Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-10, 12:33   #3451
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

młoda z babcią na placu zabaw, a ja się mobilizuję, by chatę ogarnąć, także zmykam.

dziś dostałam ochoty na....pasztet od roku chyba nie jadłam pasztetu a dziś nagle królestwo za pasztet

ja sie jeszcze we wszystko dopinam, natomiast jak czytałam o Waszych brzuszkach, to wczoraj na allegro zaczęłam przeglądać ubrania ciążowe

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 12:33   #3452
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
ja wczoraj juz w sukience chodziłam
ale ja lubie w sukienkach i spodniczkach chodzić także ok
A ja to raczej spodnie lubię sukienek nie mam chyba, że wesele
Stary 2014-03-10, 12:38   #3453
małaPaulina
Wtajemniczenie

a ja wlasnie odebralam wyniki,oczywiscie mocz-znowu bakterie liczne i wyniki krwi takie jak ostatnio czyli lekka niedokrwistosc- hemoglobina, hematokryt,lekko ponizej normy,reszta ok wiec czekam do wizyty 18.03.
Pogoda piękna,chętnie wyszlabym na rower...

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 12:42   #3454
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
a ja wlasnie odebralam wyniki,oczywiscie mocz-znowu bakterie liczne i wyniki krwi takie jak ostatnio czyli lekka niedokrwistosc- hemoglobina, hematokryt,lekko ponizej normy,reszta ok wiec czekam do wizyty 18.03.
Pogoda piękna,chętnie wyszlabym na rower...
co wy tyle tych wyników robicie ja dopiero raz zdążyłam zrobić
Stary 2014-03-10, 12:51   #3455
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra, niech strace

Pierwsze to czas gdy brzucha wcale nie bylo
a teraz jest jak widać te spodnie dresowe są za ciasne już, ubrałam tylko zeby sie jakoś obfocic a tak po domu chodze w spodniach od piżamy
oj piękny ten Twój brzusio mój dziś też jakoś wyskoczył nawet Tż zauważył i mówi mi no wreszcie cos widac, ja w jeansach tez ledwo tylek mieszcze a mam dopiero ok 1 kg na plusie, uwielabiam spodniczki ale mam okropinie grube lydki ale ostanio rajstopy kryjazce dlugie swetreki/sukienki i tak najwygodniej
dzis tez mobilizacja bo u mnie sloneczko, pogarbilam sobie trwaniczek w ogrodku kwiatuszki podlalam czekam na ziemie i bede przesadzac kocham wiosne...
i za chwile na zakupy z tż czekam jak wroci i leciemy

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 12:52   #3456
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
co wy tyle tych wyników robicie ja dopiero raz zdążyłam zrobić
hehe pierwsze badana robilam w styczniu te "największe" czyli rozyczka,hiv,kiła,morfolo gia,grupa krwi,mocz i cos tam czekalam na czczo w kolejce,mialam mega mdlosci i myslalam ze tam padne
a teraz juz tylko zwykla morfologia i mocz lekarz kazal mi zrobic i przynieś wyniki,wtedy zdecyduje czy mam brac jakies witaminy ale z tego co widze to nie,wyniki mam jak poprzednio wiec ewentualnie coś na te bakterie w moczu

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 12:56   #3457
DorissiriD
Rozeznanie

o! Udało mi się Was w miarę szybko przeczytać wczoraj byliśmy na urodzinkach córki szwagra. Fajnie było Wieczorem tż z braćmi pili by płeć męska się urodziła! ach ci mężczyźni!

brzuchola mam ale nie różni się dużo od mojego tłuszczykowatego trochę większy.

pogoda się u nas zrobiła zaraz wyjdziemy z córką na drugi spacerek

o rodzeństwie córkę będę informować jak będą wyczuwalne ruchy dzidziusia - dotknie zobaczy że się rusza, pooglądamy zdjęcia, ksiazki, gazety i będziemy głaskać brzucho. Właśnie skończyła 1,5 roku więc jak się urodzi rodzeństwo to będzie miała 2 lata.

Też się seksujemy częściej teraz a co!

Lubię chodzić w sukienkach i nie mogę się doczekać sezonu letniego, gdy rajstopy odpadają - tak jest najwygodniej

Na FB wrzuciłam zdjecie z demotywatorów, które tu kiedyś ktoś pokazał z napisem: Wrzesień miesiacem odpakowywania grudniowych prezentów i zdjęcie brzucha ciążowego z kokardą. Spodobało mi się i wrzuciłam chwaląc się ciążą. Pierwszą się nie chwaliłam na fb wcale. Dopiero jak się córka ur napisałam tam o tym fakcie. A i nigdy nie wstawiamy zdjeć małej na fb.

Nie miałam ciemnej linii w pierwszej ciąży i teraz też ani widu ani słychu.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-10, 13:06   #3458
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
hehe pierwsze badana robilam w styczniu te "największe" czyli rozyczka,hiv,kiła,morfolo gia,grupa krwi,mocz i cos tam czekalam na czczo w kolejce,mialam mega mdlosci i myslalam ze tam padne
a teraz juz tylko zwykla morfologia i mocz lekarz kazal mi zrobic i przynieś wyniki,wtedy zdecyduje czy mam brac jakies witaminy ale z tego co widze to nie,wyniki mam jak poprzednio wiec ewentualnie coś na te bakterie w moczu
Ja mam jutro wizytę ale wyniki mam ok
Stary 2014-03-10, 13:10   #3459
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, niech strace

Pierwsze to czas gdy brzucha wcale nie bylo
a teraz jest jak widać te spodnie dresowe są za ciasne już, ubrałam tylko zeby sie jakoś obfocic a tak po domu chodze w spodniach od piżamy
widać już zaokrąglający się

Cytat:
ja wczoraj juz w sukience chodziłam
ale ja lubie w sukienkach i spodniczkach chodzić także ok
sukienki na gumkę w pasie czy jak?

ja wczoraj byłam w h&m i zmierzyłam spodnie ciążowe i powiem Wam ze nie wiem czy się zdecyduje... dla mnie niewygodne jest gdy ten pas sięga tak wysoko aż do żołądka, dusi mnie pomimo, że teraz jest luźny tym bardziej, że to takie trochę jeansowe, nie wiem czy się na lato przydadzą... spodnie nie dopinam żadnych, chodzę w luźnych legginsach i to jest straszne, bo już mi się przecierają na kolanie a nie mogę nigdzie dostać na takiej cienkiej gumce (te kupiłam kiedyś w lidlu, a teraz mają tylko na szerokiej:P)
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 13:16   #3460
88Ekaterina88
Zakorzenienie

sukienki takie normalne, sukienkowe mam kilka sweterkowych i kilka takich materiałowych, spodniczki wszystkie mam biodrówki także też ok no albo jak cos to kupie sobie taka spódniczkę z gumą

te spodnie z H&M ciążowe mam, ale ta guma siega mi pod same cycki i nic nie obciska, ale sa ciut za duże jeszcze
Wiesz jak w lecie będzie zimniej/ pochmurno/deszczowo to będą ok

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 13:16   #3461
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
widać już zaokrąglający się

sukienki na gumkę w pasie czy jak?

ja wczoraj byłam w h&m i zmierzyłam spodnie ciążowe i powiem Wam ze nie wiem czy się zdecyduje... dla mnie niewygodne jest gdy ten pas sięga tak wysoko aż do żołądka, dusi mnie pomimo, że teraz jest luźny tym bardziej, że to takie trochę jeansowe, nie wiem czy się na lato przydadzą... spodnie nie dopinam żadnych, chodzę w luźnych legginsach i to jest straszne, bo już mi się przecierają na kolanie a nie mogę nigdzie dostać na takiej cienkiej gumce (te kupiłam kiedyś w lidlu, a teraz mają tylko na szerokiej:P)
Są też spodnie ciążowe, jeansy z takim malutkim pasem takie na gumce jakby.
Ja tez bym nie kupowała z takim ogromnym pasem aż pod biust bo na lato to porażka przecież...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-10, 13:23   #3462
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
sukienki takie normalne, sukienkowe mam kilka sweterkowych i kilka takich materiałowych, spodniczki wszystkie mam biodrówki także też ok no albo jak cos to kupie sobie taka spódniczkę z gumą

te spodnie z H&M ciążowe mam, ale ta guma siega mi pod same cycki i nic nie obciska, ale sa ciut za duże jeszcze
Wiesz jak w lecie będzie zimniej/ pochmurno/deszczowo to będą ok
mi biodrówki też się nie dopinają
no pod same cycki te guma, na mnie też luźna ale i tak powoduje że jakoś ciężko mi się oddycha nie lubię mieć gumy powyżej pępka

Cytat:
Są też spodnie ciążowe, jeansy z takim malutkim pasem takie na gumce jakby.
Ja tez bym nie kupowała z takim ogromnym pasem aż pod biust bo na lato to porażka przecież...
ooo a jakie to? może widziałaś w internecie jakieś zdjęcie? i mogłabym zobaczyć?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 13:35   #3463
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
mi biodrówki też się nie dopinają
no pod same cycki te guma, na mnie też luźna ale i tak powoduje że jakoś ciężko mi się oddycha nie lubię mieć gumy powyżej pępka

ooo a jakie to? może widziałaś w internecie jakieś zdjęcie? i mogłabym zobaczyć?
Coś takiego tylko tu widze chyba jakies zapiecie na tej gumce maja czy cos a widzialam takie na takim pasku krótkim po prostu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 540x405_spodnie-ciazowe-jeansy-z-regulow-2959654.jpg (48,7 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2014-03-10 o 13:37
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 13:39   #3464
carolciuska
Zadomowienie

Czesc dziewczyny! Mialam wyczerpujacy weekend, sobota imprezka u nas, musialam posprzatac, zrobic jedzonko i jak przyszli goscie to myslalam, ze mi pekna plecy. Od 10 na nogach bylam. Wczoraj urodziny mojej chrzesnicy, a pozniej pojechalismy na mecz curlingu.
Co do ubran, na razie ubrania ciazowe sa dla mnie abstrakcja luzne sa mnie mnie obecnie spodnie, ktore przed ciaza byly obcisle. Nie wiem dlaczego, jem normalnie, nie wymiotuje.... Hmmm..... Jutro wizyta u lekarza to sie zwaze, bo w domu nie mam wagi.
U mnie leci juz 15 tydzien. Dodam moze pozniej zdjecie mojego brzucha, ktory juz widac
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 13:43   #3465
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Mialam wyczerpujacy weekend, sobota imprezka u nas, musialam posprzatac, zrobic jedzonko i jak przyszli goscie to myslalam, ze mi pekna plecy. Od 10 na nogach bylam. Wczoraj urodziny mojej chrzesnicy, a pozniej pojechalismy na mecz curlingu.
Co do ubran, na razie ubrania ciazowe sa dla mnie abstrakcja luzne sa mnie mnie obecnie spodnie, ktore przed ciaza byly obcisle. Nie wiem dlaczego, jem normalnie, nie wymiotuje.... Hmmm..... Jutro wizyta u lekarza to sie zwaze, bo w domu nie mam wagi.
U mnie leci juz 15 tydzien. Dodam moze pozniej zdjecie mojego brzucha, ktory juz widac
dodaj, dodaj, dodaj

U mnie zaraz obiadek a potem idę do sklepu na spacerek

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-10, 13:43   #3466
martek
Raczkowanie

Ja też odebrałam wyniki, niedokrwistości nie mam, ale niestety bakterie w moczu, wyniki osadu moczu słabe, ciężar właściwy moczy za niski, MCHC powyżej a MPV poniżej normy tsh ok, toxo nie przechodziłam, za to mam dodatnie Igg Cytomegalii, a więc już ją kiedyś przeszłam plus jest taki,że nie jestem nią zagrożona w ciąży

http://www.suwaczek.pl/cache/e690f5bba1.png
martek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 13:50   #3467
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
nie chcę przesuwać terminu pojscia do przedszkola, bo po pierwsze ona rocznikowo ma 4 lata (jest z konca grudnia, więc dopiero w grudniu osiągnie te 4 latka ale dla przedszkola ma 4 lata), a po drugie jest gotowa na to, w sensie w domu ze mną to już dla niej za mało, ona chce do dzieci, w klubie malucha czy na zajeciach z angielskiego bez problemu jest sama, beze mnie. Nie może się doczekać zawsze,kiedy pójdzie. Na placu zabaw ja lub babcia lub tata łużymym jej by ewentualnie dać jeść/pić, a tak to tylko z dziećmi chce być. Także pewnie przedszkole jej sie spodoba, tylko pewnie na poczatku może być jej trudno zostać bez rodziców 7-8 godzin dziennie. Choć kto wie, moze wszystko będzie ok Zauważyłam, że ona już od dłuższego czasu nie potrzebuje mieć na oku rodziców, robi się bardzo samodzielna
Nie pozostaje więc nic innego jak wierzyć, że Asiula się przystosuje, a maluszek chorować nie będzie.
Najlepszym na tym sposobem wtedy jest zmiana ciuchów po przyjściu do domu, mycie rąk i buzi.

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Hej kochane.

Nie było mnie chyba z 3 dni. Nie dam rady nadrobić tego co naskrobałyście a jeżeli już to na raty.
W sumie wpadłam po to, żeby napisać o mojej miękkiej szyjce. W sobotę byłam u lekarza. Zbadał mnie, stwierdził że faktycznie ujście szyjki macicy jest miękkie i lekko rozchylone, ale pozostała część szyjki jest twarda i długa. TO ujście może wyglądać tak dlatego, że pod koniec września miałam łyżeczkowanie po poronieniu i w ogóle bardzo szybko po tym zaszłam w ciążę (3 msc). Dostałam luteinę dopochwowo i kontrola za 3 tygodnie. W razie gdyby coś się działo będzie trzeba szyć...
Czyli jednak miałaś rację! Oby było dobrze!
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 13:59   #3468
carolciuska
Zadomowienie

Moj "gigant", jeszcze troche i zaczne sie bac, ze mi bruch nir rosnie.
Stary 2014-03-10, 14:00   #3469
carolciuska
Zadomowienie

Zalcznik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (116,6 KB, 70 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-10, 14:18   #3470
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Zalcznik
nie no juz widać malego

Musze sobie taki topik kupic

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-10, 14:50   #3471
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Zalcznik
Szczupła jesteś i nie powiedziałabym, że w ciąży
Stary 2014-03-10, 15:10   #3472
wpaula
Wtajemniczenie

U mnie niestety juz mocniej widac niz u was :P mimo ze nie przytylam w ogole
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BRZUSZKI.jpg (38,6 KB, 69 załadowań)
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 15:14   #3473
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Jejuuuuuu!!! Jak mnie od 3 godzin żebra bolą Chyba wszystko mi się tam przestawia,bo tak żebra i pod żebrami boli,że nie wyrabiam.
A po za tym dzisiaj wyjątkowo mam duże pokłady energii od samego rana

Ja tak samo nie ogłaszam się na facebooku o ciąży,o związku,bo to tylko portal Wiedzą o ciąży Ci co mają wiedzieć i to wprost z moich ust a nie z facebooka i są to sami przyjaciele,rodzice i nasze rodzeństwo,nikt więcej a na face połowa osób to znajomi ze szkół z którymi od lat kontaktu nie mam tylko tak się w znajomych mamy O matko. Ja chyba już od roku nie dałam nikomu komentarza nawet. Chyba jestem nie na czasie

88Ekaterina88,o ja też 11tc5d, więc może to znak,że jednej nocy śni nam się praktycznie to samo Ale moja córa była malutka i taka śliczna,że aż się zdziwiłam po kim to

Paulina,u nas też w razie W tylko żłobek albo niania,bo rodziców mam też po 40-stce a teściowa chwila przed 50-tką Mój ojciec też wygląda bardzo młodo i nikt nie wierzy,że on już jest dziadkiem jak dowiedzą się,że został dziadkiem drugi raz to już całkiem
Też miałam te cholerne bakterie i lekko poniżej normy wyniki,ale z krwią lekarz kazał się nie martwić,bo w ciąży po prostu tak jest a o bakterie trzeba zadbać Mam nadzieję,że już się ich pozbyłam,

Ana,ja się kar nie boję,bo mam lekarza,który nie szczepi i jeżeli dziecko do niego zapiszę to żadnej kary ani upomnienia nie dostanę Gorzej w szpitalu,bo mimo tego,że dam oświadczenia to mogą to zrobić z automatu i mi dziecko zaszczepią i trzeba będzie ich pilnować.

wpaula,jaki brzuch Ale powiem Ci,że ja zawsze chudzielec byłam i tak jakoś ten brzuch trochę urósł Teraz mam taki może jak Ty w 11 tygodniu

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 15:15   #3474
Niestabilna
Wtajemniczenie

Masakrycznie macie piekne te brzuchy... ja to grubas taki ze hoho...

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-03-10, 15:24   #3475
carolciuska
Zadomowienie

Pomyslalabym, ze moje dziecko jest malenkie, ale na usg lekarz pow, ze duze jak na swoj "wiek". Dobra laski, nastepne zdjecie wstawie jak bedzie widac oby mnie z dnia na dzien nie wywalilo, bo murowany rozstep hahaha. Chociaz moja mama nie miala rozstepow, urodzila 3 dzieci.
Stary 2014-03-10, 15:25   #3476
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ana,ja się kar nie boję,bo mam lekarza,który nie szczepi i jeżeli dziecko do niego zapiszę to żadnej kary ani upomnienia nie dostanę Gorzej w szpitalu,bo mimo tego,że dam oświadczenia to mogą to zrobić z automatu i mi dziecko zaszczepią i trzeba będzie ich pilnować.
jeśli się nie szczepi dziecka to nie lekarz ale sanepid sie przyczepia. Jak rozmawiałam z rodzicami tego nieszczepionego chłopca, to mówią, że Sanepid grozi, ale w sumie na drodze prawnej Sanepid niewiele może zrobić, bo się dowiadywali od par co walczyli z Sanepidem. Oni jeszcze wtedy zadnego upomnienia od Sanepidu nie otrzymali (chłopiec mial prawie 2 lata).

Wy tu chyba wszystkie młodziutkie i szczupłe, w kompleksy wpadnę przez Was

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 15:54   #3477
God Of War 20
Zakorzenienie

To i ja pokaże mój
13tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0322.jpg (133,0 KB, 56 załadowań)
Stary 2014-03-10, 15:55   #3478
wpaula
Wtajemniczenie

Cytat:
To i ja pokaże mój
13tc
widac widac ale super zgrabniutki
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 15:58   #3479
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
U mnie niestety juz mocniej widac niz u was :P mimo ze nie przytylam w ogole
ale fajny masz już brzuszolek

byłam w sklepie, przeszłam się troszeczke, cieplutko
Ubrałam sweterek rozpinany, ktory był z takich luźniejszych i co ?
Jest już opięty

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
To i ja pokaże mój
13tc
fajny

Moj w porównaniu z waszymi to jakiś dziwny

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-10, 16:03   #3480
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
widac widac ale super zgrabniutki
Chyba podobny do Twojego

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
ale fajny masz już brzuszolek

byłam w sklepie, przeszłam się troszeczke, cieplutko
Ubrałam sweterek rozpinany, ktory był z takich luźniejszych i co ?
Jest już opięty

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

fajny

Moj w porównaniu z waszymi to jakiś dziwny
hehe no inny z pewnością ale każda z nas jest inna i cóż

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości