|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
Z uśmiechem do tego podejdź ![]() Cytat:
My się wybieramy w Tatry na sesję i pewnie na kilka dni pod koniec września Majówka nam pewnie odpadnie, bo wtedy zapraszać będziemy. Brrr... To mnie przeraża kompletnie.9 spotkań? Że by mi się nie chciało, to mało powiedziane ![]() Cytat:
|
|
|
#3692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak w ogóle, to jeszcze tylko 96 DNI DŚ !!!!!!!!
|
|
#3693 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przez Was też chcę grzebień we włosyCytat:
Cytat:
Cytat:
Kaigara, KasiaK, cornflower, Lg_ago, annic Kochane jesteście
|
|
|
#3694 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() Niestety nie znalazłam oczka, nawet nie wiem kiedy wypadło. Jutro TŻ jedzie do nich z pierścionkiem i muszą naprawić, bo jest na gwarancji, a widać, że puściły dwa ząbki trzymające. Najbardziej boli mnie to, że jest to główne oczko i to brylant... Na szczęście TŻ mnie pociesza i jest optymistyczny. Ale widok pustego miejsca po brylancie jest straszny.
|
#3695 |
|
Rozeznanie
|
Antonina gratki za buty!
no i super, że wygodne no i skarpetki rządzą ![]() Iza super zaproszenia! Swietna ta koronka tylko jak juz Dziewczyny pisaly zmien Wrzesień na Września ![]() Cornflower_girl piekny bukiet! A jak juz bedzie w Twoich kolarowo-brzoskwiniowo-rozowo kolorach to juz zupelnie ekstra i ta opaska tez ekstra! Jestem bardzo na tak ![]() Nasturcja oba bukiety boskie! Kamilka sliczny grzebien, swietny wybor! Kishlaczkowa o nie mam nadzieje, ze sie znajdzie i da sie naprawic.Vel ja tez sie wczoraj jaralam skokami ale dopiero wieczorem bo takto bylam w pracy i ogladalam nagrane :p w ogole wszystkim powiedzialam, ze maja mi nic nie mowic, no i nie spodziewalam sie, ze ktos na wizazu napisze ale jak zobaczylam tylko, ze cos o Stochu to szybko wylaczylam appke zeby nie przeczytac ![]() Dzisiak mam wolne i dzien lenia moze dodrukujemy zaproszenia dla dodatkowych gosci z UK, jak zdecydujemy, ktore chcemy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3696 |
|
Wtajemniczenie
|
Kishlaczkowa, jak jest gwarancja to na pewno naprawią! Ale doskonale wiem, jak musi Ci być przykro, mnie wypadło jedno z "bocznych" oczek w pierścionku w grudniu i wyglądało to strasznie, oczko malutkie, a dziura ogromna...
W kwestii ubioru mam - moja mama nie ubiera się absolutnie babciowato, tylko nie jest też typem eleganckiej pani na szpilkach Zwykle nosi ciemne, nieco eleganckie spodnie, buty na niskim obcasie i jakieś fajne bluzki Muszę się z nią wybrać na rajd po sklepach, albo zamówimy coś z Mobisu.
|
|
|
|
#3697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro jest na gwarancji to powinni naprawić ![]() Głowa do góry i rozumiem, podejrzewam, że też bym się źle czuła gdyby mi wypadło oczko
|
|
#3698 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3700 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Większy problem mam z moją teściową ma jeden "odświętny" zestaw złożony z czerwonej bluzki i czarnej spódnicy, w sumie ładny, ale na taką okazję jak ślub jedynego syna mało wyjściowy, a chce go założyć... nie wiem, jak to taktownie rozegrać - u niej problem jest głównie finansowy. Ojciec TŻ nie pracuje, ma za to drogie hobby, na które ciągle wyciąga od teściowej kasę (ma trochę swoich pieniędzy z fuch, ale nie wystarcza). Trochę (czyt. bardzo) mnie to wkurza, ale to problem na zupełnie inny wątek ![]() Dla nas finanse to nieduży problem i podrzuciłam K. pomysł, żeby zaproponować jej, że kupimy jej coś ładnego. Problem w tym, że ja uważam, że mi jako przyszłej synowej nie wypada tego proponować, on z kolei też nie bardzo wie jak. Próbował dać jej pieniądze, ale kazała mu się stuknąć w głowę, stwierdził potem, że może to i lepiej, bo pewnie i tak ojciec by je wyniuchał i wziął sobie :/ Nie wiem, jak to rozegrać, najlepiej chyba byłoby ją zabrać samochodem na zakupy do Wro - może razem z moją mamą? Nie mam pomysłu.
|
|
#3701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Polka Ogarniaczka
|
zabranie jej z Twoją mamą może być dobrym pomysłem, albo postaraj się zmotywować Tż do pomocy w tej kwestii
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swojej mamie mam zamiar zafundować strój na nasz ślub, ale to w ramach prezentu na dzień matki
|
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba też teściówkę wezmę na zakupy, bo nie widzę jej kurde w czymś takim, jak ona chce kupić.
Dziewczyny, tylko znacie sklepy, gdzie mają większe rozmiary? Na pewno większe niż 44 Tylko raczej nie C&A, H&M itd. Chodzi mi raczej o sukienki w stylu z modbisa.. |
|
|
|
#3706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahah dobre! Oni mnie niezle bajerowali, jeden z nich (dwoch ich tam bylo) powiedzial na odchodne, ze jakby do slubunie doszlo to on by chcial ode mnie numer ![]() moja mama malo nie padla Cytat:
|
||
|
|
|
#3708 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mieliśmy dzisiaj jechać po obrączki, ale mama się zbierała to poszukania złota od początku stycznia i wczoraj jej przypomnieliśmy... Więc plan obrączkowy wziął w łeb Niestet, z powodu braków w baku plan tortowy też póki co odkładamy na przyszły tydzień. Czyli dzisiejsze wspólne wolne spędzimy na słodkim lenistwie.Znalazłam piękną fryzurkę, będzie jak znalazł na drugi dzień-dobrze, że świadkowa umie robić warkocze(albo zastąpię warkocz jakąś szałową opaską) ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||||||
|
|
|
#3709 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zabierz swoją mamę, teściową i może nawet TŻta, wyjdzie tak naturalnie i nikt niezręcznie nie będzie się czuł
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Linaewen, to co opisałaś na biało - jak ja to doskonale znam! nawet nie chodzi tylko o wesele, ale mój ojciec próbuje mi wmówić wiele rzeczy, ale "i tak przecież zrobisz jak chcesz"....
Madzixx, te buty są doskonałe
|
#3711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale naczytałam się, że nie ma się czego przyczepić jeśli się ich wybierze, więc mimo narzekania Tż że drogo, zdecydowaliśmy się na nich mają profesjonalny sprzęt i zapewniają oświetlenie ![]() Lemon_Drop druga sukienusia jest śliczna ![]() annic pięęęękna suknia ![]() Peyton22 witaj ![]() iza1336 genialne zaproszenia są śliczne ![]() KaMilka4891 grzebyk Edytowane przez anusia4u Czas edycji: 2014-02-10 o 12:57 |
|
|
|
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
Ysia mówisz o tym blossom hill ? a białe i różowe jak ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#3713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powie, że to prezent na dzień mamy, będzie musiała przyjąć Poza tym pewnie się ucieszy.
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Rozeznanie
|
Pm-ki kochane, na ile wcześniej chcecie potwierdzenie przybycia na wesele?
Miesiąc czy więcej? Ja chciałam dwa miesiące, ale nie wiem czy tak wypada... ?
|
#3715 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Rozeznanie
|
My chcemy zaprosić w trakcie tańca świadków, rodzeństwo i rodziców, żeby tak coraz tłumniej było na parkiecie, bo ja chyba inaczej padnę ze stresu...
Mieliśmy dzisiaj jechać po obrączki, ale mama się zbierała to poszukania złota od początku stycznia i wczoraj jej przypomnieliśmy... Więc plan obrączkowy wziął w łeb Niestet, z powodu braków w baku plan tortowy też póki co odkładamy na przyszły tydzień. Czyli dzisiejsze wspólne wolne spędzimy na słodkim lenistwie.Znalazłam piękną fryzurkę, będzie jak znalazł na drugi dzień-dobrze, że świadkowa umie robić warkocze(albo zastąpię warkocz jakąś szałową opaską) ![]() [/QUOTE]Też chcemy, żeby po 1 minucie naszego tańca dołączyła resztą gości... Bo mnie też stres zeżre, a tak może nie będzie widać:P Śliczna ta fryzura ![]() Pierwsza też mi się podoba ![]() Muszę spróbować na swoich :P ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Czyli tydzień krócej niż ja chciałam. No to w takim razie pozostanę przy swoim 1 czerwca :P
|
#3717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przynajmniej miesiąc wcześniej muszę podać na naszej sali ilość noclegów i ich rozkład (tzn. które pokoje i iloosobowe łóżka). Do tego wygląda, że będzie nam potrzeba ich więcej, niż jest przy tej sali, więc dwa miesiące uznaliśmy za optymalny czas na znalezienie dodatkowych noclegów.
|
|
#3718 |
|
Zadomowienie
|
Melduję że przyszły mi naklejki na buty i zawieszki na alkohol! zawieszki są mega piękne, ładniejsze niż na zdjęciu!
![]() ![]() czekam jeszcze na księgę gości. Na początku marca zamawiam zaproszenia! Dzisiaj Tż mi oznajmił że... denerwuje się ślubem aż mnie zaskoczył, bo zawsze był oazą spokoju a ja nerwusem ![]() Jutro mamy kolejne nauki przedmałżeńskie..
|
#3719 |
|
Zadomowienie
|
Tak, blossom hill. Różowe próbowałam i jest ekstra, ma taki truskawkowy posmaczek. Białe próbujemy dzisiaj to sam znać
|
#3720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i u mnie właśnie na odwrót było W Elosie fajnie wyglądałam, a w Adelinie nie powiem że tragicznie jakoś, ale no... jakbym miała 10 lat więcej, postarzała mnie. Dobrze, że jest tyle kiecek, bo co osoba, to inna reakcja i inaczej się wygląda ![]() ze świadkami dobry pomysł, też ich włączę. Im więcej ludzi na parkiecie tym mniej uwagi na mnie ![]() Ta fryzurka prawy górny róg z warkoczem piękna |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

fajnie, dobry pomysł, napewno wyjdzie to swietnie i w prezencie ślubnym weźmie za to niewiele. Ale co z tego jak musimy teraz szukać fotografa na przygotowania, ślub i wesele
a juz myślałam, ze będziemy mieć to z głowy
) i 3 spotkania w poradni... Mam nadzieję, że do końca lutego się wyrobimy 

jprzyszedł mój długo wyczekiwany grzebyk, jest przepiękny, wielki i ciężki 
przez Was też chcę grzebień we włosy
i ta opaska tez ekstra! Jestem bardzo na tak 

Na pewno większe niż 44 
Teraz chyba byłoby strasznie głupio ich bez dziecka zaprosić
15:00