Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-13, 15:32   #961
benito_mruffkolini
BAN stały

Dot.: Fryzjer Poznan

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
czekam na relacje
oto i relacja

było SUPER coś mi się wydaje, że przestanę się pałętać po różnych fryzjerach i zostane przy Krzyśku przede wszystkim to strasznie sympatyczny facet, gaduła, nuci sobie piosenki pod nosem, żartuje - no po prostu nie da się go nie lubić do tego pani Małgosia, która jest najlepszą recepcjonistką z jaką mi przyszło się zetknąć...

ale wracając do meritum: powiedziałam mu, że chce krótkie włosy, bo strasznie wypadają i są zniszczone... od razu dopowiedział, że krótszych niż do ramion to nie powinnam nosić bo (i tu cała lista powodów, od mojej twarzy, przez szyję, po wzrost i sylwetkę )
sam wymyślił mi fryzurę, był niesamowicie dokładny, no po prostu profesjonalista w każdym calu
przy okazji, jak tak sobie gadał, to powiedział mi, że mam super typ włosa, że po jednej stronie mam jakieś 15% włosów więcej, ale że to normalne, bo jesteśmy asymetryczni i to się wytnie, że jestem książkową wiosną (a zawsze myślałam, że latem ), że on to by mnie widział w rudym kolorze, albo popielatym, ale z takimi brązowymi pasemkami (tu przytachał paletę z próbkami i poprzykładał mi do twarzy - a chcę wspomnieć, że byłam tylko na strzyżeniu ), że jedną brew mam wyżej... człowiek się tyle rzeczy o sobie dowie w jeden dzień obcinał mnie bitą godzinę, bez przerwy wszystko poprawiał, dopracowywał...
na koniec dostałam próbki odżywek dopasowanych do mojego typu włosów

dzięki niemu mam dzisiaj super dzień mimo problemów na uczelni, dziadoskiej pogody i bólu gardła
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 16:55   #962
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

A ja ponownie byłam u pani Sylwii w Kenzo i ponownie wyszłam zadowolona. Kolorek bardzo ładny, ściecie super -asymetryczny bob. Załączyłabym zdjęcia ale raczej tego nie robie, więc jeżeli ktoś chce to moge mu na maila posłać. Pani Sylwia jak zwykle miła, a z recepcją, ja przynajmniej nie mam problemów. Tylko znów mi się wydaje, że nieco zbyt asekuracyjnie i ostrożnie...Za to kolor sama wybrała, wymieszała 3 farby i wyszło naprawde fajnie. Jak zwykle wyprostowała mi samą tylko szczotką i suszarką, dlaczego ja tak nie potrafie?
Polecam raz jeszcze.
Mimo to chyba skusze sie następnym razem na pana Krzysia,po takiej recenzji benito aż mnie kusi...
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 17:26   #963
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Szczypta Chili Pokaż wiadomość
A ja ponownie byłam u pani Sylwii w Kenzo i ponownie wyszłam zadowolona. Kolorek bardzo ładny, ściecie super -asymetryczny bob. Załączyłabym zdjęcia ale raczej tego nie robie, więc jeżeli ktoś chce to moge mu na maila posłać. Pani Sylwia jak zwykle miła, a z recepcją, ja przynajmniej nie mam problemów. Tylko znów mi się wydaje, że nieco zbyt asekuracyjnie i ostrożnie...Za to kolor sama wybrała, wymieszała 3 farby i wyszło naprawde fajnie. Jak zwykle wyprostowała mi samą tylko szczotką i suszarką, dlaczego ja tak nie potrafie?
Polecam raz jeszcze.
Mimo to chyba skusze sie następnym razem na pana Krzysia,po takiej recenzji benito aż mnie kusi...
Krzysiu normalnie podbił moje serce
ja to chyba w jakimś marketingu powinnam pracować, albo cuś, bo już dwie moje koleżanki wybierają się do niego w przyszłym tygodniu
Stary 2007-06-14, 13:19   #964
mary27
Przyczajenie

Cześć,
chciałabym zapytac ile płacicie u Krzysztofa i za co?
Jak mają terminy? Czy tam przyjmuje tylko jedna osoba?
Pozdrawiam,Maria
mary27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 13:24   #965
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mary27 Pokaż wiadomość
Cześć,
chciałabym zapytac ile płacicie u Krzysztofa i za co?
Jak mają terminy? Czy tam przyjmuje tylko jedna osoba?
Pozdrawiam,Maria
za strzyżenie - 65 zł
za farbowanie (z tego co jedna z Wizażanek pisała) - 120zł

tnie tylko Krzysztof
w razie jakby co - można się o ceny zapytać osobiście: 061 858 11 00 lub 607351450
Stary 2007-06-14, 13:55   #966
SNURKA
Przyczajenie

GG do SNURKA
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??

Tak czytam o tym Krzysztofie i chyba tez się skuszę. CZy ma długie terminy ?

Edytowane przez SNURKA
Czas edycji: 2007-06-21 o 19:40
SNURKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 14:02   #967
kasiag-01
Wtajemniczenie

czy ten Krzysztof to swieżynka wsród fryzjerów czy pracował już w kjakimś znanym Nam salonie????
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-14, 21:35   #968
Papryczkaa
Zakorzenienie

Krzysiek pracowal w Le GrAND

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-15, 08:08   #969
AniaBrunetka
Rozeznanie

oj recenzja z wizyty u pana Krzysztofa rzeczywiscie zachecajaca byc moze i ja sie wybiore
Stary 2007-06-15, 12:47   #970
kapsel
Rozeznanie

GG do kapsel

aaaaaaaa benito ale zes mnie pokusiła normalnie juz mi się humor poprawia na wizje jutrzejszego cięcia u Krzysztofa oczywiscie tez zdam relacje - mam nadzieje ze równie optymistyczną jak benito
Stary 2007-06-16, 10:18   #971
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

a ja znow bylam u Pani Kasi W Trendy na Bukowskiej... jestem super zadowolona, ona jest po prostu niesamowita ! juz cala rodzinke namowilam i 3 kumpele, wszyscy super zadowoleni !

wklejam Wam tez zdjecie fryzurki mojej mamy wycielam twarz bo moze by sobie nie zyczyla
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12.JPG (105,9 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.JPG (95,7 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.JPG (110,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg andzior.jpg (70,5 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aa.jpg (111,2 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mamy fryz.jpg (110,1 KB, 89 załadowań)

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-16, 15:47   #972
Izaluka
BAN stały

Tym razem skomplematuje Kolejny raz - cudownie Cię obcięła! Teraz mi się nawet bardziej podoba Już dłuższe masz włoski. Niby zawsze podobna długość do ramion, ale bardzo ładnie Ci pasuje.

Muszę chyba kiedyś się tam wybrać. A jak z koloryzacją by tam było? Muszę wątek prześledzić na nowo
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 19:30   #973
AaniaA
Zakorzenienie

nafie jak zwykle super .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 13:46   #974
kapsel
Rozeznanie

GG do kapsel

Jestem po wizycie u Krzysztofa z Victoria Center... Dziewczynyyyy leccie do niego ile sił w nogach Krzysztof jest po prostu boski wszystko absolutnie boskie nie wspominajac o fryzurze która jest cudowna Co tu duzo pisać - opinia taka sama jak Benito:d K. jest Super miły, duuuzo gada, nuci piosenki, ma indywidualne podejscie do klienta. Ponadto mówi dużo mądrych i przydatnych rzeczy (chodzi o włosy oczywiscie), powiedział mi jak powinnam dbać o swoje kłaczki (na koniec dał próbke szamponu i maske goldwella specjalnie do mojego typu włosów), Jakie kolory mi pasują (i tu jak w przypadku Benito przyciagnął wielką szafe z kolorami), spodobał mi się sposób w jaki mówi komplementy- nie takie gadanie jakie mam cudowne wlosy oh i ah zebym tylko przyszla tu drugi raz ale naprawde takie autentyczne... no nie wiem jak to powiedziec. Generalnie ostrzegłam go że może się spodziewać tabunu Kobiet z wizaz.pl wiec się uśmiał i kazał was wsyzstkie pozdrowić A i jeszcze Pani z recepcji tez pierwsza klasa miła, od razu zaproponowala kawe/herbate/wode/gazete itp itd I jeszcze podobalo mi sie jak (Krzsztof ) opowiadał o tym że on dlatego tyle gada bo chce poznac klientke i chce wiedziec na ile moze sobie pozwolic, czego ona nie lubi itp tak zeby jak kiedys poraz któryś przyjdzie to tylko usiądzie powie "chce inaczej. Wymysl cos" i on zrobi jej taką fryzure jaką wie że jej się bedzie podobac. A i jeszcze bardzo wyluzowany koles Kaze mówic sobie na Ty Sorry za chaos ale nie wiedziałam od czego zacząć POLECAM WSZYSTKIM!!! ja juz zostaje przy jego salonie moj ukochany fryzjer (a i tak nawiasem mówiąc - Krzysztof to niezłe ciacho nie powiem ) a i zapomniałam dopisać - jest bardzo dokładny obcinał mnie półtorej godziny (przy czym cały czas pracował żeby nie było)

Edytowane przez kapsel
Czas edycji: 2007-06-17 o 13:50 Powód: zapomniałam dopisać jednego zdanka;)
kapsel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 16:09   #975
fiszunia
Raczkowanie

GG do fiszunia

to ja też koniecznie muszę się do pana Krzysztofa wybrać po sesji bo planuję coś zmienić na wakacje ależ jestem podekscytowana waszymi opiniami lepiej zapisać się jak najszybciej zanim ten "tabun" go nawiedzi żeby biedak nam z sił nie opadł DD
Stary 2007-06-17, 19:33   #976
kropka23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kapsel Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie u Krzysztofa z Victoria Center... Dziewczynyyyy leccie do niego ile sił w nogach Krzysztof jest po prostu boski wszystko absolutnie boskie nie wspominajac o fryzurze która jest cudowna Co tu duzo pisać - opinia taka sama jak Benito:d K. jest Super miły, duuuzo gada, nuci piosenki, ma indywidualne podejscie do klienta. Ponadto mówi dużo mądrych i przydatnych rzeczy (chodzi o włosy oczywiscie), powiedział mi jak powinnam dbać o swoje kłaczki (na koniec dał próbke szamponu i maske goldwella specjalnie do mojego typu włosów), Jakie kolory mi pasują (i tu jak w przypadku Benito przyciagnął wielką szafe z kolorami), spodobał mi się sposób w jaki mówi komplementy- nie takie gadanie jakie mam cudowne wlosy oh i ah zebym tylko przyszla tu drugi raz ale naprawde takie autentyczne... no nie wiem jak to powiedziec. Generalnie ostrzegłam go że może się spodziewać tabunu Kobiet z wizaz.pl wiec się uśmiał i kazał was wsyzstkie pozdrowić A i jeszcze Pani z recepcji tez pierwsza klasa miła, od razu zaproponowala kawe/herbate/wode/gazete itp itd I jeszcze podobalo mi sie jak (Krzsztof ) opowiadał o tym że on dlatego tyle gada bo chce poznac klientke i chce wiedziec na ile moze sobie pozwolic, czego ona nie lubi itp tak zeby jak kiedys poraz któryś przyjdzie to tylko usiądzie powie "chce inaczej. Wymysl cos" i on zrobi jej taką fryzure jaką wie że jej się bedzie podobac. A i jeszcze bardzo wyluzowany koles Kaze mówic sobie na Ty Sorry za chaos ale nie wiedziałam od czego zacząć POLECAM WSZYSTKIM!!! ja juz zostaje przy jego salonie moj ukochany fryzjer (a i tak nawiasem mówiąc - Krzysztof to niezłe ciacho nie powiem ) a i zapomniałam dopisać - jest bardzo dokładny obcinał mnie półtorej godziny (przy czym cały czas pracował żeby nie było)
Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona. Ja też nie wyobrażam sobie iść już do innego fryzjera niz Krzysztof. Nie dość, że super mam obcięte włoski, to jeszcze po ostatnim farbowniu każdy (nawet pani w spożywczym) zachwycają się moją fryzurką.
Ale to nie koniec. Krzysztof świetnie strzyże facetów! Moj kolega chodzi do niego już parę miesięcy i wygląda rewelacyjenie!
kropka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 19:37   #977
AaniaA
Zakorzenienie

kapsel a mozesz wkleic zdjecie swojej nowej fryzury?
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 21:15   #978
kapsel
Rozeznanie

GG do kapsel

niestety nie mam aparatu (tzn jest ale nie wiadomo kiedy wroci z wakacji ). Moge tylko zapewnić, że jest super chciałam zmiane konkretną aczkolwiek delikatną żebym się nie zszokowała nowym cięciem(zawsze miałam włosy długie, proste, obcięte pod kreske). Jeszcze raz polecam wszystkim bez wyjątków
Stary 2007-06-17, 21:41   #979
Papryczkaa
Zakorzenienie

a na jakis kosmetykach pracuje Krzysztof?

za farbowanie płaci się 120 zł, czyli ze ścięciem to będzie 185? czy ta cena juz zakłada cięcie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-17, 22:36   #980
kropka23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
a na jakis kosmetykach pracuje Krzysztof?

za farbowanie płaci się 120 zł, czyli ze ścięciem to będzie 185? czy ta cena juz zakłada cięcie?
Krzyszof pracuje na Goldwell. Po każdej wizycie daje próbki szamponów, odżywek lub produktów do stylizacji. (ostatnio dostałam świetny balsm zmiękczający włosy, który muszę sobie kupić). Nigdy u fryzjera nie dostałam próbki, nawet gdy płaciłam dużo za usługę i kupowałam produkty. Potem okazywało się, że kupiłam odżywkę za 70zł i musiałam ją dać siostrze.
Podejrzewam, że niestety w farbowanie nie jest wliczone cięcie. Ja ostatnio miałam tylko farbę. Ale myślę, że warto wydać nawet 185zł za wszystko, jest to taka cena jak w większości salonów.
kropka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 23:42   #981
Papryczkaa
Zakorzenienie

niby tak, ale aktualnie nie dysponuje taką gotówką chyba bede zmuszona iśc tylko na ciecie, a reszte pomalować sama.

Stary 2007-06-18, 09:30   #982
kasiag-01
Wtajemniczenie

Jak tak czytam te posty o panu Krzysztofie to juz mnie do niego ciągnie, ale muszę dać trochę luzu moim wlosom... w sb byłam u fryzjera na prostiwaniu i powiedział mi że mam strasznie zniszczone włosy

mam nadzieję ze pan Krzysztof się nie pogorszy jak Emi Style z ktorego większośc była zadowolona na samym poczatku...
czyli mozecie otwarcie powiedzieć ze znalazłyscie swojego fryzjera.
co do goldwella to dostałam w Emi Style próbki szamponu odzywki i preparatu do prostowania a kupiłam zel do układania i jestem zadowolona tej firmy....
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 12:05   #983
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez fiszunia Pokaż wiadomość
to ja też koniecznie muszę się do pana Krzysztofa wybrać po sesji bo planuję coś zmienić na wakacje ależ jestem podekscytowana waszymi opiniami lepiej zapisać się jak najszybciej zanim ten "tabun" go nawiedzi żeby biedak nam z sił nie opadł DD
no ja też mam nadzieję, że nam się Krzysiek nie wyeksploatuje i zaczynam się zastanawiać, czy już teraz nie zapisywać się na wrzesień
Stary 2007-06-18, 13:21   #984
kapsel
Rozeznanie

GG do kapsel

ja juz jestem zapisana na koniec lipca:P
Stary 2007-06-18, 13:43   #985
Justyśka_D
Przyczajenie

Dziewczyny a co myślicie o salonie FAROUK? Coś mnie kusi żeby tam iść, ale się obawiam...nie mam ani czasu ani pieniędzy na doświadczenia. Nie wiecie na jakich farbach oni pracują? No i ile tam w przybliżeniu może kosztować farbowanie (jeden kolor) plus podcięcie. Jak macie jakieś doświadczenia związane z tym salone to piszcie-bede baaardzo wdzieczna.
Pozdrawiam
Justyśka_D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 15:08   #986
Papryczkaa
Zakorzenienie

Justynko, Farouk z farbowaniem jest najbardziej polecany na tym forum

Stary 2007-06-18, 21:18   #987
AniaBrunetka
Rozeznanie

ja jestem bardzo zadowolona z farouk studio. pracuja tam na kosmetykach firmy farouk sa to jedne z lepszych farb bez amoniaku, nie niszcza wlosow
Stary 2007-06-19, 09:08   #988
Justyśka_D
Przyczajenie

A potrafisz może podać cenę w przybliżeniu za farbę na całość z podcięciem? Z góry dzięki i pozdrawiam.
Justyśka_D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 10:33   #989
*Justynka*
Wtajemniczenie

Chciałabym pójść na ścięcie do p. Krzysztofa, ale niestety trochę za drogo. Czy mogłybyście polecić mi jakiegoś dobrego fryzjera, który umie dobrać fryzurę do kształtu twarzy(dotychczas nikomu się to nie udało), a cena za usługę nie przekroczy 40 zł. Bardzo proszę o pomoc

*Justynka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 18:56   #990
darietta
Zakorzenienie

hej dziewczyny ja tez zamiezam zmienic fryzurke i to w tym tygodniu a nie wiem jak i tez szukam dobrego fryzjera chetnie poszłabym do tego krzysztofa którego tak poleciacie ale niestety nie jest on na moja kieszeń w związku z tym jestem zmuszona szukac czegos tańszego

ostatnio dostałam ulotkę salonu fryzur destiny w poznaniu na ulicy garncarska 2 czy któras juz tam była jakie efekty bo chce sie isc jutro zapiac na termin a mam nadzieje ze nowe ciecie nie zepsuje mi humorku na reszte wakacji

bede wdzieczna za informacje
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości