tego faktu jak się wszystko potoczyło, bo jego znajomi i moi też widzą, że on zbyt szczęśliwy z nią nie jest i nie będzie, zresztą ex sam na szczęśliwie zakochanego i zadowolonego nie wygląda

iiii dobrze! wie co stracił

jego wybór

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 12:37   #300
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie. Mój pewnie myślał, że już mi przeszło i może sobie spokojnie ze mną pogadać jak z koleżanką... Jak mu dałam do zrozumienia jakąś aluzją, że ciągle PAMIĘTAM co mi zrobił to się zamknął. I się teraz szybko nie odezwie...

Cały czas mi smutno, cały czas tęsknie i mi źle.
Ale nie płacze... póki co :/
ciekawe czemu oni sie nam żalą, może szukaja jakiegoś współczucia, bo mają wyrzuty sumienia...ja tam staram sie byc miła dla niego,skoro tez ma ciezki okres
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości