![]() |
#1741 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Raczkowanie
|
Hej, jestem tu nowa, ale od dawna myślę na tatuażem.
Mam pewną koncepcję. Linia życia, która się w pewnym momencie urywa i napis, który ma oznaczać pamięć o tej osobie nawet po śmierci. Początkowo miał być tylko napis "In my heart yoy're still alive", jednak urywająca się linia jest dla mnie bardziej osobista, nie każdy musi wiedzieć od razu o co chodzi. Problem tkwi w napisie po lini - still in heart .. Nie podoba mi się. Macie może jakieś koncepcje, które pasowałyby do całości ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Chyba się zabiję, wczoraj do mnie dzwonili ze studia (mieli zadzwonić jakby się coś jakimś cudem zwolniło) a ja głupia jechałam autem, warunki na drodze fatalne i stwierdziłam, ze nie odbieram bo jeszcze wypadek spowoduje, tylko zaparkowałam i oddzwaniam a tu mi mówią, że już sobie kogoś znaleźli na termin
![]() ![]()
![]() |
#1744 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ja swoje tatuaże robiłam w ostrowie, poznaniu, w krakowie, w szczecinie i pojechałabym w każde miejsce jeżeli wiedziałabym że warto ![]() ktoś tam wcześniej pisał o łaskotkach, mnie też łaskotało strasznie w okolicy kości biodrowej, śmiałam się na głos i było mi ciężko wytrzymać, żeby się nie ruszyć. więc tatuowanie może i łaskotać ![]() ja już za 4 dni jadę po nowy tattoo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja po akwarele bd jechać do Poznania ![]() bo w sumie taki tatuaż powinien wykonać każdy tatuażysta - ale nie każdy będzie w tym czuł, każdy robi trochę inaczej - inna lekkość, rozbryzg itp ![]() koniecznie się pochwal jak będziesz po ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Że tak się wtrącę i przy okazji przywitam, bo póki co to tylko was podglądałam. W tym roku mam zaklepane dwa tatuaże i już się nie mogę doczekać ![]() ![]()
![]() |
#1747 |
Raczkowanie
|
Kraino
![]() cały czas mysle o brzuchu, ale nie wiem co dobrze by wyglądało na brzuchu... nie wszystko wystające z majtek jest ładne ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Portrety to chyba bardzo rzadko ładnie wychodzą, nie? Tak sobie dumam oglądając prace różne... |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Przyczajenie
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...3d0ea9afc.html
hej mam mały problem , a mianowicie zrobilam sobie 6 dni temu tatuaż , jest to napis skladający się z 4 wyrazów . Problem tkwi w tym ze pod konturem pojawiły się smugi i wygląda jak by sie barwnik rozlał pod skórą . Miał ktoś z was podobny problem ? Bo zaczynam sie martwic ze to nie zejdzie i bd to tak wyglądało ;/ W linku przesłałam zdj jak wygląda pierwszy wyraz , kolejne wyglądają podobnie . |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Przyczajenie
|
Hej mam mały probłem. Otóż na 10 lutego umówiłem się na zrobienie tatuażu natomiast 8 lutego mam 18 koleżanki na której bd lał się alkohol. I tutaj mam pytanie. Czy dwa dni przed zrobieniem tatuażu mogę pić alkohol?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Raczkowanie
|
spokojnie, daj naskorkowi spokojnie zejsc, natluszczaj i nie zdrapuj, za tydzien bedzie ok
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja mam caly rekaw wytatuowany wiec tez czasami przezywalam strachy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Raczkowanie
|
Hej podczytuję Was od bardzo daaawna i jestem zachwycona niektórymi waszymi tatuażami
![]() Mam pytanie, czy któraś z Was ma tatuaż na bliźnie albo zna kogoś takiego? Jak to się może goić? Czy polecacie kogoś np. w Warszawie, kto wykonuje takie tatuaże? Moim marzeniem jest tatuaż, a jeszcze bardzie chciałabym go zrobić właśnie na bliźnie, żeby móc spoglądać na coś ładnego.
#1752 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() |
#1753 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziewczyny potrzebuję porady
![]() Od dłuższego czasu planuję zrobić sobie tatuaż, zaplanowałam już wzór- niestety dokładnie takiego jaki chcę nie ma w Internecie więc wklejam zdjęcia żebyście mogły go sobie wyobrazić ![]() Co do wzoru nie mam wątpliwości ![]() ![]() Przesyłam Wam mój projekt ![]() Decyzja należy do mnie ale chciałabym poznać opinie innych osób ![]()
Edytowane przez maalinkaa8 Czas edycji: 2014-01-29 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Raczkowanie
|
Serio? Na pewno?
Nie pomogę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Rozeznanie
|
Nie - żart
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak już to może nie rób go tak równolegle tylko tak na ukos jak na tym zdjęciu na udzie, co do miejsca na plecach to ja bym go widziała na łopatce albo niżej, na żebrach i na łopatce te ptaszki. Jakkolwiek i tak mi się nie podoba, kumulacja tandetnych wzorów. A dla pośmiania się- załącznik ![]() Edytowane przez kaludia91 Czas edycji: 2014-01-29 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Raczkowanie
|
Chyba lepiej, gdyby to był jednak żart.
![]() Co druga panna zaraz coś takiego będzie miała (obok napisu na nadgarstku). To dobrze obrazuje, co większość osób tutaj o tym myśli. (Obrazek znaleziony w sieci) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...96488789_n.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Zadomowienie
|
ja wiem, że to Twój pierwszy tatuaż maalinkaa8 i wgl, wiele z nas zaczynała od czegoś małego, nawet oklepanego - i rozumiem, że on może mieć dla Ciebie znaczenie.
ale może jeśli pójdziesz do tatuażysty - oczywiście DOBREGO - to pogadacie o tym co byś chciała mieć i on stworzy dla Ciebie coś co nie jest tak przeżutym wzorem. ![]() dziewczyny, nie ma co się tak nabijać aż, bo czasem trafiają się osoby dajmy na to przy 18nastce, chcą pierwszy tatuaż i naooglądały się pinterestów i innych takich - lepiej trochę mniej ostro a wskazać, że można inaczej, bo zaraz nas zaczną wytykać, że zamknięta grupa i zamiast pomagać to się nabijamy ![]() btw. tak lubię znak nieskończoności z różnych względów, a teraz już prawie nie mogę na niego patrzeć ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. Edytowane przez Variance Czas edycji: 2014-01-29 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() rozumiem, że ten tatuaz ma tez głębokie metafizyczne przesłanie i oznacza nieskończoną wolną miłość ![]() ![]() moim zdaniem te wzorki to odpowiednik trybala nad tyłkiem sprzed paru lat Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2014-01-30 o 08:05 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja kiedys zrobilam sobie dmuchawca i ptaki
![]() a teraz co drugi tatuaz na necie tak wyglada ![]() ![]() a tak powaznie to nie przeszkadza mi to, na zywo jakos jeszcze nie spotkalam nikogo z takim tatuazem, poza tym to jeden z kilku, ktore mam, malo rzuca sie w oczy, a w planach mam kolejne 4 wiec ![]() dawno tu nie zagladalam - stupid robilas cos po swoim pieknym podwodnym udzie? cos mnie ominelo?
#1761 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
no u Ciebie juz napewno malo miejsca ![]() ja mam na szczescie jeszcze sporo, poza tym robie mniejsze tataze ale pomyslow milion i brak miejsc na zrealizowanie ich, tymbardziej, ze nie chce juz nic robic na rekach ani na nogach od ud w dol ![]() w grudniu dopiero bede robic tatuaz na brzuchu, a w miedzyczasie mam w planach uda i dekolt ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- nie moge napatrzec sie na jej prace ![]() http://tattoo-by-dodie.blogspot.com/ zainspirowala mnie i narysowalam sobie projekt na brzuch ![]() ale cos bym jeszcze chciala w jej stylu ale jak mowie, nie mam miejsca odpowiedniego ![]()
![]() |
#1763 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
w bardzo podobnym stylu tworzy Kamil Czapiga - nawet bardziej mi się podoba bo jest bardziej ''matematyczny", a z kolei Dodie bardziej kobieca ![]() No ja żeby zrobić brzuch to musiałabym z 10 kg zrzucić - ale marzy mi się napis w stylu chicano na podbrzuszu (wiem oklepane), ale zanim osiągne odpowiednią wagę jeszcze ze 3x zmieni mi się koncepcja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Przyczajenie
|
"spokojnie, wszystko zejdzie, daj naskorkowi troche czasu, za tydzien bedzie ok
![]() ![]() ja mam caly rekaw wytatuowany wiec tez czasami przezywalam strachy ![]() ![]() A jednak nie zeszło , od momentu zrobienia mineło 2 tyg a mi jeszcze wszystkie strupki nie zeszły . Po za tym w tych miejscach w których odeszły te strupki mam strasznie wyblakły kontur . Małe literki takie jak a,e,c sa tak zamazane ze to jedna wielka plama nie da sie odczytać co jest tam napisne . Ma ktoś jakiś pomysł co moge z tym zrobić? Bo sama juz nie wiem co mam zrobic , boje się jechać do tego studia co robilam żeby mi go jeszcze bardziej nie z☠☠☠al . |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() tak jak piszesz, kazdy lubi co innego mi sie np podobaja takie tatuaze jak Twoj na udzie ale na kims, sama bym sobie nie zrobila ![]() no z tymi koncepcjami to juz tak jest.....a najgorsze, ze co chwile wpada w oko cos nowego i nie wiadomo gdzie to wszystko robic zeby to mialo rece i nogi ![]() ja z brzucha zrzucac juz nie musze, mialam operacje i mam blizne przechodzaca przez caly brzuch wiec trzeba ja pokryc
![]() |
#1769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Raczkowanie
|
dla mnie bardzo dziwne , ze po 2 tygodniach jest nadal taki wypukly! moze to swiadczyc tez o tym, ze bylo za gleboko wkluwane i to sa strupy a to bardzo zle... generalnie kazda moja sesja po 2 tygodniach wyglada juz bardzo dobrze a to sa spore powierzchnie... i nigdy nie mialam takich "strupow" , jedynie naskorek sie zluszczal . tu mam zdjecie zrobione na 4 czy 5 dni po dziaraniu. jak widac jeszcze sie swieci od masci i gdzieniegdze schodzi naskorek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.