|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Czy kolejną część robimy na odchowalni ?? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 57,89% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 42,11% |
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Skurcze nie przeszły. Pojawilo sie coś brązowego na wkladce. Jestem w szpitalu i za godzinę mam cc. Boję sie .
....
#3092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3093 |
Zakorzenienie
|
sweet_vintage prosi o przekazanie więc o to Igor
"Dziewczyny, dziekuje za wszystkie gratki z forum. Nie mam na razie jak wszystkiego nadrobic wiec przedstawiam Wam Igora podzielcie sie fotka na wizazu. Maly hrabia jest cudowny, karmie go kp i na razie jakos idzie. Wkrotce napisze wiecej i opis porodu buziaki od nas!"
#3094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() LADY AGA--- bardzo bardzo współczuję Ci tego co niesprawiedliwy los dla Was przygotował. Jestem pewna że Julcia jest pięknym aniołkiem i z góry będzie opiekować się swoiki kocjanymi rodzicami i braciszkiem. Byłaś bardzo dzielna, podziwiam Cię za siłę którą masz w sobie. SELENA---- no idealne rozpoczęcie porodu widzę ![]() ![]() U nas ok jakoś ogarniamy sytuaxje. Adaś jest barrzo grzecsny i mam nadzieje żetak zostanie- je i śpi, obserwuje ale bez płaczu. Jak kwęka to mąż go uspokaja skutecznie. Jedyne co to nie lubi zmiany pieluchy i protestuje no ale trudno. W ogóle jestem w szoku jam moj mąż sie w tym wszystkim odnalazł! Robi wszystko przy małym, nie boi sie, ubiera, kąpie, pieluchy zmienia (ja asystuje i pozwala mi nawet podac nową pieluche ![]() Adaś żarty jest i doi równo choć na wadze spadł 250 g... Sutki mnie bolą bo uścisk w szczęce mój syn to ma jak rotwailer ![]() Wczoraj zaliczyliścy kupne allinclusive- pełna pielucha plus jeszcze dokładka dwa razy po każdym wyczyszczeniu tyłka i szczoszek na deserek ![]() Starsm sie Was nadrabiac na bierząco ale kurde gdzies mi ten czas ucieka za bardzo . Trzymajcie kciuki za dzijesze badania bo mały troche żółty i jwk cos to nas dzis nie wypuszczą
![]() |
#3095 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu koleżanki z racy przyniosły białe pampersy dla Kacpra. Niestety nie spisują się. Kacper czuje najmniejszą kupkę i placze w niebogłosy (btw - około tydzień temu pojawiły się mu pierwsze łezki) i pupka jest zaczerwieniona.
Nie eksperymentujemy więc już i zakładamy Babydreamy (są teraz w promocji - 1 kosztują 9,90 z kartą rossnę) Lady: ![]() Odezwę się ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-01-31 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() magnusia super, ze maz tak sie odnalazl w opiece. To naprawde bardzo duzo daje. No i rewelacja, ze Adas taki grzeczny. Trzymam kciuki, zeby Was dzisiaj wypuscili ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Selena powodzenia! ![]() Sweet vintage gratulacje! ![]() Miałam ambitne plany prasowania itd ale chyba sie udam na drzemke ![]() Mój Robaczek ma lenia chyba od rana albo śpi ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3098 |
Zadomowienie
|
Lejdi_aga jesteśmy z Tobą myślami. Twoja siła i dzielnośc jest niesamowita. Mam ogromna nadzieje ze los wszystko Wam wynagrodzi.
Teraz czuwa nad Wami najpiękniejszy Aniołek. Mam nadzieje ze komplikacje związane z Twoim stanem zdrowia macie juz za sobą i szybko wrócisz do formy. Trzymaj sie kochana. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Będzie dobrze!! Powodzenia! Śliczny Igorek ![]() Super,że wszystko dobrze i że mąż tak się spisuje! Z kupą to Kacper ciągle ma i w pieluszce i na przewijaku. Kciuki za wyjście do domu!
![]() |
#3100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam ze bez ładu i składu ale pol nocy nie spałam. Mam ochotę zostawić męża zabrać niuniusia i spie****. Dawno nikt mi tak ciśnienia nie podniósł. I cały moje idealne życie a w nim moje idealny małżeństwo szlag jasny trafił wiec mam dola jak wielki kanion i generalnie dramat. Do tego jeszcze moj idealny pies jest kretynem i spi na ławie. ImageUploadedByWizaz Forum1391152532.409667.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zadomowienie
|
Nadrobić Was graniczy z cudem, chyba skonczyly Sie dla mnie czasy śledzenia watku na bieżąco
![]() Lejdi musze Ci powiedzieć, ze jestes bardzo dzielna ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, tempo porodów jest porażające ![]() Gratuluje oczywiscie wszystkim nowym mamusiom ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, ze po pobycie w szpitalu bałam sie, bo Amelka byla strasznie piskliwa i krzykliwa. A juz rozbieranie i leżenie z gołym tyłkiem to istny Sajgon (kazdy bobas którego znam wolał sie rozbierać, moja córka cnotliwa odwrotnie), a tu mile zaskoczenie. Mala spi i je, a kiedy tego nie robi rozgląda sie po cichu cos sobie mruczy i uwielbia jak sie do niej mówi albo mizia po stópkach. Krzyków w zasadzie brak, no moze raz na jakis czas żale przy przewijaniu ![]() Kolejnym zaskoczeniem jest mój mąż na którego zdarzało mi sie psioczyć, nawet Wam. Jest zakochany w Malej, skacze kolo niej jak tylko moze, momentami musze go ciut hamować ![]() ![]() I wiecie co jeszcze ? Wcale nie brakuje mi brzucha - a slyszalam, ze wiele kobiet tak ma. Ciesze sie, ze jestem sprawna i wszystko w porządku - naciecie sie goi bezboleśnie, od początku nie mialam problemow z siedzeniem, a słynne hemoroidy nie zaczely mi dokuczać pomimo obecności. Wiec powtórzę po raz kolejny - na moim przykladzie nie ma sie zupełnie czego bac ![]()
#3102 | ||||||
Zadomowienie
|
witam
![]() u nas pobudka nastapiła po 5, jedzonko i drzemka niespokojna prze baki do 7. Cytat:
![]() Kacperek słodziak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja strasznie załowałam ze przez nieskończony remont 2 tyg bylismy u tesciowej...to powinien byc nasz czas-mój, meza i małej by sie siebie nauczyc. Mam poczucie ze stracilismy cos czego juz sie nie da odzyskac...Powinnas uwierzyc w siebie-sama bardziej dasz sobie rade z małym niz z pomoca mamy. w ogóle to nie rozumiem zupełnie dlaczego załozyłas ze przez pierwszy miesiac bedziesz potrzebowac pomocy rodziców. Po zdjeciu szwów będziesz sie juz czuc całkiem dobrze. najgorsze dni tak na prawde spedzisz w szpitalu. w domu to juz bedziesz biegac ![]() Cytat:
![]() sharey, selena trzymam kciuki ![]()
![]() |
#3103 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jednak w Trzciance zaakceptowali skierowanie na cc, to dobrze, trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze ![]()
![]() |
#3104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do małżeństwa wiem co czujesz...moje tez od pewnego czasu nie jest idealne i miałam juz takie momenty ze chciałam sie wyprowadzic...
![]() |
#3105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale chyba aż tak źle nie będzie, spokojnie ![]() A pies no rewelacja haaaa haaaaaa moja jeszcze sobie tak nie pozwala, ma opanowane wszystkie kanapy, łóżko i parapety ![]()
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() przyznam się bez bicia,że nie nadążam za Wami. Lady Aga jesteś bardzo dzielna. Podziwiam Cię. Selena ![]()
#3107 |
Zakorzenienie
|
Selena
![]() Magnusia ![]() iwantyou ![]() ![]() ![]()
#3108 |
Zakorzenienie
|
Witam
U mnie noc przespana, żadnych oznak porodu na chwilę obecną nie ma ![]() Już straciłam nadzieję że kiedykolwiek urodzę ![]() Dziś po prostu wyłączyłam telefon, wczorajsza rozmowa z koleżanką mnie dobiła, zadzwoniła i pyta czy może wody płodowe mi nie zamarzły skoro jeszcze nie urodziłam ![]() Dziś 2 dzień po terminie, widzę że blokuję z Kukurydzianą styczeń od jutra, hehh no cóż poradzę że moje dziecko takie uparte(pewnie za tatusiem) ![]()
#3109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale rozumiem, ze jak sie jest przeterminowany to takie rzeczy niemiłosiernie wkurzają ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Przyszła mi ta chusta Azimi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3111 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Proponuje wspólny apartamencik. Dzieciaki nie beda sie nudzić ![]() Cytat:
Cytat:
A maz no powiem krótko... Odwiedził wczoraj mamusie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [B]Iwantyou[\B] pies jest genialny!! Jak skromniutko leży w rogu ławy, chyba testuje czy może. Następnym razem pewnie zasiądzie na środku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
Nie straszcie nawet tymi sab bo kupilam bobotic z ogromna madzieja. Osd kilku dni od 19-22 mamy takieeeee orkiestry ze rece opadaja. Darcie w nieboglosy.
Wysypka dalej sie utrzymuje ![]() ![]() Wczoraj obilam rekord - odciagnelam 240 ml pokarmu. Myslalam ze mi cycki eksploduja ![]() Gratluluje nowym mamom, ale u nas sie dzieje, co wchodze to jakis dziedziaczek sie rodzi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak wyglada wysypka? Gdzie jest umiejscowiona? Rozlewa sie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Zadomowienie
|
SELENA Ty juz pewnie po cc i miziasz malenstwo.
IWANTYOU niestety mezczyzni, w przeciwienstwie do kobiet czesto zapadaja na zelek pociazowy. Nie lam sie, na pewno jak wroci z pracy to sie dogadacie. a pies...to coz moze potrzebuje na twardym polezec. LOLITA kazda ciaza sie kiedys konczy. Twoja pewnie lada dzien |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
Pobrali małemu krew wyniki bedą ok 12 i zobaczymy czy wychodzimy. Na pobranie poszedł mąż z Adasiam źebym ja nie musiała na to patrzec. Wrócił taaaaaaki dumny bo syn nawet nie zapłakał przy pobraniu. Teraz chodzi i mówi do niego "bohaterze"
![]() Iwantyou---- o kurde co to za akcja z mezem? Mam nadzieje że dojdziecie do porozumienia
#3118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam wrażenie ze cos mu sie śniło bo wyskoczył z legowiska poleciał na kanapę z kanapy na ławę i dalej poszedł spać. A maz hmmm nie wiem. To dłuższy temat. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
migotka bede nudna, ale jak dla mnie najlepsze na mrozy jest masło shea. Próbowałam smarować jakimś super hiper kremem, ale jest beznadziejny - strasznie wodnisty. Ale te niewodniste składają sie głownie z parafiny. 240 ml - wow ![]() Próbowałaś chusty? Podobno pomaga na kolki.
![]() |
#3120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.