Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-29, 10:03   #3361
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
szalona To twój Tż musiał się nieźle poczuć zagrożonym wykorzystuj go póki potulny
Babcie hazardziski jeszcze się mówiło kiedyś że osoba z tatuażem to kryminalista. Babki kryminalistki-hazardzistki i alkoholiczki Ciekawe co będzie się dziać na tym porąbanym świecie jak będziemy babulami

Wiem jak to jest jak facet na zmiany pracuje, a ty jesteś nowa w tym otoczeniu. Niedawno też przeprowadziłam się w zupełnie nowe miejsce, było mi przykro, że nie mam z kim pogadać, dobrze że chociaż są telefony, bo można zadzwonić. Zaczęli u nas organizować zumbę i poszłam, żeby się wyrwać z domu i poznać nowych ludzi. Nie żałuję, choć jeszcze nie nawiązałam bliskich przyjaźni, ale mam z kim pogadać. Nie organizują u Was jakiś zajęć?
Mój Tż jak chrapie to go zawsze budzę i każę położyć się na boku

Oj nie wiem co będzie dziś z tym serduchem, bo chęci brak chyba że Tż wyjdzie z inicjatywą
O! Są "grzybki" o kapeluszach malinkowych

MalinOla bierz się w garść, ja przeczuwam że dziś będzie owulacja
Jak nie masz chęci to wiesz...kłoda
Stary 2014-01-29, 10:11   #3362
malinOla1
Wtajemniczenie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
O! Są "grzybki" o kapeluszach malinkowych

są są
Powiem Ci że ja lubię tak Czasem dam się namówić na skakanego Zobaczę czy Tż będzie się chciało, bo 3 dzień z rzędu to nie wiadomo też czy będzie w stanie i miał z czym

spinka ja aż tak dokładnie się nie znam, ale myślę, że tak. Ale nie dam sobie ręki uciąć, pewnie dziewczyny Ci to lepiej wytłumaczą.

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 10:19   #3363
123spinka
Zadomowienie

oki dzięki a wiec czekam na jakaś podpowiedz od mądrzejszej głowy niż moja
dodam ze robiłam w 21 dc
i TSH tez zrobiłam wczoraj
Stary 2014-01-29, 10:20   #3364
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Moja teściowa się przy porodzie dowiedziała, że urodzi dwójkę mówiła, że wydawało się wszystkim, że ma niewiarygodnie wielki brzuch, nawet jej w szpitalu rentgen brzucha robili, żeby zobaczyć co jest w środku, ale nic nie zobaczyli a jak urodziła najpierw mojego małża, który ważył ponad 3 kg to się okazało, że za nim wychodzi szwagierka - też 3 kg - i dziwić się że miała wielki brzuch
tak jak moja ciotka a mówiła lekarzowi, że ruchów jakby więcej i bardziej się rozpychają jakoś z każdej strony...ale ten nic

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Strach się bać teraz tego mojego tranu..

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
no ale tylko jakieś bardzo wczesne poronienia... ja poroniłam w 11 tc ( ale dzidziuś zatrzymał się w 8 tc) i wyleciał ze mnie pęcherzyk 5 cm także tak czy siak by mnie to zaniepokoiło
wiele kobiet było tak 'zacofanych' w takich tematach, że niestety nawet nie wiedziało.

vioris
mam te samo zdanie o kolczykach u malutkich dzieci. owszem ładnie to wygląda, ale wiem ile ja się nacierpiałam z moimi uszami, ile ropiały za dziecka i nie chciałabym by córka grzebała sobie przy tym i miała jakąś infekcje. Zresztą jedna dziewczynka w rodzinie sama sobie wyrwała tego kolczyka mając roczek, bo zahaczyła o coś...długo jej się to uszko goiło. Teraz założyli jej znowu, ale inny którego nie wyrwie.
Ja mam w planach poczekać, aż córcia urośnie i będzie bardziej świadoma

Cytat:
a tam.. ja nie schizuję.. paliłam, piłam, łykałam ketonale z Zuzą i nic.. więc teraz będę łykać tran a co!..
jak ja

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
płakałam jak to czytałam!!!potworne!!!!

Cytat:
O, Boże... dobrze, że mąż obok mnie siedzi, bo bym się poryczała... no, ajk tak można traktować kobietę w takiej chwili??.. jak ja się cieszę, że w szpitalu miałam taką opiekę.. i zrozumienie pielęgniarek i lekarzy.. nigdy nie zapomnę pani anestezjolog, która przy podawaniu narkozy trzymała mnie za rękę i gładziła po włosach, wycierała łzy.. i mówiła, że rozumie, że jest mi źle, ale że wszystko będzie dobrze... to mi bardzo pomogło... pielęgniarki były na każde moje zawołanie i wszystko cierpliwie tłumaczyły... lekarz prowadzący też... czułam się naprawdę bezpiecznie...
ehh.. no i się poryczałam...
dobiłaś mnie swoim komentarzem po tym artykule

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Kotka nie mam na kostce a na stopie :-D i nie zaluje a co chcesz sobie zrobic Załącznik 5560353

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
strasznie mi się nie podobają tatuaże na stopie...wyglądają z daleka lub spod rajstop jakby tam było brudne...Ale chińskie znaki na plecach ekstra

Cytat:
Uwielbiam Cię po prostu..
pewnie, czasem trzeba wzbudzić trochę zazdrości.. od razu się ustawiają do pionu!.. kilka dni temu mojemu powiedziałam, że chcę trójkąta i że znajdę jakiegoś chłopa, bo mi brakuje nowych doznań, to się tak spiął, że chodzi przy mnie, jak piesek.. a wczoraj mi historie w kompie przeglądał, czy aby kogoś nie szukam w necie.. i codziennie pyta, co może dla mnie zrobić...
nastraszyłaś chłopa no mój to akurat jest chorobliwie zazdrosny, więc ja dawno temu przestałam w nim wzbudzać te emocje, bo ma ich aż nadmiar. On nawet teraz jak w ciąży jestem się pyta czy mam tam jakiego na chacie jak go nie ma

Leine dobrze, że to tylko uczulenie już się bałam, że serio tak różyczka to byś tam chyba nam zeszła

Co do kolczyków to ja się muszę przyznać, że swego czasu robiłam je sama znajomym robiłam już w brwi, języku, nosie i pępku Uwielbiałam to robić Mąż to zawsze gadał "aaa bo ty lubisz się pastwić nad innymi" a no fajnie było mieć taką władzę chwilową nad kimś bezbronnym

A sama miałam w pępku i po porodzie pewnie znowu sobie zrobię

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2014-01-29 o 10:24
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 10:20   #3365
manieczka1
Zakorzenienie

Hej piczynki! szybciutko nadrobiłam, na szczęście od wczoraj nie było dużo
Ja dziś trzeci dzień z rzędu ta sama tempka, aż się przestraszyłam, że termometr się zaciął haha ale później zmierzyłam raz jeszcze i była inna tempka (niższa o 0,1, no ale wpisałam tą pierwszą, bo nigdy nie mierzę drugi raz - tylko dziś w celu sprawdzenia czy się nie popsuł ), potem wstałam i miałam znowu ponad 37...zobaczymy co będzie jutro. Mam ogromną nadzieję, nigdy nie miałam takiego ładnego wykresu

Cytat:
Aaa zapomnialam sie "pochwalic" bylam dzisiaj na kontroli ze stopa i mam podejrzenie "jałowej martwicy trzeszczki" i musze zrobic TK cos sie na starość sypie TZ stwierdzi ze zamiast wspolnych urodzin zrobimy Caritas Party

Cytat:

Karolo
Ty to chyba mnie serio nie widzisz albo masz moje posty zablokowane
Ja mam złamaną trzeszczkę boczną i nosze wkładki! Które gówno dają! Jak mnie nie lubisz, to wal śmiało, lubię jasne sytuacje Co to TK?[B][SIZE=5]
No właśnie miałam pisać, że Leine ma też coś z tą trzeszczką i co teraz Karoloo? co z treningami?

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
...a ładny wykres ma manieczka , tylko jeszcze parę dni zostało, ale póki co jest ładny
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiisza nie nakręcać mnie
Cytat:

Jak myślicie kochane jest już po owu? Bo mi już się bzykać nie chce
jeszcze nie wiadomo to zrób sobie dzień przerwy nic się nie stanie skoro wczoraj serducho było jutro najwyżej sobie pojeździsz na koniku
Cytat:
Nie wstałam na badania... mam lenia giganta..
no leniu śmierdzący!!! już na badania, ale to migiem!
Cytat:
hahaha
23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2014-01-29 o 10:21
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 10:25   #3366
jagodzia133
Zakorzenienie

hejka
Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Przed momentem weszłam do domku i tylko tak was podczytalam i nie cytuje, bo strasznie mi literki "skacza" przed oczami, a w glowie kreci mi sie jakbym z jakiejs karuzeli zeszla ( gorzej niz rano)

Ale dzieki Bogu dorwałam na uczelni wykładowce (tego co mialam z nim miec o 17 dopiero) i uprosilam o wpis wczesniej, ale chyba troche sie nade mna zlitowal,bo chyba bardzo blada bylam... Zreszta nawet kobitka mi w tramwaju ustapila miejsca i chwala jej za to, ale i tak bylam w szoku, bo zauwazylam, ze jak ludzie zobacza, kobiete w ciazy to udaja, ze jej nie widza i siedza dalej...

Wiec na szczescie mam juz wszystkie zaliczenia i wpisy z glowy
super że udało ci się wszystko załatwić i że wczesniej wróciłas do domku
Cytat:
rozszarpała bym tych lekarzy co za brak ogłady. Gdzie tu zrozumienie brak zwykłego człowieczeństwa.
Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
jakimś dziwnym cudem dokumenty zginęły i nikt nie wie gdzie one są noż ku*rwa
przecież u nas w kraju to normalne. Ilu lekarzy dostało wyroki po spartaczonej pracy?? Bo ja ciągle słyszę że to nie ich wina. Jesli nikomu gardła nie podrzynają to inaczej nie sa winni. Co za kretynizm!!!
Cytat:
Kotka nie mam na kostce a na stopie :-D i nie zaluje a co chcesz sobie zrobic Załącznik 5560353
ja też chcę tatuaż i sobie zrobię ale jak wymyślę wzór i wymyślę gdzie :P bo na razie to nie mam pojęcia. Ale chcę mieć :P
Cytat:
Dzieki kusi mnie zeby sobie jeszcze zrobic w paru miejscach strasznie to jest wciągające

Nic cisne spac, bo rano nie wstane

Aaa zapomnialam sie "pochwalic" bylam dzisiaj na kontroli ze stopa i mam podejrzenie "jałowej martwicy trzeszczki" i musze zrobic TK cos sie na starość sypie TZ stwierdzi ze zamiast wspolnych urodzin zrobimy Caritas Party

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
współczuję ale z tym Caritas Party to się posikałam
Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
Hej, jakoś ciężko mi było się wczoraj wbić w rozmowę a dziś przyjechała do mnie siostrzenica i piekłyśmy ciasteczka

moja szwagierka ma w ciazy mega chcicę na alkohol. I to na mocny-wciąż wącha wóde opowiadała mi ze jak jedzie samochodem to nadużywa płynu do spryskiwaczy byle by tylko poczuc ten zapach. Z pierwszym dzieckiem (córka) tak nie miała), dopiero w drugiej (syn)
oooooo matko aż tak mam nadzieję że ja takich odchyłów nie będę miała :P
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 10:35   #3367
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 10:37   #3368
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry
dzień dobry
Stary 2014-01-29, 10:39   #3369
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Ja dziś trzeci dzień z rzędu ta sama tempka, aż się przestraszyłam, że termometr się zaciął haha ale później zmierzyłam raz jeszcze i była inna tempka (niższa o 0,1, no ale wpisałam tą pierwszą, bo nigdy nie mierzę drugi raz - tylko dziś w celu sprawdzenia czy się nie popsuł ), potem wstałam i miałam znowu ponad 37...zobaczymy co będzie jutro. Mam ogromną nadzieję, nigdy nie miałam takiego ładnego wykresu

jeszcze nie wiadomo to zrób sobie dzień przerwy nic się nie stanie skoro wczoraj serducho było jutro najwyżej sobie pojeździsz na koniku
No ja trzymam za Ciebie ogromne kciuki
Tylko się boję, że przegapię owulkę muszę wymyśleć plan na wieczór Chyba że Tż skuszę tym konikiem albo zaproszę na pralkę

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
hejka

ja też chcę tatuaż i sobie zrobię ale jak wymyślę wzór i wymyślę gdzie :P bo na razie to nie mam pojęcia. Ale chcę mieć :P
a widziałaś jakie są piękne np na nadgarskach? jeden zaczyna się na jednym a kończy na drugim? na karku też fajnie małe wyglądają

Stary 2014-01-29, 10:41   #3370
Jagatka_N
Zakorzenienie

Ja juz powoli zbieram się do pracy, ogarnęłam odkurzaczem rano całe mieszkanie, pozmywałam, pranie wstawiłam no i trzeba iść...

Milego dnia i nie gadulic za dużo
wczoraj nadrobilam i musiałam od razu iść spać
Stary 2014-01-29, 10:43   #3371
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko się boję, że przegapię owulkę muszę wymyśleć plan na wieczór Chyba że Tż skuszę tym konikiem albo zaproszę na pralkę

a widziałaś jakie są piękne np na nadgarskach? jeden zaczyna się na jednym a kończy na drugim? na karku też fajnie małe wyglądają
Marzy mi się tatuaż na nadgarstku - ale dam sobie na niego jeszcze czas. Wpierw na plecach

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Ja juz powoli zbieram się do pracy, ogarnęłam odkurzaczem rano całe mieszkanie, pozmywałam, pranie wstawiłam no i trzeba iść...

Jagatka, szaleńcu . Mi się z rana nigdy nie chce sprzątać

Miłego dnia w pracy
Stary 2014-01-29, 10:44   #3372
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie się działo

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiisza nie nakręcać mnie

To będzie TO
Stary 2014-01-29, 10:46   #3373
manieczka1
Zakorzenienie

a ja to bym chciała na kostce lub nadgarstku inicjały swojego męża, a ten do mnie "co jak się rozwiedziemy?" to ja mu zawsze mówię, że ja mam takie same to niby, że to moje ale mąż mi wybija ten pomysł z głowy i mi też z czasem przechodzi
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-29, 10:47   #3374
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Marzy mi się tatuaż na nadgarstku - ale dam sobie na niego jeszcze czas. Wpierw na plecach

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Jagatka, szaleńcu . Mi się z rana nigdy nie chce sprzątać

Miłego dnia w pracy
Dzieki i wzajemnie
Mi też sie nie chciało, ale wracam około 21 do końca tygodnia, a w sobotę jedziemy do rodziców na weekend więc mieszkanie by chyba zarosło....
A Tż nic nie mowi, ale widzę że uważa że za duzo czesu siedze przed kompem
Stary 2014-01-29, 10:49   #3375
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

mania, kiedy testujesz?
Stary 2014-01-29, 10:50   #3376
Jagatka_N
Zakorzenienie

Teraz to jużz naprawdę lecę paaaaaaaaaaaaaaa
Stary 2014-01-29, 10:55   #3377
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki i wzajemnie
Mi też sie nie chciało, ale wracam około 21 do końca tygodnia, a w sobotę jedziemy do rodziców na weekend więc mieszkanie by chyba zarosło....
A Tż nic nie mowi, ale widzę że uważa że za duzo czesu siedze przed kompem
ja też do rodziców, ale z pt na sb jadę
mój to na początku nie był zadowolony, że tyle na wizażu jestem, ale widzi chyba, że mogę się tu wygadać i jak jestem w domku to głównie z komy piszę, w związku z czym komputer jest jego, więc nie narzeka
Cytat:
mania, kiedy testujesz?
nie chcę na razie o tym myśleć z jednej strony chciałabym np. w pt bo będzie 10 dpo, ale w pt mąż ma na rano to nie mogłabym w ukryciu , w sb jestem u rodziców. może jeśli tempka będzie cały czas wysoko to w ndz...tak naprawdę to powinnam we wtorek, bo będzie 14 dpo, a moja najdłuższa fl tyle miała... nie wiem kochana...boję się...no i mam póki co jeden test ale już czeka na mnie w szafeczce tak długo, że chciałabym go użyć
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-29, 10:57   #3378
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Mój Tż też ma tatuaż, ale żałuje.. Ja jakiś czas miałam fazę na niego ale mi przeszło

Miłego dnia kobitki!
Czemu żałuje ?? mój ma mały ale też czasami mówi że żałuje..
Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Czesc Lasunie

Ja to nie chcialam niczego skromnego tylko na gorze plecow srodek i az do ramion taki podluzny tatuaz. Ale nie odwazylam sie. Teraz za to podobaja mi sie wytatuowane cale ramiona i przedramiona az do nadgarstkow, ale to juz jest bardzo odwazne bo niestety ale pracujac w naszym kraju narazilabym sie na bezrobocie...

Ja mam w jezyku dwa kolczyki, jeden juz od 8 lat a drugi od 6 i jest super. Czasem wyjmuje, ale to faktycznie bardzo dziwne uczucie bez :p

Uwierz ze kolczyk w jezyku w niczym nie przeszkadza, wrecz przeciwnie

No rozwalilas mnie ha ha ha jestes Boska!

a na plecach jaki masz?
Z ta trzeszczka to nieciekawie, kurde az dziwne jedno male forum a Leine tez z trzeszczka ma problemy

Leine ma lenia ha ha od kiedy Ty sie poddajesz parowo? Zaciskaj poslady i nie ma lekko!
A Karoloo Cie nie widzi, jestes przezroczysta
Ja kolczykow mam dwa i co glupio Ci?
A Jagatka Cie pieknie zalatwila, no normalnie medal jej za to, usmialam sie po pachy :p

No i na koniec zycze Ci zeby z cora bylo lepiej i zeby Cie oczka Misiaczku nie bolaly

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratuluję odwagi Ja jakoś u siebie nie widzę kolczyka , ale to tylko moje zdanie
Cytat:
Luzia jeden za drugim w linii prostej. Jak mialam tylko jednego to stwierdzilam ze czegos mi brakuje poszlam do salonu i zrobilam drugi. Wstawilabym Wam zdjecie ale pisze z telefonu i nie mam jak :p
Wstaw później
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
I tak trzymać!.. jeszcze tylko pogadaj z nami czasem o głupotach i na pewno zrobi Ci się lepiej...

Uwielbiam Cię po prostu..
pewnie, czasem trzeba wzbudzić trochę zazdrości.. od razu się ustawiają do pionu!.. kilka dni temu mojemu powiedziałam, że chcę trójkąta i że znajdę jakiegoś chłopa, bo mi brakuje nowych doznań, to się tak spiął, że chodzi przy mnie, jak piesek.. a wczoraj mi historie w kompie przeglądał, czy aby kogoś nie szukam w necie.. i codziennie pyta, co może dla mnie zrobić...
a kolczyk to mmmmmmmmmmm.. uwielbiam go...

Maciejka, dokładnie to mamy na myśli..

Aaaaa.. będziemy kiedyś szalonymi babciami z wyblakłymi tatuażami, zakolczykowane w różnych miejscach.. i spotkamy się w jakimś przytulnym domu spokojnej starości i będziemy pykać w brydżyka przy dobrym koniaczku... a co?.. babciom nie można??.. ja tam nie chcę skończyć, jak większość babć przed tv... chciałabym mieć na tyle zdrowia, żeby aktywnie spędzić emeryturę..

Nie wstałam na badania... mam lenia giganta..
Wytatułowane i jeszcze w spódniczce mini po mieście paradować Babciom można ja nic nie mówię
Cytat:
hej

Taaa od razu nie lubie

Widze Twoje posty Wiem, ze masz złamaną trzeszczkę boczną (pisałyśmy o tym jak się okazało, że też mam). Wkładki dają jak chodzisz na tej nodze- mi sie zrosło (powiedzmy) jak chodziłam przez 3 tyg o kulach żeby odciążyć nogę A TK to tomografia komputerowa

dwa na jezyku?? gdzieś to pomieściła poka zdjęcie

Kiedys też miałam kolczyk w języku ale wyciagnęłam, bo mi niszczył zęby
A na plecach mam znaczki chińskie:
Cytat:
Napisane przez skrzat1988 Pokaż wiadomość
mój TŻ pracuje na 1 zmianę, ale zamiast 8h to trzymają go po 10-11h...(i to nie jednorazowe zdarzenia tylko prawie codzienne...) niby płacą za nadgodziny...ale kto mi zapłaci za to, że jego nie ma wtedy w domu i ja siedzę sama jeszcze nie mam tu żadnej koleżanki bo nowe miasto praca i jakoś tak lipnie jest...wiem, że zrzędzą, bo powinnam się cieszyć, że ma pracę, ale nie lubię samotnych wieczór...a najbardziej tych zimowych wieczorów

mój też chrapie ja wtedy mu na chwilkę zatykam nos, trochę się przebudza i potem przez chwilę jest lepiej. Ja to się boję co będzie na stare lata, bo teść chrapie jak smok, że słychać go na parterze jak śpi na 3 piętrze

szwagierka wymiata, ale się usmiałam

A mnie się właśnie w owulację wcale nie chce
Najbardziej to w trakcie okresu (najlepsze warunki zdecydowanie do tego) i zaraz po.
Nie wolno zatykać nosa podczas snu !! Bo człowiek może się udusić , dlatego ja swojemu za nos głowę przekręcam

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Musiałam usunąc kilka minek bo nie chciało dodać mi posta
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 10:59   #3379
skrzat1988
Raczkowanie

My też na weekend wyjeżdżamy do rodziców TŻta więc mieszkanie niestety zarośnie...generalnie tak raz w miesiącu jesteśmy w weekend u siebie, tak to ciągle rozjazdy, raz jedni rodzice, raz drudzy, raz siostra itd... czsami to bywa męczące

A tak w ogóle...to NIE ZNOSZĘ swojej pracy.... umarłabym tu z nudów gdyby nie Wy
Stary 2014-01-29, 11:09   #3380
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:

zobaczymy czy dupsko wytrzepie pralka Ale z Ciebie pracuś, mi to się kompletnie nic nie chce jak wracam do domu,a sprzątanie to na weekend zostawiam miłego dnia

Cytat:
a co byś chciała wytatuować?

Cytat:
a ja to bym chciała na kostce lub nadgarstku inicjały swojego męża, a ten do mnie "co jak się rozwiedziemy?" to ja mu zawsze mówię, że ja mam takie same to niby, że to moje ale mąż mi wybija ten pomysł z głowy i mi też z czasem przechodzi
A ja nie jestem zwolenniczką inicjałów imion itp. ale to indywidualna sprawa

Cytat:
mój to na początku nie był zadowolony, że tyle na wizażu jestem, ale widzi chyba, że mogę się tu wygadać i jak jestem w domku to głównie z komy piszę, w związku z czym komputer jest jego, więc nie narzeka

nie chcę na razie o tym myśleć z jednej strony chciałabym np. w pt bo będzie 10 dpo, ale w pt mąż ma na rano to nie mogłabym w ukryciu , w sb jestem u rodziców. może jeśli tempka będzie cały czas wysoko to w ndz...tak naprawdę to powinnam we wtorek, bo będzie 14 dpo, a moja najdłuższa fl tyle miała... nie wiem kochana...boję się...no i mam póki co jeden test ale już czeka na mnie w szafeczce tak długo, że chciałabym go użyć
mój Tż też był zły i mówił, że pożytku z tego nie ma. Ale przetłumaczyłam, że z Wami rozmawiam o tym o czym się wstydzę z innymi, dowiaduje się wielu nowości i wzajemnie się wspieramy i dziewczyny zachodzą Teraz nic nie gada

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
Czemu żałuje ?? mój ma mały ale też czasami mówi że żałuje..
Najpierw miał inicjał swojej dziewczyny, potem przerobił i już nie było takiego efektu. Śmieje się, że niepotrzebnie bo teraz na tą samą literę ma żonę
skrzat a jaką pracę wykonujesz? Też lubię wyjazdy ale my mamy rodzinę daleko i Tż trochę się buntuje, że ciągle wyjazd więc jeździmy najczęściej do mamy i to co 2 tyg. W roku zrobiliśmy 15tys. km masakra

Dziewczyny macie jakiś pomysł na Walentynki dla Tż? Bo ja to głowa pusta

Stary 2014-01-29, 11:15   #3381
skrzat1988
Raczkowanie

jestem na doktoracie, ale mam etat, więc muszę przychodzić codziennie na 8h mimo, że nie mam nic do roboty, bo mój promotor mnie olewa i generalnie chyba sam nie wie co mamy robić (ja tym bardziej bo to nie do końca dziedzina, w której skończyłam studia)...no i tak bez braku jakiegokolwiek wsparcia mam brak jakichkolwiek perspektyw zawodowych;/ amen.
Stary 2014-01-29, 11:22   #3382
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:

mania, zatem czekam z niecierpliwością na test . Piękny ten Twój wykres i musi zakończyć się zielono

Cytat:
a co byś chciała wytatuować?
na plech chcę coś takiego mniej więcej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 09e0e0a30024729d4f0df1a1.jpg (11,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 85aedc350025bed24cdfc49b.jpg (33,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3779_141936599295880_1784817132_n_large.jpg (17,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lkhfjza0AU1qam50ho1_500.jpg (16,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-861142.jpg (16,9 KB, 10 załadowań)
Stary 2014-01-29, 11:22   #3383
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez skrzat1988 Pokaż wiadomość
jestem na doktoracie, ale mam etat, więc muszę przychodzić codziennie na 8h mimo, że nie mam nic do roboty, bo mój promotor mnie olewa i generalnie chyba sam nie wie co mamy robić (ja tym bardziej bo to nie do końca dziedzina, w której skończyłam studia)...no i tak bez braku jakiegokolwiek wsparcia mam brak jakichkolwiek perspektyw zawodowych;/ amen.
Dobrze, że masz chociaż internet

wiecznie samej mi się podobają ptaki ale nie mam odwagi Dla mnie od 3-5 najlepsze

Edytowane przez malinOla1
Czas edycji: 2014-01-29 o 11:25
Stary 2014-01-29, 11:26   #3384
meire
Zakorzenienie

Cytat:

no leniu śmierdzący!!! już na badania, ale to migiem!
Kochana, trzymam kciuki!!.. wykres wygląda pięknie, musi być dobrze!!..
Jutro się zbiorę na te badania, aj promisss... już nie mam wyjścia... po proszę baciki motywacyjne... dawno nie dostałam...

Cytat:
dzień dobry

Cytat:
Na pralce...

Cytat:

Jesteś niemożliwa... podziwiam, że Ci się chce rano ogarniać mieszkanie... ja to jakoś wolę po południu działać...

Cytat:
mielismy nie raz identyczną rozmowę... bo też mam z mężem takie same inicjały.. w rodzinie jesteśmy m&m'sami..
ja chciałam, żeby mój sobie przy fiutku zrobił tatuaż "jestem zajęty".. powiedział, że spoko, więc chyba mu zasponsoruję na urodziny...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:33   #3385
manieczka1
Zakorzenienie

wiecznie bardzo ładne te tatuaże

meire super pomysł z tatuażem dla męża
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-29, 11:45   #3386
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że masz chociaż internet

wiecznie samej mi się podobają ptaki ale nie mam odwagi Dla mnie od 3-5 najlepsze
to tylko motyw . Mój tatuaż byłby nieco zmodyfikowany
Stary 2014-01-29, 11:59   #3387
Leine
Zakorzenienie

Hej!

Meire
"jestem zajęty" padłam!!!!!!! chyba nie zdaje sobie sprawy jaki to ból i to w takim miejscu...

Cytat:
Leine ma lenia ha ha od kiedy Ty sie poddajesz parowo? Zaciskaj poslady i nie ma lekko!
A Karoloo Cie nie widzi, jestes przezroczysta
Ja kolczykow mam dwa i co glupio Ci?
A Jagatka Cie pieknie zalatwila, no normalnie medal jej za to, usmialam sie po pachy :p

No i na koniec zycze Ci zeby z cora bylo lepiej i zeby Cie oczka Misiaczku nie bolaly
No właśnie nie wiem, chyba ta choroba tak na mnie działa! Spadek formy! Na śniadanie żarłam chleb z nutellą dupa rośnie, nie mogę, no nie mogę

Jagatka to niezła jest

Misiaczku?
Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

Leine, miałaś teraz cykl bezowulacyjny, prawda? miałaś w nim śluz płodny i kłucie w jajniku?
tak było! Wszystko!
Cytat:

dobra kłoda, nie jest zła!
Cytat:
tylko nie zapomnijcie ją włączyć, żeby były pozytywne wibracje!!
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Co do kolczyków to ja się muszę przyznać, że swego czasu robiłam je sama znajomym robiłam już w brwi, języku, nosie i pępku Uwielbiałam to robić Mąż to zawsze gadał "aaa bo ty lubisz się pastwić nad innymi" a no fajnie było mieć taką władzę chwilową nad kimś bezbronnym
aaaaaaa ja do Ciebie nie przyjdę bo byś mnie wykończyła nerwowo
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 12:03   #3388
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
cześć, dzień dobry

karloo a co te znaczki chińskie oznaczają ??

2 w jerzyku zazdroszczę odwagi
zawsze odpowiadam, że sajgonki 3,50
A oznaczają hmmm dobre już nie pamiętam co ale coś było z miłością Robiłam go jakieś 6-7 lat temu Ale ale... kusi mnie żeby to jakoś przerobić

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 12:04   #3389
emagi
Rozeznanie

Hej paszczurki
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 12:05   #3390
Lea_ny
Zakorzenienie

Hello
Ja na razie wpadłam się tylko przywitać - a w miarę możliwości będę cytować to co miałam do nadrobienia
A tymczasem muszę iść się trochę ogarnąć, bo zaraz Buba wraca ze szkoły... a potem przyjeżdża do niego była TŻ-a

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości