|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Cytat:
może daj mu trochę spokoju, zobaczysz co z tego będzie. do lekarza zawsze możesz wrócić. nie wiem też jak w przypadku takiego wieku, ale J. po podcięciu wędzidełka zaczął wydawać zupełnie inne dźwięki, zmienił mu się głos, zrobił się głośniejszy (nie sądziłam, że to możliwe). pytałaś jak u takiego dziecka? co się zmienia? czy od nowa się uczy gadać, czy bez problemu dalej gada jak gadał ciekawa jestem.Cytat:
![]() a coś mu w ogóle idzie? [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45180174]U mnie po wszystkim. Miałam rozwarcie szyjki, więc podali mi znieczulenie i lekarz tylko włożył łyżkę i wszystko wyjął. Powiedział, że tak będzie lepiej niż żebym miała się jeszcze męczyć - może nawet do jutra. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() u mnie wszyscy się zachwycają tym ciastem, J. pierwszy chętny. znika błyskawicznie |
|||
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45180174]U mnie po wszystkim. Miałam rozwarcie szyjki, więc podali mi znieczulenie i lekarz tylko włożył łyżkę i wszystko wyjął. Powiedział, że tak będzie lepiej niż żebym miała się jeszcze męczyć - może nawet do jutra.[/QUOTE]
dobrze, że już masz to za sobą
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Monika no właśnie nic nie zapowiada żeby ząbki się pojawiły.
Pani, Monia dzięki za polecenie książek. Olkowi spodobała się książka z gąsienica i lato na czeresniowej, zwłaszcza szukanie jego ulubionych ptaszkow. Chociaż ostatnio hitem są też małe kolorowe książeczki z biedronki
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45180174]U mnie po wszystkim. Miałam rozwarcie szyjki, więc podali mi znieczulenie i lekarz tylko włożył łyżkę i wszystko wyjął. Powiedział, że tak będzie lepiej niż żebym miała się jeszcze męczyć - może nawet do jutra. .[/QUOTE] Dobrze, że już po wszystkim
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzelda, dobrze, że już po
będzie tylko lepiej... czego nie rozumiesz? zapłaciłam za znieczulenie, osobną salę porodową i za dwójkę (tu koszty narastały, bo płaci się za dobę a nam się ciut przedłużył pobyt). a co pediatra na ząbki? coś jest na rzeczy? zbadał dziąsełka? nie wiem co dam po kp. ale mleko będzie pił. raczej mm. Te książeczki, które były w Biedrze są bardzo fajne (T. ulubiona: "Świat w ruchu"). żałuję, że nie dokupiłam teraz "Owadów". może jutro podejdę i jeszcze będą ![]() Eska, rzucisz przepisem? Jana, myślę dziś o Tobie cały czas...
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas nie ma znieczulenia...
|
|
#3247 |
|
Konto usunięte
|
Pani a planujesz kończyć kp? W związku z pracą?
Ja nie myślę o tym, ale chyba bym podała mm jednak. |
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
w moim tak.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45182087]Pani a planujesz kończyć kp? [/QUOTE]nie bardzo sobie to wyobrażam... o ile w dzień idzie go odciągnąć od cyca, to w nocy zawsze nadrobi. nie ma litości. w życiu nie sądziłam, że będę tak długo karmić... nie wiem jeszcze co z pracą.
|
|
#3249 |
|
Konto usunięte
|
hej - nie było mnie cały weekedn wiec pozniej nadrobie - Gryzelda super, że już po
Jana -kciuki najmocniej jak potrafie |
|
|
|
#3250 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze z brzuszkiem. Prosimy o modlitwy/dobra energię!
|
|
#3251 |
|
Konto usunięte
|
Jana to dobrze, ze jeszcze w dwupaku, macie moje mocne kciuki! Teraz kazda godzina jest na wage zlota.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Jana kciuki zacisnięte!
i choć na razie moje kontakty z Górą są mocno skomplikowane to poprosiłam o czas i siły dla Was ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
jana
ja dziś mam połówkowe... jak do 15 znaleźć sobie miejsce... dziewczyny mamuśki, jak to u was w szpitalach z opłatami było? znieczuleniem itp.?
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
jana, pamiętam i wspieram
Cytat:
nie da się inaczej za bardzo, bo człowiek w alkoholizm zaczyna wpadać
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#3255 | |
|
Zadomowienie
|
Jeju nie było mnie wczoraj na forum a tu takie rzeczy..
Jana, Janczeczko teraz każdy dzień na wagę złota, więc to, że od wczoraj nadal masz Synka w brzuszku to ogromny sukces!!! Nie myślałam, że Twoja sytuacja będzie się tak szybko zmieniać.. że to tak dynamicznie może się potoczyć.. Bardzo Ci współczuję. Jesteś bardzo silną kobietą! Modlitwę i ciepłe myśli masz zagwarantowane Barbi za usg!!! Kiedy dasz nam znać ?Gryzelda mam nadzieję, że dzisiaj będzie już lepiej i wyjdziesz do domu. Cytat:
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Konto usunięte
|
Anitko no juz dzisiaj wychodze, o 11 mam jeszcze obchod i pozniej wypis. No i mam nadzieje, ze wszystko szybko wroci do normy i dostaniemy zielone swiatlo do nastepnych staran.
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
CC na życzenie nie dla mnie. Ja bardzo chcę urodzić sn Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2014-02-17 o 07:32 |
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
za połówkowe.U mnie w szpitalu znieczulenie było za darmo.Ja nie miałam.Miałam osobną sale do porodów rodzinnych,tż był ze mną i nic za to nie płaciłam. Dziś na 11:00 mam wizyte kontrolną u gina.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
napiszę smska do waderki lub paniki
![]() anitka komoda złożona? moja tak tż był wczoraj bohaterem we własnym domu. gryzelda jak tam dziś się czujesz?
|
|
#3260 |
|
Wtajemniczenie
|
Od 20 godzin nie ma Marysia goraczki, idziemy do domu. Wczoraj nas nastraszyla bo przestzla jesc i pic, ale juz wrocila do normy. Odezwe sie z domu
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla Twojego bohatera. Nasza komoda była złożona następnego dnia po jej dostarczeniu prze kuriera ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Pani a dlaczego? ostatnio pisałaś, że wracasz w marcu |
|
|
|
|
#3263 |
|
Konto usunięte
|
Berbie kciuki za polowkowe. Ja dzisiaj juz dobrze, czekam tylko na lekarza i do domu.
Iza u Ciebie tez kciuki za wizyte. Measia, super, ze wychodzicie do domu. PS. Zaczynam powoli ogarniac, co u Kogo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
a jakieś plany zakupowe są?
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zadomowienie
|
Super! Trzymam kciuki za kazdy kolejny dzien.
Cytat:
![]() U mnie ZZO za darmo. Płatna sala porodową o podwyższonym standardzie i płatna sala na poloznictwie (miałam dwójkę). Sa tez jedynki, ale zawsze to raźniej byc z kimś. ![]() Cc na życzenie, w dodatku w prywatnej pseudo klinice (na Mazowszu ich pełno, i nie mowi o medicover bo to ciut inna bajka) to IMO totalna pomyłka. Robią tam ciecia 'na zimno' i jak dzieciaki kończą to zaburzeniami oddychania to sa przettasportowywyqne do panstowych szpitali czyli oddzielanie od matki. Jakakolwiek inna kompikacja, czy ze str dziecka czy matki to samo... Pomyłka Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-02-17 o 08:02 |
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja mam trochę więcej, ale nie wiele. masz już listę wyprawkową?
|
#3268 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Gryzelda rozgość się u nas Z nami łatwiej przejść żałobę, a potem ponowne starania i ciążę. Po # wszystko się zmienia, a u nas każdy to rozumiem. Jana jak dobrze... Włączyłam kompa i pierwsze co, to szukałam wiadomości, co u Was. Measiu super, że wychodzicie. My dzisiaj pojedziemy pierwszy raz do takiego większego parku. Jest śliczna pogoda, słońce. Jutro morfologia, a w środę szczepienie :/ Artek płacze, jak śpi koło mnie. Odłożony do swojego łóżeczka zasypia w trymiga i śpi do 7. Nie lubi już mamy
|
|
|
|
#3269 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Konto usunięte
|
Kubek co to znaczy cięcie na zimno?
I mam takie samo zdanie o prywatnych szpitalach. Sama miałam w takim rodzić ( |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

będzie tylko lepiej...
zapłaciłam za znieczulenie, osobną salę porodową i za dwójkę (tu koszty narastały, bo płaci się za dobę a nam się ciut przedłużył pobyt).

i choć na razie moje kontakty z Górą są mocno skomplikowane to poprosiłam o czas i siły dla Was
tż był wczoraj bohaterem we własnym domu.