Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 23:06   #3331
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
tak, ale córa nam nie śpi myślałam, że o 22 się udało i zaśnie a ona z płaczem przyszła z powrotem do pokoju do nas i o a ledwo co patrzę na oczy
Oj ; ( to niech tz ja polozy, posiedzi chwilke jakos bajke poczyta moze. Ty tez musisz odpoczac

A moj tz jeszcze chrapie bezczelnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
No to może jednak lepiej nie Wiesz on sam nie wie bo przeważnie pracuje na jedną zmianę !

TK to jest tomografia komputerowa A może weźmiesz sobię kąpiel z bąbelkami dla relaksu , współczuję tych nieprzespanych nocek
Ooo to w takim razie na prawdę wspolczuje, ze dzisiaj musisz byc sama

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 23:08   #3332
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

dobranoc trzeba iść spać, bo rano do pracy.

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 23:10   #3333
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
Dobranoc i spokojnej pracy jutro

Stary 2014-01-28, 23:11   #3334
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Oj ; ( to niech tz ja polozy, posiedzi chwilke jakos bajke poczyta moze. Ty tez musisz odpoczac

A moj tz jeszcze chrapie bezczelnie

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Ooo to w takim razie na prawdę wspolczuje, ze dzisiaj musisz byc sama

Ja nie nawidzę jak mój Tż chrapie wrrrrrrr wcześniej jak pracował w innych firmach to miał 3 zmiany 1-e , 2-gie i nocki ) byłam przyzwyczajona jak szedł na noc a teraz nie lubię
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 23:16   #3335
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie nawidzę jak mój Tż chrapie wrrrrrrr wcześniej jak pracował w innych firmach to miał 3 zmiany 1-e , 2-gie i nocki ) byłam przyzwyczajona jak szedł na noc a teraz nie lubię
Tez niecierpie jak moj chrapie, chyba uzyje wczesniej proponowanej przez Leine patelni to moze sie uspokoi

Wiadomo, a teraz sie odzwyczailas to tak glupio samej, wiem co czujesz, bo przerabialam to ponad trzy miesiace jak tz byl w delegacji i wracal tylko na weekend...
Mam nadzieje, ze u was to tylko jednorazowe

Nie no jeszcze cos pierdzieli przez sen

Edytowane przez Zalamana_girl
Czas edycji: 2014-01-28 o 23:19
Stary 2014-01-28, 23:20   #3336
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Tez niecierpie jak moj chrapie, chyba uzyje wczesniej proponowanej przez Leine patelni to moze sie uspokoi

Wiadomo, a teraz sie odzwyczailas to tak glupio samej, wiem co czujesz, bo przerabialam to ponad trzy miesiace jak tz byl w delegacji i wracal tylko na weekend...

Mój jak za dużo chrapie to wezmę go za lewą lub prawą stronę nosa i przekręcam mu głowę , mam na jakiś czas spokój Jeśli będę musiała to z powrotem się przyzwyczaję
Stary 2014-01-28, 23:23   #3337
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój jak za dużo chrapie to wezmę go za lewą lub prawą stronę nosa i przekręcam mu głowę , mam na jakiś czas spokój Jeśli będę musiała to z powrotem się przyzwyczaję
Wiadomo jak bedzie trzeba to i bedziesz zmuszona sie przyzwyczaic, ale lepiej jakby pracowal na jedna zmianę, a potem żebyś go dla siebie miala na noc hihi

Stary 2014-01-28, 23:26   #3338
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Wiadomo jak bedzie trzeba to i bedziesz zmuszona sie przyzwyczaic, ale lepiej jakby pracowal na jedna zmianę, a potem żebyś go dla siebie miala na noc hihi

Lepiej , ale cóż poradzić takie życie
Stary 2014-01-28, 23:28   #3339
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Lepiej , ale cóż poradzić takie życie
Niestety...
No nic ide próbować jeszcze zasnac, bo mi sie oczka kleja, a porozmawialysmy sobie to tez sie troche przestalam zloscic
Dobranoc

Stary 2014-01-28, 23:30   #3340
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Niestety...
No nic ide próbować jeszcze zasnac, bo mi sie oczka kleja, a porozmawialysmy sobie to tez sie troche przestalam zloscic
Dobranoc

Miłej nocki , fajnie że mogłam Ci pomóc
Dobranoc
Stary 2014-01-28, 23:30   #3341
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Miłej nocki , fajnie że mogłam Ci pomóc
Dobranoc
Dziekuje
Dobranoc

Stary 2014-01-28, 23:59   #3342
skubana
Zakorzenienie

Hej, jakoś ciężko mi było się wczoraj wbić w rozmowę a dziś przyjechała do mnie siostrzenica i piekłyśmy ciasteczka

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
powiem Ci że ja też lubiłam z mężem piwko wypić przy jakiejś okazji wypić naleweczkę czy jakiś likierek. Ale odkąd zobaczyłam II to nic mi się nie chce. Aż sama w szoku jestem. Jak wszyscy w święta pili to mnie to w ogóle nie ruszyło :P
moja szwagierka ma w ciazy mega chcicę na alkohol. I to na mocny-wciąż wącha wóde opowiadała mi ze jak jedzie samochodem to nadużywa płynu do spryskiwaczy byle by tylko poczuc ten zapach. Z pierwszym dzieckiem (córka) tak nie miała), dopiero w drugiej (syn)

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

Stawiam dzisiaj świętuje 25 urodziny
wszystkiego naj!!!:dziek uje-kwiatek:

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Dzieki kusi mnie zeby sobie jeszcze zrobic w paru miejscach strasznie to jest wciągające

Nic cisne spac, bo rano nie wstane

Aaa zapomnialam sie "pochwalic" bylam dzisiaj na kontroli ze stopa i mam podejrzenie "jałowej martwicy trzeszczki" i musze zrobic TK cos sie na starość sypie TZ stwierdzi ze zamiast wspolnych urodzin zrobimy Caritas Party

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

dobranoc, ja tez lece do chrapiącego męża
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 00:25   #3343
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Viorka jasne, kazdy ma swoje zdanie jakby wszyscy byli tacy sami to by bylo nudno i tak Cię kocham ;*
Przeciwieństwa się przyciągają, nie wiesz moja parówo?

Cytat:
może jeszcze nie do końca pogodziłam się ze stratą.

A co do wsparcia...ja wiem, że nie we wszystkim mam rację i cieszę się gdy dowiem się czegoś nowego, poznam inny punkt widzenia. Nie wiem, chyba nie rozumiecie sensu moich wypowiedzi, np. o witaminie A wkleiłam artykuł i chodziło mi o to, że nie warto łykać tego w tabletkach ( uważać na tran),a zaraz dyskusja wyszła, jakbym każdą marchewkę zjedzoną liczyła;> uważam, że te komentarze były nie potrzebne, bo odnosiły się bezpośrednio do mojej osoby, a nie do artykułu, czy omawianego problemu (chodziło o tabletki z wit A, a zaczęłyście pisać o podchodzeniu do jedzenia z umiarem;> )

tak samo o badania jak pytałam, NIE ROBIŁAM JESZCZE ŻADNYCH BADAŃ interesowałam się tylko nimi i z tego co widzę, większość robi podobne nawet bez #. A co czytam, że robię za dużo badań? nigdzie nie pisałam, że zrobiłam badanie x czy y.

a to, że piszę tutaj gównie o przygotowaniu do nowych starań nie znaczy, że nic innego w domu nie robię . Normalnie pracuję na cały etat, dbam o siebie , ćwiczę ( to, że nie mam w podpisie o ćwiczeniach nie znaczy, że tego nie robię), ciągle też urządzamy mieszkanko. To forum służy mi tylko do dyskusji o staraniach, nie rejstrowałam się tutaj z innych powodów)
A mi się wydaje, że dziewczynom nawet nie chodzi o te badania, tylko o to że Ty o niczym innym nie piszesz. Jak się czyta Twoje posty to tylko Ty, Twoja strata, Twoje badania, Twoje witaminy. Nawet jak coś tam wpleciesz innego to tak czy tak przebija ciągle użalanie się nad sobą i tym co się stało. Jak to tyle trwa to w końcu zaczyna być irytujące...

Cytat:
Albo powie przecież ja nic takiego nie powiedziałem....!!!! A powiedzcie mi dziewczyny co sądzicie o tatuażach u kobiet?? (tylko proszę nie bić i nie krzyczeć )
Ja chcę tatuaż sobie zrobić i zrobię Tż się nie zgadza ale mam to gdzieś On też chce sobie zrobić więc ja też mogę. A argumenty o babci z tatuażami mnie nie przekonują, bo za 40 lat będzie tyle babć z tatuażami, że nikogo nie będzie to dziwić Zresztą babcia jest stara i pomarszczona i raczej nie pokazuje ciała, więc tattoo też widać nie będzie
Stary 2014-01-29, 00:40   #3344
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Przeciwieństwa się przyciągają, nie wiesz moja parówo?

A mi się wydaje, że dziewczynom nawet nie chodzi o te badania, tylko o to że Ty o niczym innym nie piszesz. Jak się czyta Twoje posty to tylko Ty, Twoja strata, Twoje badania, Twoje witaminy. Nawet jak coś tam wpleciesz innego to tak czy tak przebija ciągle użalanie się nad sobą i tym co się stało. Jak to tyle trwa to w końcu zaczyna być irytujące...

Ja chcę tatuaż sobie zrobić i zrobię Tż się nie zgadza ale mam to gdzieś On też chce sobie zrobić więc ja też mogę. A argumenty o babci z tatuażami mnie nie przekonują, bo za 40 lat będzie tyle babć z tatuażami, że nikogo nie będzie to dziwić Zresztą babcia jest stara i pomarszczona i raczej nie pokazuje ciała, więc tattoo też widać nie będzie
w dzisiejszych czasach tatuaże są modne , więc nikogo nie zdziwi babcia z tatuażem , tylko mi się to nie widzi. Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie , mój Tż ma tatuaż i mi się podoba Uciekam spać dobranoc
Stary 2014-01-29, 07:11   #3345
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
w dzisiejszych czasach tatuaże są modne , więc nikogo nie zdziwi babcia z tatuażem , tylko mi się to nie widzi. Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie , mój Tż ma tatuaż i mi się podoba Uciekam spać dobranoc
Mój Tż też ma tatuaż, ale żałuje.. Ja jakiś czas miałam fazę na niego ale mi przeszło

Miłego dnia kobitki!

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 07:42   #3346
Luzia
Zakorzenienie

helou!

Trochę śniegu spadło w nocy

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 07:59   #3347
mloda0802
Rozeznanie

Czesc Lasunie

Cytat:
Jesteś genialna !!! Ja też w młodszych latach chciałam mieć tatuaż, ale po rozmowie z kilkoma osobami... I stwierdzeniu że jak ( wyszły za mąż i mają dzieci ) żałują że sobie zrobiły stwierdziłam że poczekam jeszcze. Gdy po kilku latach czyt. (skończenie szkoły średniej ) chciałam sobie zrobić , Tż stwierdził że na kostce cholendarnie boli , więc odpuściłam sobie!!!
Ja to nie chcialam niczego skromnego tylko na gorze plecow srodek i az do ramion taki podluzny tatuaz. Ale nie odwazylam sie. Teraz za to podobaja mi sie wytatuowane cale ramiona i przedramiona az do nadgarstkow, ale to juz jest bardzo odwazne bo niestety ale pracujac w naszym kraju narazilabym sie na bezrobocie...

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
ooo.. mi się podobają takie delikatne.. za uchem, albo na kostce.. zawsze chciałam mieć kilka kocich łapek.. i kiedys sobie zrobię...
tak, jak marzyłam o kolczyku w języku.. i mam od pięciu lat.. już parę podejść robiłam, żeby go wyjąć na stałe, ale jak go wyjmuję, to tak mi głupio bez niego.. zżyłam się z nim za bardzo.. i mój Tż też go sobie ceni w pewnych okolicznościach przyrody...

Ja mam w jezyku dwa kolczyki, jeden juz od 8 lat a drugi od 6 i jest super. Czasem wyjmuje, ale to faktycznie bardzo dziwne uczucie bez :p

Cytat:
A na samym początku waszego związku nie przeszkadzał mu ??? Kolczyk to ja za młodych lat chciałam sobie zrobić w pępku...

Uwierz ze kolczyk w jezyku w niczym nie przeszkadza, wrecz przeciwnie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Ta do której 2 linijki wyżej pisałaś skarbeńku
No rozwalilas mnie ha ha ha jestes Boska!

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Dzieki kusi mnie zeby sobie jeszcze zrobic w paru miejscach strasznie to jest wciągające

Aaa zapomnialam sie "pochwalic" bylam dzisiaj na kontroli ze stopa i mam podejrzenie "jałowej martwicy trzeszczki" i musze zrobic TK cos sie na starość sypie TZ stwierdzi ze zamiast wspolnych urodzin zrobimy Caritas Party
a na plecach jaki masz?
Z ta trzeszczka to nieciekawie, kurde az dziwne jedno male forum a Leine tez z trzeszczka ma problemy

Cytat:
ale mnie szczypią oczy... przemęczona jestem tymi nockami gdzie codziennie są pobudki nie chce mi się ćwiczyć, ani uczyć ehh...

Karolo
Ty to chyba mnie serio nie widzisz albo masz moje posty zablokowane
Ja mam złamaną trzeszczkę boczną i nosze wkładki! Które gówno dają! Jak mnie nie lubisz, to wal śmiało, lubię jasne sytuacje Co to TK?

Meire
masz kolczyk w języku wooooooow Nie dziwiota, że tż to lubi...

no pacz jak mnie za słowka łapie glizda jedna, no

A no to znam tą starą drożdżówę
Leine ma lenia ha ha od kiedy Ty sie poddajesz parowo? Zaciskaj poslady i nie ma lekko!
A Karoloo Cie nie widzi, jestes przezroczysta
Ja kolczykow mam dwa i co glupio Ci?
A Jagatka Cie pieknie zalatwila, no normalnie medal jej za to, usmialam sie po pachy :p

No i na koniec zycze Ci zeby z cora bylo lepiej i zeby Cie oczka Misiaczku nie bolaly

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 08:06   #3348
Firlejka
Raczkowanie

Dzień dobry
Znów śniegiem sypnęło, mróz trzyma (-7 st.). Ta zima trwa dopiero jakiś tydzień, a ja już mam jej dość
Cytat:
A powiedzcie mi dziewczyny co sądzicie o tatuażach u kobiet?? (tylko proszę nie bić i nie krzyczeć )
Cytat:
zalezy w jakim miejscu ten tatuaz
U kobiet podobają mi się ale pojedyncze, niewielkie wzory i niezbyt kolorowe. Ale np. mam znajomą, która na nodze, tuż nad kostką ma osiołka (z Kubusia Puchatka). Mega kolorowy, mimo że mały, to rzuca się strasznie w oczy i szczerze mi się nie podoba

Natomiast mój Tż ma tribala na łydce i nie mam nic przeciwko temu
Stary 2014-01-29, 08:39   #3349
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Ja mam w jezyku dwa kolczyki, jeden juz od 8 lat a drugi od 6 i jest super. Czasem wyjmuje, ale to faktycznie bardzo dziwne uczucie bez :p
Ale że jak 2 ? to da się mieć 2? miałam kiedyś jednego i nie wiem czy zmieściłby się 2.

Stary 2014-01-29, 08:52   #3350
mloda0802
Rozeznanie

Cytat:
Ale że jak 2 ? to da się mieć 2? miałam kiedyś jednego i nie wiem czy zmieściłby się 2.
Luzia jeden za drugim w linii prostej. Jak mialam tylko jednego to stwierdzilam ze czegos mi brakuje poszlam do salonu i zrobilam drugi. Wstawilabym Wam zdjecie ale pisze z telefonu i nie mam jak :p

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 09:03   #3351
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Luzia jeden za drugim w linii prostej. Jak mialam tylko jednego to stwierdzilam ze czegos mi brakuje poszlam do salonu i zrobilam drugi. Wstawilabym Wam zdjecie ale pisze z telefonu i nie mam jak :p
Szalona, ja to bym chyba się nie czuła i mam tylko w chrząstce Ale twój Tż pewnie zadowolony Wstaw zdjęcie później, wstaw

Jak myślicie kochane jest już po owu? Bo mi już się bzykać nie chce

Stary 2014-01-29, 09:09   #3352
meire
Zakorzenienie

Cytat:

A ja obiecuję poprawę witaminy dla siebie i dla tż już mam dlatego nie będę o to pytać A do badań jeszcze daleka droga. I proszę o trochę zrozumienia i taryfę ulgową jeszcze przez jakiś czas.
I tak trzymać!.. jeszcze tylko pogadaj z nami czasem o głupotach i na pewno zrobi Ci się lepiej...

Cytat:
Meire masz kolczyk w języku wooooooow Nie dziwiota, że tż to lubi...
Ty u nas to samo ja taka matka hetera a tż rozpieszcza... jak to tatusiowie i córeczki...

Zalamana_girl
ja bym z nim w ogóle nie rozmawiała! No jak tak można! Sama sobie pooglądaj swoich byłych albo włącz jakiś przystojnych mężczyzn! Nie daj się! Pamiętaj! Chłopa trzeba mieć zawsze pod pantoflem a jak będzie sapał to przykrócić smycz i walić go patelą w łeb codziennie rano co by prosto chodził
Uwielbiam Cię po prostu..
pewnie, czasem trzeba wzbudzić trochę zazdrości.. od razu się ustawiają do pionu!.. kilka dni temu mojemu powiedziałam, że chcę trójkąta i że znajdę jakiegoś chłopa, bo mi brakuje nowych doznań, to się tak spiął, że chodzi przy mnie, jak piesek.. a wczoraj mi historie w kompie przeglądał, czy aby kogoś nie szukam w necie.. i codziennie pyta, co może dla mnie zrobić...
a kolczyk to mmmmmmmmmmm.. uwielbiam go...

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Maciejka, dokładnie to mamy na myśli..

Aaaaa.. będziemy kiedyś szalonymi babciami z wyblakłymi tatuażami, zakolczykowane w różnych miejscach.. i spotkamy się w jakimś przytulnym domu spokojnej starości i będziemy pykać w brydżyka przy dobrym koniaczku... a co?.. babciom nie można??.. ja tam nie chcę skończyć, jak większość babć przed tv... chciałabym mieć na tyle zdrowia, żeby aktywnie spędzić emeryturę..

Nie wstałam na badania... mam lenia giganta..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 09:17   #3353
Karoloo
<3 <3 <3

hej

Cytat:
ale mnie szczypią oczy... przemęczona jestem tymi nockami gdzie codziennie są pobudki nie chce mi się ćwiczyć, ani uczyć ehh...

Karolo
Ty to chyba mnie serio nie widzisz albo masz moje posty zablokowane
Ja mam złamaną trzeszczkę boczną i nosze wkładki! Które gówno dają! Jak mnie nie lubisz, to wal śmiało, lubię jasne sytuacje Co to TK?

Meire
masz kolczyk w języku wooooooow Nie dziwiota, że tż to lubi...
Ty u nas to samo ja taka matka hetera a tż rozpieszcza... jak to tatusiowie i córeczki...

Zalamana_girl
ja bym z nim w ogóle nie rozmawiała! No jak tak można! Sama sobie pooglądaj swoich byłych albo włącz jakiś przystojnych mężczyzn! Nie daj się! Pamiętaj! Chłopa trzeba mieć zawsze pod pantoflem a jak będzie sapał to przykrócić smycz i walić go patelą w łeb codziennie rano co by prosto chodził

no pacz jak mnie za słowka łapie glizda jedna, no

A no to znam tą starą drożdżówę
Taaa od razu nie lubie

Widze Twoje posty Wiem, ze masz złamaną trzeszczkę boczną (pisałyśmy o tym jak się okazało, że też mam). Wkładki dają jak chodzisz na tej nodze- mi sie zrosło (powiedzmy) jak chodziłam przez 3 tyg o kulach żeby odciążyć nogę A TK to tomografia komputerowa

Cytat:
Czesc Lasunie

a na plecach jaki masz?
Z ta trzeszczka to nieciekawie, kurde az dziwne jedno male forum a Leine tez z trzeszczka ma problemy

dwa na jezyku?? gdzieś to pomieściła poka zdjęcie

Kiedys też miałam kolczyk w języku ale wyciagnęłam, bo mi niszczył zęby
A na plecach mam znaczki chińskie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg tattoo.jpeg (2,1 KB, 26 załadowań)

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 09:23   #3354
skrzat1988
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:

Nie no jeszcze cos pierdzieli przez sen
mój TŻ pracuje na 1 zmianę, ale zamiast 8h to trzymają go po 10-11h...(i to nie jednorazowe zdarzenia tylko prawie codzienne...) niby płacą za nadgodziny...ale kto mi zapłaci za to, że jego nie ma wtedy w domu i ja siedzę sama jeszcze nie mam tu żadnej koleżanki bo nowe miasto praca i jakoś tak lipnie jest...wiem, że zrzędzą, bo powinnam się cieszyć, że ma pracę, ale nie lubię samotnych wieczór...a najbardziej tych zimowych wieczorów

Cytat:
mój też chrapie ja wtedy mu na chwilkę zatykam nos, trochę się przebudza i potem przez chwilę jest lepiej. Ja to się boję co będzie na stare lata, bo teść chrapie jak smok, że słychać go na parterze jak śpi na 3 piętrze

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
Hej, jakoś ciężko mi było się wczoraj wbić w rozmowę a dziś przyjechała do mnie siostrzenica i piekłyśmy ciasteczka

moja szwagierka ma w ciazy mega chcicę na alkohol. I to na mocny-wciąż wącha wóde opowiadała mi ze jak jedzie samochodem to nadużywa płynu do spryskiwaczy byle by tylko poczuc ten zapach. Z pierwszym dzieckiem (córka) tak nie miała), dopiero w drugiej (syn)

wszystkiego naj!!!:dziek uje-kwiatek:

dobranoc, ja tez lece do chrapiącego męża
szwagierka wymiata, ale się usmiałam

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Jak myślicie kochane jest już po owu? Bo mi już się bzykać nie chce
A mnie się właśnie w owulację wcale nie chce
Najbardziej to w trakcie okresu (najlepsze warunki zdecydowanie do tego) i zaraz po.
Stary 2014-01-29, 09:27   #3355
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
wow

Leine, miałaś teraz cykl bezowulacyjny, prawda? miałaś w nim śluz płodny i kłucie w jajniku?

Stary 2014-01-29, 09:28   #3356
123spinka
Zadomowienie

cześć, dzień dobry

karloo a co te znaczki chińskie oznaczają ??

2 w jerzyku zazdroszczę odwagi

Edytowane przez 123spinka
Czas edycji: 2014-01-29 o 09:29
123spinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 09:33   #3357
Jagatka_N
Zakorzenienie

Stary 2014-01-29, 09:45   #3358
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzat1988 Pokaż wiadomość

Najbardziej to w trakcie okresu (najlepsze warunki zdecydowanie do tego) i zaraz po.
to widzę nie jestem sama... mi sie też w okresie dni płodnych najmniej chce... najbardziej po okresie mnie nosi...

Cytat:
wow

Leine, miałaś teraz cykl bezowulacyjny, prawda? miałaś w nim śluz płodny i kłucie w jajniku?
Ja nie jestem wprawdzie Leine... ale tez miałam bezowulacyjny cykl ostatni i miałam normalnie rozciągliwy śluz i kłucia w jajnikach.. aż byłam w szoku, że tej owulacji nie było..

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 09:49   #3359
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
pewnie, czasem trzeba wzbudzić trochę zazdrości.. od razu się ustawiają do pionu!.. kilka dni temu mojemu powiedziałam, że chcę trójkąta i że znajdę jakiegoś chłopa, bo mi brakuje nowych doznań, to się tak spiął, że chodzi przy mnie, jak piesek.. a wczoraj mi historie w kompie przeglądał, czy aby kogoś nie szukam w necie.. i codziennie pyta, co może dla mnie zrobić...

Aaaaa.. będziemy kiedyś szalonymi babciami z wyblakłymi tatuażami, zakolczykowane w różnych miejscach.. i spotkamy się w jakimś przytulnym domu spokojnej starości i będziemy pykać w brydżyka przy dobrym koniaczku... a co?.. babciom nie można??.. ja tam nie chcę skończyć, jak większość babć przed tv... chciałabym mieć na tyle zdrowia, żeby aktywnie spędzić emeryturę..

Nie wstałam na badania... mam lenia giganta..
szalona To twój Tż musiał się nieźle poczuć zagrożonym wykorzystuj go póki potulny
Babcie hazardziski jeszcze się mówiło kiedyś że osoba z tatuażem to kryminalista. Babki kryminalistki-hazardzistki i alkoholiczki Ciekawe co będzie się dziać na tym porąbanym świecie jak będziemy babulami

Cytat:
Napisane przez skrzat1988 Pokaż wiadomość
jeszcze nie mam tu żadnej koleżanki bo nowe miasto praca i jakoś tak lipnie jest...wiem, że zrzędzą, bo powinnam się cieszyć, że ma pracę, ale nie lubię samotnych wieczór...a najbardziej tych zimowych wieczorów

mój też chrapie ja wtedy mu na chwilkę zatykam nos, trochę się przebudza i potem przez chwilę jest lepiej. Ja to się boję co będzie na stare lata, bo teść chrapie jak smok, że słychać go na parterze jak śpi na 3 piętrze

Wiem jak to jest jak facet na zmiany pracuje, a ty jesteś nowa w tym otoczeniu. Niedawno też przeprowadziłam się w zupełnie nowe miejsce, było mi przykro, że nie mam z kim pogadać, dobrze że chociaż są telefony, bo można zadzwonić. Zaczęli u nas organizować zumbę i poszłam, żeby się wyrwać z domu i poznać nowych ludzi. Nie żałuję, choć jeszcze nie nawiązałam bliskich przyjaźni, ale mam z kim pogadać. Nie organizują u Was jakiś zajęć?
Mój Tż jak chrapie to go zawsze budzę i każę położyć się na boku

Oj nie wiem co będzie dziś z tym serduchem, bo chęci brak chyba że Tż wyjdzie z inicjatywą

Stary 2014-01-29, 09:51   #3360
123spinka
Zadomowienie

po dzisiejszym wyniku progesteronu powinno wyjść czy mój cykl był z owulka czy bez??
śluz był jajka bolały....

szkoda ze nie mogę tej tempki mierzyć...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości