|
|
#271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
Poza tym nie zapeszajmy! |
|
|
|
|
#272 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
SUper!
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
ja mam teraz dodatkowy problem...
chciałam wyjść do ludzi,spotykac sie z kims czasem niezobowiązująco,a ten jeden co sie z nim raz spotkałam to teraz sie zachowuje jakby się we mnie zakochał...kurde,a ja nikomu nie robie żadnych nadziei, ehh, chyba powinnam siedzieć w domu i z nikim nie gadać :/ |
|
|
|
#275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Nocka prawie nie przespana
Czuje się jak wrak czlowieka. Strasznie źle, a musze iść pozalatwiać kilka spraw na mieście...
|
|
|
|
#277 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale ci zazdroszczę! Własne mieszkanko! Zobaczysz jak odżyjesz Teraz przez dwa tygodnie będziesz miała tyle roboty, że nie będziesz miała czasu myśleć o Exie Spanie na materacu jest bardzo wygodne![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
po co sie ma chłopak męczyć. A do ludzi musisz wychodzić! To pomaga!
|
||
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
Mam ochote schować sie pod kołdre i płakać. Ledwo powstrzymuje łzy... Nie moge teraz pęknąć. Zaraz wychodze i musze jakoś wyglądać...
Jeden z gorszych poranków ![]() ![]() Nienawidze mojego życia!
|
|
|
|
#279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
choćbym miała tylko czytac co u Was, chociaż mam nadzieję, że was szybko tu nie będzie bo nie będziecie już po prostu Exów mieć w główkach![]() U mnie to bedzie trudne chyba i trochę trwać, bo mam trochę blokadę do niego. Strasznie mnie zranił. Najlepsze jest to, że przez to sie tak jakoś nie cieszę, jestem spokojna, ale nie skaczę z radości tak jak myślałam. Na razie jesteśmy na okresie próbnym, zobaczymy później czy będę to chciała jednak kontynuowac. Buziaki! |
|
|
|
|
#280 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Są rzeczy, których wybaczać się nie powinno.Cytat:
Powód rozstania dla mnie też był idiotyczny zwłaszcza, że zerwał dosłownie parę dni przed spotkaniem. Mogłam zostać u niego nawet i 3 tygodnie, więc miałby mnie na codzień tak, jak chciał. Widocznie nie chciał. A teraz nie chce się spotkać. Twierdzi, że same rozmowy ze mną robią mu chaos w głowie, więc może boi się, że po spotkaniu chciałby wrócić?No już trudno!
|
|||
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44841866]Trzymaj trzymaj! Przyda się! Relacja bedzie, bo sie przyzwyczaiłam do przychodzenia do was i was szybko nie opuszczę
choćbym miała tylko czytac co u Was, chociaż mam nadzieję, że was szybko tu nie będzie bo nie będziecie już po prostu Exów mieć w główkach![]() U mnie to bedzie trudne chyba i trochę trwać, bo mam trochę blokadę do niego. Strasznie mnie zranił. Najlepsze jest to, że przez to sie tak jakoś nie cieszę, jestem spokojna, ale nie skaczę z radości tak jak myślałam. Na razie jesteśmy na okresie próbnym, zobaczymy później czy będę to chciała jednak kontynuowac. Buziaki![/QUOTE]trzymam kciuki za Was i mam nadzieję, że facet w końcu zrozumiał wszystko. Najwyżej tak jak dziewczyny napisały już wcześniej - upewnisz się co do decyzji. nic dziwnego, ze nie skaczesz z radości - bardzo Cię zranił i stąd dystans. powodzenia! |
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
mój eks chyba ma doła...napisał,ze mu zmarł kolega ostatnio,przykro mi
![]() ale niestety ja nie moge juz go pocieszyć... martwią mnie jego słowa: jakoś żyję. Edytowane przez kawa_o Czas edycji: 2014-01-28 o 09:44 |
|
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek!
![]() Jestem w wyśmienitym nastroju ![]() Znajomi exa byli z moim exem i jego nową panią w górach na weekend, no i doniesli mi, iż ex będzie miał z ową panią ciężko ![]() Sam ex mi się przecież na nią żalił, że mu wiecznie jazdy robi ![]() a ja zawsze taki aniołek byłam, no to teraz sobie ma hahaha ![]() druga sprawa to taka, iż owa pani i tak już jest uważana przez jego znajomych jako ta, która się wpierdzieliła w czyiś związek, więc domyślam się, że nie jest darzona szczególną sympatią ![]() ależ mnie to wszystko bawiiii
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2014-01-28 o 09:56 |
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Tycikata zazdrosze humorku, u mnie jest zupełnie na odwrót
![]() Nie wytrzymałam i się poryczałam jak głupia ![]() Miałam wyjść godzine temu... Teraz próbuje się jakoś doprowadzić do ładu... Dobrze, że przyjaciółka po mnie przyjedzie to zdąże wszystko dzisiaj załatwić i będę miała z głowy... I tak wszystko jest do dupy ![]() Dzisiaj mija miesiąc od rozstania i wcale nie jest lepiej! Co z tego, że czasem mam jako taki humor jak i tak w środku serce mi krwawi? Czasami nie mam siły udawać, że wszystko jest w porządku... Tęsknie za nim cholernie
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
Ech kobietki może Wy mi pomożecie ogarnąć swoje myśli...
Mianowie wczoraj miałam studniówkę,byłam z innym partnerem,a mój były z inną partnerką(jestem z nim w klasie).Rozmawiał z tym co przyszłam,mówił mu,że to ja wszystko zepsułam,że to moja wina.Potem były do mnie podszedł i powiedział,że ma dziewczynę.Rozpłakałam się,ale potem się jakoś ogarnęłam...Podejrzewałam o to,przecież serduszko od dziewczyny na fb tak wiele znaczy,haha.Poznał ją na sylwestra i jest z nią,bo chce o mnie zapomnieć.Pół nocy gadał,że i tak mnie kocha,że go nie zrozumiem nigdy,że szkoda mu mnie,że nie chce mnie ranić.Przytulałam się z nim,tańczyłam,buziaki też były...a najbardziej wkurzyłam się jak zobaczyłam jego tapetę w telefonie,ta jego na niej jest,powiedział to ona właśnie.Myślałam,że coś mu zrobię...Po co do mnie non stop przyłazi,w szkole też,skoro już ma nową,już nie mam sił na tego chłopa
|
|
|
|
#286 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może to irracjonalne ale właśnie tak czuje...
|
|
|
|
|
#289 |
|
Marudziara
|
Ech, mój mi właśnie odpisał po kilku dniach na wiadomość. Napisałam do niego,że jeśli coś mu nie pasowało to mogliśmy rozmawiać próbować naprawić, a on że cech charakteru nie da się naprawić ... Tak, naprawdę nie wiem już sama o co mu chodzi
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Melduje sie w watku dziewczynki
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Ja się dzisiaj bardzo dziwnie czuję. Taką jakby pustkę w środku...
Nie wiem co czuję do niego do ogółu. Tęsknie za tym co było, ale w sercu jakby pustka.
|
#293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- [/QUOTE] U mnie to bedzie trudne chyba i trochę trwać, bo mam trochę blokadę do niego. Strasznie mnie zranił. Najlepsze jest to, że przez to sie tak jakoś nie cieszę, jestem spokojna, ale nie skaczę z radości tak jak myślałam. Na razie jesteśmy na okresie próbnym, zobaczymy później czy będę to chciała jednak kontynuowac. Buziaki![/QUOTE] Trzymam kciuki, oby cos zrozumial przez ten czas osobno
|
|
|
#294 |
|
BAN stały
|
A ja słucham sobie tej nutki cały czas :
http://www.youtube.com/watch?v=uEA600ocvHY |
|
|
|
#295 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie przejmuj sie to on wyszedl na palanta roku, urwij z nim kontakt. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A i jeszcze jedno,z tą koleżanką z którą był rozmawiałam bo ona chciała,powiedziała,że były jej powiedział,że nie jest w związku,że zobaczy co z tego będzie...Ale głupie jej zdjęcie na tapecie najbardziej mnie wściekło
Edytowane przez CheriCheriLady2 Czas edycji: 2014-01-28 o 11:39 |
|
|
|
|
#297 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochana, zastanów się czego Ty chcesz, jak długo jeszcze będziesz znosić takie jego "chciałbym, ale nie mogę"? Skoro nie może sam sobie wybaczyć tej zdrady to powinien Ci dać spokój i nie mieszać już w głowie. No, ale facet to facet, nigdy nie zgadniesz co mu w głowie siedzi. |
|
|
|
|
#298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cały czas mi smutno, cały czas tęsknie i mi źle. Ale nie płacze... póki co :/ |
|
|
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
pffff.
mi też jest szkoda tych lat i planów. tego, że znajomi już sobie poukładali życie, a mi moje plany zostały zabrane sprzed nosa. ale exa?! exa? no way!wybrał sobie tamtą cizię? jego sprawa i jego strata ![]() tym bardziej jestem dumna z tego faktu jak się wszystko potoczyło, bo jego znajomi i moi też widzą, że on zbyt szczęśliwy z nią nie jest i nie będzie, zresztą ex sam na szczęśliwie zakochanego i zadowolonego nie wygląda ![]() iiii dobrze! wie co stracił ![]() jego wybór
|
|
#300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

), więc mogę się mylić. Najlepiej gdybyście się spotkali i gdyby powiedział co naprawdę było powodem rozstania, bo jakoś "jesteś za daleko" to dla mnie marny powód skoro zabrakło tylko kilku miesięcy do wspólnego zamieszkania.

Czuje się jak wrak czlowieka. Strasznie źle, a musze iść pozalatwiać kilka spraw na mieście... 

zwłaszcza, że zerwał dosłownie parę dni przed spotkaniem. Mogłam zostać u niego nawet i 3 tygodnie, więc miałby mnie na codzień tak, jak chciał. Widocznie nie chciał. A teraz nie chce się spotkać. Twierdzi, że same rozmowy ze mną robią mu chaos w głowie, więc może boi się, że po spotkaniu chciałby wrócić?

to ona właśnie.Myślałam,że coś mu zrobię...Po co do mnie non stop przyłazi,w szkole też,skoro już ma nową,już nie mam sił na tego chłopa