WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-02, 23:14   #3481
Maguda_
Kawaii strona mocy

Dot.: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
omg... jak patrze na zdjecia to dostaje slinotoku na widok tych cudownosci, szkoda ze kasy brak bo juz bym tam byla
dzieki za cynk
Wczoraj i dzisiaj trochę przepadłam, teraz wiesz jakie przeżywam katusze za każdym razem gdy jestem w pobliżu ... a tyle lat żyłam w nieświadomości, że obok siebie mam takie kosmetyczne zaplecze, jak ja się uchowałam, nie mam pojęcia
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:32   #3482
Friese
Zakorzenienie

1) Gdzie w okolicach Kina Femina jest fajny fotograf? Ile mogę zapłacić za zdj do paszportu?

Muszę zrobić zdjęcia do paszportu, chciałabym by dał mi chociaż z 2 próby i pokazał mi zdjęcie jak wyszło - nie wiem czy to możliwe?
Jak mam się przygotować do zdj do paszportu? Mogę mieć grzywkę na bok czy nie? Bo czytałam ten plik z wymaganiami i nie jest to dla mnie jednoznaczne.

2) Czy któraś z Was wyrabiała paszport w Wawie? To jest na placu bankowym tak? Długo to zajmuje?

Edytowane przez Friese
Czas edycji: 2014-02-03 o 09:33
Friese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 12:56   #3483
somethinggood
Zadomowienie

Przy rondzie ONZ mozna zrobic zdj, jak jedziesz z Mokotowa to za rondem po prawej stronie . Nie pamietam ile kosztowalo, bylam z kolezanka i Pan robil jej kilka zdj , a ona sobie wybrala.
Paszport wyrabialam w Urzedzie Ursynowa jakies 3 lata temu ,poza sezonem i czekalam 1, 5 tyg , moze 2 tyg. Zaplacilam 70 zl , ale mialam 50 % . Do zdj bez grzywki , musialam zaczesac wlosy do tylu.

Mam to samo teraz ,musze zrobic fotke do dokumentow i juz mi slabo , zastanawiam sie co zrobic zeby byla ladna. Bez urazy , ale sama nie rozumiem tej proznosci , przeciez kazdy widzi jak wygladam, nikt nie zwroci uwagi jak sie wyszlo na zdj. Oczywiscie w CV mam jak najbardziej korzystne zdj, ale paszport , dowod czy prawko , raczej nie ma co sie przejmowac . A widze , ze tutaj co druga peka przed zdjeciem W obecnym prawku mam zdj jak osoba z Zespolem Turnera i nie moge doczekac sie wymiany.

Edytowane przez somethinggood
Czas edycji: 2014-02-03 o 12:58
somethinggood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 13:06   #3484
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez somethinggood Pokaż wiadomość
Paszport wyrabialam w Urzedzie Ursynowa jakies 3 lata temu ,poza sezonem i czekalam 1, 5 tyg , moze 2 tyg. Zaplacilam 70 zl , ale mialam 50 % . Do zdj bez grzywki , musialam zaczesac wlosy do tylu.
Byłaś wtedy zameldowana w Warszawie? Też potrzebuję nowego paszportu i wolałabym to załatwić tutaj, a nie ciągać się po domach rodzinnych.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 15:38   #3485
dark01
Zakorzenienie

GG do dark01 Send a message via Skype™ to dark01

Cytat:
Przy rondzie ONZ mozna zrobic zdj, jak jedziesz z Mokotowa to za rondem po prawej stronie . Nie pamietam ile kosztowalo, bylam z kolezanka i Pan robil jej kilka zdj , a ona sobie wybrala.

Mam to samo teraz ,musze zrobic fotke do dokumentow i juz mi slabo , zastanawiam sie co zrobic zeby byla ladna. Bez urazy , ale sama nie rozumiem tej proznosci , przeciez kazdy widzi jak wygladam, nikt nie zwroci uwagi jak sie wyszlo na zdj. Oczywiscie w CV mam jak najbardziej korzystne zdj, ale paszport , dowod czy prawko , raczej nie ma co sie przejmowac . A widze , ze tutaj co druga peka przed zdjeciem W obecnym prawku mam zdj jak osoba z Zespolem Turnera i nie moge doczekac sie wymiany.
....
apropos zdięć również tych do dokumentów,radzę skupić się na bardzo dobrym kamuflująco-korygująco-modelującym mejkapie ....to ponad pół sukcesu moim zdaniem

wizażowo&pazurkowo
dark01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 17:31   #3486
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Byłaś wtedy zameldowana w Warszawie? Też potrzebuję nowego paszportu i wolałabym to załatwić tutaj, a nie ciągać się po domach rodzinnych.
Bodajże dwie/trzy strony temu było mowa o tym, że aktualnie nie obowiązuje już "rejonizacja" według miejsca zamieszkania.

Cytat:
Do zdj bez grzywki , musialam zaczesac wlosy do tylu.
U mnie wystarczyło pociągnąć ją trochę na bok (brwi widać).
A jeśli chodzi o wychodzenie na zdjęciach paszportowych, to... wiadomo. Chociaż ja akurat wyszłam nienajgorzej.

Cytat:
Napisane przez dark01 Pokaż wiadomość
....
apropos zdięć również tych do dokumentów,radzę skupić się na bardzo dobrym kamuflująco-korygująco-modelującym mejkapie ....to ponad pół sukcesu moim zdaniem
I sporo pudru. Makijaż może być trochę przerysowany, na zdjęciu wyjdzie "normalnie".

Edytowane przez --Olka--
Czas edycji: 2014-02-03 o 17:32
--Olka-- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 17:50   #3487
Friese
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny za pomoc!
Wypełniłam dzis wniosek o paszport (jestem z innego wojewodztwa ale w styczniu weszla ustawa ze mozna robic GDZIEKOLWIEK na terenie Polski paszporty) i Pan mi powiedzial ze nawet za 10 dni bedzie do odebrania, ze szybko idzie, ze dzis odbierala dziewczyna po 7 dniach

sa w urzedach niektorych do sprawdzenia stany kolejek - ile osob czeka na paszport.

Wszystkie cenne info na ten temat tutaj:http://www.mazowieckie.pl/pl/dla-kli...Paszporty.html
1) najpierw na plac bankowy 3/5 zapłacić za paszport
2) potem do urzędu wybranego wypełnić wniosek, obok plac bankowego, 2 przystanki tramwajem obok parku saskiego jest możliwośc wyrabiania, bardzo mili państwo tam pracują

... i mialam problem, nie mogli mi pobrac linii papilarnych ;/ ciagle byl wynik SLABY, ciekawe czemu....
... i zdj: nie musialam grzywki zaczesać, bo było widać brwi, o to chodzi, ze one muszą być widoczne.

Edytowane przez Friese
Czas edycji: 2014-02-03 o 17:52
Stary 2014-02-03, 20:22   #3488
ama
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Wyrabiałam paszport w grudniu w urzędzie żoliboskim. Nie trzeba wyrabiać w miejscu zameldowania.

Płaci się po prostu przelewem, nie trzeba chodzić na żaden plac bankowy żeby wpłacać. Ważne tylko, żeby do urzędu (dowolnego punktu paszportowego) przyjść z potwierdzeniem opłaty.

Co do zdjęcia paszportowego to NIE malujcie ust na czerwono albo taki ciemny różowo-brązowy. ja miałam do zdjęcia dość ciemne usta. Kolorowe zdjęcie wygląda super, piękne usta. Ale jak skanują to i drukują na paszporcie to zdjęcie jest zielonkawo-czarno-białe. Czerwone usta stają się czarnymi i tym samym w paszporcie wyglądam jak wamp
Stary 2014-02-04, 14:34   #3489
withi_as
Zakorzenienie

Znacie jakieś cukiernie w Warszawie, w których zamówię tematyczne muffinki ? ;-) Tylko myślałam o nie Sowach i innych sieciówkach
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:36   #3490
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dark01 Pokaż wiadomość
....
A ja zawsze to ignoruję, zdjęcie to zdjęcie, nie rozczulam się nad nim za bardzo

jakby ktoś chciał wyrabiać dowód nie będąc zameldowanym to też nie ma problemu
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:52   #3491
Varga
Wtajemniczenie

Jestem przy wyborem mieszkania na kilkanaście najbliższych lat. W związku z tym mam małą rozterkę.
Mieszkania na Pradze są stosunkowo tanie i coraz bardziej skłaniam się do kupna mieszkania właśnie tam- okolice Starzyńskiego lub Toruńskiej. Jednak kilku znajomych mi odradza ze względu na niebezpieczną okolicę.

Jakie Wy macie doświadczenia z mieszkaniami na Pradze? Jest tak źle jak mówią czy to po prostu takie gadanie?
Varga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 16:59   #3492
JohnLena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Znacie jakieś cukiernie w Warszawie, w których zamówię tematyczne muffinki ? ;-) Tylko myślałam o nie Sowach i innych sieciówkach
Vege miasto https://www.facebook.com/vegemiasto2?fref=ts

Я свободен, словно птица в небесах,
Я свободен, я забыл, что значит страх.

Sowa, córka piekarza
JohnLena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 17:22   #3493
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Jestem przy wyborem mieszkania na kilkanaście najbliższych lat. W związku z tym mam małą rozterkę.
Mieszkania na Pradze są stosunkowo tanie i coraz bardziej skłaniam się do kupna mieszkania właśnie tam- okolice Starzyńskiego lub Toruńskiej. Jednak kilku znajomych mi odradza ze względu na niebezpieczną okolicę.

Jakie Wy macie doświadczenia z mieszkaniami na Pradze? Jest tak źle jak mówią czy to po prostu takie gadanie?
Ja sie wychowałam na Pradze (niedaleko Ronda Starzyńskiego) i wcale nie uwazam tego rejonu za niebezpieczny co innego gdybyś miała mieszkać na Stalowej, Środkowej czy Kowienskiej - tam jest nieco mniej przyjemnie, chociaz moze cos sie zmieniło
A Toruńska to już bardziej Bródno albo Targówek

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 18:10   #3494
Friese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość

Ja Ci odradzam w 100% mieszkania przy Dworcu Wilenskim i jego okolicach.
Tam jest niebezpiecznie i nikt mi nie wmowi ze nie jest.

Dw. Wilenski , kino Praha, - praga północ = za darmo bym nie chciała tam mieszkać!

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
Wyrabiałam paszport w grudniu w urzędzie żoliboskim. Nie trzeba wyrabiać w miejscu zameldowania.

Płaci się po prostu przelewem, nie trzeba chodzić na żaden plac bankowy żeby wpłacać. Ważne tylko, żeby do urzędu (dowolnego punktu paszportowego) przyjść z potwierdzeniem opłaty.

Co do zdjęcia paszportowego to NIE malujcie ust na czerwono albo taki ciemny różowo-brązowy. ja miałam do zdjęcia dość ciemne usta. Kolorowe zdjęcie wygląda super, piękne usta. Ale jak skanują to i drukują na paszporcie to zdjęcie jest zielonkawo-czarno-białe. Czerwone usta stają się czarnymi i tym samym w paszporcie wyglądam jak wamp

ile czekalas na odbior?
Stary 2014-02-04, 18:33   #3495
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez Friese Pokaż wiadomość

Dw. Wilenski , kino Praha, - praga północ = za darmo bym nie chciała tam mieszkać!
To jest Praga Południe Praga Północ to właśnie chociażby Starzyniak
I fakt, Praga Południe nie jest zbyt przyjemna ale w każdej dzielnicy są takie miejsca, do których lepiej nie zachodzić (ale na Pradze Poł jest ich o wiele za dużo)

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2014-02-04, 18:39   #3496
visionAM
Zakorzenienie

Praga Południe nie jest przyjemna?
A wiesz, że do niej należy chociażby Saska Kępa?
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 18:47   #3497
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
To jest Praga Południe Praga Północ to właśnie chociażby Starzyniak
I fakt, Praga Południe nie jest zbyt przyjemna ale w każdej dzielnicy są takie miejsca, do których lepiej nie zachodzić (ale na Pradze Poł jest ich o wiele za dużo)
Dworzec Wileński jest km od Starzyniaka i chyba pomyliło Ci się z Warszawą Wschodnią.
Moja siostra mieszkała 2 lata na Jagiellońskiej, między Starzyniakiem a Wileńskim właśnie. Nigdy nie bałam się tam wysiadać. Do dziś łażę do Kina Praha i idę z buta na 509 w kierunku Nowodworów. Nie bałam się, choć nie ukrywam - na przystanku Dw. Wileński można spotkać różne osoby i w różnym stanie. Nieciekawie za to wg mnie było na kolejnych przystankach 26 - Dąbrowszczaków itd. Moja siostra jeździła do pracy 509 z Wieleńskiej bądź Starzyńskiego i nigdy nie narzekała raczej (może na początku, ale wtedy była po prostu wystraszona, bo mieszkała sama).
Varga, a Tarchomin Ci nie pasuje? I jaki rynek mieszkań Cię interesuje - raczej wtórny?
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 19:05   #3498
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Varga, a Tarchomin Ci nie pasuje? I jaki rynek mieszkań Cię interesuje - raczej wtórny?
Mieszkałam na Tarchominie i kojarzy mi się z korkami, ogromnymi korkami, nie wiem ile się zmieniło. Chcę mieć dobry dojazd na rondo ONZ, a chłopak na Służewiec. Niestety z Pragi dojazd będzie kiepski (dla mnie i dla niego min. godzina), jednak cena mieszkań nas przekonuje

Myślimy też o kupnie mieszkanie na Ursynowie (znaleźliśmy super ofertę, mieszkanie dwupoziomowe 120m2, z ogrodem, 200m od metra Imielin), jednak nie jesteśmy pewni czy zostaniemy w Polsce czy chłopak zechce wrócić do siebie. Kredyt na 700 tysięcy uwiąże nas w Polsce na dłużej niż kredyt na 300 tysięcy.
Varga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 19:21   #3499
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Dworzec Wileński jest km od Starzyniaka i chyba pomyliło Ci się z Warszawą Wschodnią.
Moja siostra mieszkała 2 lata na Jagiellońskiej, między Starzyniakiem a Wileńskim właśnie. Nigdy nie bałam się tam wysiadać. Do dziś łażę do Kina Praha i idę z buta na 509 w kierunku Nowodworów. Nie bałam się, choć nie ukrywam - na przystanku Dw. Wileński można spotkać różne osoby i w różnym stanie. Nieciekawie za to wg mnie było na kolejnych przystankach 26 - Dąbrowszczaków itd. Moja siostra jeździła do pracy 509 z Wieleńskiej bądź Starzyńskiego i nigdy nie narzekała raczej (może na początku, ale wtedy była po prostu wystraszona, bo mieszkała sama).
Coz, niektorzy juz od Wileniaka tamte rejony zaliczaja do Pragi Poludnie. Niech Ci bedzie Stara Praga. Mimo iz sie rozwija, to wciaz mozna tam spotkac nieciekawe towarzystwo. Takze czesto jestem w rejonach Kina Praha i akurat tam sie czuje bezpiecznie, ale uwazam, ze Nowa Praga jest bezpieczniejsza (m.in. Dabrowszczakow, Pl. Hallera). Przezylam tam większość zycia i nigdy mi sie nic nie stalo. Ale do Nowej Pragi zalicza sie tez Stalowa, Srodkowa, ktore takie kolorowe juz nie sa (i moja mame, gdy byla mloda dziewczyna i moja przyjaciolke jakies 20 lat pozniej - ganial zboczeniec...).

Ale fakt, moze rozejrzyj sie po Tarchiminie Varga?

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2014-02-04, 19:32   #3500
Shevya
Skrzat leśny

Dziewczyny, to jak już w temacie mieszkań - będę od października (miejmy nadzieję) przeprowadzała się do Warszawy na studia i zależy mi na dobrej lokalizacji względem UW. Nie znam się zupełnie na warszawskich dzielnicach, mogłybyście coś mi podpowiedzieć - gdzie względnie tanio, bezpiecznie, dobre połączenie do tej uczelni? Z tego co patrzyłam na mapach google, to chyba Mokotów, Wola i Żoliborz są najbliżej, ale czy to byłby odpowiedni wybór

˝ Słowa - więcej nic,
potrafimy pięknie gadać - nie umiemy żyć ˝

tumblr | last.fm
Shevya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 19:45   #3501
_chocolate
Zakorzenienie

Powiedz na jakim wydziale chcesz studiować, bo UW jest rozrzucony po różnych dzielnicach. Najlepiej wynajmij coś blisko swojego wydziału, bo bardzo wygodnie jest wpaść do mieszkania na okienko i rano nie trzeba się wcześnie zrywać, żeby dojechać na zajęcia

_chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 19:51   #3502
Shevya
Skrzat leśny

Cytat:
Napisane przez _chocolate Pokaż wiadomość
Powiedz na jakim wydziale chcesz studiować, bo UW jest rozrzucony po różnych dzielnicach. Najlepiej wynajmij coś blisko swojego wydziału, bo bardzo wygodnie jest wpaść do mieszkania na okienko i rano nie trzeba się wcześnie zrywać, żeby dojechać na zajęcia
Wydział Neofilologii, Katedra Hungarystyki Aż sprawdzę zaraz gdzie się dokładnie znajduje, bo w sumie nie wpadłam na to, że UW jest porozrzucany.

˝ Słowa - więcej nic,
potrafimy pięknie gadać - nie umiemy żyć ˝

tumblr | last.fm
Shevya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 19:54   #3503
_chocolate
Zakorzenienie

Hungarystyka jest chyba na Powiślu, naprzeciwko BUWu, w tym nowym budynku. To wynajmij sobie gdzieś tam w pobliżu

_chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 22:04   #3504
Friese
Zakorzenienie

Co jest z tą pracą w Wawie dlaczego ludzie nie mogą jej znaleźć?

wysłałam od stycznia z 70 CV - i tylko 1 raz oddzwonili i zaprosili na staż 3 misieczny za 0 zł w rekrutacji tsl - a ja mam doswiadczenie z rok w rekrutacji, ale kilka miesiecy to IT a pani mi wmawia ze it to się nie liczy, bo chodzi o tsl i 0 zł mi oferuje. No kiedy mi nie robi roznicy czy tsl czy it - a ona swoje...

gdzie szukac pracy
- biura karier - wysylam
- infopraca - wysylam
- pracuj.pl - wysylam
- gumtree - wysylam

Co jest nie tak, jestem taka zniechęcona i przygnebiona juz tym! robie mgr na sgh zaocznie, mam jakies 1,5 R doswiadczenia (staze i 2 prace stale po niecaly rok)... nikt nie oddzwania
Stary 2014-02-04, 22:12   #3505
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Napisane przez _chocolate Pokaż wiadomość
Hungarystyka jest chyba na Powiślu, naprzeciwko BUWu, w tym nowym budynku. To wynajmij sobie gdzieś tam w pobliżu
Hungarystyka jest przy ul. Dobrej.

Cytat:
Co jest z tą pracą w Wawie dlaczego ludzie nie mogą jej znaleźć?

wysłałam od stycznia z 70 CV - i tylko 1 raz oddzwonili i zaprosili na staż 3 misieczny za 0 zł w rekrutacji tsl - a ja mam doswiadczenie z rok w rekrutacji, ale kilka miesiecy to IT a pani mi wmawia ze it to się nie liczy, bo chodzi o tsl i 0 zł mi oferuje. No kiedy mi nie robi roznicy czy tsl czy it - a ona swoje...

gdzie szukac pracy
- biura karier - wysylam
- infopraca - wysylam
- pracuj.pl - wysylam
- gumtree - wysylam

Co jest nie tak, jestem taka zniechęcona i przygnebiona juz tym! robie mgr na sgh zaocznie, mam jakies 1,5 R doswiadczenia (staze i 2 prace stale po niecaly rok)... nikt nie oddzwania
Hmm, z tego co masz podane w podpisie, szukasz pracy dopiero 2 tygodnie, musisz się uzbroić w cierpliwość Kiedyś czytałam, że proces rekrutacji trwa od 3 do 4 tygodni, więc jeszcze masz czas, że ktoś w końcu Twoje wysłane cv przeczyta Nie ma co się poddawać.
Stary 2014-02-04, 22:16   #3506
Friese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Hungarystyka jest przy ul. Dobrej.

Hmm, z tego co masz podane w podpisie, szukasz pracy dopiero 2 tygodnie, musisz się uzbroić w cierpliwość Kiedyś czytałam, że proces rekrutacji trwa od 3 do 4 tygodni, więc jeszcze masz czas, że ktoś w końcu Twoje wysłane cv przeczyta Nie ma co się poddawać.
boje sie w 2013 szukalam od stycznia do 16 pazdziernika
Stary 2014-02-04, 22:17   #3507
lenor
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------
A ja mieszkałam między Dworcem wileńskim a Wschodnim niedaleko Ząbkowskiej i nigdy nie spotkało mnie nic złego.
Mieszkańcy kamienicy, głównie kobiety które poznałam również nie narzekały.
Mam dobre wspomnienia, może dlatego że mieszkałam w nowym budownictwie i sąsiedzi byli młodymi ludźmi i raczej na poziomie.
lenor jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 22:24   #3508
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
boje sie w 2013 szukalam od stycznia do 16 pazdziernika
Nie ma co się bać Może powinnaś poprawić cv? A jeśli mogę spytać, co się stało z pracą, którą miałaś mieć na stałe (czytałam Twój wątek o stażu)? Jeśli nie chcesz tutaj, może być pw, chyba że w ogóle nie masz ochoty o tym rozmawiać, też zrozumiem
Stary 2014-02-04, 22:39   #3509
Nati2707
Raczkowanie

Dziewczyny, poradźcie proszę jak najszybciej dostać się z Torwaru na Młociny około 22. Jadę na koncert w najbliższych dniach, zakładam koniec około 22, a o 23 mam Polskiego Busa z Młocin właśnie i trochę się stresuje czy zdążę. Wiem, że mogę sobie sprawdzić na jak dojadę i tak dalej, ale nie ma to jak poradzić się osób mieszkających w Warszawie. Będę wdzięczna za pomoc
Nati2707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 22:41   #3510
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Napisane przez Nati2707 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poradźcie proszę jak najszybciej dostać się z Torwaru na Młociny około 22. Jadę na koncert w najbliższych dniach, zakładam koniec około 22, a o 23 mam Polskiego Busa z Młocin właśnie i trochę się stresuje czy zdążę. Wiem, że mogę sobie sprawdzić na jak dojadę i tak dalej, ale nie ma to jak poradzić się osób mieszkających w Warszawie. Będę wdzięczna za pomoc
Najlepiej chyba będzie dojechać do Metra Politechnika i potem metrem na Młociny. Poszukaj jeszcze na jakdojade.pl
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości