Wszystko o Avonie - Część II - Strona 466 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-05, 09:02   #13951
milagrosx
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
To ja pisałam

Nie podoba mi sie pomysł z myavon. Nagrody nagrodami, ale przemyślałam od strony bardziej praktycznej. Tak jak pisałam - nie bede całe zycie konsultantka, klientki nie zawsze będą miały do mnie "dostęp" (np. jakiś dłuższy wyjazd mój lub klientki)
Nie zdziwiłabym się gdyby za jakiś czas okazało się, że będą dostępne w sprzedaży karty doładowujące myAvon i wtedy BajBaj Avonki.
A puki co my jako konsultanki nałapiemy im klientów no a potem wiadomo - na zieloną trawkę z nami.

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 09:09   #13952
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
To ja pisałam

Nie podoba mi sie pomysł z myavon. Nagrody nagrodami, ale przemyślałam od strony bardziej praktycznej. Tak jak pisałam - nie bede całe zycie konsultantka, klientki nie zawsze będą miały do mnie "dostęp" (np. jakiś dłuższy wyjazd mój lub klientki)
zawsze mozna zrezygnowac, przeciez nie podpisujesz umowy na czas okreslony, jak cos nie pasuje to po prostu przestajesz ladowac kont o i juz. poza tym jesli wyjezdzasz to mozesz naladowac konto z zapasem zeby ci wystarczylo, albo wystarczy wyslac darmowego smsa doladowujacego i juz. a klintki nie musza tylko przez ciebie ladowac konto, moga zrobic to w coku, moga przez smsa lub przez strone myavon, chociaz faktycznie najwiecej korzystasz jesli laduja przez ciebie.

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
ja też o takim marze, a miałam mieć właśnie samsunga z klapką ale drogi się pokrzyżowały i mam SE k510i, nie najgorszy
poza tym w domu mam już zastępczą komórkę, moją starą w razie czegoś
ajajajaj czemu ja zawsze tak późno dostaję paczki?
ja oczywsice narazie jeszcze na nic sie nie zdecydowalam ale powaznie mysle

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Nie zdziwiłabym się gdyby za jakiś czas okazało się, że będą dostępne w sprzedaży karty doładowujące myAvon i wtedy BajBaj Avonki.
A puki co my jako konsultanki nałapiemy im klientów no a potem wiadomo - na zieloną trawkę z nami.
nie badzcie az takie epsymistki. poza tym nawet jesli pojawia sie karty doladowujace to ty nadal mozesz zbierac avonki sama dlasiebie a nie tez dzieki klientkom
Stary 2007-06-05, 09:27   #13953
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
hejka tak się składa, że jak wiele moich poprzedniczek od odawna sobie obserwowałam wątek o avonie kosmetykow avonku uzywam regularnie od 3 lat, a wczesniej od czasu do czasu cos kupowłam. teraz jestem konsultantką (od kilku kampanii) i chetnie sie podziele moimi doswiadczenami zwiazanymi z avonem i nie tylko.... buziaki dziewczynki na przywitanie
Witamy inez
My też się chętnie podzielimy z Tobą naszą wiedzą
I chętnie z Tobą ponarzekamy jak Avon coś przeskrobie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Właśnie, właśnie...
Też mi się tak wydaje, dlatego ja w to nie wchodzę
Mam Erę i jestem zadowolona, niedługo kończy mi się umowa, na pewno ją przedłużę....
Pewnie abonament nie wyniesie dużo więcej, niż gdybym doładowywała kartami, a przynajmniej telefonik dostanę za darmo lub za symboliczną złotóweczkę a tu, musiałabym płacić 3 stówy, co jak dla mnie jest za dużo, za taki telefon
No i bedą darmowe minutki za przedłużenie umowy

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
ja oczywsice narazie jeszcze na nic sie nie zdecydowalam ale powaznie mysle
Ja się zdecydowała, - że nie biorę
Ale mam andzieję, że Ty nie bedziesz żałować
Jak już będziesz miała ten telefon to podziel się wrażeniami
I czy to rzeczywiście tak fajnie się przedstawia sprawa z Avonkami ...

(hm...Avonki to MY!!!! a nie jakieś punkty za minuty na telefonik )
hehehe

Pozdrawiam i życzę udanego dnia!!
Stary 2007-06-05, 09:31   #13954
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

[quote=Hosenka*;4496544]Widziałam wczoraj ten balsam. Nie ma dozownika jak to przedstawione jestw katalogu - czyli kolejna twarda buteleczka Zapach - identyczny jak kremu do ciała (scrun ma taką gorzkawą nutkę). Jest rzadki, pozostawia klejącą się warstwę na ciele. Nie biore go - są lepsze balsamy

jeśli chodzi o twarde butelki Planet Spa to znalazlam rozwiązanie - zostawiam pompki np. od żelu do twarzy z białą herbatą - pasują one do innych kosmetyków z tej serii

marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 09:44   #13955
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
To ja pisałam

no tak, ale klientka może bez problemów doładować sobie telefon przez internet... no chyba że ktoś do internetu dostępu nie ma...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 09:52   #13956
off-wietrzka
Rozeznanie

[quote=marta_md;4497007]
Cytat:
Widziałam wczoraj ten balsam. Nie ma dozownika jak to przedstawione jestw katalogu - czyli kolejna twarda buteleczka Zapach - identyczny jak kremu do ciała (scrun ma taką gorzkawą nutkę). Jest rzadki, pozostawia klejącą się warstwę na ciele. Nie biore go - są lepsze balsamy

jeśli chodzi o twarde butelki Planet Spa to znalazlam rozwiązanie - zostawiam pompki np. od żelu do twarzy z białą herbatą - pasują one do innych kosmetyków z tej serii

no niezły pomysł!! muszę go wprowadzić do użytku, bo mnie wkurzają te twarde buteleczki Planet Spa - bardzo ciężko się z nich wydobywa kosmetyk...
Stary 2007-06-05, 10:13   #13957
majula
Zakorzenienie

Cytat:
hejka tak się składa, że jak wiele moich poprzedniczek od odawna sobie obserwowałam wątek o avonie kosmetykow avonku uzywam regularnie od 3 lat, a wczesniej od czasu do czasu cos kupowłam. teraz jestem konsultantką (od kilku kampanii) i chetnie sie podziele moimi doswiadczenami zwiazanymi z avonem i nie tylko.... buziaki dziewczynki na przywitanie
Witamy
Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
Zadałam pytanie sprzedawcy tego super zestawu do kiedy jest ważny termin przydatności i otrzymałam otpowiedz ze zostały wyprodukowane w 2006 r. i są ważne jeszce 2 lata - ciekawe tylko gdzie wyprodukowane ??!!http://www.allegro.pl/item201561614_...irmy_avon.html
niektorzy kupuja te kosemtyki w innych krajach ktore maja te opakowania, kiedys o tym czytalam ze poprostu jakis kraj wraca do tego opakowania ale przegladajac strony np UK to maja te same co my w kazdym razie ja wieze ze te kosemtyki sa nowe bo sie juz kiedys z tym spotkalam, ale lepiej jakby sie sprzedawalo w tych co teraz sa heh a tak to i ta cena tez jest dosc niska, super niska, ale to jest caly avon na allegro, a ten temat byl juz poruszany nie raz
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 10:16   #13958
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Widziałam wczoraj ten balsam. Nie ma dozownika jak to przedstawione jestw katalogu - czyli kolejna twarda buteleczka Zapach - identyczny jak kremu do ciała (scrun ma taką gorzkawą nutkę). Jest rzadki, pozostawia klejącą się warstwę na ciele. Nie biore go - są lepsze balsamy
aż dziwne bo zawsze balsamy z Planet Spa były na prawdę dobre jutro będę w COK to jeszcze sprawdzę, bo planowałam go kupić
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 10:30   #13959
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
No to już jest przegięcie. My i klientki chyba nie jesteśmy ślepe, żeby zamówić z dozownikiem, a dostać bez. I tak prawdopodobnie wezmę ten balsam, ale jak tak można w ogóle?
I nie mam dozownika z żadnego innego Spa, żeby przełożyć :/ Beznadzieja.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 10:35   #13960
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

ja tez czekam na paczkę, zawsze paczki przychodzą do mamy (bo to ona działa) ale jej nie ma i wziełam dostawę jednorazową na mój adres i przeżywam jak mrówka okres, tym bardziej że tyle dla siebie wziełam nowości (w sensie że wcześniej ich nie miałam)
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 10:37   #13961
patusia22
Zakorzenienie

w paczce brak kredki do powiek mimo ,że na fakturze widnieje -muszę znów dzwonić do Warszawy
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 10:40   #13962
patusia22
Zakorzenienie

[quote=marta_md;4497007]
Cytat:

w kat.9 również na zdjęciu jest z dozownikiem (sprawdziłam ,gdyż dostałam dziś wersję papierową)-a tak chciałam mieć balsam z dozownikiem (co prawda z dozownikem jest ten o zapachu ryż&sake ale mnie ten zapach dusi ,chyba poczekam aż mama go skończy i wezmę od niego dozownik)
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 10:44   #13963
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
ja tez czekam na paczkę, zawsze paczki przychodzą do mamy (bo to ona działa) ale jej nie ma i wziełam dostawę jednorazową na mój adres i przeżywam jak mrówka okres, tym bardziej że tyle dla siebie wziełam nowości (w sensie że wcześniej ich nie miałam)
na pewno dostaniesz ja ciągle muszę zmieniać adres, bo prosiłam ponad rok temu moją koordynatorkę, żeby zmieniła stały adres zamieszkania bo się przeprowadziłam i... no nie będę tego komentować. Dzisiaj idę na spotkanie Klubowiczek Róży to jej przypomnę bo irytuje mnie to ciągłe wpisywanie nowego adresu podczas składania zamówień.
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 11:06   #13964
inez1234
Raczkowanie

co do narzekania na avon, to musze sie poskarżyc, że od dwóch kampanii nie przychodzi mi balsam SSS do skory starzejacej sie, a wystawili go w sprzedazy internetowej :| nieladnie....

bylam dzis w coku i obejrzałam sobie z bliska torebke Elana... zawsze mnie kusiła, ale juz mi przeszlo nie wiem, czy juz było o niej cosik pisane, ale wg mnie w katalogu wydaje sie większa. za to pierwszy minusik. a drugi za materiał z jakiego ja wykonano. te skorzane(czy skoropodobne) lamowki sa ok, ale sam material beee.wyglada jak sprany i wypłowiały. chyba że trafilam na kiepski egzemplarz za 30-40 zl moze sie oplaca, ale za 69,90 nigdy....

a co do pochwal, to kupilam wlasnie w coku odzywke do paznokci z kaktusem i juz ja mam na paznokietkach cena rewelka-4,90
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 11:07   #13965
dziewczyna00
Rozeznanie

GG do dziewczyna00

Dziewczyny, czy jeśli termin składania zamówienia mam 5 maja, to z piątym włącznie tak? Jeśli złożę dzisiaj, to pójdzie na pierwszy termin?
dziewczyna00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 11:08   #13966
syla_ba
Raczkowanie

GG do syla_ba

Witam
Bardzo dawno mnie nie było, ale muszę się was znowu o coś zapytać....wiem wiem jak trwoga to do Boga :P
Otóż moja siostra (bo to ona w tym siedzi) nie zapłaciła jakieś tam faktury i jej zatrzymali paczkę. Już zapłaciła ale czy trzeba do nich dzwonić żeby ją wznowili czy sami wyślą bez dzwonienia?
syla_ba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 11:10   #13967
inez1234
Raczkowanie

wydaje mi sie , ze jeśli masz termin zamowienia na 5 maja, to zamawiajac przez internet, mozesz zlozyc tego 5, ale jesli wysylasz zamowienia to 2 dni szybciej co najmniej
Stary 2007-06-05, 11:27   #13968
Ślicznotka;)
Rozeznanie

GG do Ślicznotka;)

Cytat:
poza tym poczytalam o myavon i bardzooo bardzooo mnie kusi. naprawde sie oplaca
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
też uważam, że to się może opłacać... np te wody dużo taniej, albo szminka z tuszem gratis w kolejnym katalogu (jakby odjąć od tych 30 zł na doładowanie kwote jaka mozna zaoszczedzic np na tych nowych wodach to sie nawet moze oplacac...). i te prezenty dla konsultantek za avonki...
Cytat:
wiesz ja przeczytalam naprawde duzo o tym, po pierwsze nie placisz fizycznie przy doladowaniu tylko do fakturki ci doliczaja, w ogole kwota doladowania liczy sie upusty, avonki wymieniasz na kosmetyki, dla mnie super , poza tym przeliczylam i za 50 zl doladowania co miesiac mam mniej wiecej tyle samo minut co teraz przy abonamencie, wiec cenow otez w sumie mi pasi

mi sie wlasnie konczy umowa w erze i zrobie chyba tak ze przeniose sobie numer bo nie chce swojego tracic, tylko ze chyba w myavon nie ma jeszcze mozliwoscie przenoszenia bo cos takiego przeczytalam ze oni jeszcze rozmawiaja z innymi sieciami na ten temat.

no a telefon jest po prostu super, w sumie nie ma jakis bajerow ale jest taki kobiecy szczegolnie podoba mi sie ten bordowy, zastanawia mnie tylko to czy ma upust, ale chyba nie, no i przy zakupie telefonu ma sie az 70 avonek, czyli mozna np szminke za chyba 13 avonkow, balsam rozswietlajacy i perfumy. super jak dla mnie kocham avon
Cytat:
To ja pisałam

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Właśnie, właśnie...
Też mi się tak wydaje, dlatego ja w to nie wchodzę
Mam Erę i jestem zadowolona, niedługo kończy mi się umowa, na pewno ją przedłużę....
Pewnie abonament nie wyniesie dużo więcej, niż gdybym doładowywała kartami, a przynajmniej telefonik dostanę za darmo lub za symboliczną złotóweczkę a tu, musiałabym płacić 3 stówy, co jak dla mnie jest za dużo, za taki telefon
No i bedą darmowe minutki za przedłużenie umowy
Ja się zdecydowała, - że nie biorę
Ale mam andzieję, że Ty nie bedziesz żałować
Jak już będziesz miała ten telefon to podziel się wrażeniami
I czy to rzeczywiście tak fajnie się przedstawia sprawa z Avonkami ...

(hm...Avonki to MY!!!! a nie jakieś punkty za minuty na telefonik )
hehehe

Pozdrawiam i życzę udanego dnia!!
Ja się trochę zawiodłam na myAVON. Mam abonament za 25 zł w Erze i w nim 40 minut, czyli 1 minuta wychodzi po 0,63 zł, a sms po 0,16 zł, więc myAvon to żadna rewelacja dla mnie Myślałam, że zaoferują coś ciekawszego I jeszcze jak będę chciała doładowywać klientkom konto, to muszę mieć tel. w myAVON, więc musiałabym w swoim ściągać simlocka beznadzieja
Ślicznotka;) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 11:28   #13969
littlevenus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziewczyna00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy jeśli termin składania zamówienia mam 5 maja, to z piątym włącznie tak? Jeśli złożę dzisiaj, to pójdzie na pierwszy termin?

Hmmmm.... maja to już stanowczo nie, ale jeśli do 5go czerwca to jak najbardziej To tak dla rozluźnienia Oczywiście zamóienie można składać do tego dnia, który ci podali do godziny 20:00. Pozdrawiam!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 11:31   #13970
littlevenus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syla_ba Pokaż wiadomość
Witam
Bardzo dawno mnie nie było, ale muszę się was znowu o coś zapytać....wiem wiem jak trwoga to do Boga :P
Otóż moja siostra (bo to ona w tym siedzi) nie zapłaciła jakieś tam faktury i jej zatrzymali paczkę. Już zapłaciła ale czy trzeba do nich dzwonić żeby ją wznowili czy sami wyślą bez dzwonienia?

Niestety trzeba dzwonić. W tym momencie, po uregulowaniu należności zamówienie automatycznie przechodzi na II termin. Jeśli chce mieć paczkę wcześniej, to musi zapłacić 28 zł dla kuriera DHL za przywiezienie. Głupowate te zasady, ale niestety.
Stary 2007-06-05, 11:31   #13971
inez1234
Raczkowanie

ja tez jestem w erze i to w abonamencie za 20 zl i tez mam 40minut darmowych (bralam abonament jak byly jakies urodziny eryc czy cos w tym stylu) takze dla mnie nie wyjdzie na plus, nie wspominajac o drugim telefonie, ktorego obecnie nie mam poza tym teraz mi sie konczy umowa i licze na to ze mi cos fajnego zaproponuja takze poki co poczekam, choc te avonki sa bardzo kuszace
Stary 2007-06-05, 11:41   #13972
agness86
Zakorzenienie

Ok, pobrali mi do realizacji, teraz oczekiwanie

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 11:49   #13973
elffee
Zadomowienie

Cytat:
ja tez jestem w erze i to w abonamencie za 20 zl i tez mam 40minut darmowych (bralam abonament jak byly jakies urodziny eryc czy cos w tym stylu) takze dla mnie nie wyjdzie na plus, nie wspominajac o drugim telefonie, ktorego obecnie nie mam poza tym teraz mi sie konczy umowa i licze na to ze mi cos fajnego zaproponuja takze poki co poczekam, choc te avonki sa bardzo kuszace
wiem jak jest w erze bo tez mam ten sam abonament tylko ze za 40 zl.

tobie gdybys poszla do myavon wyszloby za 20 zl albo okolo 28 minut do poza siec lub 50 minut w sieci [czyli orange + myavon]

skoro ci sie umowa konczy to mozesz tylko ze swojego telefonu sciagnac simlocka i nie musisz dawac 350 zl na telefon nowy.

w erze zaproponuja ci albo tanszy abonament czyli chyba 15zl ale bez telefonu albo nowy telefon [przy twoim niskim abonamencie raczej malo nowosci by ci zaproponowali za da symboliczna zlotowke] i abonament do tego za 30 zl

wg mnie wyjdzie wlasciwie na jedno i to samo.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 11:53   #13974
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
wiem jak jest w erze bo tez mam ten sam abonament tylko ze za 40 zl.

tobie gdybys poszla do myavon wyszloby za 20 zl albo okolo 28 minut do poza siec lub 50 minut w sieci [czyli orange + myavon]

skoro ci sie umowa konczy to mozesz tylko ze swojego telefonu sciagnac simlocka i nie musisz dawac 350 zl na telefon nowy.

w erze zaproponuja ci albo tanszy abonament czyli chyba 15zl ale bez telefonu albo nowy telefon [przy twoim niskim abonamencie raczej malo nowosci by ci zaproponowali za da symboliczna zlotowke] i abonament do tego za 30 zl

wg mnie wyjdzie wlasciwie na jedno i to samo.
w sumie masz sporo racji co do porownywalnych cen... ale tak czy siak musze jeszce poczekac do wrzesnia chyba.... no i jestem ciekawa jak to z tymi doładowaniami wyjdzie. jakoś mi lepiej pasuje telefon an abonament , bo sie komtroluje a tak coś czuje, że bede doładowywyac wnieskonczonosc :P:P
Stary 2007-06-05, 12:03   #13975
elffee
Zadomowienie

Cytat:
w sumie masz sporo racji co do porownywalnych cen... ale tak czy siak musze jeszce poczekac do wrzesnia chyba.... no i jestem ciekawa jak to z tymi doładowaniami wyjdzie. jakoś mi lepiej pasuje telefon an abonament , bo sie komtroluje a tak coś czuje, że bede doładowywyac wnieskonczonosc :P:P
oczywiscie ja nie chce nikogo namawiac na sile tylko przedstawilam jak wyglada jedna i druga oferta, ja tez we wrzesniu koncze umowe w erze dlatego troche sledze telefony i oferty przy przedluzaniu umowy.

a co do tego kontrolowania to ja wlasnie jak mialam karte to sie bardziej kontrolowalam bo wiedzialam ze mam tyle i wiecej miec nie bede a w abonamencie to sie czasem tak gada i gada i pisze bo nie ma stopa...

ja w kazdym badz razie rozwazam opcje przejscia do myavon
Stary 2007-06-05, 12:09   #13976
inez1234
Raczkowanie

ja jeszce chetnie zapoznam sie opiniami dziewczyn , ktore sa na 100% zdecydowane i juz beda mialy karty.... i moze wtedy dam sie skusic nie wiem tylko, co na to moi znajomi i rodzinka - wiekszosc w erze ;D
Stary 2007-06-05, 12:19   #13977
2003
Przyczajenie

od jakiegoś czasu śledze ten wątek i muszę przyznać że jest wciągający i bardzo mi sie podoba, mam nadzieje że będę mogła sie częściej udzielać mimo braku czasu.

o ile dobrze zrozumiałam ellfee to do orange z my avon są rozmowy po 0,40zł a pani z avonu pwiedziała mi dziś że tańsze połączenia są tylko do avonu bo to osobna sieć i tylko korzystają z nadajników orange
2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 12:27   #13978
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

Co do nowych zapachów London, Paris, NY - jestem prawie pewna, że to to samo co pare lat temu seria LIFE SCENSE czy jakoś tak. Opakowania niezmienione, tak smao występują jako trio i kolory perfumu tez się zgadzają. Pewnie to to samo - i bardzo dobrze, bo zapachy były ładne Gdzies u mnie jeszcze stoi buteleczka z resztką fioletowego
Aha, czy któraś z Was ma i może się podzielić zdjęciami biżuterii Ranelle i Zenia z kat.08 ze str 24-25 ?
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 12:31   #13979
elffee
Zadomowienie

Cytat:
ja jeszce chetnie zapoznam sie opiniami dziewczyn , ktore sa na 100% zdecydowane i juz beda mialy karty.... i moze wtedy dam sie skusic nie wiem tylko, co na to moi znajomi i rodzinka - wiekszosc w erze ;D
ja tez mam wiekszosc w erze, tzn cala rodzine, ale zeby nie tracic numeru to bym chetnie rpzeniosla numer.

Cytat:
Napisane przez 2003 Pokaż wiadomość
o
o ile dobrze zrozumiałam ellfee to do orange z my avon są rozmowy po 0,40zł a pani z avonu pwiedziała mi dziś że tańsze połączenia są tylko do avonu bo to osobna sieć i tylko korzystają z nadajników orange
ja tam ekspertem nie jestem, nie mowie ze nie masz racji bo tego pewna nie jestem, ale wydawalo mi sie ze to tak jak np heyah w erze niby co innego ale jakby to samo bo np z ery do heyah sa takie same tanie romowy jak era do ery. chociaz faktycznie z heyah do ery juz tak tanio nie jest ... chyba sie pogubilam.

mozliwe ze jest jednak tak ze myavon bedzie tani tylko do myavon ale np orange bedzie miala tak samo tanio jak z orange do orange. hmm mniejednak bardzo kusza te avonki i tansze kosmetyki. oczywiscie dzis juz nie podpisuje umowy ani nie zrywam tej co mam. mysle caly czas zeby bylo fajnie. najwyzej bede miala dwa numery.
Stary 2007-06-05, 12:35   #13980
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Hmmmm.... maja to już stanowczo nie, ale jeśli do 5go czerwca to jak najbardziej To tak dla rozluźnienia Oczywiście zamóienie można składać do tego dnia, który ci podali do godziny 20:00. Pozdrawiam!
zamówienia można składać danego dnia do 24.00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości