Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 08:02   #601
meneq
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Piękny film. Widziałaś komentarz, pierwszy bodajże? Ja rozumiem, że ktoś może nie lubić/nie chcieć mieć dzieci, ale żeby mówić o nich "podmiot" ?

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Pytanie mam:

W jakim momencie dajecie dzieciom śniadanie? Tzn. ten pierwszy posiłek po przebudzeniu? Od razu tak tylko dziecko otwiera oczy, to robicie butelkę/przystawicie do uu/robicie kanapki itp czy najpierw poranna toaleta dziecka (mycie, ubieranie) a potem śniadanko?

U nas jest mniej wiecej godzine po przebudzeniu, czasami pozniej, ale zawsze wypada 8.30-9
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:10   #602
jakajakaja5
Raczkowanie

Elmi u mnie by nie przeszedł taki kancik bo panele mi pieruńsko skrzypią :/
Fefciu mój Krzyś jada posiłki tak do pół godziny od przebudzenia . Najpierw higiena potem obchód po zabawkach czy wszystkie stany się zgadzają a potem idziemy do kuchni pichcić śniadanko. Tylko że Krzyś tak o 5 budzi się na 50 ml mleczka i dlatego nie krzyczy od razu po przebudzeniu rannym.
Małemu coś się poprzewracało. Wczoraj spał w dzień tylko godzinę i tak strasznie marudził, potem kładł paluszki do buzi aż w końcu pękłam i pałam przeciwbólowy. spał jak zawsze od 20 do 6 i teraz odsypia.....
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:10   #603
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Ultra...ja ostatnio mało się udzielam i pewnie przeoczylam...jestes z Warszawy? Gdzieś z okolic Ursynowa , tak? A gdzie rodzilas?

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:13   #604
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Boże laski jesteście niemożliwe-same zboczuchy tu dziś grasują
Obsłużyć= podać obiad,pączusia,herbatke Nie że ten tego
taaa, jasne tym bardziej że najpierw się chwaliłaś, że Oskar śpi

Cytat:
Pytanie mam:

W jakim momencie dajecie dzieciom śniadanie? Tzn. ten pierwszy posiłek po przebudzeniu? Od razu tak tylko dziecko otwiera oczy, to robicie butelkę/przystawicie do uu/robicie kanapki itp czy najpierw poranna toaleta dziecka (mycie, ubieranie) a potem śniadanko?
U nas ostatnio się to zmieniło, gdyż Ania przestała jeść w nocy tzn od tygodnia może, no ale... więc jak jadła w nocy, to najpierw toaleta, ubiór itd, a potem śniadanko typu serek, kanapka itd. Natomiast teraz jak nie je w nocy, to pierwsze co dostaje butle mm i do nas do łóżka a po jakiś 2h normalne śniadanko

w ogóle to witam się z rana

Moje dziecko zafundowało nam dzisiaj pobudkę o 5 30 ale w gruncie rzeczy to nawet fajnie mieć taki długi dzień: wyszykowałam TŻa do pracy, zjadłam śniadanie, ogarnęłam trochę dom, byłyśmy już z Anią nakarmić koty, pogłaskać psy i inne zwierzęta byłyśmy po mleko u sąsiadki, teraz Ania zalicza pierwszą drzemkę a ja idę pod prysznic i się trochę podmaluję, a co

miłego dnia!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:14   #605
Ifwka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45367555]ale no słowo honoru, mija
dzisiaj Agu wrąbała rano jakieś płatki na mleku (nieduża ilość, tak ze 2 pełne łyżki płatków zalane mlekiem, ot, tylko by żołądek nie był pusty bo o 9 śniadanie w plu), potem normalnie jedzenie w plu (na dokładkę pączek dzisiaj też), potem kanapkę z dużej kromki chleba z pasztetem, potem prawie całe małe frytki i 3 kurczaczki (to okazjonalnie dostaje, szukałam butów dla Dorki i usadziłam ją z babcią w macu), gałka loda, pół bobofruta, kromka na kolację. A to jak na nią ogólnie mało, po drodze z przedszkola potrafi 2 kanapki wrąbać, banana i lizaka

------------------
Butki kupiłam Dorci - pożałowałam kasy na elefanteny bo bez przesady, od 99zł wzwyż a nam buty nie do chodzenia, ale młoda staje przy wszystkim już, więc potrzebuje czegoś by na spacerach mogła z wózka wyleźć. No i w tk maxx skórzane, mięciutkie, giętkie za 56zł:[/QUOTE]
Jak tak czytam to wydaje misie ze dużo je
Butki superowe
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
W załączniku rzęski. Tylko zdjęcia robione wieczorem, więc już nie na świeżo (wiem, pisałam, że zmyłam i jest to fakt, ale potem znowu pomalowałam ) - tak tusz wygląda po 8h.

Moja siostra dzisiaj była u mnie, bez makijażu, więc dałam jej się "machnąć" tym tuszem, jej komentarz był następujący: "O, nareszcie jakiś porządny tusz".

Nie spodziewajcie się rewelacji, moje rzęsy są do dupy - i to na pewno nie długościowo.

O matko, zeżarłabym wszystko od razu.
Całkiem fajne
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
zdrówka
a co puzzli piankowych, to u nas też ciągle Filip je rozwalał i TŻ skleił wszystkie od spodu taką szeroką mocną taśmą do klejenia folii na dachu i teraz już nie da temu rady tylko te literki i cyferki ze środka sobie wyciaga
Ja mam luzem A i wyciąga ten środek i memła i memła i świetną zabawę z tego ma
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Kładę sie właśnie. Dziecko ma katar i stan podgoraczkowy. Zasnela po 19:30, obudziła sie 15 minut później i tugeza, zasnela o 1 w nocy. Dobrze ze chociaż humor miała świetny..

Cytat:
Blanka budzi się co 15min. Nie wiem co się porobiło z tym Jej spaniem. Uświadomiliśmy sobie z TZ że nie śpimy od dwóch tygodni. Ja nie potrafię spać w ciągu dnia a M. jest w pracy więc nie ma jak odespać. I nie,nie żale się. Najważniejsze że Blanka lepiej się czuje. Tylko zwyczajnie,fizycznie jestem zmęczona. Ale już nie smęcę.
Wiem że to żadne pocieszenie ale da sie takżyć nie śpiąc, moja bratow ajuż drugi rok tak ma.
A tak poważnie to współczuję.
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
szajopedio ile moze trwac wodnisty i przezroczysty katar, taki typowy dla poczatkow przeziebienia? Yae ma taki od dwoch tygodni, kaszlnie 2-3 razy na dobe, ale brzmi jak zwykle odkaszlniecie: ani suchy, ani mokry. Temperatury nie ma, stanu podgoraczkowego rowniez, humor i apetyt dopisuja, spi jak zawsze. Jedynie ta woda z nosa... Moze to byc na tle alergicznym? Dlaczego tak mysle? Ano dlatego, ze wczoraj nic z nosa nie lecialo. Akurat byl dzien deszczowy a wtedy pylkow niet... Po jakim czasie z takim katarem poszlabys do lekarza?
lady Yae nosi ubranka w rozmiarze 70; spodnie musze podwijac, body luzne w pasie i w kroku wisi. 2miesiace temu miala 68,8cm, od tego czasu przybyl moze 1cm
Wydaje mi się ze to alergia ale nie wiem czy u tak małego dziecka zdiagnozują na 100%.
Kurcze Yae na zdjeciach wydaje mi sie gabarytowa zbliżona do Oliwki a po tym co piszesz to dużo mniejsza jest
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej

Filip obudził się dzisiaj przed 5, przed moim budzikiem i gadał sobie z miskami w łóżeczku na kolanach wychodziłam z pokoju, żeby mnie nie zauważył

a teraz sytuacja z wczoraj
sprzątam w pokoju i rzuciłam na ziemię brudną piżamkę i skarpetki Filipa, a ten podchodzi, podnosi to z ziemi i mówi do mnie: "Tanie?"; ja nie wiem o co chodzi, a ten mały skubaniec odwraca się, idzie do łazienki, staje pod drzwiami i krzyczy do mnie: "Mama, tanie, taanie!"; otworzyłam mu drzwi, wchodzi, wysuwa pojemnik na pranie i wrzuca to do środka myslałąm, że tam padnę normalnie; kiedyś jak zbierałam brudy, to mówiłam do niego, że trzeba wrzucić do pudełka i zrobić później pranie itd. i zapamiętał
Ale słodko, my tak pieluszki wyrzucamy
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Witam sie z rana, u nas dzis noc bardzo dobra, z pobudka dopiero o 6:40 - u nas to jak wstac w poludnie. Teraz tz jest z Mloda, zanim pojedzie do roboty, a ja mam kawe (nie mam za to polskich czcionek - pisze z tabletu i zawsze mnie to wkurza).
No to za fajną nockę
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:14   #606
ewulkaaa
Wtajemniczenie

aaa no i zapomniałam :P
też się zgadzam, że Ultra to swojska babka

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-02-28, 08:16   #607
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja jestem zombiak. jednak te nocki z 1 - 2 pobudkami mnie rozpiescily za bardzo dziecie zasnelo i ja tez ide spac. mam nadzieje, ze nie wrocimy do tego stanu rzeczy jaki byl przed ksiazka ale dzisiaj musze odespac.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 08:21   #608
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

Pytanie mam:

To zalezy. Jak wydaje mi sie, ze jeszcze moze kimnac to uu i zwykle sie udaje

A jak juz wiem, ze nie bedziemy spac to wstajemy, Kuba powydurnia sie na lozku, pozwiedza wszystkie katy i sniadanko daje tak do 30min po pobudce, bo inaczej jest alarm bojowy

U nas noc tragedyjos. Pobudki do 40min-1,5h...
Ale widze, ze nie bylismy sami...

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Ultra...ja ostatnio mało się udzielam i pewnie przeoczylam...jestes z Warszawy? Gdzieś z okolic Ursynowa , tak? A gdzie rodzilas?

Nie Ultra tylko MaJulMi jest z Warszawy

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:23   #609
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:25   #610
BlackSanctum
Zakorzenienie

Fewciu, najpierw toaleta, pozniej jedzonko. wszystko na spokojnie.

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:29   #611
Ifwka
Zakorzenienie

Wiecie co, ja się chyba wykończę.
Wczoraj zjadłam 6 pączków a rano przeczytałam że żebyspaić jednego trzeba biegać 35 min, więc ja biegając wczoraj 20 min spaliłam niecałego pączka.
A dzisiaj rano w pracy ciastka bo odchodzacy dyro ma gest. Więc siedze piję kawę i jem ciacho i jest jeszcze talerz paczkó z wczoraj.

Wczoraj wieczorem była awantura ale takie mam wrażenie że jakiś oczyszczający charakter miała. Zobaczymy tylo czy skutki potrfają dłuzej nić tydzień. Tylko mojej mamy mi szkoda bo stresuje się takimi awanturami
Oliwka wstała jak zwykle 0 6 ale dała się jeszcze troszkę w wózku pobujać.
19.02.2013 - Oliwka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 08:30   #612
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny film. Widziałaś komentarz, pierwszy bodajże? Ja rozumiem, że ktoś może nie lubić/nie chcieć mieć dzieci, ale żeby mówić o nich "podmiot" ?[

[/COLOR]Pytanie mam:

widzialam, marna prowokacja
az odechcialo mi sie czytac dalszych komentarzy

u nas po przebudzeniu lezymy z jakies 15minut, jak mody pokazuje ze chce do pokoju (do ksiazeczke ) no to trza wstawac wsadzam go do lozeczka, daje zabawki i ksiazeczki i 15 minut mam spokoju. w tym czasie ogarniam sie sama tak z grubsza bardzo, wstawiam wode na kaszke, robie piciu. potem mlodego powoli rozbieram, skarpetki oczywiscie musi sam ubieram mu bluzeczke i przekladam na przewijak. tam daje wit D, myje pupello, zakladam rajtki i buciki i daje na dywan. tu sie bawi a ja robie w tym czasie kaszke. jemy ok 8.00

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
aaa no i zapomniałam :P
też się zgadzam, że Ultra to swojska babka
zgadzam sie i ja

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:36   #613
meneq
Zakorzenienie

ifwka na diagnozie mi az tak nie zalezy, bo jesli to alergia, to winowajca jest jeden - cedry.
To zludzenie, Oliwka widac, ze jest wieksza. Yae ma ok. 70cm i 8,5kg.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:37   #614
pstryczek84
Zakorzenienie

Mika - co tam? wyslalao pusta wiadomosc

Stary 2014-02-28, 08:41   #615
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Nawijko...dzięki... tak to właśnie jest nie moc łajzażowac i nie być na bieżąco....wsio się pierdzieli

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Fewciu...u nas zmiana pieluchy...odzienia...myj ku myjku..maly do zabawek a ja lece robic kaszke dla skarba....

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-02-28, 09:07   #616
ewulkaaa
Wtajemniczenie

oglądam właśnie DDTVN - jaka Anna Wendzikowska jest ładna zawsze pięknie wyglada, ma przepiękny uśmiech, super figurę chciałąbym taka być

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-02-28, 09:16   #617
nafiyqa
Zakorzenienie

Ania, Ty myslalas nad wozkiem mamas&papas? Mozesz mi przypomniec nad ktorym konkretnie?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 09:21   #618
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej kochane
My wstaliśmy o 7:13 (od tygodnia wstaje tak codziennie ).
Liczę na to że moje dziecko pójdzie zaraz spać a ja będę mogła pójść się wykąpać.
Potem mam w planach duże porządki,bo burdello w pokoju i jakoś dzionek zleci.

A wy jakie plany na dziś?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 09:22   #619
hope01
Zakorzenienie

Dawid wstał 6:20 a wczoraj nie żeby matka szczęśliwa była to jak zasnął po 18 to wstał przed 21 i tugezował do 23.
Rano nie mogłam z nim odespać bo jak drzemał, to ja jak się położyłam zasnąć nie mogłam, wydawało mi się że nie leżę na łóżku, tylo w powietrzu i czułam się jakbym spadała i spadała... WTF? Wczoraj zaś na szamtach w pewnym momencie zaczęły mi się wszystkie ciuchy zlewać.

Fewciu my jemy śniadanie w okolicach 9, nie ważne o której wstanie, wcześniej się pobawi, umyjemy się, zmienimy i śniadanie.
Dzisiaj mam w planach wyrobić dowód młodemu. UWAGA jak myślicie? Lepiej zrobić mu nowe zdjęcia, czy dać te, gdzie miał pół roku?

PYTANIE: Pit z ZUSU do domu czy do pracy przyjdzie?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 09:26   #620
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Hope...z ZUS do Ciebie idzie do domu.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Hope...a po co dowod dla takiego maluszka? Pytam bo już kiedyś o tym sama myślałam.

Stary 2014-02-28, 09:28   #621
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hejka!

o matuchno!!!!!

powodzenia!!!

bedzie dobrze, zobaczysz... dzieci szybko sie przyzwyczajaja...

Black - fajne rzeski!
szaja- cudna Agu. i fajoskie te butki!

murzynek?
jaki zboczek od rana Nie pstryczku, Tz ma teraz nocki wiec murzynek mi nie grozil

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Witam sie z rana, u nas dzis noc bardzo dobra, z pobudka dopiero o 6:40 - u nas to jak wstac w poludnie. Teraz tz jest z Mloda, zanim pojedzie do roboty, a ja mam kawe (nie mam za to polskich czcionek - pisze z tabletu i zawsze mnie to wkurza).

Bardzo bardzo Wam dziekuje za mile slowa Fajnie mi tu z Wami - dzieki wielkie

O kupnie murzynka nie pomyslalam Wiesz, jednak boje sie salmonelli

dziecka Na Igrzyskach!

Milego dnia, dziewczeta!

Brawa za nocke Moje dziewczyny wstaly o 7 ale Tz je wzial (wrocil z pracy chwile wczesniej) i pospalam sobie do 9

Wzajemnie, milego dnia kochana

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ania, Ty myslalas nad wozkiem mamas&papas? Mozesz mi przypomniec nad ktorym konkretnie?
Kupilismy Sole

Wspolczuje kiepskich nocek

Moje dziecko z uporem maniaka probuje wejsc do swojego wozeczka-pchacza fp

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2014-02-28 o 09:30
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 09:30   #622
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Hope...z ZUS do Ciebie idzie do domu.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Hope...a po co dowod dla takiego maluszka? Pytam bo już kiedyś o tym sama myślałam.

Dzięki, bo jak byłam w ZUSIE to się zapytać zapomniałam musze uczulić rodzinę że ma warować przy skrzynce

no żeby jakiś dokument miał, szczególnie że jeżdzić mamy zamiar częściej na basen na słowacje

Stary 2014-02-28, 09:32   #623
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Dzięki, bo jak byłam w ZUSIE to się zapytać zapomniałam musze uczulić rodzinę że ma warować przy skrzynce

no żeby jakiś dokument miał, szczególnie że jeżdzić mamy zamiar częściej na basen na słowacje
Aha..no tak.a jakie to koszta sa? Ja, wogole to się zastanawiam jakbym miała Antoniow zrobić takie pozowane zdjecie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 09:37   #624
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie ważne o której wstaniemy daję śaniadanie o 8.
Po przebudzeniu jak już się domaga wyjęcia z łóżeczka to ją przebieram i wsadzam do wózka, i tak jeździmy do: łazienki gdzie ja odprawiam poranną toalte i ubieram się, potem do kuchni cos tam porobię, hrabate, wode na kaszkę, jak sa jakieś gary to pomyje a Oli w wózku staramsie czymś zająć, jak już nie wysizedzi to na podłogę, książeczki, klocki i te sprawy i jakoś ciągniemy do tej 8. Ubieram ją dopiero po śaniadaniu
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
ifwka na diagnozie mi az tak nie zalezy, bo jesli to alergia, to winowajca jest jeden - cedry.
To zludzenie, Oliwka widac, ze jest wieksza. Yae ma ok. 70cm i 8,5kg.
No wiem ale co zrobisz, przeprowadzisz się. Chociaż chyba można dac coś przeciw alergii??
No wymiarowo tak, ale jak patrzę na zdjeciach to wydają mi się gabarytowo zbliżone
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2014-02-28, 09:42   #625
hope01
Zakorzenienie

Iwfka podziwiam za ten wózek mój ja raczkował, to za cholerę nie usiedział w niczym!

Neti a już nie pamiętam opłat

Stary 2014-02-28, 09:49   #626
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
oglądam właśnie DDTVN - jaka Anna Wendzikowska jest ładna zawsze pięknie wyglada, ma przepiękny uśmiech, super figurę chciałąbym taka być
o matko, naprawde????
a ja wrecz przeciewnie - nie podoba mi sie nic a nic. nie powiem ze jest brzydka ale ta jej uroda jak dla mnie jest taka..dziwna
nie lubie jej, jakas taka zmanierowana sie wydaje, sprawia wrazenie niesympatycznej osoby, takiej hmm wynioslej

Stary 2014-02-28, 09:50   #627
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
o matko, naprawde????
a ja wrecz przeciewnie - nie podoba mi sie nic a nic. nie powiem ze jest brzydka ale ta jej uroda jak dla mnie jest taka..dziwna
nie lubie jej, jakas taka zmanierowana sie wydaje, sprawia wrazenie niesympatycznej osoby, takiej hmm wynioslej
Ładna, fakt, ale mam o niej podobne zdanie - kiedyś był odcinek Ugotowanych z nią i kilkoma innymi "gwiazdami", to dała po sobie poznać, że taka właśnie jest - obraziła się i wyszła, bo jak gotowała, to jej nie wyszły frytki czy coś.
Stary 2014-02-28, 09:51   #628
ania13.03
Zadomowienie

Dowod chyba wyrabia sie za darmo?

Hope zrobilabym nowe zdjecie Dowod wyrabiasz na 5 lat wiec zdjecie powinno byc jak najbardziej aktualne

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 09:52   #629
YellowSheep
Rozeznanie

Hej

Młody od rana kaszle i rzęzi wizyta na 18... (jedyne 100 zł ) a ja juz schizuję. Wczoraj już praktycznie wszystko było ok i od rana znowu. Gorączki niet. Oby wszystko było ok myslałam ze juz przeszło ehh beznadziejna ze mnie matka
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 09:57   #630
BlackSanctum
Zakorzenienie

Yellow, nie mów tak! Jesteś super mamą! Wszystko będzie dobrze.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości