Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-19, 23:18   #4411
carolciuska
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
oj to takich problemów to nigdy nie miałam. i mieć nie będę. moje sutki są ogrzewane od strony ciała, są na tyle blisko, że chyba nie dadzą rady zmarznąć
może jakieś nakładki by trochę pomogły? ale to po prostu bolą czy od pocierania o stanik jak są chłodniejsze?
bezaczek, ja mam sterczace suty nczym "wentyle od jelcza" albo "pokretla od radia" ahhaha i nie ja sobie te nazwy wymyslilam, zawsze mi stoja....
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 04:21   #4412
Mo_onika_ika
Rozeznanie

brrrrr zimno, szaro, buro a ja spać nie mogę :/ Od 3:30 nie śpię i się zastanawiam co mam robić :/

---------- Dopisano o 05:21 ---------- Poprzedni post napisano o 05:20 ----------

aaa i dzisiaj zaczynam 16 tydzień

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 06:03   #4413
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Misstic,mam to samo teraz zimą jak ubierałam się w kilka warstw to tak ciągnęło,że myślałam,że się przekręcę Masakra jak to boli.

Monika,ja też już chcę 16 tydzień !!

U mnie dziś ma nawet być 18 stopni Jupi. Ale weekend znowu deszczowy podobno :/

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 07:26   #4414
Aliszcze
Zakorzenienie

no i narobiłyście mi smaka na piwo smakowe jak tylko będę mogla już pić alkohol to sobie kupię i usiądę na forum i wypiję

jakoś zawsze brakowało mi odwagi, by pójść do brafitterki, nie to, żebym jakaś wstydliwa była, ale chyba bardziej bałam się opieprzu za źle dobrany stanik. Ale po ciaży wybiorę się, moje postanowienie. Więcej ciąż nie planuję w bliższej przyszłosci to będzie trzeba wziąć się za ciało

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 07:35   #4415
Mo_onika_ika
Rozeznanie

A ja byłam na pobieraniu krwi :/a że obok przychodni jest kfc..... To wiecie co właśnie robię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 07:41   #4416
małaPaulina
Wtajemniczenie

Witam z rana,ale piękna pogoda
ja planuje sie wybrac do brafitterki ale dopiero jak przestane karmic jak juz piersi sie unormują.
i tez mam problem ze stanikami bo 70 zawsze mi latalo pod biustem
zreszta ja bez push-upa sie nie ruszam i lubie push up ale leciutkie czyli takie male gabki albo po prostu usztywniony stanik a nie taki materialowy
Ale jak bylam z TZtem w H&M to te gąbki są tak ogromne ze przeciez to jest zart jakis mam cyce jak donice w takich stanikach ale to jest wielkie oszustwo.W calym H&M znalazlam moze ze 2 staniki bez gąbek,masakra,TZ tez przerazony ze tyle gąbki jest...na rynku to samo.Wiec pozniej sie nie dziwie ze nagle mi sie wydaje ze wszystkie laski maja wielkie cyce skoro na pewno częsc nosi takie wlasnie staniki z mega gąbkami
Sama na fitnessie widzialam raz dziewczyne,no miala w bluzce wielkie cyce,w szatni sie przebiera,ja tak lookam(hihi) a ona miala cycki niewiele wieksze od moich

A obiecalam sobie ze jak juz bede mogla pic czyli pewnie w 2015roku to kupie sobie malibu i mleczko

Mo_onika_ika KFC

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-03-20 o 07:44
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 07:49   #4417
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hejo u nas piękna pogoda. Dzisiaj idziemy na długi spacer

Jak bylam w pierwszej ciąży, potem karmienie to ciągle wymyślałam co wypije jak już będę mogła. A to, ze malibu albo rum z cola albo piwko.... Jak przyszło co do czego t wypilam lyka jakiegoś drineczka i to był koniec

Aliszcze chyba że życie Wam spłata kolejna niespodziankę i będzie kolejna ciążą.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 08:00   #4418
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
A ja byłam na pobieraniu krwi :/a że obok przychodni jest kfc..... To wiecie co właśnie robię

I kill you :screwy:

Dzień dobry
U nas piekna pogoda dzisiaj ma byc okolo 24 stopni w cieniu
Ja po śniadaniu. .. ale zem sie dzisiaj obzarla... ale dobrze nam z tym hihi

Wiecie co... fajnie ze jestescie

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-03-20, 08:05   #4419
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam z rana

Już po śniadanku, może ktoś sie skusi na kromeczki z jajkiem i majonezem ?

Paulina ja mam własnie w lodówce malibu i mleko

Bzyczek ja się sama uświadamiam co do stanikow Teraz z 70A mam już 70C a mierzyłam 65C i niestety za ciasny był, chociaż teraz to przydałby mi sie chyba 75C/D po domu to ja w sportowym staniku chodzę i jak do sklepu idę i mam kurtkę to też w sportowym, na porodówkę też sportowy ubiorę

A u mnie ma być dzisiaj 25 stopni

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 08:09   #4420
Miminek
Raczkowanie

Hej hej dzisiaj ładnie słonko świeci. Chyba wybierzemy się na jakiś spacerek. Niestety tż wróci pewnie dopiero ok 23 do domu więc będę musiała iść sama a co za tym idzie przekonać młodego, że nie bierzemy roweru ze sobą będzie awantura...

Co do cyckowego tematu jeszcze i wystających sutków - ja też mam strasznie stojące i wystające (tak jak Carolciuska tylko, że piersi mniejsze ). Pamiętam jak przynieśli mi Radka do karmienia w szpitalu i dziewczyna na łóżku obok mówi do mnie: "ale Ty masz fajne stojące sutki!"

Misstic - trzymam kciuki żeby wymiotów już nie było

Kachna - to prawda, wózków jest ogrom. Ja już powolutku też sobie oglądam i porównuję. Tż to w ogóle chciał już kupować bo szykuje nam się przypływ gotówki, ale stwierdziłam, że wózek najwcześniej ok. 30 tc (aktualnie mamy 16). Zamierzam za to zamówić materacyk do łóżeczka poleży sobie w piwnicy i grzecznie poczeka na dzidziusia.

Aliszcze - jesteś z Pń więc mogę polecić Ci salon w którym ja byłam, nazywa się Lawendowe Wzgórza i wtedy był na Winogradach. Byłam tam kilka lat temu, teraz wiem, że gdzieś się przenieśli ale ich stronę znajdziesz bez problemu.

Monika - o Tyyyy...

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Niestabilna - ojej co za komplement

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 08:11   #4421
małaPaulina
Wtajemniczenie

88Ekaterina88 no masz ale co najwyzej mozesz sie w tym wykapać albo patrzec i wzdychac
mnie ostatnio cos po jajkach jest ciężko na żolądku,nie wiem czemu

Niestabilna tez tak sobie czesto mysle ze fajnie ze jestescie,ze super ze jest takie forum i w ogole

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 08:14   #4422
88Ekaterina88
Zakorzenienie

oj tam, język zamoczyć można
Ale na razie nie mam ciągotek do alko

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-20, 08:18   #4423
elizka_m
Raczkowanie

cześć dziewczynki w ten piękny słoneczny poranek

od wczoraj banan z twarzy mi nie schodzi byliśmy na USG genetycznym, dziecko zdrowe na szczęście i na 90% będzie dziewczynka później jak rozmawiałam z mężem to myślał, że jednak chłopak bo zanim gin nam powiedział to on niby coś tam widział... hehe a to się zdziwił jak usłyszał że dziewczynka, ma 6,8 cm wg USG tp 24.09 a OM tp 29.09, także dzidzia troszkę większa jest.

załączam też zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-03-19 21.03.28.jpg (75,5 KB, 38 załadowań)
elizka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 08:21   #4424
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
oj tam, język zamoczyć można
Ale na razie nie mam ciągotek do alko
My to mamy troche latwiej bi jak sie zachce piwa to idziemy do klepu i kupujemy bezalkoholowe i smakuja naprawdę dobrze a wybór ze glowa boli... ja na tz urodziny kupilam sobie szampana bezalkoholowego ale nie tam picolo smakowal jak prawdziwy...

Stary 2014-03-20, 08:24   #4425
humant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Kurde tak mnie dusi dzisiaj, że nie mogę używam ten cholerny Ventolin, już kilka razy dziennie dzisiaj i średnio co 2h od wzięcia zaczynają się duszności. Jutro idę do pulmonologa i boję się, że sterydy mi zapisze - cóż jak będzie trzeba brać to wezmę.
Ja w pierwszej ciązy też brałam Ventolin i do tego steryd Tafen Novolizer. Ten drugi to dość "stary" lek, ale lekarz powiedział, że skuteczny i dzięki temu, że jest już od dawna stosowany, wiadomo jakie wywołuje skutki u ciężarnych. Powiedział, że jest bezpieczny dla dziecka i jeśli stosuje się go zgodnie z zaleceniami to nie zaszkodzi. Mam nadzieję, że lekarz Ci pomoże, bo astma w ciąży to nic fajnego. Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
A obiecalam sobie ze jak juz bede mogla pic czyli pewnie w 2015roku to kupie sobie malibu i mleczko
Malibu to był pierwszy alkohol jaki wypiłam po urodzeniu małej. Po trzech mieciącach od porodu Tż kupił mi butelczynkę, do tego mleczko i sam upitrasił drinka. Wypiłam trochę, było przepyszne, ale jakoś mi nie wchodziło, chyba miałam blokadę, że mimo wszystko ten alkohol przejdzie mi do pokarmu i upiję córkę.

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U nas piekna pogoda dzisiaj ma byc okolo 24 stopni w cieniu
Ja po śniadaniu. .. ale zem sie dzisiaj obzarla... ale dobrze nam z tym hihi

Wiecie co... fajnie ze jestescie

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
A ja dzisiaj tak się paskudnie czuję, że ledwo daję radę. Boli mnie głowa, niedobrze mi, co u mnie zdarza się baaardzo rzadko i robi mi się czasem słabo. Najgorsze jest to, że musiałam taka zdechnięta iść do pracy. Najchętniej bym się walnęła do wyrka i przespała ten kryzys.

A tak na marginesie opowiem Wam co prztrafiło się jednej z dziewczyn u mnie w pracy. Ma rocznego synka. Nie dostała miejsca w żłobku, nie znalazłą niani, więc na czas pracy oddawała synka pod opiekę ciotce. Przedwczoraj mały wypadł ciotce z wózka. Niby nic nie było widac, żadnych siniaków, wybroczyn, otarc, ale płakał jak chciał poruszyc jedną rączką i jak próbował chodzic. Jak tylko ciotka jej o tym powiedziała to pognała z synkiem na pogotowie, gdzie lekarz prześwietlił rączke,ale nic na zdjęciu nie wyszło. Kazali podawac leki przeciwbólowe, bo pewnie się tylko potłukł. Mały przepłakał całą noc. Rano znowu pojechałą do lekarza ogólnego - lekarz stweirdził, że nie wie co dziecku dolega. Prywatnie do ortopedy, bo chirurg nie przyjmował i ortopeda powiedział, że nic nie widzi, dał za to skierowanie do szpitala dziecięcego na ortopedię i dopeiro tam się okazało, że mały ma złamany obojczyk. NORMALNIE SZOK!!!!!!!!!!!!! Tylu lekrazy go oglądało i nikt tego nie dostrzegł, a maluch się tyle nacierpiał. Nic tylko wziąć tych lekarzy i wszystkim I ciotce też bym dupsko zlała, bo mały wypadł z wózka, bo go w nim zostawiła samego i poszła sobie po węgiel.

Edytowane przez humant
Czas edycji: 2014-03-20 o 08:28
humant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 08:26   #4426
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
My to mamy troche latwiej bi jak sie zachce piwa to idziemy do klepu i kupujemy bezalkoholowe i smakuja naprawdę dobrze a wybór ze glowa boli... ja na tz urodziny kupilam sobie szampana bezalkoholowego ale nie tam picolo smakowal jak prawdziwy...

otóż to !

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez elizka_m Pokaż wiadomość

od wczoraj banan z twarzy mi nie schodzi byliśmy na USG genetycznym, dziecko zdrowe na szczęście i na 90% będzie dziewczynka później jak rozmawiałam z mężem to myślał, że jednak chłopak bo zanim gin nam powiedział to on niby coś tam widział... hehe a to się zdziwił jak usłyszał że dziewczynka, ma 6,8 cm wg USG tp 24.09 a OM tp 29.09, także dzidzia troszkę większa jest.

załączam też zdjęcie

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-20, 08:50   #4427
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:

załączam też zdjęcie
Ojej sliczniutka i malutka! Gratulacje!
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 09:00   #4428
małaPaulina
Wtajemniczenie

elizka_m

humant w tym kraju nic mnie nie zdziwi szczegolnie jesli chodzi o słuzbe zdrowia...

A mi sie dziewczyny ostatnio snilo ze to dziecko co mam w brzuszku to nie jest TZta hehe i ze w tym śnie sie ocknełam ze przeciez ja w grudniu uprawialam sex z kims innym

Stary 2014-03-20, 09:01   #4429
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:

załączam też zdjęcie
Piękna dzidzi!

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
nie mam pojęcia jak biust się zmienia w ciąży, wiem tylko że w ciąży rośnie, no zazwyczaj, po porodzie do szpitala niektórzy zalecają wziąć o 3 rozmiary większy w razie nawału pokarmu. ale kiedy się rozmiar robi taki jaki będzie już potem, to nie wiem. po zakończeniu karmienia chyba dopiero?
Dobrze wzxiąć do szpitala taki z odpinanymi miseczkami. Ja kupiłam sobie za dużym obwodem obwodem... Piersi przy karmieniu mogą boleć, krwawić, zagrzybiać się (jak dziecko ma pleśniawkę czy coś innego) więc bawełniany, mięciutki musi być. [Ja o moim karmieniu córki póki co nie będę wspominać bo jeszcze mnie wnerw bierze]

Dzisiaj po śniadaniu składającym sie z dwóch kromek żytniego chlebka, sera białego z ziołami i szynką z indyka miałam ochotę na coś jeszcze: myślałam że sięgnę po merci a zżarłam jeszcze 2 płaty śledziowe w śmietanie Czyżby chłopczyk?

Cytat:
na porodówkę też sportowy ubiorę
Na porodówkę to się bez bielizny idzie a może by taki sportowy przeszedł?! Hmmm... Ale jak go potem ściągnać jak się dziecko po porodzie chce przystawić, a siły się nie ma ręki podnieść

humant Szok!
Stary 2014-03-20, 09:05   #4430
elizka_m
Raczkowanie

małaPaulina ależ Ty masz sny hehe

ja już się nie mogę doczekać, jeszcze parę dni pracy i w końcu na zwolnienie, może uda mi się ogarnąć trochę dom bo ostatnio zapuściłam i sprzątałam po łebkach, a prasowania wielka góra :/
Stary 2014-03-20, 09:09   #4431
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Doriss chodzi mi, że do szpitala sportowy wezmę i może kupie gdzies taki specjalny do karmienia z tymi odpinanymi miseczkami

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
małaPaulina ależ Ty masz sny hehe

ja już się nie mogę doczekać, jeszcze parę dni pracy i w końcu na zwolnienie, może uda mi się ogarnąć trochę dom bo ostatnio zapuściłam i sprzątałam po łebkach, a prasowania wielka góra :/
ja mam do wyprasowania aż jeden bialy obrus na sobotnia imprezkę i aż mi sie nie chce bo ogolnie to ja uzywam rzeczy ktore nie wymagaja prasowania leń ale tak myślę, żeby uchronić drewniany stół przed wódką i wypaleniem to chyba zakupie ładną ceratę

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-20, 09:15   #4432
małaPaulina
Wtajemniczenie

mi kolezanka mowila ze w szpitalu lekarz krzyczal na wszystkie babki ktore po porodzie chodzily bez stanika...ze trzeba zakladac stanik wlasnie,ale ja to nie wiem...
Troche ponarzekalam na TZta w klubie bo tu nie bede tak wątku zaśmiecać...
Robie pranko i ide cos zjesc wlasnie

Stary 2014-03-20, 09:23   #4433
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Aliszcze - jesteś z Pń więc mogę polecić Ci salon w którym ja byłam, nazywa się Lawendowe Wzgórza i wtedy był na Winogradach. Byłam tam kilka lat temu, teraz wiem, że gdzieś się przenieśli ale ich stronę znajdziesz bez problemu.
o, dzięki za namiar

Cytat:

załączam też zdjęcie
ale super i gratuluję córeczki to co, zaczynasz oglądać sukienki?

Cytat:
Napisane przez humant Pokaż wiadomość
A tak na marginesie opowiem Wam co prztrafiło się jednej z dziewczyn u mnie w pracy. Ma rocznego synka. Nie dostała miejsca w żłobku, nie znalazłą niani, więc na czas pracy oddawała synka pod opiekę ciotce. Przedwczoraj mały wypadł ciotce z wózka. Niby nic nie było widac, żadnych siniaków, wybroczyn, otarc, ale płakał jak chciał poruszyc jedną rączką i jak próbował chodzic. Jak tylko ciotka jej o tym powiedziała to pognała z synkiem na pogotowie, gdzie lekarz prześwietlił rączke,ale nic na zdjęciu nie wyszło. Kazali podawac leki przeciwbólowe, bo pewnie się tylko potłukł. Mały przepłakał całą noc. Rano znowu pojechałą do lekarza ogólnego - lekarz stweirdził, że nie wie co dziecku dolega. Prywatnie do ortopedy, bo chirurg nie przyjmował i ortopeda powiedział, że nic nie widzi, dał za to skierowanie do szpitala dziecięcego na ortopedię i dopeiro tam się okazało, że mały ma złamany obojczyk. NORMALNIE SZOK!!!!!!!!!!!!! Tylu lekrazy go oglądało i nikt tego nie dostrzegł, a maluch się tyle nacierpiał. Nic tylko wziąć tych lekarzy i wszystkim I ciotce też bym dupsko zlała, bo mały wypadł z wózka, bo go w nim zostawiła samego i poszła sobie po węgiel.
masakra ci lekarze, czasem myślę, że chyba każdy powinien studiować medycynę, bo czasem na lekarzy nie ma co liczyć a ciotka też dobra, ja rozumiem, że wypadki się zdarzają przy dzieciach (mi młoda spadła z naszego łóżka jak miała jakieś 8 miesięcy, utknęła między ścianą a łóżkiem, że jej widać nie było, my do pokoju weszliśmy, tylko płacz słyszeliśmy a dziecka nie widzieliśmy, szok. łóżko musieliśmy odsuwać, by ją wydobyć, a niby wszystko wokół zabezpieczyliśmy poduchami i tak znalazła jakąś szczelinę i spadła). Natomiast roczne dziecko to najgorszy moment na zostawianie samego w wózku, bo już ruchowo dużo potrafi ale jeszcze nie jest dość stabilne i skoordynowane. I o wypadek łatwo.

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
elizka_m

A mi sie dziewczyny ostatnio snilo ze to dziecko co mam w brzuszku to nie jest TZta hehe i ze w tym śnie sie ocknełam ze przeciez ja w grudniu uprawialam sex z kims innym
dobre

młoda w klubie malucha a ja wcinam kaszkę dla dzieci a dziś od 12 do 16 bedę mieć jeszcze pod opieką 8-latkę, ona bardzo lubi się z moją córeczką, więc szykuje się niezla zabawa i bałagan w chacie

tak, warto mieć dobry stanik w szpitalu, przychodzi nawał pokarmu i bez stanika może być masakra, cycki ciężkie, kapie z nich mleko, masakra. Ja miałam straszny nawał, cycki strasznie bolały, cudem uniknęłam zapalenia. Ale moja położna, która do mojego domu przychodziła bardzo mi pomogła, pokazala, jak masować cycki itp. I było lepiej.

Edytowane przez Aliszcze
Czas edycji: 2014-03-20 o 09:26
Stary 2014-03-20, 09:30   #4434
kachna21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez humant Pokaż wiadomość

A ja dzisiaj tak się paskudnie czuję, że ledwo daję radę. Boli mnie głowa, niedobrze mi, co u mnie zdarza się baaardzo rzadko i robi mi się czasem słabo. Najgorsze jest to, że musiałam taka zdechnięta iść do pracy. Najchętniej bym się walnęła do wyrka i przespała ten kryzys.
mam podobnie, dzisiaj w Mpku się prawie osunęłam, jest mi goraco słabo duszno wszystko naraz....jakbym miała oznaki menopauzy ale serio czuje się nienajlepiej, teraz już siedze za biurkiem z kubłem zimnej wody i Wami - moze przejdzie
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 09:58   #4435
elizka_m
Raczkowanie

dziękuję za gratulacje

Aliszcze o tak zaczynam oglądać, oby na kolejnym się nie okazało że to chłopak ale lekarz mówił że się nie zmieni więc mu wierze

strasznie mnie głowa rozbolała, ale nie tak jak ostatnio mnie boli tylko tak inaczej, ehhh ja mam z tą głową, szczerze to nie wyobrażam sobie całej ciąży z tym bólem i nadal mam nadzieję że z czasem przejdzie
Stary 2014-03-20, 10:07   #4436
88Ekaterina88
Zakorzenienie

a mi zaraz padnie bateria, wiec to znak się zebrać w sobie i iść się ogarnąć, zrobic obiad - mizeria i udać się na zakupki
A wy ruszyć dupeczki na słoneczko

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-20, 10:10   #4437
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
a mi zaraz padnie bateria, wiec to znak się zebrać w sobie i iść się ogarnąć, zrobic obiad - mizeria i udać się na zakupki
A wy ruszyć dupeczki na słoneczko
mizeria...mniam

Stary 2014-03-20, 10:15   #4438
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
ja mam do wyprasowania aż jeden bialy obrus na sobotnia imprezkę i aż mi sie nie chce bo ogolnie to ja uzywam rzeczy ktore nie wymagaja prasowania leń ale tak myślę, żeby uchronić drewniany stół przed wódką i wypaleniem to chyba zakupie ładną ceratę
Ja zakupiłam sobie białą ceratkę i zakładam pod obrus bo jak zobaczyłam co się stało u rodziców na dębowym stole po wódce to szok.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 10:21   #4439
NATALUSIA14
Rozeznanie

nmartyna witam koleżankę pracującą w tym samym środowisku
Ja na zwolnieniu jestem od stycznia, miałam plamienia wiec lekarz dał mi zwolnienia ale... na kolejnej wizycie uznał że nie da mi kolejnego zwolnienia (chodziłam prywatnie!) A tak jak Ty pracowałam z 25 3-latków przez 8 h, gdzie non stop wirusy,bakterie, choroby. Zmieniłam lekarza

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 10:56   #4440
kachna21
Raczkowanie

dziewczyny ratujcie cos mi sie wizaz pierniczy nacytowalam sie ze hej, a tu wyskoczyl tylko jeden cytat, a teraz na swoim kompie (teraz zalogowalam sie na nie moj) zniknela mi opcja odp., cytuj, jest tylko wielocytat co to za cholera???
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości