|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Dziewczyny, zrobiłam dwa pierwsze świeczniki ze słoików
![]() Wrzucam zdjęcia, ale nie zwracajcie uwagi na odciski palców i smugi na słoikach, spaprałam klejem i woskiem ![]() ale tak jak mówię to dopiero pierwsze podejście
|
#3182 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Babcie niańczą, a on leży na tapczanie. A dziecka używa jako wymówka !!---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Nie wiem, który podoba mi się bardziej, czy ten z niebieską wstążką Super, że produkcja idzie do przodu ! Może chcesz też mi zrobić?
|
|
|
#3183 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
Dziś dałyście czadu z pisaniem ! Ja pracuję za dwóch, także wybaczcie, nadrabiam tylko kluby. Widzę, że dziś na forum króluje drób Mój też dziś do mnie przyjechał- na zaproszeniach Wkleiłam zdjęcia w klubie jeśli macie ochotę zerknąć ![]() Dziś u mnie 100 dni Coraz bliżej !
|
|
|
|
#3185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba też się zdecyduję na makijaż u wizażystki (właśnie zauważyłam w cenniku mojej, że ma promocję na sesję lub II dzień wesela). Może z włosami sobie poradzę może tzn o ile zdecyduję się na rozpuszczone, bo do upięć mam póki co dwie lewe ręce
|
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3187 |
|
Raczkowanie
|
mojakaren zdolniaszka z Ciebie
słoiczko-świeczniczki są w deche dodaja gratki ale ten czas zasuwa ![]() ps. czy ma ktoś "namiary" na jakieś fajne buciki w kolorze srebrnym? Czółenka lub sandałki najlepiej coś delikatnego
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-06 o 20:41 |
|
|
|
#3188 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
Padam na pyszczek Nie wyrabiam się z robotą :/ a jutro pewnie dostanę @ i w ogóle będzie masakra! Co myślicie o jakości tej chustki? http://rekatoria.pl/219,chusteczka-z-koronka-nr-6.html Chyba ją zamówię. Boję się trochę sama wyszywać, ale z drugiej strony głupio iść na łatwiznę ![]() Swoją drogę to drobiu na necie jest na prawdę dużo ![]() Cytat:
wybiłabym... byłam na kilku weselach z dziećmi ale nigdy żadne nie szwędało się PM pod nogami Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest info od dj by na czas pierwszego tańca przywiązać dzieci do krzeseł. Cytat:
Cytat:
Obfocisz wszystko, prawda? ![]() dodaja uwielbiam Twój drób
|
|||
|
|
|
#3189 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jak szyjecie suknie to podpisujecie jakąś umowę z krawcową?
Co tam powinno się zawierać? |
|
|
|
#3190 |
|
Rozeznanie
|
Moja droga, jestem specjalistką od srebrnego obuwia, gdyż aktualnie mam w głowie starcie: buty srebrne kontra szare
![]() Duży wybór jest na zalando, np te, w przystępnej cenie: http://www.zalando.pl/ladystar-by-da...1a00x-104.html http://www.zalando.pl/buffalo-szpilk...1a033-104.html Wybór ma też Venezia, tylko ceny powyżej 300 zł: https://www.venezia.pl/czolenka-p-12...14.17.161.html https://www.venezia.pl/czolenka-p-12...14.17.161.html https://www.venezia.pl/czolenka-p-12...14.17.161.html Jest jeszcze Asos: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-SPRING...=-1&clr=Silver http://www.asos.com/ASOS/ASOS-SOMEWH...=-1&clr=Silver No i moja, ale już tylko nr 37 został: http://www.aligoo.pl/kategoria/2_Ona...11-silver.html A dla dziewczyn szukających białych szpilek - na mangooutlet.com jest wyprzedaż ładnych skórzanych za 160 zł: http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1394090379885
|
#3191 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam też propozycję sukni dla Pm
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci dobra kobieto
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() positive rebel iliy dzięki dziewczynki Kate Noir tego dnia to ja sobie focenie odpuszczę, ale myślę, że fotograf coś podziała w temacie zdjęć ![]() positive rebel jesteś boska z tymi butami Ladystar są
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3195 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż plener + sesja w studio fotografa tego samego dnia to dla mnie przesada byłam na takim weselu i młodych prawie 4 h nie było a wiadomo że goście lepiej się bawią jak państwo młode jest
|
|
|
#3196 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam Wam po pierwsze podziękować za dostęp do klubu! I za tak szybkie rozpatrzenie mojej kandydatury!
Czytałam trochę dzisiaj rano, ale wcięło mi cytowanie, a że musiałam wychodzić to odpuściłam pisanie. Aktualnie jesteśmy na finiszu remontu i mamy mało czasu, bo ciągle coś w mieszkaniu. Powoli nawet ja jestem potrzebna, bo wcześniej to same męskie zajęcia, a teraz już powoli czyścimy i w końcu mogę w czymś pomóc. Nasze mieszkanie powoli zaczyna wyglądać jak prawdziwy dom, a nie plac budowy i jest takie piękne, że nie mogę uwierzyć, że to naprawdę mój dom! Ślub na razie stoi w miejscu, zajmujemy się mieszkaniem. Niedługo musimy poszukać koszuli dla narzeczonego (albo pójdzie do ślubu w garniaku i na gołą klatę ), a ja poszukuję czegoś na noc poślubną. Wiecie może coś o firmie "Obssesive"? Spodobała mi się ich jedna haleczka, ale nie wiem czy ją kupować czy nie, a nie mam jakoś czasu podejść do sklepu zobaczyć jak wygląda na żywo. To jak coś wiecie to pomóżcie, oszczędzicie mi chodzenia za brzydkimi ubraniami. :Pps. lecę nadrabiać |
|
|
|
#3197 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
jak dla mnie - to nie tylko mnie nie powali, ale i z niezmaczyło, moim zdaniem TYLKO zawodowi tancerze (a przynajmniej jednen + zdolny pratner/ka) mogą podjąć się zatańczenia takiego klasyka na własnym ślubie w ramach pierwszego tańca. Niestety w takiej kopii, każde niedociągnięcie, każda pomyłka, wyjście z rymu bije po oczach, bo znamy to niemalże na pamięć. Rozumiem, że dzisiejszy dzień sponsoruje drób
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Drobione inspiracje wymiatają
![]() Cytat:
Sama ciągle myślę o tych z Venezii! Lokalne salony mające La Bodę coraz bardziej mnie wkurzają, wciąż nie mają nowej kolekcji
|
|
#3199 |
|
Raczkowanie
|
Szperam troszkę za pioseneczką na pierwszy taniec i coś tam wstępnie mamy ale taka wpadła mi w "łapki" może którejś nie zdecydowanej się spodoba
![]() https://www.youtube.com/watch?v=SSs4aY8xJvI A co do sesji to my chyba urwiemy się na chwilkę z wesela w okolice ponieważ stoi nie daleko Naszej sali piękna zabytkowa stodoła to może wskoczymy w sianko - a co ![]() ps. drób no no niczego sobie- romantiśśś fantastiśśś
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-06 o 22:01 |
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cashmere a czy Ty wiesz ze w ten sam dzien co Ty slubuje Kim Kardashian? bedziecie obie mowic TAK ![]()
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3202 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, ze mozna za mniej, ale zeby tak na luzie to nam 10tysi trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
i wezmiemy wtedy tylko cywilny obydwoje w tych tematach jestesmy bardzo uczuleni. Cytat:
ja nawet nie wiem o co kaman ![]() Cytat:
Mielismy dzis małą kłótnie, ale juz po wszystkim kupiłam sobie za to długa dresową spodnice i bluzke w Reserved ![]() Aha, stwierdzilismy dzis, ze jakbym teraz zaszła w ciąze nie byloby tragedii A jutro pierwszy dzien po urlopie do pracy.....jestem juz cała chora i to dosłownie, pół dnia miałam biegunke-tak reaguje na stres ![]() Nie wiem jak ja to jutro przezyje o weekendzie juz nie wspomne
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-03-06 o 22:11 |
|||||
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
wchodzę na forum po całym dniu nieobecności, a tutaj wszechobecne łabędzie
|
#3204 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pasuje, jest bardzo ładna. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Także też się przyczyniam do remontu, bo gdyby nie ja to by nie miał siły i robił wszystko dwa razy wolniej. Tak się pocieszam.
|
||||||
|
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie zawsze w rodzinie robiło się kółeczko, ale na ślubie siostry tż 1 raz właśnie zostałam a miejscu a oni sami tańczyli i wygladało to pięknie, taki ich moment
|
|
|
|
#3206 |
|
Rozeznanie
|
say_hello, masz moje wymarzone kolczyki ślubne!
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam je swoje dostałam od tż na święta. do tego mam jeszcze zawieszkę, ale chyba jej nie założę.
|
|
#3208 |
|
BAN stały
|
To jeśli nie łabędzie to może struś? To real zdjęcie z jednej z naszych sal na Pomorzu
![]()
|
|
|
|
#3209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba jednak pójdę do ślubu w perłach mamy, o których marzyłam od dziecka. :P przymiarki to zweryfikują. Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-03-06 o 23:06 |
|
|
|
|
#3210 |
|
Raczkowanie
|
Piękny welon <3
dziewczyny nadrabiam pokolei :P nie chce mi się łączyć cytatów
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

Babcie niańczą, a on leży na tapczanie. A dziecka używa jako wymówka !!

Wkleiłam zdjęcia w klubie jeśli macie ochotę zerknąć

wybiłabym... byłam na kilku weselach z dziećmi ale nigdy żadne nie szwędało się PM pod nogami

15.09.2014
i to dosłownie, pół dnia miałam biegunke-tak reaguje na stres