|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#13951 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
A puki co my jako konsultanki nałapiemy im klientów no a potem wiadomo - na zieloną trawkę z nami.
![]() |
#13952 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie badzcie az takie epsymistki. poza tym nawet jesli pojawia sie karty doladowujace to ty nadal mozesz zbierac avonki sama dlasiebie a nie tez dzieki klientkom
![]() |
#13953 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My też się chętnie podzielimy z Tobą naszą wiedzą ![]() I chętnie z Tobą ponarzekamy jak Avon coś przeskrobie ![]() ![]() Cytat:
Też mi się tak wydaje, dlatego ja w to nie wchodzę ![]() Mam Erę i jestem zadowolona, niedługo kończy mi się umowa, na pewno ją przedłużę.... Pewnie abonament nie wyniesie dużo więcej, niż gdybym doładowywała kartami, a przynajmniej telefonik dostanę za darmo lub za symboliczną złotóweczkę ![]() ![]() No i bedą darmowe minutki za przedłużenie umowy ![]() Cytat:
![]() Ale mam andzieję, że Ty nie bedziesz żałować ![]() Jak już będziesz miała ten telefon to podziel się wrażeniami ![]() I czy to rzeczywiście tak fajnie się przedstawia sprawa z Avonkami ... (hm...Avonki to MY!!!! ![]() ![]() hehehe ![]() Pozdrawiam i życzę udanego dnia!!
![]() ![]() |
![]() |
#13954 |
Rozeznanie
|
[quote=Hosenka*;4496544]Widziałam wczoraj ten balsam. Nie ma dozownika jak to przedstawione jestw katalogu - czyli kolejna twarda buteleczka
![]() ![]() jeśli chodzi o twarde butelki Planet Spa to znalazlam rozwiązanie - zostawiam pompki np. od żelu do twarzy z białą herbatą - pasują one do innych kosmetyków z tej serii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13955 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13956 | |
Rozeznanie
|
[quote=marta_md;4497007]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#13958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13959 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
I nie mam dozownika z żadnego innego Spa, żeby przełożyć :/ Beznadzieja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13960 |
Zakorzenienie
|
ja tez czekam na paczkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13961 |
Zakorzenienie
|
w paczce brak kredki do powiek mimo ,że na fakturze widnieje -muszę znów dzwonić do Warszawy
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#13962 | |
Zakorzenienie
|
[quote=marta_md;4497007]
Cytat:
w kat.9 również na zdjęciu jest z dozownikiem (sprawdziłam ,gdyż dostałam dziś wersję papierową)-a tak chciałam mieć balsam z dozownikiem (co prawda z dozownikem jest ten o zapachu ryż&sake ale mnie ten zapach dusi ,chyba poczekam aż mama go skończy i wezmę od niego dozownik) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13964 |
Raczkowanie
|
co do narzekania na avon, to musze sie poskarżyc, że od dwóch kampanii nie przychodzi mi balsam SSS do skory starzejacej sie, a wystawili go w sprzedazy internetowej :| nieladnie....
bylam dzis w coku i obejrzałam sobie z bliska torebke Elana... zawsze mnie kusiła, ale juz mi przeszlo ![]() ![]() ![]() a co do pochwal, to kupilam wlasnie w coku odzywke do paznokci z kaktusem i juz ja mam na paznokietkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13965 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy jeśli termin składania zamówienia mam 5 maja, to z piątym włącznie tak? Jeśli złożę dzisiaj, to pójdzie na pierwszy termin?
|
![]() ![]() |
![]() |
#13966 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Bardzo dawno mnie nie było, ale muszę się was znowu o coś zapytać....wiem wiem jak trwoga to do Boga :P Otóż moja siostra (bo to ona w tym siedzi) nie zapłaciła jakieś tam faktury i jej zatrzymali paczkę. Już zapłaciła ale czy trzeba do nich dzwonić żeby ją wznowili czy sami wyślą bez dzwonienia? |
![]() ![]() |
![]() |
#13967 |
Raczkowanie
|
wydaje mi sie , ze jeśli masz termin zamowienia na 5 maja, to zamawiajac przez internet, mozesz zlozyc tego 5, ale jesli wysylasz zamowienia to 2 dni szybciej co najmniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13968 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#13969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmmm.... maja to już stanowczo nie, ale jeśli do 5go czerwca to jak najbardziej ![]() ![]()
![]() |
#13970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety trzeba dzwonić. W tym momencie, po uregulowaniu należności zamówienie automatycznie przechodzi na II termin. Jeśli chce mieć paczkę wcześniej, to musi zapłacić 28 zł dla kuriera DHL za przywiezienie. Głupowate te zasady, ale niestety.
![]() |
#13971 |
Raczkowanie
|
ja tez jestem w erze i to w abonamencie za 20 zl i tez mam 40minut darmowych (bralam abonament jak byly jakies urodziny eryc czy cos w tym stylu) takze dla mnie nie wyjdzie na plus, nie wspominajac o drugim telefonie, ktorego obecnie nie mam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13972 |
Zakorzenienie
|
Ok, pobrali mi do realizacji, teraz oczekiwanie
![]()
#13973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tobie gdybys poszla do myavon wyszloby za 20 zl albo okolo 28 minut do poza siec lub 50 minut w sieci [czyli orange + myavon] skoro ci sie umowa konczy to mozesz tylko ze swojego telefonu sciagnac simlocka i nie musisz dawac 350 zl na telefon nowy. w erze zaproponuja ci albo tanszy abonament czyli chyba 15zl ale bez telefonu albo nowy telefon [przy twoim niskim abonamencie raczej malo nowosci by ci zaproponowali za da symboliczna zlotowke] i abonament do tego za 30 zl wg mnie wyjdzie wlasciwie na jedno i to samo.
![]() |
#13974 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do tego kontrolowania to ja wlasnie jak mialam karte to sie bardziej kontrolowalam bo wiedzialam ze mam tyle i wiecej miec nie bede a w abonamencie to sie czasem tak gada i gada i pisze bo nie ma stopa... ja w kazdym badz razie rozwazam opcje przejscia do myavon
![]() |
#13976 |
Raczkowanie
|
ja jeszce chetnie zapoznam sie opiniami dziewczyn , ktore sa na 100% zdecydowane i juz beda mialy karty....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13977 |
Przyczajenie
|
od jakiegoś czasu śledze ten wątek i muszę przyznać że jest wciągający i bardzo mi sie podoba, mam nadzieje że będę mogła sie częściej udzielać mimo braku czasu.
o ile dobrze zrozumiałam ellfee to do orange z my avon są rozmowy po 0,40zł a pani z avonu pwiedziała mi dziś że tańsze połączenia są tylko do avonu bo to osobna sieć i tylko korzystają z nadajników orange |
![]() ![]() |
![]() |
#13978 |
Raczkowanie
|
Co do nowych zapachów London, Paris, NY - jestem prawie pewna, że to to samo co pare lat temu seria LIFE SCENSE czy jakoś tak. Opakowania niezmienione, tak smao występują jako trio i kolory perfumu tez się zgadzają. Pewnie to to samo - i bardzo dobrze, bo zapachy były ładne
![]() ![]() Aha, czy któraś z Was ma i może się podzielić zdjęciami biżuterii Ranelle i Zenia z kat.08 ze str 24-25 ? |
![]() ![]() |
![]() |
#13979 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mozliwe ze jest jednak tak ze myavon bedzie tani tylko do myavon ale np orange bedzie miala tak samo tanio jak z orange do orange. hmm mniejednak bardzo kusza te avonki i tansze kosmetyki. oczywiscie dzis juz nie podpisuje umowy ani nie zrywam tej co mam. mysle caly czas zeby bylo fajnie. najwyzej bede miala dwa numery.
![]() |
#13980 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.