|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
|
|
|
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
oczywiście, że masz, jest w każdym gmailu
![]() już pisałam instrukcję - nawet cytując Twojego posta, ale niech będzie jeszcze raz: musisz najechać myszką na niego na liście czatu - nie klikać! pojawi się wizytówka, w prawym dolnym rogu masz "trójkącik" do rozwinięcia i tam zaznaczasz przy pokazywaniu na liście czatu "nigdy" - nie blokujesz go, tylko nie będzie Ci się pokazywał na liście
|
|
#543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No nie będzie, ale nie pierwszy raz
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-czy nie będąc na mojej liscie bedzie mógł do mnie na czacie napisać? - czy będę "jak coś" mogła wrócić do ustawień i go widzieć? |
|
|
|
|
#545 |
|
Raczkowanie
|
Chyba najlepiej sie czymś zająć żeby nie myśleć
![]() właśnie mam pytanie macie jakieś fajne ćwiczenia na boczki? ćwiczę tiffany rothe boczki ale nie wiem czy to pomoże?
|
|
|
|
#546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak będziesz chciała napisać na czacie do niego, to wpiszesz jego imię w to pole wyszukiwarki nad czatem i pojawi się jego wizytówka, będziesz mogła pisać albo zmienić ustawienia wyświetlania
|
|
|
#547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tak ciężko mi teraz uwierzyć, że z kimś innym będzie mi tak dobrze jak z nim... Ehh...Masz racje. Same siebie dobijamy takimi myślali, a potem dziwne, że nie jest wcale lepiej |
|
|
|
|
#548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znajdziemy lepszych
|
|
#549 |
|
Raczkowanie
|
dlaTego jak mi jest smutno to włączam sobie na Full muzykę i śpiewam na cały glos. !I wtedy nie myślę i śmieje się sama z siebie xd
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |
|
|
|
#550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Staram się w to uwierzyć, z całego serca. A jednocześnie po mojej głowie krążą myśli, że już nikogo nie pokocham tak, jak jego, że będę tęsknić za nim całe życie... To okropne. |
|
|
|
|
#551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj to samo, do tego stwierdził, że nie wie czy mnie kocha a gdy zapytalam czemu poprzedniego dnia gdy sie kochalismy i wyznalam mu milosc to odpowiedział tym samym, stwierdzil, ze co mial zrobic skoro naga na nim lezalam ![]() |
|
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
Już nie płaczę, rozmyślam..
Dziewczyny może ze mną jest coś nie tak? To mój drugi nieudany związek. I to obaj panowie zrezygnowali ze mnie. Ja nie mam nawet takiej natury, żeby komuś powiedzieć: sorry ale ja się wypaliłem. Bardzo przywiązuje się do ludzi i nawet jak mi by było źle, raczej bym zawsze dawała czas i czekała, co los przyniesie. Naprawdę w obecnym związku strałam się nie popełniać tych samych błędów co w pierwszym, robiłam wszystko żeby było dobrze i co? Tez koniec.. Może faktycznie jestem jakaś inna, nie nadaje się na dziewczynę, żonę.. |
|
|
|
#553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo bym już chciała poznać kogoś nowego, zakochać się, o byłym już zapomnieć. Z drugiej strony nie wyobrażam, że mogłabym być z innym. Odrzuca mnie od innych kolesi. A z exem też już bym chyba nie potrafiła być, ciężko byłoby mi mu zaufać... Błędne koło... To prawda, że potrzeba nam czasu. Czasu żeby to wszystko ogarnąć i poukładać sobie życie bez nich... czasu żeby przestać kochać... |
|
|
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
oj oni w "takich" chwilach to potrafią różne rzeczy mówić, których pewnie nawet potem nie pamiętają, bo byli pod wpływem ciśnienia...jak sobie przypomne co ja słyszałam to żal
|
|
|
|
#555 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zatkało mnie i szczęka mi opadła Cytat:
też się nad tym zastanawiałam. Najgorsze jest to, że oni się starali o nas, że im zależało, i tak zostawili ni z gruchy ni z pietruchy. Ile ja się kompleksów nabawiłam po tym rozstaniu, kurde. Co my jesteśmy winne...
|
|
#556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaczynam mieć straszną niechęć do wszystkich chłopaków za to co każdy z nich nam zrobił, za te wszystkie łzy które za dziadami przelewamy a oni sobie nic z tego nie robią żyją swoim życiem i co jakiś czas sie upewniają czy abyż na pewno do końca o nich nie zapomniałyśmy i później znów nastąpił płacz! "Najgorsze jest to, że oni się starali o nas, że im zależało, i tak zostawili ni z gruchy ni z pietruchy. Ile ja się kompleksów nabawiłam po tym rozstaniu, kurde. Co my jesteśmy winne..." właśnie Dzolin starali sie a później im ta gumka w majtach pękła Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-29 o 00:36 |
|
|
|
|
#559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I najgorsze jest to, że ja bym przebaczyła i zaufała. Chciałabym do niego wrócić i wciąż mam na to wielka nadzieję. |
|
|
|
|
#560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Majtki? Bokserki z biedry pakowane po 3
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
niestety,ale wydaję mi się,że my tak mamy, ze latamy za facetami,którzy są nieosiągalni i nie podadzą sie na talerzu odrazu, bo ja teraz jak ktos jest dla mnie za miły albo sie stara za bardzo, to mnie to odpycha wręcz, a jak poznałam eksa to ja sie bardziej starałam na początku o jego uwagę
|
|
|
|
#562 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja jak kiedyś mijego gdzieś spotkam to mam ochotę go tak spoliczkować żeby te białe ząbki mu wypadły i powiedzieć "teraz czujesz taki ból jaki ja czuła po rozstaniu, żegnam" Cytat:
Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-29 o 00:41 |
||
|
|
|
#563 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#564 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taa to byl kolejny raz po którym powinien dostac tego dnia ode mnie w twarz ale byłam w takim szoku...szkoro lezalam na nim naga i w ogole bylo milo to tez musial odpowiedziec, ze mnie kocha...wierz teraz facetom w to co mówia albo tego dnia ogladalismy jeszcze horror i tam bylo cos o stadzie, a moj ex lezal na moich kolanach i zapytal mnie retorycznie ''a ty jestes moim stadem ? jestes, bo coby sie nie dzialo to juz chyba na zawsze bedziesz gdzies w moim sercu'' a nastepnego dnia jestem za malo szalona i on mnie kocha do polowy i chce sie jeszcze wyszalec ale bedzie zalowac i sobie wroci do mnie dziewczyny to jakas PARANOJA przeciez to skonczone dupki, my na bank znajdziemy lepszych, nie ma innej opcji ! Edytowane przez Alexi_ Czas edycji: 2014-01-29 o 00:48 |
|
|
|
|
#567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dobranoc Kochane i trzymajcie sie kolorowych snów i głowa go góry rano jest nowy dzień!
|
|
|
|
|
#569 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszyscy chyba tutaj wymienieni. No bo jak np. wytłumaczyć zachowanie mojego ex-a, który odwalał mi kilka/kilkanaście mega-akcji, kajał się i błagał o wybaczenie a raz kiedy nie wyrobiłam i go postawiłam do pionu starczył żeby ze mną zerwać kwitując że "to jedno przelało szale goryczy". Ja przepraszam, CZYJEJ GORYCZY??? Bo chyba mojej że tyle znosilam. Do tego tekst że za szybko mnie poznał po ex i nie wyszalał się między związkami? No pięknie, rezygnować ze związku żeby się wyszaleć? I to wszystko co teraz. Nie chce - olewa, nawet nie odpisuje. Ma ochotę to odzywa się jak najęty. I za nic ma moje uczucia. Ciągle tylko on, on, on!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

ćwiczę tiffany rothe boczki ale nie wiem czy to pomoże? 

zatkało mnie i szczęka mi opadła