![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Fajny bylby taki nasz wątek. Grupa wsparcia nieperfumowego
#542 |
Zakorzenienie
|
Kasiu i inne Dziewczyny, moze to Was pocieszy, a moze nie, ale chyba tak juz w zyciu bywa, ze liczyc mozna (i to tez nie zawsze) na rodzine albo zaledwie kilka bliskich osob. Ja mam tylko jedna przyjaciolke, taka prawdziwa, ale i ten uklad nie jest idealny. Mam fajnego TZ i udana rodzine, ale znajomych akurat bardzo malo. Nie jestem zbyt rozrywkowa osoba i moze przez to ciezko mi sie "wzdrozyc" w pewne grupy. jednak zcasami nie zaluje, patrzac na to, co robia inni ludzie
![]() ![]() ![]() Na lapie mam teraz Penhaligon's Elizaberthan rose - troche chemiczna rozyczka, ale moze byc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny trzymajcie się
![]() a na wieczór pachnę sobie Narciso edt ![]()
#544 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Podpisuje sie i dodam ![]() A tak na marginesie. Dzis mialam posiedzenie Rady Pedagogicznej. Wszyscy z zajęć rewalidacyjnych czytali sprawozdania. Gdy przyszla moja kolej nie mogłam zacząć. Moje dwie szalone-normalne koleżanki czekaly kiedy zaczne a ja wybuchlam śmiechem. Czytałam i śmiałam się. Poprostu zlapalam głupawke. ![]() A krótko przed czytaniem sprawozdań, pisałyśmy do siebie listy" jakby to było gdybyśmy trawke zapaliły" ot nie pedagogiczny tekst. ![]() W momencie kiedy ja zaczynalam poprostu sobie to przypomniałam i oczami Ally McBill wyobraziłam sobie taką scene na Radzie.
#545 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z M. też mamy za sobą wzloty i upadki, tych pierwszych na szczęście znacznie więcej. Znamy się w zasadzie od zawsze, parą jesteśmy od 12 lat, a pojutrze obchodzimy 4 rocznicę ślubu. I jest super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co zaś do słowa "przyjaciel", to ja nim nigdy nie szastałam i zawsze, gdy ktoś tak mnie nazwał, wprawiało mnie to w niemałe zakłopotanie. Nie oczekuję od nikogo, by nazywał mnie swoim przyjacielem, to słowo bardzo wiele dla mnie znaczy i długo waham się, zanim tak się do kogoś zwrócę, choćby w myślach. Wiem, że moim przyjacielem jest mój mąż. Czy ktoś jeszcze? Trudno powiedzieć. Mam znajomych, koleżanki - bliższe, dalsze, ale te osoby wiedzą o mnie dokładnie tyle, ile sama chcę im powiedzieć. Każda z koleżanek, którą nazwałam kiedyś przyjaciółką, w jakiś sposób zraniła moje uczucia lub zawiodła moje zaufanie. Nadal utrzymuję z nimi kontakty, ale jestem ostrożna. Miło znów widzieć Twoje posty, Tristan ![]() Ja też, ale na razie dobrze mi z tymi słodkimi kopniaczkami w brzuchu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Pachnialam dzis sobie Aoud. Niedlugo prysznic, a potem The Parfum balsam plus kilka kropli perfum.
_________________________ _________ Wszystkim, ktorym smutno przesylam duzo pozytywnej energii... Od siebie dodam, ze kobiety nigdy mnie nie lubily, za to mialam fajnych kumpli. Mam dwie przyjaciolki, z jedna znam sie ponas 25 lat, a z druga ponad 10 i wiem, ze zawsze moge liczyc na ich wsparcie, zawsze zrozumieja, pomoga, nie oceniaja... Moze dlatego, ze sa ok 20 lat ode mnie starsze... Zreszta zawsze mialam znajomych, przyjaciol sporo starszych ode mnie i nigdy nie mialo to zadnego znaczenia. Moim prawdziwym przyjacielem jest moj TZ i on znosi wszystko, zawsze jest ze mna w dobrych chwilach i zlych... No i moja rodzina: mama, tata i moj 18-letni brat (wspanialy facet z niego rosnie)- zawsze maja czas mnie wysluchac i kochaja mnie taka, jaka jestem... A tak ogolnie uwazam, ze im mniej przyjaciol, tym lepiej... Sciskam Was mocno wszystkie! |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja potrzebuje do życia zieleni, straszne doły mnie dopadają u schyłku lata to taki czas kiedy dostrzegam ze zdwojoną siłą przemijanie. Strachulcu, Kasiulko - trzymajcie się dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Demoniku, cieszę się, że zmieniłaś avatar
![]() ![]() W innych tematach wolę się nie wypowiadać, w każdym razie "nie wszystko złoto, co się świeci", a przyjaźń często odnajduje się tam, gdzie człowiek się całkiem tego nie spodziewa ![]() Strachulcu, bądź różowy ![]() ![]() ![]()
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Demoniku, z Kaliną łączy mnie li tylko kolor włosów ![]() Tristan, jak miło ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2007-06-12 o 21:31 Powód: hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 | ||||
Zakorzenienie
|
Nie, już wiesz dlaczego
![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba najgorsze już za mną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mów ![]() ![]()
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Ja się dziś urobiłam fizycznie (przetwory + praca w ogrodzie), potem pięknie się wyprysznicowałam, nabalsamowałam i wypachniłam (żeby nie było całkiem OT Mauboussinem z próbki od dobrej duszy), tak więc psychicznie czuję się super. No i wchodzę i co widzę?
Kochane kobietki, chciałabym Was wszystkie po kolei obdzielić swoim dobrym nastrojem: Różowy Strachulcu - tyle kciuków jest trzymanych tutaj za Waszą pomyślność, że na pewno się wszystko naprawi. Kasiulko - ściskam mocno ![]() Tulipanko - jak możesz mówić, że nikomu by Cię nie brakowało? To ja tu zawsze wypatruję Twojego awatarka, a Ty coś takiego. Nonono! ![]() Reszta Wizażanek - ![]() Dziś mam dobry humor, ale ostanio też bywało różnie. Mam fajnego męża, ale to mój jedyny przyjaciel. Brakuje mi trochę towarzystwa, bo studia już skończyłam, a pracy na razie nie mam. Przyjaciółek też nie mam (nawet znajomych bardzo mało), więc jak mnie M. wkurzy to co najwyżej mogę sobie porzucać sprzętami domowymi i wygadać się kotom. Generalnie to jestem żona domowa, do tego mieszkam na wsi, więc na salonach też rzadko bywam. Ale tekst, rzeczywiście jak z jakiejś grupy wsparcia ![]() Jak jakaś grupa będzie zmontowywana, to ja już mam wprawę w przemowach.
#552 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane
![]() Marto- ![]() ![]() --------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- Dzisiaj globalnie: Angel oraz testowo Wish (w ramach porownania) i moge napisac, ze na mojej skorze nie maja wspolnych nut . Angel od zawsze pachnie na mnie wytrawnie (mocna, dominujaca paczula, bez grama praliny), a Wish to owocowo (wyraznie czuje na samym poczatku poczatku czarna porzeczke i gruszke)- kwiatowy( magnolia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj sobie pachne Deep Red Hugo Boss`a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Czekam na Ragnarok
|
Mam dość niewyjściowy humor, więc zapodam sobie coś na jego poprawę.
Hmm.. Crystal Noir się już skończył :/ A nic lepiej nie poprawia humoru, jak mój ulubiony kokos, choć innych kokosów nie lubię. No to Hypnotic Poison. Już niedługo doleci do mnie 50ml ![]() Na poprawę humoru nie pasuje, ale może poczuję się seksowniej przy kocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zadomowienie
|
Ja jestem kochani systematycznie na wizażu, prawie codziennie zaglądam i podczytuję(zwłaszcza wątek ciekawe aukcje....
![]() Przepraszam za brak postów, oraz za obiecane próbeczki, jak znajdę czas nadrobię wszystko. Jednak teraz praca, nowe zainteresowania, oraz imprezki nie pozwalają mi na udzielanie się na wizażu. Nasz kochany Demonik chyba też ma rację ![]() ![]() W temacie dziś pachniałem ekstraktem Musta ,a po pracy zwiedzałem stare, szlacheckie grobowce w małych wioseczkach..
#556 |
Zadomowienie
|
Neonatura Cocoon YR.
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
Ostatnio pachne Ultravioletowo...kupilam sobie na pocieszenie.
Zagladam tu czasem... Dobrze ze Casmirowy beliczek sie odezwal. Pozdrawiam wszystkich. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Dziś znów Noa EDT, nie mam pomysłu na nic innego, wcześniej w takie upały lubiłam Magnetism, ale boję się po nie sięgnąć teraz.
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś jestem mocno ROMAntyczna. Szkoda tylko ze za sprawa pani Biagotti.
OFFTOP: Stwierdzam po bardzo wnikliwej obserwacji ze chyba cos "wisi" w powietrzu. Ja mam jakas "dotykofobie" moj TŻ chodzi cały czas burlkiwy i mrukliwy (a mi brakuje jego codziennego dobrego humoru i żart.ów). Wczoraj nawet sie pokłócili moi znajomi którzy przez 7 lat małżeństwa nigdy nie mieli sprzeczek. Ogólnie świat wokoło zwariował. A i moja Kota tez ma ostatnio coś z głowką. Lata mi po mieszkaniu i z strasznymi miałkami poluje na wyimaginowane myszy.
![]() |
#560 |
Zadomowienie
|
Roma wczoraj - dziś syrenie L LL
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Wow... jaki psychologiczny wątek się zrobił.
![]() Ale jak tak Was czytam, widzę te Wasze rozterki z powodu braku znajomych czy bliskich kumpli, to zaczynam rozumieć mojego męża i jego stosunek do wszelkich znajomości. Kiedyś mnie szokowało, że on nikogo do towarzystwa nie potrzebuje, że nie szuka kumpla, przyjaciela, nie biega gdzieś tam z kimś po świecie, nie ma z nikim wspólnych, realizowanych razem pasji. Ale chyba dlatego jemu łatwiej. Nie ma dylematu czy ktoś go lubi czy nie. Prawdę mówiąc ma to w... tamtych spodniach. ![]() ![]() W temacie - Diesel Plus Plus. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś zaspałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
Trzymajcie sie dziewczyny
![]() Ja dzisiaj pachnę moim nowym Trouble ![]()
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Homyku, ach te fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Dzis Innocent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
dziś jest Herba Fresca
![]()
#568 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś jest w tym, co napisałaś Eenax ![]() Ja również użyłam dziś Feminite du Bois, edp ![]()
![]() |
#569 |
niecnotliwa dziewica
|
U mnie dziś Zielone Pomidorki - przypomniałam sobie, że je mam
![]() W ramach grupy wsparcia i ja troszkę poofftopuję: rodziny nie mam już i jeszcze, TŻ-ta tak naprawdę też (no, czasem się widuję z jednym takim, ale nie jest to żaden "związek"), co do przyjaciół... kiedyś mi się wydawało, że moim przyjacielem jest mój ex, ostatnio z wielu powodów coraz bardziej w to wątpię. I chyba dlatego jeszcze bardziej doceniam te wirtualne znajomości - a zwłaszcza tu, na Perfumach spotkałam tyle życzliwych osób, które zawsze służą psychicznym wsparciem i ciepłym słowem. Dobrze, że jesteście! ![]() I wszystkim, których w tej chwili dopadły jakiekolwiek problemy, dołki i smuteczki, życzę, żeby jak najszybciej przeminęły ![]()
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tematu głównego (hehehe tylko który to był ![]() Cały dzień spedze przed kompem, słońce daje po oczach mimo, że rolety zaciągnięte i wolniutko sie roztapiam................ .. Dziewczyny...czy jest szansa, że od upału schudnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.