![]() |
#961 |
BAN stały
|
Dot.: Fryzjer Poznan
oto i relacja
![]() było SUPER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale wracając do meritum: powiedziałam mu, że chce krótkie włosy, bo strasznie wypadają i są zniszczone... od razu dopowiedział, że krótszych niż do ramion to nie powinnam nosić bo (i tu cała lista powodów, od mojej twarzy, przez szyję, po wzrost i sylwetkę ![]() sam wymyślił mi fryzurę, był niesamowicie dokładny, no po prostu profesjonalista w każdym calu przy okazji, jak tak sobie gadał, to powiedział mi, że mam super typ włosa, że po jednej stronie mam jakieś 15% włosów więcej, ale że to normalne, bo jesteśmy asymetryczni i to się wytnie, że jestem książkową wiosną (a zawsze myślałam, że latem ![]() ![]() ![]() na koniec dostałam próbki odżywek dopasowanych do mojego typu włosów ![]() dzięki niemu mam dzisiaj super dzień mimo problemów na uczelni, dziadoskiej pogody i bólu gardła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zadomowienie
|
A ja ponownie byłam u pani Sylwii w Kenzo i ponownie wyszłam zadowolona. Kolorek bardzo ładny, ściecie super -asymetryczny bob. Załączyłabym zdjęcia ale raczej tego nie robie, więc jeżeli ktoś chce to moge mu na maila posłać. Pani Sylwia jak zwykle miła, a z recepcją, ja przynajmniej nie mam problemów. Tylko znów mi się wydaje, że nieco zbyt asekuracyjnie i ostrożnie...Za to kolor sama wybrała, wymieszała 3 farby i wyszło naprawde fajnie. Jak zwykle wyprostowała mi samą tylko szczotką i suszarką, dlaczego ja tak nie potrafie?
![]() Polecam raz jeszcze. Mimo to chyba skusze sie następnym razem na pana Krzysia,po takiej recenzji benito aż mnie kusi... ![]()
#963 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja to chyba w jakimś marketingu powinnam pracować, albo cuś, bo już dwie moje koleżanki wybierają się do niego w przyszłym tygodniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Przyczajenie
|
Cześć,
chciałabym zapytac ile płacicie u Krzysztofa i za co? Jak mają terminy? Czy tam przyjmuje tylko jedna osoba? Pozdrawiam,Maria |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
BAN stały
|
Cytat:
za farbowanie (z tego co jedna z Wizażanek pisała) - 120zł ![]() tnie tylko Krzysztof ![]() w razie jakby co - można się o ceny zapytać osobiście: 061 858 11 00 lub 607351450 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??
Tak czytam o tym Krzysztofie i chyba tez się skuszę. CZy ma długie terminy ?
SNURKA Edytowane przez SNURKA Czas edycji: 2007-06-21 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Wtajemniczenie
|
czy ten Krzysztof to swieżynka wsród fryzjerów czy pracował już w kjakimś znanym Nam salonie????
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Krzysiek pracowal w Le GrAND
#969 |
Rozeznanie
|
oj recenzja z wizyty u pana Krzysztofa rzeczywiscie zachecajaca
![]() ![]()
![]() |
#970 |
Rozeznanie
|
aaaaaaaa benito ale zes mnie pokusiła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#971 |
Wtajemniczenie
|
a ja znow bylam u Pani Kasi W Trendy na Bukowskiej... jestem super zadowolona, ona jest po prostu niesamowita !
![]() ![]() wklejam Wam tez zdjecie fryzurki mojej mamy ![]() ![]()
#972 |
BAN stały
|
Tym razem skomplematuje
![]() ![]() Muszę chyba kiedyś się tam wybrać. A jak z koloryzacją by tam było? Muszę wątek prześledzić na nowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
nafie jak zwykle super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Rozeznanie
|
Jestem po wizycie u Krzysztofa z Victoria Center... Dziewczynyyyy leccie do niego ile sił w nogach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
!!!Manchester United!!! ![]() Edytowane przez kapsel Czas edycji: 2007-06-17 o 13:50 Powód: zapomniałam dopisać jednego zdanka;) |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
to ja też koniecznie muszę się do pana Krzysztofa wybrać po sesji bo planuję coś zmienić na wakacje
![]() ![]() ![]()
#976 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale to nie koniec. Krzysztof świetnie strzyże facetów! Moj kolega chodzi do niego już parę miesięcy i wygląda rewelacyjenie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
kapsel a mozesz wkleic zdjecie swojej nowej fryzury?
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Rozeznanie
|
niestety nie mam aparatu
![]() ![]() ![]() ![]()
#979 |
Zakorzenienie
|
a na jakis kosmetykach pracuje Krzysztof?
![]() za farbowanie płaci się 120 zł, czyli ze ścięciem to będzie 185? ![]() ![]()
#980 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Podejrzewam, że niestety w farbowanie nie jest wliczone cięcie. Ja ostatnio miałam tylko farbę. Ale myślę, że warto wydać nawet 185zł za wszystko, jest to taka cena jak w większości salonów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
niby tak, ale aktualnie nie dysponuje taką gotówką
![]()
#982 |
Wtajemniczenie
|
Jak tak czytam te posty o panu Krzysztofie to juz mnie do niego ciągnie, ale muszę dać trochę luzu moim wlosom... w sb byłam u fryzjera na prostiwaniu i powiedział mi że mam strasznie zniszczone włosy
![]() mam nadzieję ze pan Krzysztof się nie pogorszy jak Emi Style z ktorego większośc była zadowolona na samym poczatku... czyli mozecie otwarcie powiedzieć ze znalazłyscie swojego fryzjera. co do goldwella to dostałam w Emi Style próbki szamponu odzywki i preparatu do prostowania a kupiłam zel do układania i jestem zadowolona tej firmy.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Rozeznanie
|
ja juz jestem zapisana na koniec lipca:P
![]()
#985 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a co myślicie o salonie FAROUK? Coś mnie kusi żeby tam iść, ale się obawiam...nie mam ani czasu ani pieniędzy na doświadczenia. Nie wiecie na jakich farbach oni pracują? No i ile tam w przybliżeniu może kosztować farbowanie (jeden kolor) plus podcięcie. Jak macie jakieś doświadczenia związane z tym salone to piszcie-bede baaardzo wdzieczna.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Justynko, Farouk z farbowaniem jest najbardziej polecany na tym forum
![]()
#987 |
Rozeznanie
|
ja jestem bardzo zadowolona z farouk studio. pracuja tam na kosmetykach firmy farouk sa to jedne z lepszych farb bez amoniaku, nie niszcza wlosow
![]()
![]() |
#988 |
Przyczajenie
|
A potrafisz może podać cenę w przybliżeniu za farbę na całość z podcięciem? Z góry dzięki i pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Wtajemniczenie
|
Chciałabym pójść na ścięcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#990 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja tez zamiezam zmienic fryzurke i to w tym tygodniu a nie wiem jak i tez szukam dobrego fryzjera chetnie poszłabym do tego krzysztofa którego tak poleciacie ale niestety nie jest on na moja kieszeń w związku z tym jestem zmuszona szukac czegos tańszego
ostatnio dostałam ulotkę salonu fryzur destiny w poznaniu na ulicy garncarska 2 czy któras juz tam była jakie efekty bo chce sie isc jutro zapiac na termin a mam nadzieje ze nowe ciecie nie zepsuje mi humorku na reszte wakacji bede wdzieczna za informacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.