|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
[QUOTE=carolciuska;4569663 9]
Cytat:
Powiem wam, że my też mieliśmy kupować "nowe" auto, ale tak wyszło, że mnie z pracy zwolnili i teraz nici z kredytu. Z resztą nie wiem jak zus bedzie wypłacał mi pieniądze i w jakich ilościach więc trochę się boje porywać z motyką na słońce. Jednak nasz samochód woła juz o pomstę do nieba. I chociaz bardzo go lubię, bo dobrze się jeździ i jest przestronny to długo nie pożyje
![]() |
#4592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4594 | ||
Zadomowienie
|
[QUOTE=Misstic;45696709]
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Nie mam wyjscia!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Rozeznanie
|
Nie wiem, czy Wam się przyda, ale wrzucam:
https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsz...1#submitNotice Wiadomo chodzi o reklamę produktów dla dzieci i mam. ![]() ![]()
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kupiłam właśnie nektar z wiśni.... ooo tego mi było trzeba... http://belle-petite.it-logika.pl/pro...00-KS-07_2.jpg - strasznie mi się podobają te kocyki, akurat znalazłam wersję ocieplaną i bardzo neutralną jeżeli chodzi o płeć ![]()
Feel the heat below my heart ![]() Edytowane przez Amelie Czas edycji: 2014-03-21 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oo i nawet w moim mieście są te warsztaty ![]() ![]() Powiem wam dziewczyny, że pierwszy raz wczoraj doświadczyłam mojej burzy hormonów. Siedziałam i poprostu ryczałam, nie wiem z jakiego powodu, no łzy same kapały. Jeszcze żebym była smutna czy coś, a tu nic. Poprostu miałam takie wrażenie jakby szklanka się przepełniła i zaczęło się ulewać. Strasznie dziwne uczucie... A mój kochany mężczyzna siedział i mnie pocieszał. Teraz też mi jakoś tak smutno.. Oglądałam przez chwile tą konferencje w sejmie z premierem gdzie przyszli rodzice tych niepełnosprawnych dzieci.. i tak mi się smutno zrobiło, że musiałam wyłączyć. Boze czy ci ludzie tyle oczekuja? przecież oni chcą normalnie i godziwie żyć, jak każdy. Skala 5 stopniowa?! że niby niewidomy ma lepiej od tego co ma porażenie mózgowe albo na odwrót. Albo w czym lepszy niepełnosprawny polityk który dostaje 6 tysięcy na czlowieka który będzie pchał jego wózek od zwykłego Kowalskiego który codziennie nosi swoje dziecko na drugie piętro i dostaje zasiłek pielęgnacyjny w kwocie 153zł? Ehh no szkoda gadać. Bardzo mi żal tych rodziców i tych dzieci. Takie nasze osrane państwo.
![]() |
#4599 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Czeeeść😊
Trudno nadrobić to wszystko, nie nadążam, no ale ja z tych pracujących a i remont na głowie i przeprowadzka za max. tydzień a ja ze wszystkim w d....e😛. Dziś kupiłam wodę kokosową, ale ma w składzie jeszcze wodę i cukier więc nie wiem co to dokładnie bo jeszcze nie otwarte. Co do wózków, na 99% kupujemy Chicco living smart 3 w1. Zależy mi by fotelik można było wpiąć w stelaż, do tego jest lekki i zwrotny.Cena też nie jest aż tak zaporowa, mam i gondolę, spacerówkę i fotelik😊 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4601 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
jejuu, zaraz koniec wątku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
apropo kopniaków: mi odkąd pamiętam, jeździ po brzuchu. tzn czuję bąbelki, czasem przesuwanie się pokarmu w jelitach, do tego słychać to-zwłaszcza wyraźnie jak zjem coś konkretnego lub też w kościele w chwili ciszy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dentysta-temat rzeka. u mnie to samo-słabe zęby, cztery już martwe, co chwilę coś, przebarwienia i ubytki przy dziąsłach, pełno starych plomb jeszcze z podstawówki. no i zmieniłam dentystę ok rok temu-niebo a ziemia. teraz dużo lepsza babeczka, natomiast też nie mam zbytniego porównania. najważniejsze, że pogada, wytłumaczy co robi, powie coś od siebie, a nie gada o swoich sprawach lub polityce z tą od pomagania ![]() bioder sobie nie mierzyłam, bo za bardzo nie wiem jak, zmierzyłam tylko pas na wysokości pępka i na wysokości początku rozdzielenia pośladków ![]() Cytat:
![]() odnośnie-u mnie było 8,12 niby w 14tyg. teraz mam szesnasty. w poniedziałek idę po l4-nie wiem czy będzie mnie też badać? jeszcze emotek za dużo-musiałam szukać w tekście. no i miałam pytać: Ekaterina-to chyba ty byłaś. pisałaś do niejakiego Bzyczka-czy to było do mnie? ![]() no to się nażarłam groszku z puszki samego i jeszcze w tej sałatce z majonezem. piękna noc mnie czeka! edit: przeglądałam sobie nowe wątki,a tam: Kołderniki jadowite! uśmiałam się, mówię tżtowi: dziś będą Kołderniki jadowite po tym groszku, a on tak spojrzał i mówi: chyba kwasowniki podkołdrowe! i jeszcze jedną nazwę, popłakałam się ze śmiechu!
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2014-03-22 o 00:01 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się Alicja, sama jestem Alicją ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4604 |
Zadomowienie
|
Witamy się w 15 tygodniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam sie niewyspana... naszczescie w poniedziałek moj kot straci jajka i jeszcze max 6 tygodni meczarni i spokoj... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
bosze jakiego ja ma dzisiaj nerwa wszystko mnie drazni, dobrze ze tesciowa zabrala dziewczyny na basen , bo chyba bym je rozszarpala.
czy w ciazy mozna brac cos uspokajającego?
#4607 |
Wtajemniczenie
|
witam się dziś w pierwszym dniu 17 tygodnia.
Pani doktor powiedziała ze od tego tygodnia mogę zacząc czuć ruchy ![]() Co do samochodu mąż kupił nowy z solonu VW Polo IV (teraz ma już 8 lat) teraz ja nim jeżdzę i jest niezastąpiony, wszędzie sobie nim wjadę , ekonomiczny. Co nowe to nowe nie wiele do niego jest przez te okres dołożne nie psuje się także ja polecam zakup naowego samochodu. Mąż natomiast jeździ Peugeot 307 sw kombi to kupilismy 4 letnie ale jest super, wygodne na dlugie podroze mozna w nim przewiez naprawde duzo i jest 7 osobowe ![]() ![]() zaraz zabieram się za jakąś prace bo znów piękny dzień u mnie ![]()
#4608 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny.
Miałam podsypiać z rana, ale wyciagnęli mnie z łóżka... Zrobiłam więc prawie tradycyjną jajecznicę na cebulce podsmażanej - w sobotę rano można spokojnie zjeść takie śniadanie. ![]() A teraz tż z córą tańcują a ja siedzę ![]() Muszę zaplanować jutrzejszą krótką wycieczkę za miasto ![]() bezaczek7 - ale się spisałaś My mamy od 4 lat używane 5-drzwiowe Polo III diesel i jest super! Kupiliśmy go żeby było oszczędnie, wtedy ropa kosztowała 4,11 zł/l, zatrzymałam się jak cena była 5,25zł bo mnie szlak trafiał!!! Teraz to ok. 5,60zł/l Ale oszczędny mimo wszystko model
___ ![]() ![]() ![]() Edytowane przez DorissiriD Czas edycji: 2014-03-22 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie z rana
![]() Dzisiaj mam pracowity dzien. Zaraz wyruszam z mezem na poszukiwanie tych spodni, potem obiadek trzeba zrobic. Dzis beda zapiekane mlode ziemniaczki w mundurkach posmarowane maslem z czosnkiem i ziolami do tego pieczarki faszerowane miesem mielonym zapiekane z serem zoltym mniam ![]() ![]() Niestabilna rzeczywiscie warto koty kastrowac. Jak mialam praktyki w technikum weterynarii to bylam przy wielu sterylizacjach. Potem to jakby nie ten sam kot heh. Ekaterina ty masz chyba dzisiaj imprezke z tego co pamietam wiec zycze udanej zabawy ![]()
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Wtajemniczenie
|
Niestabilna mój TZ to praktycznie tylko od tyłu,czasami mnie to wkurza i mowie ze pewnie dlatego ze mam taki straszny ryj to woli mnie nie widziec
![]() Aliszcze Daniel i Natalka piękne imiona,ale ja z TZtem nie moge dojsc do zadnego porozumienia ![]() Misstic ja to ciagle na wiadomosciach rycze dlatego nawet nie ogladam codziennie,na Ukrainie ryczalam,teraz te niepelnosprawne dzieci,zawsze cos.... i niech nie pier**lą ze rząd biedny,nie ma kasy bo to jest smieszne ![]() basia_83 ja nie prasuje w ogole ![]() ![]() Witam z rana ![]() ![]() Jejku dziewczyny niech mnie tez dzidzia kopnie tym bardziej ze jestem w 16tygodniu i juz nie moge sie doczekać...a czytalam ze mozna zaczac odczuwac ruchy dopiero w 25tygodniu ![]() Któraś z dziewczyn pisala ze nie działa jej telewizor od kilku dni czy cos takiego,ja nie mam tv od 1,5 roku ![]() A moj Tz dzis sie obudzil o 6:30 ![]()
13.09.2014 Szymonek ![]() jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm) ![]() Edytowane przez małaPaulina Czas edycji: 2014-03-23 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U was też dzisiaj tak ponuro? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myśmy dziś wspólne śniadanko w trójkę zjedli, teraz córka z tatą budują tory do pociągu moja młoda uwielbia bawić się pociągami i samochodami ![]()
![]() |
#4616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeewc zyny!! Chyba mi się jakaś infekcja pochwy przyplątała ![]() Boli mnie przy stosunku tak, że odbycie go w całosci jest nie mozliwe. Mam wrażenie jak bym była tam obtarta a wcale tak nie jest. Tzn jak uprawiamy seks to jestem mokra i nawilżona a mimo wszystko ból jest nie do zniesienia. Na początku myslałam, że to takie jakby obtarcia przez tą luteine którą bralam, bo ona miała taką trochę "szorstka" konsystencje ale teraz juz jej nie biore i dalej jest to samo. Chyba będę musiała iść wcześniej do lekarza, żeby mi coś przepisał ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Raczkowanie
|
a ja dzis zamanilam sobie zurek z kielbaska i jajkie, tylko mam problem z II daniem na nic nie mam ochoty.
#4619 |
Wtajemniczenie
|
A zapomnialam napisac jaki piekny sen mialam dzisiaj...
Snilo mi sie ze urodzilam córkę i byla taka piekna... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
Ja dziś na obiad pieczony schab w suszonej mięcie i szałwii - a co! czasem trzeba zmnienić smak
![]() Misstic to przejściowe jest... trzymaj się ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.