|
|
#571 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
Moj też olał mnie, nas, to co mnielismy dla wesolych panienek bo zachcialo mu sie jeszcze poszalec ![]() Ja tak czasem mysle i po prostu nie wierze, ze mogl zmarnowac to co tworzylismy dla kilku niezobowiazujących znajomosci i zabaw... To skonczeni egoisci myslacy jedynie o wlasnych tylkach i przyjemnosciach niestety ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
Dobranoc |
||
|
|
|
#572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Paradoksalnie mi się wydaje że myślą o swoich tyłkach i INNYCH tyłkach. Tylko nie o nas. Kurde... nie mieści mi się w pale. Facet prawie 30 lat, mieszkający pod miastem w mikroskopijnym mieszkanku z Mamą, zarabiający na serio bardzo mało, będący na poczatku studiów, po związku z dziewczyną która np. go zdradzala, której żaden znajomy nie lubił i przez którą był praktycznie sam, bo nawet go ludzie nie zapraszli nigdzie znając jego ex. Ja nie mówie że jestem za☠☠☠ista bo mam mase wad (m.in. kilka kg za dużo, ale podobno je b. lubił)..... Ja mam wykształcenie już podyplomowe a jestem młodsza (ale ok nie to jest najważniejsze), wynajmowałam sama mieszkanie, miałam w planie kupno (i dziś kupiłam :P), z całkiem niezłą pracą, masą znajomych. Jego znajomi jak mnie poznali to częściej do mnie dzwonili/pisali niż do niego. Kolezanki mu gratulowały zmiany z ex na mnie, koledzy mówili "tobie to dobrze, moja taka nie jest"..... I ja pierdziele ale olać mnie? Bo się raz wkurzyłam i nie pozwoliłam sobie na wrzaski i awanture o 2 w nocy? Odejść, szaleć, przelatywać laski (jestem tego pewna), mieć moje uczucia za nic? Czego mu brakowało do szczęścia? Żebym powiedziała "hej brooooo daj mi skręta i wysyp kreskę to sobie wciągniemy?" NIE CZAJĘĘĘĘ!!!! |
|
|
|
|
#573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam dość łez na dzisiaj, kładę się spać i liczę na normalny sen, a nie kolejny z exem w roli głównej. Dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja co do mojego widze 2 scenariusze: 1) bardziej możliwy: pozna jakąś laskę, ona wpadnie, założą rodzinę i będą chcieli się pozabijać, a on pójdzie jak to on w alkohol.... 2) przeleci panienki, pół miasta, naćpa się, napije, naimprezuje, może nawet wejdzie w jakis związek ale laska długo nie wyrobi i nagle zapragnie się spotkać by wyczaić grunt czy ma szanse na powrót.... Ale 1) bardziej możliwa.... Dobranoc
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oni tak maja, po prostu wygodniej zwalic wine na nas, oni chca zebysmy my sie obwiniały moj zrobil identycznie bo to ja bylam za malo szalona przeciez jeszcze bezczelnie przyznal, ze bedzie zalowal gdy zapytalam, a gdy powiedzialam ze nie ebde czekac stwierdzil, ze nie musze ale on przyjdzie Mysle, ze twoj sie wybawi i tez pozałuje z prostej przyczyny..nie znajdzie lepszej icierpliwszej gwarantuje Ci Tylko my wtedy juz bedziemy ponad to.
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje marzenie? Za kilka miesięcy mam kogoś z kim jestem szczęśliwa, mieszkam w nowym super-mieszkaniu, zrzucam kilka kilogramów i nagle on chce wrócić.... Uhuhuhu ale bym miała radochęęęęę!!!!! No plz, która NORMALNA (chyba jednak jestem idiotką) laska zaakceptuje mimo jego prawie 30 lat - dużo picia, palenie trawy, 2 wyroki (już co prawda przedawnione), od czasu do czasu ćpanie, mikroskopijne zarobki, ciągłe spotkania z kolegami, jedyny "wkład" w dom to zmywanie JAK SIĘ BARDZO POPROSI... Która będzie wybaczała jazdy, utrzymywała, gotowała, prała, sprzątała, prasowała i jeszcze d....dawała? Ja myślę, że on będzie chciał wrócić chyba ŻE: dowie się że z kimś jestem i nie będzie chciał się wtryniać/ wpadnie/ pozna drugą naiwną jak ja. |
|
|
|
|
#577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gwaratnuje, ze bedzie ze spuszczona głowa chciał wrocic Moj poki co jest wielkim Panem byyznsemenem z firma, na ktorej sie nie zna jak nie mial gorsza przy tylku i ja wiekszosc fundowalam to wtedy bylam jakims dziwnym trafem wystarczajaco szalona itd a teraz chce poszalec ![]() Mimo wszystko czuje sie jak wykorzystana zabawka,ja go w najtrudniejszym okresie wspieralam i motywowalam, bylam z nim na dobre i na zle a on wybrał te ktore nigdy by na niego nie spojrzaly gdyby nie mial grosza przy tylku i nie mial czym sie przechwalac. Pamietam jak sie cieszyl, ze ze mna ma przynajmniej pewnosc, ze nie lece na kase i ta cala otoczke... I CO ?! wybral ostatecznie te ktore leca a on jest tego swiadomy ale mu to pasuje bo wtedy sie dowartosciowuje... Nie moge uwierzyc, ze placze za takim dupkiem i jeszcze za nim tesknie...Ty tez nie powinnas, NAPRAWDE nie sa tego warci |
|
|
|
|
#578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No chyba ze bedzie CUD. Nie wiem... na serio nie wiem czego ten czlowiek chce. Tyle miałam powodów do zerwania i mu wybaczałam a on mnie kopnął w d.... I to z tekstem "ja wiem że my jeszcze bedziemy razem".No nie bezczelność?! |
|
|
|
|
#579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj tez zapowiedzial, ze wroci( jak mu sie znudza panienki, zapragnie znow stabilizacji, albo firma nie wypali i znow bedzie biedny i bajera na laski sie skonczy kiedys nawet powiedzial, ze poznaje ze jestem najwazniejsza po tym, ze w czasie proazek mysli o mnie w kategorii oparcia i podopry ja juz mu dam podpore ) Tylko, ze bylybysmy skonczonymi idiotkami gdybysmy ich przyjely.Jezu alez oni sa bezczelni, przeciez to ludzkie pojecie przechodzi jak oni nami manipuluja i jak sobie pogrywaja i jeszcze sa przekonani, ze zawsze ich przyjmniemy spowrotem jako te kochajace. Edytowane przez Alexi_ Czas edycji: 2014-01-29 o 03:05 |
|
|
|
|
#580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A teraz odzywa się jak chce. Ma się źle, pisze... Ma się dobrze, olewa.... Gra na moich emocjach.... Dziwi mnie tylko bo gdyby to był pewny siebie koleś to bym rozumiała. A on ma GIGANTYCZNE kompleksy..... Skoro je ma to skąd założenie że "kiedyś będziemy razem"? No chyba że to gadanie. Coraz bardziej w to wierze że "tak powiedział żeby miec furtkę i żeby było miło". Ale skoro tak to po co wypisuje jak mu zależy na znajomości ze mną???? DZIEŃ ŚWIRA to mało... Dziewczyny ja napiszę chyba książkę o tym.Chociaz na ten kredyt zarobie :/ |
|
|
|
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
dziewczęta, przypominam, że negatywne myślenie przyciąga negatywne wydarzenia! myśląc "nikogo nie znajdę, nigdy się nie zakocham" tak właśnie się stanie
![]() oczywiście każdy musi przeżyć swoją żałobę i naprawdę to nie jest czas na myślenie o tym, że już chcę mieć nową miłość - to przyjdzie z czasem, ale najpierw trzeba zakończyć poprzedni rozdział... oczywiście randki, spotkania nikomu nie zaszkodzą, ale nie warto myśleć na zasadzie klina - za to trzeba zacząć myśleć pozytywnie
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
Ustawił w związku z nią na fb...nie chce mi się żyć nie wierzę w to zrobię dziś coś sobie znów ryczę czuję się zdradzona wykorzystana nie chce żyć ku*wa nie chce!!!
|
|
|
|
#583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On dobrze wie, że jest beznadziejny. Wie też, że Ty go przyjmujesz takim, jaki jest, bezkrytycznie, bez żadnych zastrzeżeń, wymagań. Zawsze miał uprane, ugotowane, posprzątane, piwko, seksy. Żyć, nie umierać. Jak pan świata jakiś. A co on zrobił, żeby sobie na to zasłużyć? NIC. On wie, że jest beznadziejni i z żadną inną nie będzie miał tak dobrze. I pewnie sam nie rozumie, co Ty w nim widziałaś, że tak mu usługiwałaś. Wniosek jest prosty - Ty sama musisz siebie musisz nisko cenić. Sama siebie nisko cenisz, skoro bierzesz byle chłopa i mu pokłony za nic bijesz, jakby on był co najmniej jakimś greckim bogiem. A on tylko jak ten słup stoi i zbiera oklaski. Na co on miał się zmieniać? Przecież Ty go przyjmowałaś takim, jaki on jest. Nie stawiałaś mu żadnych wymagań, to nie musiał się starać. Tylko brał, brał, brał. Jasne, że mu było miło i przyjemnie. Ale to tylko jego wygodnictwo i tchórzostwo. Bo gdyby mu naprawdę zależało, był zakochany, to chciałby się starać. Chciałby być lepszy. Ale po co, skoro i tak go jak ideał chodzący traktowałaś? Zastanów się, czy faktycznie, byłaś dla niego taka "dobra". Byłabyś dobra, jakbyś pomogła mu walczyć z jego wadami. A Ty jak nadtroskliwa mamusia zagłaskałaś i utwierdziłaś go w złych nawykach.
|
|
#584 | |
|
Nie depcze krokusów
|
smutnaja88 - podoba mi się Twój tok rozumowania.
Zastanawia mnie, co Cię bardziej boli, tęsknota za nim czy poczucie odrzucenia przez kogoś nie wartego Ciebie? Cytat:
Koniec mojej ironii, koniec Twojej naiwności.Owszem, wykorzystał Cię, okłamał, ale dlaczego uważasz, że masz poświęcać życie dla jakiegoś dupka? To obciachowe, będzie Ci wstyd w zaświatach przyznać się, skąd się tam wzięłaś
|
|
|
#585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie myśl tak proszę ! Napewno jesteś fajna dziewczyna po co się przejmować jakimś przydupasem za przeproszeniem skoro mozesz chwile pocierpiec a potem znajdziesz fajnego faceta i o tym zapomnisz, dasz rade dziewczyno! Wybij sobie takie myśli z głowy! Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |
|
|
|
|
#586 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Czy jest jakaś chętna do której mogę napisać na pw? Edytowane przez CheriCheriLady2 Czas edycji: 2014-01-29 o 09:54 |
||
|
|
|
#587 |
|
Rozeznanie
|
Cheri do mnie możesz napisać.
|
|
|
|
#588 |
|
Zadomowienie
|
Kolejny poranek pt. "Boże, jak ja go kocham! Jak on mógł mnie zostawić?". Powinnam się do tego przyzwyczaić ale jakoś nie moge :/ Paranoja!
Ide dzisiaj na cały dzień do przyjaciółki... Ponarzekamy na chłopaów(ona na aktualnego, a ja na byłego), może wymyslimy jakiś plan na życie, a wieczorem się zalkoholizujemy Dzień zapowiada się lepszy niż wczoraj!
|
|
|
|
#589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Jedno i drugie mnie boli. I może nie to że "zostawiła mnie osoba niewarta mnie" bo nigdy go w tych kategoriach nie oceniałam (no może teraz po rozstaniu, ale w trakcie związku raczej i sobie i jemu wmawiałam jaki jest wartościowy by go podbudować). Raczej najbardziej boli mnie że tyle mu wybaczyłam na serio straszych rzeczy które mi robił... Że 15 razy już chyba powinnam wystawić mu manatki za drzwi i nagle...to on mnie zostawił (?!) |
|
|
|
|
#590 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochanie moje musisz w siebie uwierzyć i zadbać o siebie! Oni nie byli nas warci, baa mieli za dużo ! Uwierz mi, że z czasem jak będziesz o siebie dbać to będziesz lepiej się czuć ! Jeszcze na Ciebie i na mnie, a także na inne dziewczyny czeka ten jedyny. |
|
|
|
|
#591 |
|
Rozeznanie
|
Przepłakałam pół nocy. Właściwie to za lekko powiedziane. Wyłam do księżyca za nim
Gdy w końcu udało mi się zasnąć śnił mi się on i w momencie, gdy już prawie wróciliśmy do siebie obudziła mnie torebka, która spadła z półki. To chyba znak!!! Po wstaniu zobaczyłam jak paskudnie wyglądam, jak spuchnięte mam oczy... Powiedziałam sobie DOŚĆ i planuję już nigdy w życiu nie płakać za nim lub przez niego. Życzcie powodzenia!
|
|
|
|
#592 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pisałam Wam z resztą - w sobotę byłam na imprezie i teraz po niej na zmiane pisze do mnie 4 facetów i każdy ma inny pomysł: a to kino, a to teatr, a to knajpa..... Żaden mi się nie podoba, ale sądzę że to na prawdę miłe.... ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#593 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Istny szał 4 facetów ! Ja bym się na Twoim miejscu z którymś umówiła !Mój też miał przygodę z trawką, wyciągnęłam go z tego, baa ile ja mu pomogłam ! Ale oni się nigdy nie zmienią i na to nie ma co liczyć. No Ja mam mały dylemat: 1) poznałam kogoś na badoo i postanowiłam za jakiś czas spotkać się z tym ktosiem na kawę. 2) niebieskooki z kursu się odezwał do mnie i znam go na żywo :P Ja już zaliczyłam dzisiaj godzinkę tańca i zaraz idę się zrobić na lalkę ) co jak co, ale dzisiaj chcę wyglądać rewelacyjnie.
|
||
|
|
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prawidlowo! Brawo! Nie ma się co smucic! Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |
|
|
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
Ja też staram się o siebie dbać, wyglądać jak najlepiej. Dopóki kasa się nie skończy to będę w siebie inwestować. Najgorzej w moim przypadku to się zmotywować do czegoś, wstać z łóżka, zacząć ćwiczyć.
Ja jestem strasznym meteoropatą i jak jest taka pogoda to ja nie mam na nic siły. Jak zdam sesję to mam nadzieję, że jakaś dziewczyna z Krakowa poszłaby ze mną na siłownię, samej mi trochę głupio. ![]() Już mnie nawet nie interesuje czy on zobaczy jaka jestem piękna, chce być piękna dla siebie i kiedyś dla nowego TŻta.
|
#596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli tylko będę w Krakowie i tam dostanę pracę to idziemy na siłownię ! będziemy takie laski, że szok!
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale się dziewczyny rozpisałyście, potrzebowałam trochę czasu żeby to wszystko nadrobić ![]() Mojemu też coś pękło, no cóż, tak to jest jak mamusia mu chińskie majciory na targu kupuje
|
|
|
#598 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny!!
|
|
|
|
#599 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha padniecie ze śmiechu !
Mojemu Tacie tak się spodobała rosyjska muzyka, że od raza leci Kalinka i inne piosenki po rosyjsku hahahha |
|
|
|
#600 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiesz co? Fajniej jest być porzuconą. Można się wściekać, pocieszać czekoladą i robić na bóstwo. Gdybyś to Ty go zostawiła, miałabyś wyrzuty sumienia, że mu nie pomogłaś w biedzie, że co z Ciebie za kobieta, że się stroisz, podczas gdy biedny Misio płacze pod ścianą... Z jakich jesteś okolic?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

Tylko my wtedy juz bedziemy ponad to.
Moj poki co jest wielkim Panem byyznsemenem z firma, na ktorej sie nie zna 

) Tylko, ze bylybysmy skonczonymi idiotkami gdybysmy ich przyjely.