Tatuaż część III - wątek zbiorczy - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 15:29   #1741
Ciasteczko20
Raczkowanie

Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez kombinacja Pokaż wiadomość
też bym się chetnie dowiedziała czy ktoś w wawie tatuuje w tym stylu. ja kojarzę tylko yadou i myślę czy się do niej nie zapisać, no ale to poznań
na fb: https://www.facebook.com/pages/yadou...294999?fref=ts
No właśnie widziałam yadou, ale niestety Poznań to jednak trochę daleko :/ Dlatego zapytałam, czy może ktoś słyszał o kimś podobnym w tych miastach, które podałam
Ciasteczko20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 16:30   #1742
single_ladies
Raczkowanie

Hej, jestem tu nowa, ale od dawna myślę na tatuażem.
Mam pewną koncepcję. Linia życia, która się w pewnym momencie urywa i napis, który ma oznaczać pamięć o tej osobie nawet po śmierci. Początkowo miał być tylko napis "In my heart yoy're still alive", jednak urywająca się linia jest dla mnie bardziej osobista, nie każdy musi wiedzieć od razu o co chodzi. Problem tkwi w napisie po lini - still in heart ..
Nie podoba mi się. Macie może jakieś koncepcje, które pasowałyby do całości ?
single_ladies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 17:20   #1743
moniczka_90
Zakorzenienie

Chyba się zabiję, wczoraj do mnie dzwonili ze studia (mieli zadzwonić jakby się coś jakimś cudem zwolniło) a ja głupia jechałam autem, warunki na drodze fatalne i stwierdziłam, ze nie odbieram bo jeszcze wypadek spowoduje, tylko zaparkowałam i oddzwaniam a tu mi mówią, że już sobie kogoś znaleźli na termin no kuźwa w 5 min jestem taka zła, ze masakra
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 09:30   #1744
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciasteczko20 Pokaż wiadomość
No właśnie widziałam yadou, ale niestety Poznań to jednak trochę daleko :/ Dlatego zapytałam, czy może ktoś słyszał o kimś podobnym w tych miastach, które podałam
no w dzisiejszych czasach odległość to chyba nie aż taki problem, a tatuaż zostaje z nami do końca życia, więc chyba warto pokonać te wszystkie km? bo bliżej nie zawsze będzie oznaczać równie dobrze
ja swoje tatuaże robiłam w ostrowie, poznaniu, w krakowie, w szczecinie i pojechałabym w każde miejsce jeżeli wiedziałabym że warto

ktoś tam wcześniej pisał o łaskotkach, mnie też łaskotało strasznie w okolicy kości biodrowej, śmiałam się na głos i było mi ciężko wytrzymać, żeby się nie ruszyć. więc tatuowanie może i łaskotać

ja już za 4 dni jadę po nowy tattoo
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 13:50   #1745
Variance
Zadomowienie

GG do Variance

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
no w dzisiejszych czasach odległość to chyba nie aż taki problem, a tatuaż zostaje z nami do końca życia, więc chyba warto pokonać te wszystkie km? bo bliżej nie zawsze będzie oznaczać równie dobrze
ja swoje tatuaże robiłam w ostrowie, poznaniu, w krakowie, w szczecinie i pojechałabym w każde miejsce jeżeli wiedziałabym że warto

ktoś tam wcześniej pisał o łaskotkach, mnie też łaskotało strasznie w okolicy kości biodrowej, śmiałam się na głos i było mi ciężko wytrzymać, żeby się nie ruszyć. więc tatuowanie może i łaskotać

ja już za 4 dni jadę po nowy tattoo
popieram
ja po akwarele bd jechać do Poznania
bo w sumie taki tatuaż powinien wykonać każdy tatuażysta - ale nie każdy będzie w tym czuł, każdy robi trochę inaczej - inna lekkość, rozbryzg itp

koniecznie się pochwal jak będziesz po

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.
Variance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 14:22   #1746
kraina _chichow
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Variance Pokaż wiadomość
popieram
ja po akwarele bd jechać do Poznania
bo w sumie taki tatuaż powinien wykonać każdy tatuażysta - ale nie każdy będzie w tym czuł, każdy robi trochę inaczej - inna lekkość, rozbryzg itp

koniecznie się pochwal jak będziesz po
Ja też do Poznania jadę po swoje cudeńko Właśnie do Agi.
Że tak się wtrącę i przy okazji przywitam, bo póki co to tylko was podglądałam. W tym roku mam zaklepane dwa tatuaże i już się nie mogę doczekać Do Artura Szolca czekam już pół roku i jeszcze kolejne pół
Stary 2014-01-27, 10:38   #1747
EmCa
Raczkowanie

Kraino a zdradzisz co robisz u Artura? Brałam go pod uwagę też...
cały czas mysle o brzuchu, ale nie wiem co dobrze by wyglądało na brzuchu... nie wszystko wystające z majtek jest ładne

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Portrety to chyba bardzo rzadko ładnie wychodzą, nie? Tak sobie dumam oglądając prace różne...
EmCa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-27, 16:29   #1748
natalia123123
Przyczajenie

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...3d0ea9afc.html

hej mam mały problem , a mianowicie zrobilam sobie 6 dni temu tatuaż , jest to napis skladający się z 4 wyrazów . Problem tkwi w tym ze pod konturem pojawiły się smugi i wygląda jak by sie barwnik rozlał pod skórą . Miał ktoś z was podobny problem ? Bo zaczynam sie martwic ze to nie zejdzie i bd to tak wyglądało ;/ W linku przesłałam zdj jak wygląda pierwszy wyraz , kolejne wyglądają podobnie .
natalia123123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 17:11   #1749
majjo
Przyczajenie

Hej mam mały probłem. Otóż na 10 lutego umówiłem się na zrobienie tatuażu natomiast 8 lutego mam 18 koleżanki na której bd lał się alkohol. I tutaj mam pytanie. Czy dwa dni przed zrobieniem tatuażu mogę pić alkohol?
majjo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 19:08   #1750
joaszka83
Raczkowanie

spokojnie, daj naskorkowi spokojnie zejsc, natluszczaj i nie zdrapuj, za tydzien bedzie ok nie martw sie, wiem co mowie, mam wytatuowany caly rekaw to "czarne" zejdzie calkiem i tatuaz bedzie troszke mniej intensywny niz Ci sie wydaje

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez natalia123123 Pokaż wiadomość
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...3d0ea9afc.html

hej mam mały problem , a mianowicie zrobilam sobie 6 dni temu tatuaż , jest to napis skladający się z 4 wyrazów . Problem tkwi w tym ze pod konturem pojawiły się smugi i wygląda jak by sie barwnik rozlał pod skórą . Miał ktoś z was podobny problem ? Bo zaczynam sie martwic ze to nie zejdzie i bd to tak wyglądało ;/ W linku przesłałam zdj jak wygląda pierwszy wyraz , kolejne wyglądają podobnie .
spokojnie, wszystko zejdzie, daj naskorkowi troche czasu, za tydzien bedzie ok "to czarne" zejdzie calkiem, tatuaz bedzie troszke mniej intensywny niz teraz. natluszczaj i nie drap pod zadnym pozorem
ja mam caly rekaw wytatuowany wiec tez czasami przezywalam strachy
joaszka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 17:01   #1751
nothing_personal
Raczkowanie

Hej podczytuję Was od bardzo daaawna i jestem zachwycona niektórymi waszymi tatuażami
Mam pytanie, czy któraś z Was ma tatuaż na bliźnie albo zna kogoś takiego? Jak to się może goić?
Czy polecacie kogoś np. w Warszawie, kto wykonuje takie tatuaże?
Moim marzeniem jest tatuaż, a jeszcze bardzie chciałabym go zrobić właśnie na bliźnie, żeby móc spoglądać na coś ładnego.
nothing_personal jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-28, 22:08   #1752
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez nothing_personal Pokaż wiadomość
Hej podczytuję Was od bardzo daaawna i jestem zachwycona niektórymi waszymi tatuażami
Mam pytanie, czy któraś z Was ma tatuaż na bliźnie albo zna kogoś takiego? Jak to się może goić?
Czy polecacie kogoś np. w Warszawie, kto wykonuje takie tatuaże?
Moim marzeniem jest tatuaż, a jeszcze bardzie chciałabym go zrobić właśnie na bliźnie, żeby móc spoglądać na coś ładnego.
moja znajoma robila ostatnio tataz na bliznie i goi sie normalnie, ja tez planuje w grudniu przykryc blizne
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 10:59   #1753
maalinkaa8
Rozeznanie

Question Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy

Dziewczyny potrzebuję porady
Od dłuższego czasu planuję zrobić sobie tatuaż, zaplanowałam już wzór- niestety dokładnie takiego jaki chcę nie ma w Internecie więc wklejam zdjęcia żebyście mogły go sobie wyobrazić - mój tatuaż ma się składać ze znaku nieskończoności z piórem z którego będą "wylatywać" ptaki.
Co do wzoru nie mam wątpliwości nie jestem natomiast pewna co do miejsca jego usytuowania na moim ciele

Przesyłam Wam mój projekt

Decyzja należy do mnie ale chciałabym poznać opinie innych osób a więc - co sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8.piórko.jpg (32,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mój.jpg (37,7 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pióro.ptaki.jpg (17,5 KB, 22 załadowań)

Wiem, że jak każda kobieta, mam więcej siły niż na to wygląda.

Edytowane przez maalinkaa8
Czas edycji: 2014-01-29 o 19:45
maalinkaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:11   #1754
EmCa
Raczkowanie

Serio? Na pewno?
Nie pomogę...
Stary 2014-01-29, 17:04   #1755
maalinkaa8
Rozeznanie

Nie - żart

Wiem, że jak każda kobieta, mam więcej siły niż na to wygląda.
maalinkaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:56   #1756
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Napisane przez maalinkaa8 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję porady
Od dłuższego czasu planuję zrobić sobie tatuaż, zaplanowałam już wzór- niestety dokładnie takiego jaki chcę nie ma w Internecie więc wklejam zdjęcia żebyście mogły go sobie wyobrazić - mój tatuaż ma się składać ze znaku nieskończoności z piórem z którego będą "wylatywać" ptaki.
Co do wzoru nie mam wątpliwości nie jestem natomiast pewna co do miejsca jego usytuowania na moim ciele

Decyzja należy do mnie ale chciałabym poznać opinie innych osób a więc - co sądzicie?
nie jestem fanką takich tatuaży - tak jak większość dziewczyn tutaj - ale spróbuję pomóc.
Jak już to może nie rób go tak równolegle tylko tak na ukos jak na tym zdjęciu na udzie, co do miejsca na plecach to ja bym go widziała na łopatce albo niżej, na żebrach i na łopatce te ptaszki. Jakkolwiek i tak mi się nie podoba, kumulacja tandetnych wzorów.

A dla pośmiania się- załącznik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BLEH.jpg (82,7 KB, 180 załadowań)

Edytowane przez kaludia91
Czas edycji: 2014-01-29 o 20:58
kaludia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:29   #1757
Rukmini
Raczkowanie

Chyba lepiej, gdyby to był jednak żart.
Co druga panna zaraz coś takiego będzie miała (obok napisu na nadgarstku).

To dobrze obrazuje, co większość osób tutaj o tym myśli.
(Obrazek znaleziony w sieci)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...96488789_n.jpg
Rukmini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 23:46   #1758
Variance
Zadomowienie

GG do Variance

ja wiem, że to Twój pierwszy tatuaż maalinkaa8 i wgl, wiele z nas zaczynała od czegoś małego, nawet oklepanego - i rozumiem, że on może mieć dla Ciebie znaczenie.
ale może jeśli pójdziesz do tatuażysty - oczywiście DOBREGO - to pogadacie o tym co byś chciała mieć i on stworzy dla Ciebie coś co nie jest tak przeżutym wzorem.

dziewczyny, nie ma co się tak nabijać aż, bo czasem trafiają się osoby dajmy na to przy 18nastce, chcą pierwszy tatuaż i naooglądały się pinterestów i innych takich - lepiej trochę mniej ostro a wskazać, że można inaczej, bo zaraz nas zaczną wytykać, że zamknięta grupa i zamiast pomagać to się nabijamy

btw. tak lubię znak nieskończoności z różnych względów, a teraz już prawie nie mogę na niego patrzeć

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.

Edytowane przez Variance
Czas edycji: 2014-01-29 o 23:47
Variance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 08:04   #1759
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maalinkaa8 Pokaż wiadomość

moim zdaniem jeszcze powinny te ptaszki zmieniać się w kawałki dmuchawca - wtedy będzie mega niepowtarzalnie

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Variance Pokaż wiadomość
ja wiem, że to Twój pierwszy tatuaż maalinkaa8 i wgl, wiele z nas zaczynała od czegoś małego, nawet oklepanego - i rozumiem, że on może mieć dla Ciebie znaczenie.
ale może jeśli pójdziesz do tatuażysty - oczywiście DOBREGO - to pogadacie o tym co byś chciała mieć i on stworzy dla Ciebie coś co nie jest tak przeżutym wzorem.

dziewczyny, nie ma co się tak nabijać aż, bo czasem trafiają się osoby dajmy na to przy 18nastce, chcą pierwszy tatuaż i naooglądały się pinterestów i innych takich - lepiej trochę mniej ostro a wskazać, że można inaczej, bo zaraz nas zaczną wytykać, że zamknięta grupa i zamiast pomagać to się nabijamy

btw. tak lubię znak nieskończoności z różnych względów, a teraz już prawie nie mogę na niego patrzeć
ja wiem, ale jak widzę taką kwintesencję banału i sztampy to aż mnie zęby bolą.

rozumiem, że ten tatuaz ma tez głębokie metafizyczne przesłanie i oznacza nieskończoną wolną miłość, ale można to uduchowione przesłanie przedstawić inaczej niż połowa internetu

moim zdaniem te wzorki to odpowiednik trybala nad tyłkiem sprzed paru lat

Edytowane przez 201712071518
Czas edycji: 2014-01-30 o 08:05
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-30, 09:32   #1760
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a ja kiedys zrobilam sobie dmuchawca i ptaki
a teraz co drugi tatuaz na necie tak wyglada ale moj jest inny
a tak powaznie to nie przeszkadza mi to, na zywo jakos jeszcze nie spotkalam nikogo z takim tatuazem, poza tym to jeden z kilku, ktore mam, malo rzuca sie w oczy, a w planach mam kolejne 4 wiec

dawno tu nie zagladalam - stupid robilas cos po swoim pieknym podwodnym udzie? cos mnie ominelo?
Stary 2014-01-30, 10:39   #1761
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a ja kiedys zrobilam sobie dmuchawca i ptaki
a teraz co drugi tatuaz na necie tak wyglada ale moj jest inny
a tak powaznie to nie przeszkadza mi to, na zywo jakos jeszcze nie spotkalam nikogo z takim tatuazem, poza tym to jeden z kilku, ktore mam, malo rzuca sie w oczy, a w planach mam kolejne 4 wiec

dawno tu nie zagladalam - stupid robilas cos po swoim pieknym podwodnym udzie? cos mnie ominelo?
mam zaczęte plecy i chyba ich nie skoncze tak szybko (musiałam przełożyć sesję z powodu choroby wiec jeszcze jakies 4 przede mną) - poza tym nie mam za bardzo miejsca na większe projekty. Czaje się na coś w stylu Wąsa i Kamila Czapigi na stopach. Ale na razie wszystko na spokojnie
Stary 2014-01-30, 11:31   #1762
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
mam zaczęte plecy i chyba ich nie skoncze tak szybko (musiałam przełożyć sesję z powodu choroby wiec jeszcze jakies 4 przede mną) - poza tym nie mam za bardzo miejsca na większe projekty. Czaje się na coś w stylu Wąsa i Kamila Czapigi na stopach. Ale na razie wszystko na spokojnie
o a co ciekawego tam sie na plecach tworzy?
no u Ciebie juz napewno malo miejsca

ja mam na szczescie jeszcze sporo, poza tym robie mniejsze tataze ale pomyslow milion i brak miejsc na zrealizowanie ich, tymbardziej, ze nie chce juz nic robic na rekach ani na nogach od ud w dol

w grudniu dopiero bede robic tatuaz na brzuchu, a w miedzyczasie mam w planach uda i dekolt

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

nie moge napatrzec sie na jej prace
http://tattoo-by-dodie.blogspot.com/
zainspirowala mnie i narysowalam sobie projekt na brzuch bedzie koronka napewno
ale cos bym jeszcze chciala w jej stylu ale jak mowie, nie mam miejsca odpowiedniego
Stary 2014-01-30, 11:44   #1763
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
o a co ciekawego tam sie na plecach tworzy?
no u Ciebie juz napewno malo miejsca

ja mam na szczescie jeszcze sporo, poza tym robie mniejsze tataze ale pomyslow milion i brak miejsc na zrealizowanie ich, tymbardziej, ze nie chce juz nic robic na rekach ani na nogach od ud w dol

w grudniu dopiero bede robic tatuaz na brzuchu, a w miedzyczasie mam w planach uda i dekolt

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

nie moge napatrzec sie na jej prace
http://tattoo-by-dodie.blogspot.com/
zainspirowala mnie i narysowalam sobie projekt na brzuch bedzie koronka napewno
ale cos bym jeszcze chciala w jej stylu ale jak mowie, nie mam miejsca odpowiedniego
miał byc mały tatuaz a robi się klasyczny japonski tatuaz na całe plecy (z coverem)

w bardzo podobnym stylu tworzy Kamil Czapiga - nawet bardziej mi się podoba bo jest bardziej ''matematyczny", a z kolei Dodie bardziej kobieca ale to juz kwestia indywidualnych preferencji.

No ja żeby zrobić brzuch to musiałabym z 10 kg zrzucić - ale marzy mi się napis w stylu chicano na podbrzuszu (wiem oklepane), ale zanim osiągne odpowiednią wagę jeszcze ze 3x zmieni mi się koncepcja
Stary 2014-01-30, 13:12   #1764
natalia123123
Przyczajenie

"spokojnie, wszystko zejdzie, daj naskorkowi troche czasu, za tydzien bedzie ok "to czarne" zejdzie calkiem, tatuaz bedzie troszke mniej intensywny niz teraz. natluszczaj i nie drap pod zadnym pozorem
ja mam caly rekaw wytatuowany wiec tez czasami przezywalam strachy "

A jednak nie zeszło , od momentu zrobienia mineło 2 tyg a mi jeszcze wszystkie strupki nie zeszły . Po za tym w tych miejscach w których odeszły te strupki mam strasznie wyblakły kontur . Małe literki takie jak a,e,c sa tak zamazane ze to jedna wielka plama nie da sie odczytać co jest tam napisne . Ma ktoś jakiś pomysł co moge z tym zrobić? Bo sama juz nie wiem co mam zrobic , boje się jechać do tego studia co robilam żeby mi go jeszcze bardziej nie z☠☠☠al .
Stary 2014-01-30, 13:34   #1765
joaszka83
Raczkowanie

Cytat:
"spokojnie, wszystko zejdzie, daj naskorkowi troche czasu, za tydzien bedzie ok "to czarne" zejdzie calkiem, tatuaz bedzie troszke mniej intensywny niz teraz. natluszczaj i nie drap pod zadnym pozorem
ja mam caly rekaw wytatuowany wiec tez czasami przezywalam strachy "

A jednak nie zeszło , od momentu zrobienia mineło 2 tyg a mi jeszcze wszystkie strupki nie zeszły . Po za tym w tych miejscach w których odeszły te strupki mam strasznie wyblakły kontur . Małe literki takie jak a,e,c sa tak zamazane ze to jedna wielka plama nie da sie odczytać co jest tam napisne . Ma ktoś jakiś pomysł co moge z tym zrobić? Bo sama juz nie wiem co mam zrobic , boje się jechać do tego studia co robilam żeby mi go jeszcze bardziej nie z☠☠☠al .
pokaz fotke, tylko wieksza od poprzedniej, jak to rzeczywiscie wyglada
Stary 2014-01-30, 13:46   #1766
natalia123123
Przyczajenie

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6cb724d3a.html
Stary 2014-01-30, 13:56   #1767
EmCa
Raczkowanie

Cytat:
moim zdaniem jeszcze powinny te ptaszki zmieniać się w kawałki dmuchawca - wtedy będzie mega niepowtarzalnie
ha! wiedziałam, że mi czegoś tam brakowało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-30, 14:07   #1768
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
miał byc mały tatuaz a robi się klasyczny japonski tatuaz na całe plecy (z coverem)

w bardzo podobnym stylu tworzy Kamil Czapiga - nawet bardziej mi się podoba bo jest bardziej ''matematyczny", a z kolei Dodie bardziej kobieca ale to juz kwestia indywidualnych preferencji.

No ja żeby zrobić brzuch to musiałabym z 10 kg zrzucić - ale marzy mi się napis w stylu chicano na podbrzuszu (wiem oklepane), ale zanim osiągne odpowiednią wagę jeszcze ze 3x zmieni mi się koncepcja
no wlasnie podoba mi sie ta jej kobiecosc w tatuazach
tak jak piszesz, kazdy lubi co innego

mi sie np podobaja takie tatuaze jak Twoj na udzie ale na kims, sama bym sobie nie zrobila

no z tymi koncepcjami to juz tak jest.....a najgorsze, ze co chwile wpada w oko cos nowego i nie wiadomo gdzie to wszystko robic zeby to mialo rece i nogi

ja z brzucha zrzucac juz nie musze, mialam operacje i mam blizne przechodzaca przez caly brzuch wiec trzeba ja pokryc
Stary 2014-01-30, 14:08   #1769
joaszka83
Raczkowanie

Cytat:
czy on tak wyglada po 2 tygodniach od zrobienia?? kurcze, taka mala powierzchnia powinna byc juz zagojona. generalnie ten czarny jakby wypukly tusz zejdzie ,ale to , ze literki sa troche rozlane juz nie zniknie... do poprawki bedzie. moze wybralas troche za mala czcionke i niezbyt doswiadczonego tatuazyste? moze niech inne dziewczyny sie tez wypowiedza bo nie wiem czy mam racje!
Stary 2014-01-30, 14:14   #1770
joaszka83
Raczkowanie

dla mnie bardzo dziwne , ze po 2 tygodniach jest nadal taki wypukly! moze to swiadczyc tez o tym, ze bylo za gleboko wkluwane i to sa strupy a to bardzo zle... generalnie kazda moja sesja po 2 tygodniach wyglada juz bardzo dobrze a to sa spore powierzchnie... i nigdy nie mialam takich "strupow" , jedynie naskorek sie zluszczal . tu mam zdjecie zrobione na 4 czy 5 dni po dziaraniu. jak widac jeszcze sie swieci od masci i gdzieniegdze schodzi naskorek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1476174_10201860175299978_432669502_n.jpg (31,9 KB, 171 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości