Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-19, 18:50   #4381
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Co Wy ?
Straciły moc spamowania ?

My wstawili kukurydze do garka i położylismy się na kanapie ... i zasneliśmy

ale Kukurydza gotowana wyszła super i obyło się bez wypadków

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 18:55   #4382
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Co Wy ?

Jadłabymmm
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 18:57   #4383
Miminek
Raczkowanie

Kurde tak mnie dusi dzisiaj, że nie mogę używam ten cholerny Ventolin, już kilka razy dziennie dzisiaj i średnio co 2h od wzięcia zaczynają się duszności. Jutro idę do pulmonologa i boję się, że sterydy mi zapisze - cóż jak będzie trzeba brać to wezmę.

Kachna -
rozmiar D? Zazdroszczę...

małaPaulina - Ty cwaniaro to nic, jak przyjdzie bobo to wszystkie sprzęty agd i małe i duże pójdą w ruch
Co do szczepień - ja akurat uważam, że takie osoby powinny być karane bo z tego co się słyszy to choroby które były wytępione wracają. Oczywiście jestem za obowiązkowymi, cały dodatkowy wachlarz szczepień darowałam sobie przy młodym.
Tylko wkurza mnie jedno - każą szczepić a refundowane szczepionki są gorsze jakościowo od płatnych Nie każdego stać na szczepionkę za 150zł/dawkę.
I co do kar za nieszczepienie jeszcze to wiem, że moja koleżanka ze studiów nie szczepiła swoich dzieci w ogóle i sanepid straszył ją karami ale na groźbach chyba się skończyło.

Namartyna - gratuluję udanej wizyty i faktycznie, zmień lekarza. Ja mam przedszkolaka w domu i taka praca na pewno lekka nie jest. Twoje i dzidziola zdrowie jest najważniejsze.

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 18:58   #4384
zazdrosnica0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
widze ze i zazdrosnice i ane*** wywowalam i są

zazdrosnica0 a to ty wczesniej mowilas o jezdzeniu na rowerze w ciazy?bo nie jestem pewna.
gadalam z ginkiem i powiedzial ze oczywiscie moge jeździc,ze za granica to norma tylko w tej Polsce tak dziwnie jest TZ mi rower naprawil
No wywołałaś
Tak to ja pytałam o rower raczej będę jeździć też, tylko mi się zdarzają mocne skoki ciśnienia, ale to czuje kiedy będą. Zresztą we wtorek mam wizytę u swojego i w środę u nowego - zobaczymy jacy oni "nowocześni" są

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość

dziewczyny ja teraz jestem w 16 tyg, ale ten czas leci.... to następne usg najlepiej umówić na 20 tydzień prawda??? czy póżniej??

byłam wczoraj na zakupach, upolowalam 3 biustonosze uwaga...!!!!!!!!!!! rozmiar D tylko troche sie martwie bo brzuch jakby bez zmian.
To połówkowe robi się od 20t +0 skończonego do 22t+6

Ja w styczniu puki co kupiłam jeden większy, a tak to się mieszczę jeszcze w stare staniki. Co do brzucha u mnie też nic nie widać więc nie jesteś jedyna..

Cytat:

zazdrosnica0 pisalam w klubie o tym,ze moja mama ma kolege ktory nie ma kosci nosowej i jego corka tez nie
czytałam, ale wiesz i tak to w głowie siedzi
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 19:30   #4385
małaPaulina
Wtajemniczenie

nmartyna gratuluje wizyty
a chlopa zmien hehe zartuje,ja swojego raz kocham nad zycie a raz ide w kuchni po noz teraz akurat kocham bardzo,zaraz sobie zjemy tosty i filmik wieczorny i moze seksik

zazdrosnica0 ja planuje w week wyjsc na rower,tylko ze tak naprawde moge tylko w weekendy bo TZ od pn do pt pracuje i jak wraca to juz ciemno,a ja mam bardzo ciezki rower ktory trzymamy w mieszkaniu w bloku i sama go wole nie nosic teraz...

Kachna rozmiar D FOCH

88Ekaterina88 kukurydza za mna chodzi od miesiąca ale nigdzie nie moge kupic raz widzielismy ale mrożona i TZ mowil ze drogo...

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-03-19 o 19:31
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 19:34   #4386
zazdrosnica0
Zadomowienie

Cytat:
nmartyna gratuluje wizyty
a chlopa zmien hehe zartuje,ja swojego raz kocham nad zycie a raz ide w kuchni po noz teraz akurat kocham bardzo,zaraz sobie zjemy tosty i filmik wieczorny i moze seksik

zazdrosnica0 ja planuje w week wyjsc na rower,tylko ze tak naprawde moge tylko w weekendy bo TZ od pn do pt pracuje i jak wraca to juz ciemno,a ja mam bardzo ciezki rower ktory trzymamy w mieszkaniu w bloku i sama go wole nie nosic teraz...

Kachna rozmiar D FOCH

88Ekaterina88 kukurydza za mna chodzi od miesiąca ale nigdzie nie moge kupic raz widzielismy ale mrożona i TZ mowil ze drogo...
Mój rower puki co stoi na strychu jeszcze i też jest bardzo ciężki jak na holenderkę bo waży aż 35kg.Jak będę mogła jeździć to wstawię go do garażu i będzie po problemie. Ja niestety na rowerze jeżdżę sama, bo najzwyczajniej nie mam z kim Tż swojego roweru nie ma, a tak to mam tylko koleżanki od spacerków a nie rowerków
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 19:41   #4387
bezaczek7
Zakorzenienie

laski, a wy mi powiedzcie czy któraś nosi uświadomione staniki?
wierzcie mi, niejedna ma na pewno rozmiar D, a obstawiam ponad połowa ma E, F albo i więcej...
nie ma co się zachwycać rozmiarem D. ja po uświadomieniu z 70B awansowałam na 60D, a wierzcie mi, jestem prawie że płaska
teraz w stare się już nie mieszczę, miałam kilka kupionych ale mało użytkowanych i też już za małe także teraz może będzie z tego DD a nawet i małe E? nie mam zbytnio porównania, bo ze starego wyciągnęłam druty, bo wyłaziły i zaszyć się już nie dało-ja nie umiem, więc miseczka też inaczej leży, ale też i więcej miejsca się w nim zrobiło.
inna sprawa, że taki uświadomiony raczej poniżej stówki nie kosztuje, chodzi mi o taki dobrany przez brafitterkę na miejscu w sklepie, ale naprawdę warto, jak któraś nie ma a chciałaby o siebie zadbać. wiadomo, teraz inne wydatki itp, ale taki jeden bardzo poprawia humor, samoocenę i wygląd biustu
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2014-03-19 o 19:46
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 19:51   #4388
Miminek
Raczkowanie

Bezaczek - kiedyś szarpnęłam się na zakupy z braffiterką i miałam niby C75... Piersi całkiem fajnie wyglądały w biustonoszu - tzn wyglądały tak jakbym miała piersi a po zdjęciu biustonosza... NIC.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

A tak w ogóle to zjadłam jakiegoś kupnego sandwicha (taką miałam na niego ochotę) i chyba zaraz zwymiotuję... Tak mnie gniecie na żołądku że szok. A zjadłam go ponad godzinę temu

Stary 2014-03-19, 19:51   #4389
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Bezaczek - kiedyś szarpnęłam się na zakupy z braffiterką i miałam niby C75... Piersi całkiem fajnie wyglądały w biustonoszu - tzn wyglądały tak jakbym miała piersi a po zdjęciu biustonosza... NIC.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

A tak w ogóle to zjadłam jakiegoś kupnego sandwicha (taką miałam na niego ochotę) i chyba zaraz zwymiotuję... Tak mnie gniecie na żołądku że szok. A zjadłam go ponad godzinę temu
no widzisz, czyli z niczego już jest rozmiar C
oj ja na te kanapki też czasem mam ochotę, ale kiedyś ktoś kupił z majonezem i zdychał pół dnia i po prostu nie mam już zaufania do takich, zwłaszcza w zgrzewanej folii. w jakimś woreczku czy coś, to jeszcze. ja uwielbiam za to kanapki ze śledziem, u nas dosyć często idzie dostać w "lokalnej sieci" sklepów, to kupuję jak widzę. albo z taką sałatką warzywną
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Czas edycji: 2014-03-19 o 19:54
Stary 2014-03-19, 19:55   #4390
Miminek
Raczkowanie

Bezaczek - Ty paskudo ale co prawda to prawda Marzy mi się operacja powiększenia własnym tłuszczem - gdybym wzięła i z brzucha i z dupska i bioder to miałabym ogromne balony

Stary 2014-03-19, 19:57   #4391
nmartyna
Zadomowienie

Brafitterka (czy jak to sie tam pisze) dobrala mi rozmiar 60E, gdzie prawie cyckow nie mialam teraz kupilam stanik w esotiqu 70D ale juz jest maly... w koncu mam cycki!!!

Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka
08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 20:00   #4392
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Bezaczek - Ty paskudo ale co prawda to prawda Marzy mi się operacja powiększenia własnym tłuszczem - gdybym wzięła i z brzucha i z dupska i bioder to miałabym ogromne balony
oj, ja tłuszczu nie mam żadnego, może troszeńkę na udach, to za dużo na biust by nie było
Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Brafitterka (czy jak to sie tam pisze) dobrala mi rozmiar 60E, gdzie prawie cyckow nie mialam teraz kupilam stanik w esotiqu 70D ale juz jest maly... w koncu mam cycki!!!

no widzisz. to podejrzewam miałaś taki, jaki ja mam teraz-już urośnięty co nieco. to ty też chudzinka, jak obwód 60
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2014-03-19, 20:03   #4393
Metamfetaminax
Zakorzenienie

nmartyna, widzisz,zachwaliłaś go A czemu z Tobą nie wszedł?

A ja teraz podobno mam idealnie pasujące cycki do mojej figury Tż oszalał na ich punkcie i jest bardzo zadowolony,że takie ładne mi "zrobił",koleżanki zazdroszczą,że w każdej bluzeczce teraz biust ładnie wygląda,no cóż Oby tak zostało,choć mi te cycki wydają się małe,ale skoro inni widzą różnicę

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:08   #4394
małaPaulina
Wtajemniczenie

bezaczek7 wiem o czym mowisz,ja bylam w takim sklepie kupilam chyba 65D o ile pamietam w ktore teraz nie wchodze,ale to push up
Jak przymierzalam tam zwykle bez gąbki to jaki by mi nie dala,jestem plaska i tyle wiec masakra,nie moglabym zalozyc zwyklego stanika bez gąbek czy cos...wiec to 65D to taki zarcik
Dla mnie D to zawsze bedzie to takie stare D wg rozmiarow z rynku itd wiec DUZE hehe

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-03-19 o 20:12
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:13   #4395
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
bezaczek7 wiem o czym mowisz,ja bylam w takim sklepie kupilam chyba 65D o ile pamietam w ktore teraz nie wchodze,ale to push up
Jak przymierzalam tam zwykle bez gąbki to jaki by mi nie dala,jestem plaska i tyle wiec masakra,nie moglabym zalozyc zwyklego stanika bez gąbek czy cos...wiec to 65D to taki zarcik
Dla mnie D to zawsze bedzie to takie stare D wg rozmiarow z rynku itd wiec DUZE hehe
tak też bywa. mam kuzynkę, wzrost ok 160-164, z buzi taka nastolatka, drobniutka, biustu prawie żadnego i to tak nie przesadzając-ja przy niej mam spory. a ma 27 lat.
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 20:19   #4396
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja orzed ciaza mialam DD teraz miesiąc temu kupiłam E :0 z mils chęcią oddam trochę. ..

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-03-19, 20:20   #4397
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
nmartyna, widzisz,zachwaliłaś go A czemu z Tobą nie wszedł?

A ja teraz podobno mam idealnie pasujące cycki do mojej figury Tż oszalał na ich punkcie i jest bardzo zadowolony,że takie ładne mi "zrobił",koleżanki zazdroszczą,że w każdej bluzeczce teraz biust ładnie wygląda,no cóż Oby tak zostało,choć mi te cycki wydają się małe,ale skoro inni widzą różnicę
Nie wszedł ze mną bo focha strzelił chyba! Jakiś taki dzień fochowy oboje mamy. Całą droge się nie odzywaliśmy, a pod przychodnią trzasnęłam drzwiami od auta i poszłam wszystko byłoby ok gdyby ten głupek chociaż zapytał jak po wizycie, a on dalej nic! Wiec teraz focha mam ja. A co!

08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:23   #4398
Metamfetaminax
Zakorzenienie

A my też dzisiaj taki dzień mamy... Od samego rana i wcale nam nie przeszło.
Ale chociaż Twój mógł zapytać o wizytę,bo to już nie chodziło o Ciebie,ale o dziecko. Ehh,mam nadzieję,że się opamięta

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-03-19, 21:17   #4399
Misstic
Wtajemniczenie

Cześć kobitki

Allckarola i Ana*** 100lat !!!!!

Dopiero teraz znalazłam chwilke żeby wam odpisać. Przyznam się szczerze, że leń mnie ogarną i oprócz tego że was czytałam to nie miałam mocy odpisać. A teraz trochę was pocytuję i poodpowiadam
P.S. byłam dzisiaj u przyjaciółki która ma dwójkę bobasów, w końcu sobie gdzieś wyszłam

Cytat:
Witam się i ja. Tylko ja dzisiaj mniej optymistycznie, jakoś humor od rana nie taki. Astma mi się nasiliła, coś mi tam świszczy i puka. Jutro idę do pulmonologa, pewnie będzie chciał włączyć sterydy

Misstic - super kochana a teraz dostaniesz po dupsku za to, że myślałaś, że dzidziol za mały i nie urośnięty
A jaki fajny psiur
Biedna ty jesteś z tą astmą Mam nadzieję, że lekarz przepisze jakieś leki, które nie będą szkodzić tobie i bobusiowi
I masz racje należy mi się klaps na tyłek za to panikowanie, przyznaję się hehe Dziękuję za pozytywne nastawienie mnie

Cytat:
Ekaterina - bo to naturalnie woda mineralna jest w tych butelkach hahaha
a tak poważnie jeżeli chodzi o alkohol to raczej nigdy nie piłam bo zraziłam się do alko w wieku niecałych 18 lat - i tak mi zostało, że raczej niepijąca jestem, ALE! Teraz wieczorami marzy mi się lampka czerwonego półsłodkiego wina... a najgorsze to, że jeszcze długooooo sobie tej lampki nie wypiję

Złote berło -
Ja nie pijam w sumie alkoholu, tylko jak coś to czerwone slodkie winko, albo piwko z soczkiem. Ale ostatnio tak chodzi za mną własnie to drugie, że masakra poprostu. Nawet jak poszlismy do restauracji to patrze a tam ludzie zamawiają takie zimne piweczko w pokalku. No ślinka mi cieknie poprostu. A co dopiero jak się gorąco zrobi w lato.. Ale mam silną motywację, żeby nie pić. Mój dzidziuś hehe

Cytat:
Czy tylko ja tak tyje no nie, chyba zmienie forum
A masz ty nie dobra kobieto ja ci dam tak mówić, nawet w żartach. Chciałam ci tylko powiedzieć, że i tak cię stąd nie wypuścimy

Cytat:
bezaczek7 hehe przeczytaj wątek to bedziesz wiedziala co u nas codziennie stron przybywa chociaz dzisiaj cisza
ja 16t zaczelam we wtorek
a co do paznokci,az mi styd bo kiedys mialam zawsze u stop pomalowane a odkad jestem w ciazy to malowalam moze ze 2 razy ale kurde no moze sie wezme i jutro pomaluje
a u rąk za bardzo nie umiem ech

obudzilam sie,glowa mnie dalej boli i w ogole chce mi sie spac
a co do L4 ja jestem od stycznia na zwolnieniu hehe
Ja paznokcie u stóp to miałam pomalowane może dwa razy w życiu hehe No u rąk trochę częściej A na l4 tez jestem od stycznia. Czyli prawie od początku ciazy

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 21:20   #4400
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Wszystkiego naj naj naj dla Jubilatek
Ja właśnie po wizycie jestem, usg nie miało być, ale pani dr na chwilę pokazała mi tego małego wiercipętka pięknie się kręcił i nawet buźką się do mamusi odwrócił
Ale menda jedna (ginka oczywiście) nie chciała mi dać l4 ciągłego! dostałam na 2 tyg. z racji tego że jestem przeziębiona. Chyba pójdę prywatnie do kogoś innego, bo w pracy już nie daję rady, ale według doktorki to praca w przedszkolu jest lekka, łatwa i przyjemna... Szkoda tylko, że dzieci chore przychodzą, sama jestem na 25 dzieci i to przez 8 godzin... Tu trzeba jakiegoś podnieść, tu tyłek wytrzeć, a po 4 godzinach pracy brzuch staje się twardy, plecy bolą, no ale cóż...
Tż mnie dzisiaj tak wkurzył, że ciśnienie przed samą wizytą poszybowało mocno w górę! Chyba wczoraj za bardzo go nachwaliłam w klubie, bo dzisiaj jest nie do zniesienia!!! Całą drogę do domu ryczałam, bo baran jeden nawet nie zapytał, co u malucha słychać... Ba! on nawet do przychodni ze mną nie wszedł, tylko w aucie czekał... Chłopy to jednak są świnie...
Kochana zmień lekarza. Koniecznie. Masz ciężką prace (kiedyś moja mama była przedszkolanką) a poza tym jesteś ciągle narażona na dźwiganie i choróbska. Ja nie wiem co tym lekarzom szkodzi wypisać ten świstek
Co do tż, to brzydko się zachował, ja bym się na niego obraziła, mocno.

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Co Wy ?

No o czym dzisiaj pół dnia myslałam no! Nosz cholera o tej bezczelnej gotowanej kukurydzy Normalnie chyba się Kasieńka na ciebie pogniewam hehe

Cytat:
Kurde tak mnie dusi dzisiaj, że nie mogę używam ten cholerny Ventolin, już kilka razy dziennie dzisiaj i średnio co 2h od wzięcia zaczynają się duszności. Jutro idę do pulmonologa i boję się, że sterydy mi zapisze - cóż jak będzie trzeba brać to wezmę.
Aż mi normalnie smutno, że musisz się tak męczyć

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
wierzcie mi, niejedna ma na pewno rozmiar D, a obstawiam ponad połowa ma E, F albo i więcej...
nie ma co się zachwycać rozmiarem D. ja po uświadomieniu z 70B awansowałam na 60D, a wierzcie mi, jestem prawie że płaska
teraz w stare się już nie mieszczę, miałam kilka kupionych ale mało użytkowanych i też już za małe także teraz może będzie z tego DD a nawet i małe E? nie mam zbytnio porównania, bo ze starego wyciągnęłam druty, bo wyłaziły i zaszyć się już nie dało-ja nie umiem, więc miseczka też inaczej leży, ale też i więcej miejsca się w nim zrobiło.
inna sprawa, że taki uświadomiony raczej poniżej stówki nie kosztuje, chodzi mi o taki dobrany przez brafitterkę na miejscu w sklepie, ale naprawdę warto, jak któraś nie ma a chciałaby o siebie zadbać. wiadomo, teraz inne wydatki itp, ale taki jeden bardzo poprawia humor, samoocenę i wygląd biustu
Szczerze to ja nie za bardzo rozumiem takiego okreslania rozmiarów staników. Dziewczyna która ma normalnie rozmiar A nagle ma rozmiar C. A tak naprawdę to ma cycki wypchane gąbką. Wole tradycyjne oznaczenia bo wtedy wiem, że jak ktoś mówi, że jakaś tam dziewczyna ma rozmiar stanika D to znaczy że ma naprawdę czym potrząsnąć hehe

Chociaż nie powiem, stanik dobrany przez profesjonalistę naprawdę ślicznie leży i odrazu cycuszki inaczej wyglądają.

Cytat:
Otóż to

Dziewuszki chciałam jeszcze pogratulować wszystkim mamusią które weszły w nowy tydzień ciąży a jest ich trochę Do tego dla Paulinki brawa za wczorajszą wizytę Super, że wszystko jest dobrze

A i dziękuję za trzymanie kciuków za mnie i gratulacje za moje usg. Zdjęcie jeszcze wrzucę

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Chrystusie tyle napisałam i nacytowałam, że mi wizaz nie chciał wiadomości wysłać, bo przeładowana była

Dobrze, że ja wcześniej kopiuję to co napiszę, bo bym chyba ten komputer rozniosła

Chciałam jeszcze powiedzieć, że wczoraj był pierwszy dzień jak nie miałam mdłości i wymiotów. Pierwszy od baaaaaaaaaaardzo długiego czasu. Uważam to za swoiste posunięcie do przodu
Dzisiaj też było bardzo dobrze, tylko niestety teraz mnie coś muli i cięzko na żołądku Ale to nic. Najwazniejsze, że wiekszość dnia było ok.

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-03-19 o 21:23
Stary 2014-03-19, 21:24   #4401
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
O tak raz tylko ale postanowiłam już tylko tam kupować gdzie braffiterka mi dobierze (jak piszesz powyżej 100zł trzeba dać...) - poleciły mi dziewczyny z pracy "kobietę, która robi piersi". Z B awansowałam na D. Ale mam ten problem, że mam jednak cyce zaniedbane - rozjechane na boki i teraz to najchętniej bez stanika bym hasała...

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Szczerze to ja nie za bardzo rozumiem takiego dobierania staników. Dziewczyna która ma normalnie rozmiar A nagle ma rozmiar C. A tak naprawdę to ma cycki wypchane gąbką. Wole tradycyjne oznaczenia bo wtedy wiem, że jak ktoś mówi, że jakaś tam dziewczyna ma rozmiar stanika D to znaczy że ma naprawdę czym potrząsnąć hehe

Chociaż nie powiem, stanik dobrany przez profesjonalistę naprawdę ślicznie leży i odrazu cycuszki inaczej wyglądają.
No właśnie ja kupowałam pushupy B czasem C a dobrany mam materiałowy większy! Tu chodzi o wepchanie jak największej ilości ciała do stanika - pochylasz się i wkładasz wszystko spod pach i okolicy - "bo to też są piersi" jak mi mówiła. no i unieść do góry
Stary 2014-03-19, 21:48   #4402
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Misstic,ohh jak dobrze,że u Ciebie już lepsze czasy bez mdłości mijają Oby tylko jak najprędzej minęły do reszty...

Dzisiaj wyczaiłam w lodówce piwko i tak miałam ochotę chociaż na łyka,ale obecnie jestem 100% abstynentką od wszystkiego,nawet od kawy Gdyby nie to,że moje wyrzuty sumienia są bardzo głośne to raz kiedyś bym wypiła sobie z 2 łyczki reddsa albo warki radler takiej zimnej.... Ehh póki co czekać na następne lato aż sobie strzelę takie zimne piwko cytrynowe w upalny dzień
Na szczęście jakoś mi nie brakuje wyjść ze znajomymi Fajnie byłoby posiedzieć razem,ale póki co brak mi sił nawet na to

Stary 2014-03-19, 22:00   #4403
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Misstic,ohh jak dobrze,że u Ciebie już lepsze czasy bez mdłości mijają Oby tylko jak najprędzej minęły do reszty...

Dzisiaj wyczaiłam w lodówce piwko i tak miałam ochotę chociaż na łyka,ale obecnie jestem 100% abstynentką od wszystkiego,nawet od kawy Gdyby nie to,że moje wyrzuty sumienia są bardzo głośne to raz kiedyś bym wypiła sobie z 2 łyczki reddsa albo warki radler takiej zimnej.... Ehh póki co czekać na następne lato aż sobie strzelę takie zimne piwko cytrynowe w upalny dzień
Na szczęście jakoś mi nie brakuje wyjść ze znajomymi Fajnie byłoby posiedzieć razem,ale póki co brak mi sił nawet na to
Kochana mam dokładnie to samo.. To piwko wypijemy razem za rok hehe

Agnes20 będziemy razem stękać na porodówce hehe

Co do porodu to ja mam tylko nadzieję, że dadzą mi urodzić po ludzku. Bo to że będzie boleć to wiem. Ale to jest normalnie. Chcialabym tylko, żeby ci lekarze i połozne byli ludźmi i żeby pomogli mi sprawnie urodzić dzieciątko

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
O tak raz tylko ale postanowiłam już tylko tam kupować gdzie braffiterka mi dobierze (jak piszesz powyżej 100zł trzeba dać...) - poleciły mi dziewczyny z pracy "kobietę, która robi piersi". Z B awansowałam na D. Ale mam ten problem, że mam jednak cyce zaniedbane - rozjechane na boki i teraz to najchętniej bez stanika bym hasała...

No właśnie ja kupowałam pushupy B czasem C a dobrany mam materiałowy większy! Tu chodzi o wepchanie jak największej ilości ciała do stanika - pochylasz się i wkładasz wszystko spod pach i okolicy - "bo to też są piersi" jak mi mówiła. no i unieść do góry
No niby też piersi hehe Kiedys się skuszę i pojdę żeby ktoś mi dobrał taki fajny stanik Tylko ja ze swoim ryneczkowym D to tam chyba z F wyjdę

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 22:30   #4404
bezaczek7
Zakorzenienie

oj my wczoraj mieliśmy taki dzień. mój nie potrafi do gry podejść na luzie, przeżywa mocno i klnie jak mu karta nie idzie. odstawił przedstawienie jakby nie wiem co się działo. a to tylko gra planszowa no to się nie odzywałam do niego parę godzin.
dziś grał tak ładnie, że aż uwierzyć nie mogłam

dziewczyny, od ponad dwóch tygodni chodzą za mną lody czekoladowe. tak raz się mi chce bardziej, raz mniej, potem gardło boli i nie kupuję. doszło do tego, że tej nocy wreszcie kupiłam gałkowe (we śnie niestety), mówię: jabłkowe i czekoladowe, a babka mi nakłada jabłkowe i grejpfrutowe i tak w tym śnie sobie myślę-te też lubię, tylko kiedy w końcu zjem te czekoladowe? i tak oto jutro jadę do miasta-na pocztę i po lody, zjem w domu

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:

Szczerze to ja nie za bardzo rozumiem takiego okreslania rozmiarów staników. Dziewczyna która ma normalnie rozmiar A nagle ma rozmiar C. A tak naprawdę to ma cycki wypchane gąbką. Wole tradycyjne oznaczenia bo wtedy wiem, że jak ktoś mówi, że jakaś tam dziewczyna ma rozmiar stanika D to znaczy że ma naprawdę czym potrząsnąć hehe

tu nie o to chodzi, by powiększyć swój rozmiar poprzez push-upy
materiałowy, nieraz nawet nie usztywniany, a zwykły miękki , wręcz koronkowy stanik może być o parę rozmiarów "większy", niż bazarkowy push-up!
na "twoje" to ja noszę takie se większe A, a mniejsze B. a mimo to z dobrze dobranym obwodem(!) mam miseczkę D.
generalnie uświadomione rozmiary literkami kończą się gdzieś w okolicy K, także ten-i to wcale nie są "namioty", największe piersi świata itp. tu chodzi o różnicę między cm w obwodzie pod biustem, a cm w obwodzie samego biustu
mogę wam pokazać moje D, to niektórym oczy może wyjdą, że "to przecież ani A nie jest"

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość

i o to chodzi w brafitterstwie (czyżbym wymyśliła nowe słowo? ), by jak najwięcej "normalnie" zaniedbanego, olanego ciała włożyć z powrotem na swoje miejsce, a by przy pochylaniu się miseczki się nie "powiększały"-nie robiła dziura tak że pierś widać-a to było moje utrapienie.

ze swojego doświadczenia powiem, że mój niewielki biust, właśnie rozjechany na boki-ale to chyba taki mój urok, bo nie miałam co zbierać spod pachy-nie było tam nic do zbierania, po ok. pół roku noszenia uświadomionego podniósł się, delikatnie zaokrąglił na górze(praktycznie do linii stanika było płasko, dopiero pod nim się coś pojawiało) i jakoś tak "napełnił", nie wiem, ujędrnił? nie zrobił się rowek, bo do tego daleeeeeeko, ale w staniku pojawił się jego zalążek. i nie że w staniku wygląda lepiej-bez niego nabrał innego kształtu. pełniejszego, krąglejszego nie boję się już nachylać w bluzkach z dekoltem, że coś mi będzie widać, stanik nie rozpina się-oj najgorzej było w gimnazjum/liceum w zimie, gdy pod grubą kurtką, z plecakiem na plecach, zrobiłam nieopatrzny ruch typu ściągnięcie łopatek ku sobie-zaraz się rozpinał! i idź tu do sklepu, jedź autobusem, nie masz jak go zapiąć, dyskomfort, głupie uczucie itp he he te wspomnienia
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Czas edycji: 2014-03-19 o 22:13
Stary 2014-03-19, 22:33   #4405
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
oj my wczoraj mieliśmy taki dzień. mój nie potrafi do gry podejść na luzie, przeżywa mocno i klnie jak mu karta nie idzie. odstawił przedstawienie jakby nie wiem co się działo. a to tylko gra planszowa no to się nie odzywałam do niego parę godzin.
dziś grał tak ładnie, że aż uwierzyć nie mogłam

dziewczyny, od ponad dwóch tygodni chodzą za mną lody czekoladowe. tak raz się mi chce bardziej, raz mniej, potem gardło boli i nie kupuję. doszło do tego, że tej nocy wreszcie kupiłam gałkowe (we śnie niestety), mówię: jabłkowe i czekoladowe, a babka mi nakłada jabłkowe i grejpfrutowe i tak w tym śnie sobie myślę-te też lubię, tylko kiedy w końcu zjem te czekoladowe? i tak oto jutro jadę do miasta-na pocztę i po lody, zjem w domu

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

tu nie o to chodzi, by powiększyć swój rozmiar poprzez push-upy
materiałowy, nieraz nawet nie usztywniany, a zwykły miękki , wręcz koronkowy stanik może być o parę rozmiarów "większy", niż bazarkowy push-up!
na "twoje" to ja noszę takie se większe A, a mniejsze B. a mimo to z dobrze dobranym obwodem(!) mam miseczkę D.
generalnie uświadomione rozmiary literkami kończą się gdzieś w okolicy K, także ten-i to wcale nie są "namioty", największe piersi świata itp. tu chodzi o różnicę między cm w obwodzie pod biustem, a cm w obwodzie samego biustu
mogę wam pokazać moje D, to niektórym oczy może wyjdą, że "to przecież ani A nie jest"

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

i o to chodzi w brafitterstwie (czyżbym wymyśliła nowe słowo? ), by jak najwięcej "normalnie" zaniedbanego, olanego ciała włożyć z powrotem na swoje miejsce, a by przy pochylaniu się miseczki się nie "powiększały"-nie robiła dziura tak że pierś widać-a to było moje utrapienie.

ze swojego doświadczenia powiem, że mój niewielki biust, właśnie rozjechany na boki-ale to chyba taki mój urok, bo nie miałam co zbierać spod pachy-nie było tam nic do zbierania, po ok. pół roku noszenia uświadomionego podniósł się, delikatnie zaokrąglił na górze(praktycznie do linii stanika było płasko, dopiero pod nim się coś pojawiało) i jakoś tak "napełnił", nie wiem, ujędrnił? nie zrobił się rowek, bo do tego daleeeeeeko, ale w staniku pojawił się jego zalążek. i nie że w staniku wygląda lepiej-bez niego nabrał innego kształtu. pełniejszego, krąglejszego nie boję się już nachylać w bluzkach z dekoltem, że coś mi będzie widać, stanik nie rozpina się-oj najgorzej było w gimnazjum/liceum w zimie, gdy pod grubą kurtką, z plecakiem na plecach, zrobiłam nieopatrzny ruch typu ściągnięcie łopatek ku sobie-zaraz się rozpinał! i idź tu do sklepu, jedź autobusem, nie masz jak go zapiąć, dyskomfort, głupie uczucie itp he he te wspomnienia
To prawda, że piesi w dobrze dobranym staniku poprawiają swoją kondycję, za to w złym i długo noszonym się zniekształcają. Także czasami rzeczywiście warto zainwestować w coś lepszego albo szukać tanich ale dobrych hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-19, 22:55   #4406
carolciuska
Zadomowienie

Moje cycki urosly i wyglądają jak z pornosa, jak sylikony, pilki.... I jak jest chlodno na dworzu to bola mnie sutki!!!!!!!!
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 22:59   #4407
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda, że piesi w dobrze dobranym staniku poprawiają swoją kondycję, za to w złym i długo noszonym się zniekształcają. Także czasami rzeczywiście warto zainwestować w coś lepszego albo szukać tanich ale dobrych hehe
niestety w moim wypadku jest naprawdę ciężko zdobyć bazarkowy. o ile miseczka by była ok, o tyle obwód mi jeździ na prawo i lewo. zawsze nosiłam siedemdziesiątki, ale i tak mi jeździły i "podświadomie czułam, że to nie to" był gdzieś taki tekst na stronie o dobieraniu staników-że się nosi coś, ale czuje się, że jest źle dobrany. pół biedy, że w tak młodym wieku mogłam sobie pozwolić na wycieczkę w takie miejsce-ok 30 km ode mnie, to nie tak źle, no i że mnie było stać na taki od tamtego czasu pytałam sprzedawców na all i innych stronach o wymiary, bo pomierzyłam swó i szukałam takich samych wymiarów. no ale teraz znów potrzebuję pomocy w doborze. gdzieś za 2 miesiące się chyba wybiorę. a potem po porodzie, jak się rozmiar "ustatkuje" a potem się zobaczy. nie mam pojęcia jak biust się zmienia w ciąży, wiem tylko że w ciąży rośnie, no zazwyczaj, po porodzie do szpitala niektórzy zalecają wziąć o 3 rozmiary większy w razie nawału pokarmu. ale kiedy się rozmiar robi taki jaki będzie już potem, to nie wiem. po zakończeniu karmienia chyba dopiero?

no zwariuję, jak mi się chce tych lodów! ale czekoladowe, żadne trójsmaki itp, najlepiej taki nesquik jak kiedyś sobie nim świadectwo szkolne wysmarowałam bo się z koleżankami wybrałyśmy na lody. jejaaaa
doradzicie jakieś mocno czekoladowe? w sumie do tej pory zawsze na cenę patrzyłam, grycany, cartdore itp to jadłam może raz w życiu, raczej te tańsze zawsze. uhhh
a w ogóle to się chyba wybiorę do cukierni, mają kilka smaków od niedawna-bo przez zimę nie mieli, może na miejscu sobie wszamam
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2014-03-19, 23:01   #4408
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Moje cycki urosly i wyglądają jak z pornosa, jak sylikony, pilki.... I jak jest chlodno na dworzu to bola mnie sutki!!!!!!!!
To fajne te twoje cycki hehe ja z racji tego że mam duże, to nie są takie jędrne jak te mniejsze i zawsze marudzę mężowi, że chciałabym takie stojące, fajne hehe A co do sutków, to nie ważne ile bym miała warstw na sobie, jak jest zimą taki zimny wiatr to normalnie mi wieje po nich i mnie bola. Nie wiem jak to możliwe hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-19, 23:01   #4409
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
oj to takich problemów to nigdy nie miałam. i mieć nie będę. moje sutki są ogrzewane od strony ciała, są na tyle blisko, że chyba nie dadzą rady zmarznąć
może jakieś nakładki by trochę pomogły? ale to po prostu bolą czy od pocierania o stanik jak są chłodniejsze?
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2014-03-19, 23:10   #4410
kachna21
Raczkowanie

ehh a za mna chodziły dzisiaj fryty, takie domowe, nie z woreczka i zjadłam za cała armie ale jak przeczytalam o kukurydzy to teraz mam smaka i na nia tomorrow

aaaale mamuski sprawdzałyscie pogode?? u mnie np jutro jakies 15 stopni i bezchmurnie juz sie moge doczekac wiosny bo taka sraczkowata pogoda na mnie zle dziala.... ani sily ani checi do niczego

a i wiem ze to duzo za wczesnie ale zaczelam ogladac wozki.....nie wiedzialam ze jest ich taka masa, zdurniec mozna
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości