Koty - część VIII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-26, 12:06   #4561
Suvia
Zakorzenienie

Dot.: Koty - część VIII

oj, pięknota

macie jakiś stres lekki przed dokoceniem?

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:19   #4562
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
oj, pięknota

macie jakiś stres lekki przed dokoceniem?
Trochę, bo ponoć kocina jest spokojna - a nasze zaraz będą ciągnęły do porąbanych zabaw, zwłaszcza Kostka. No i ogólnie, aklimatyzacja, kuwety itp.
Nie boimy się jakiejś eskalacji agresji, bo tak na dobrą sprawę żaden z naszych kotów nie ma takich zachowań ale tak na 100% to nikt nie wie. Zycie pokaże.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:24   #4563
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Mam fotkę z fb fundacji

Jakie cudne kyciorrry I jakie maja wypasione imiona. Szkoda, że my nie mamy takiej inwencji. Że ja Cie tu nie spotkałam jak było 6 maluchów
Stary 2014-03-26, 13:07   #4564
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kusum Pokaż wiadomość
Jakie cudne kyciorrry I jakie maja wypasione imiona. Szkoda, że my nie mamy takiej inwencji. Że ja Cie tu nie spotkałam jak było 6 maluchów
Dziękuję, dziękuję

Z tymi imionami to jest tak, że ewoluują (pierwotna wersja to Manfred i Kostucha i tak jest w papierach) Oprócz tego na Konstancję wołamy...Krewetk (dobrze napisałam, bez literki "e"; to od zwijania się "w krewetkę") a na Grubaśnika - Pan G.

Imiona i ich modyfikacje przychodzą same
Stary 2014-03-26, 15:34   #4565
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Przylazłam i ja, kociara dwukotna, a niedługo trzykotna

Obecnie mamy dwa kociska, Grubaśnika (pasiak klasyczny) i Konstancję (czarna). Oba koty są adoptowane: Grubaśnik od zbieraczki, z syfu, kiły i mogiły dosłownie, a Kostkę moja siostra znalazła w zimie na podwórku, jako kociaka (ot, ktoś wywalił prezent gwiazdkowy). Za tydzień będziemy mieć trzecią kotkę z fundacji, również pręguskę - na dzień dobry dostanie jakieś nowe imię
Mój Mężczyzna kiedyś twierdził, że kotów nie lubi i z tej niechęci zbudował im..drapak na pół pokoju
Więcej zdjęć! Więcej zdjęć!

Świetny drapak, gdzie kupowaliście materiały?
Cytat:
ja się może powtórzę, ale - koty to czubki. u siostry szylkreta ma nowe hobby - wylizuje okładki książek. Te takie lakierowane
Stary 2014-03-26, 16:03   #4566
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

cześć dziewczyny
dołączam do wątku i na początek przychodzę z pytaniem czy któraś z was miała styczność z preparatem Jean Pierre Hery Lotion Nettoyante Felin odżywka do czyszczenia sierści kotów? Moich wariatów za nic w świecie nie da rady wykąpać, a przydałoby się bo kopią mi w doniczkach, a potem całe umorusane latają
Stary 2014-03-26, 16:16   #4567
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość

Kota nie oszukasz...
No nie

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Figielek? Co z maluchem, właśnie?
Nie

Dobrze. Nie mam kiedy zadzwonić teraz, żeby pogadać z chirurgiem On jest od 8-14 , ja od 6-14. O 8 mam już tak rozkręconą robotę , że nawet nie jem w pracy

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Może masz ruję

Niuńka dzisiaj rano wylizywała pieczołowicie moje nowe spodnie. Oczywiście na swój sposób - w pozycji surykatki.
Nie

O, to Cham też tak ma

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Przylazłam i ja, kociara dwukotna, a niedługo trzykotna

Obecnie mamy dwa kociska, Grubaśnika (pasiak klasyczny) i Konstancję (czarna). Oba koty są adoptowane: Grubaśnik od zbieraczki, z syfu, kiły i mogiły dosłownie, a Kostkę moja siostra znalazła w zimie na podwórku, jako kociaka (ot, ktoś wywalił prezent gwiazdkowy). Za tydzień będziemy mieć trzecią kotkę z fundacji, również pręguskę - na dzień dobry dostanie jakieś nowe imię
Mój Mężczyzna kiedyś twierdził, że kotów nie lubi i z tej niechęci zbudował im..drapak na pół pokoju
A jak koty się akceptują ? A, witam w ogóle Toż to twierdza, a nie drapak

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:

podłączam się pod zapytania- jak Figiel? Oddadzą go w ogóle? Bo pewnie podbił serca całej lecznicy
Jak dzwoniłam ostatnio, to rozrabiał A jak byłam u nich, to wetka mówiła, że chciała go zatrzymać, ale rodzice się nie zgodzili. Ha, ha, mój kolega z klasy tam pracuje Pogadałam trochę, kot wychwalany pod niebiosa
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 01:39   #4568
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam fotkę z fb fundacji
jakie pieknosci

Macie jakis pomysl jak wytlumaczyc kotu, ze drapak nie jest tylko jego? Wasze koty dziela sie drapakiem? czy powinnam dokupic drugi dla kici? Mlody dostal drapak jak mial 3 msce i uznaje go za swoj na wylacznosc. Kicia lubi jedynie dolna budke, nie lubi sie wspinac po wyzszych polkach. Mlody nigdy do budki nie wchodzi, ale bardzo sie zlosci jak widzi, ze kicia tam spi, idzie ja lapka zdzielic po glowie Wszedzie indziej Kicia moze chodzic, nigdy jej z zadnego miejsca nie przegania, ale jak tylko ja widzi na drapaku, to az uszy po sobie kladzie i leci jej przylozyc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-27, 02:06   #4569
Malla
Nie depcze krokusów

Stasiek - przed wzięciem drugiego kota kupiłam drugi większy drapak, bo pamiętałam, że jak miałam koty w gościach, to Daniels przeganiał je z drapaka.

Drapak tekturowy jest wciąż jego ulubioną leżanką i nie pozwala Małej na nim spać, a jak ona się na nim bawi, przeciąga czy wyżywa, to ją obserwuje.
Stary 2014-03-27, 02:17   #4570
daktylek1987
Wtajemniczenie

U mnie oba korzystają wspólnie ze wszystkich rzeczy, czy to zabawek, drapaków, kuli itd. Czasem jest "wojna" o legowisko na łóżku, ale to na zasadzie "o drugie zeszło, to podsiądę" (co z tego, że tylko na chwilę, ważne, że legowisko zdobyte ), nie ma przeganiania, co najwyżej wpychanie się obok Czasem jak Mała się wtrąca do zabawy wędką Grubciowi, to ją obejmie za szyję łapką i przyciśnie lekko do podłogi w ramach musztry

Nie ma zazdrości o drapak, a nawet przeciwnie. Mała nauczyła Grubcia drapać słupki (wcześniej tylko na desce i dywaniki/wycieraczki), a Grubcio pokazał jej drapak na desce. Z tekturowego drapaka korzysta Grubcio, Mała woli drapanie w pionie.

Ale jak kiedyś dawniej zdarzyło się między moimi dawnymi futrkowymi, że jedno przeganiało drugie, to starałam się głaskać wtedy obydwa jednocześnie, żeby pokazać, że coś jest wspólne.

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2014-03-27 o 02:20
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 02:52   #4571
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Stasiek - przed wzięciem drugiego kota kupiłam drugi większy drapak, bo pamiętałam, że jak miałam koty w gościach, to Daniels przeganiał je z drapaka.
tylko nie wiem czy jak doloze drugi drapak, czy znowu Mlody nie wezmie go w posiadanie . chyba zebym znalazla budke na slupku po prostu, bo Kici chodzi o to, zeby spac w jakims polzamknietym legowisku

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
U mnie oba korzystają wspólnie ze wszystkich rzeczy, czy to zabawek, drapaków, kuli itd. Czasem jest "wojna" o legowisko na łóżku, ale to na zasadzie "o drugie zeszło, to podsiądę" (co z tego, że tylko na chwilę, ważne, że legowisko zdobyte ), nie ma przeganiania, co najwyżej wpychanie się obok
jak mielismy domek wiklinowy, w ktorym Kicia uwielbiala spac, to Mlody koniecznie musial sie tam wepchnac, tak ze ledwo sie miescil, ale musial spac z nia Wczesniej jak nie bylo Kici, w ogole sie domkiem nie interesowal

Mam kota tyrana

Stary 2014-03-27, 04:46   #4572
Nimfa20

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
jakie pieknosci

Macie jakis pomysl jak wytlumaczyc kotu, ze drapak nie jest tylko jego? Wasze koty dziela sie drapakiem? czy powinnam dokupic drugi dla kici? Mlody dostal drapak jak mial 3 msce i uznaje go za swoj na wylacznosc. Kicia lubi jedynie dolna budke, nie lubi sie wspinac po wyzszych polkach. Mlody nigdy do budki nie wchodzi, ale bardzo sie zlosci jak widzi, ze kicia tam spi, idzie ja lapka zdzielic po glowie Wszedzie indziej Kicia moze chodzic, nigdy jej z zadnego miejsca nie przegania, ale jak tylko ja widzi na drapaku, to az uszy po sobie kladzie i leci jej przylozyc

Ja mam duży drapak i koty się dzielą. Perski wchodzi na najwyższe półki O, właśnie Cham się położył na nieco niższej
Stary 2014-03-27, 05:23   #4573
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Ja mam duży drapak i koty się dzielą. Perski wchodzi na najwyższe półki O, właśnie Cham się położył na nieco niższej
moja Perska chyba sie spasc boi. Nawet jak na lozku jest narzuta rzucona, to sie boi wejsc. Musi miec idealnie rowna powierzchnie i przed wejsciem gdziekolwiek wspina sie na lapkach i patrzy, jak nie widzi dokladnie to tez nie wskoczy. Moze potrzebowalaby innego drapaka

Stary 2014-03-27, 09:34   #4574
Petrycja
Zakorzenienie

Słyszałyście może o takim przypadku, że kot sam sobie otworzył klatkę w klinice weterynaryjnej? Mam praktyki w gazecie teraz i zgłosiła się do nas Pani, która oddała kota do kliniki na cały dzień, miał mieć badania itp. Wieczorem weterynarz powiedział jej kwotę, zapłaciła po czym powiedział, że wzięli tylko połowę kosztów bo kot sam otworzył klatę i błąkał się po korytarzu a potem kiedy ktoś otworzył drzwi uciekł. I, że to nie jest ich wina. Kot na szczęście szybko się odnalazł bo był rasowy i migiem ktoś go złapał. A klinika jest jedną z najlepszych u nas w mieście ( i najdroższych).
Stary 2014-03-27, 10:05   #4575
iwona1110
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=3vIcq1b1iFg

Nie wiem czy byłoby to możliwe w polskiej lecznicy. Nie wiem jak u nas wyglądają zamknięcia klatki.
Ale to skrajna nieodpowiedzialność tej kliniki.

Mój facebook
iwona1110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 11:15   #4576
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Więcej zdjęć! Więcej zdjęć!

Świetny drapak, gdzie kupowaliście materiały?

A proszę Na dole posta będzie kilka.

Płyty na budki i podesty w Leroy'u, kilka elementów pochodzi z rozebranego...biurka, most ze starej rolety, słupki w zooglobe bodajże, a materacyki zrobiła dziewczyna z kociego forum Taki drapak nie wychodzi super tanio, ale jest wytrzymały do tego stopnia, że na dużej budce siedziałam ja

Cytat:

A jak koty się akceptują ? A, witam w ogóle Toż to twierdza, a nie drapak
Koty akceptują się tak, jak na załączonych niżej obrazkach

Cytat:
jakie pieknosci

IMHO póki krew się nie leje, to koty powinny same sobie ustawiać hierarchię Moje raz śpią w jednej budce, za 5 minut spychają się, albo tłuką na niej, za kotami nie nadążysz...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0109.jpg (130,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0072.jpg (105,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0208.jpg (119,1 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez 201803090921
Czas edycji: 2014-03-27 o 11:17
Stary 2014-03-27, 14:54   #4577
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
tylko nie wiem czy jak doloze drugi drapak, czy znowu Mlody nie wezmie go w posiadanie .
Trudno przewidzieć. Na chwilę obecną możesz zadbać o to, by nie czuł się zagrożony, bawiąc się z nimi równocześnie przy drapaku, ale przykładowo moje nie bawią się razem, więc to by nie przeszło... Można je też karmić w tym miejscu, np. kotkę w budce, jego na półce.
Cytat:
jak mielismy domek wiklinowy, w ktorym Kicia uwielbiala spac, to Mlody koniecznie musial sie tam wepchnac, tak ze ledwo sie miescil, ale musial spac z nia Wczesniej jak nie bylo Kici, w ogole sie domkiem nie interesowal
Typowy facet
Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
Słyszałyście może o takim przypadku, że kot sam sobie otworzył klatkę w klinice weterynaryjnej? Mam praktyki w gazecie teraz i zgłosiła się do nas Pani, która oddała kota do kliniki na cały dzień, miał mieć badania itp. Wieczorem weterynarz powiedział jej kwotę, zapłaciła po czym powiedział, że wzięli tylko połowę kosztów bo kot sam otworzył klatę i błąkał się po korytarzu a potem kiedy ktoś otworzył drzwi uciekł. I, że to nie jest ich wina. Kot na szczęście szybko się odnalazł bo był rasowy i migiem ktoś go złapał. A klinika jest jedną z najlepszych u nas w mieście ( i najdroższych).
Oczywiście, że jest to wina kliniki. Mają obowiązek uniemożliwić kotu wydostanie się. Są tacy futrzani spryciarze, co potrafią się wymknąć, są też głąbowaci pracownicy, którzy nie zamykają dokładnie klatek. Dobrze, że przejęli część kosztów, ale nie mogą zrzucić całkowicie winy na inteligencję kota. Opiekunowi należą się przeprosiny i odszkodowanie (tu akurat fuks, że kot się znalazł).

Równie dobrze może klinika zabić kota, powiedzieć, że zwiał i umyć rączki...
Cytat:
Płyty na budki i podesty w Leroy'u, kilka elementów pochodzi z rozebranego...biurka, most ze starej rolety, słupki w zooglobe bodajże, a materacyki zrobiła dziewczyna z kociego forum Taki drapak nie wychodzi super tanio, ale jest wytrzymały do tego stopnia, że na dużej budce siedziałam ja
I to wszystko z niechęci do kotów, szacuneczek
Stary 2014-03-27, 16:12   #4578
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
(...) Kot na szczęście szybko się odnalazł bo był rasowy i migiem ktoś go złapał.
kurczę, mimo wszystko mieli po prostu szczęście wystrzelałabym chyba tych kompetentnych opiekunów jakby mi Feluta zniknęli

Cytat:
Taki drapak nie wychodzi super tanio, ale jest wytrzymały do tego stopnia, że na dużej budce siedziałam ja
i dziwić się kotom, ze sobie miejsca na drapakach podkradają przykład idzie z góry!

Cytat:
jaki bury brzuchol do głaskania

Lady in red we wtorek wieszała firanki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0004.jpg (151,0 KB, 34 załadowań)

~ Hank Moody

Edytowane przez Suvia
Czas edycji: 2014-03-27 o 16:19
Stary 2014-03-27, 16:26   #4579
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:
Mam fotkę z fb fundacji
Jaka kopia mojego Berka

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
kurczę, mimo wszystko mieli po prostu szczęście wystrzelałabym chyba tych kompetentnych opiekunów jakby mi Feluta zniknęli
Szczęście, bo na zwykłego buraska nie każdy by zwrócił uwagę, a tu maine coon i od razu ktoś go złapał. Zresztą to było całkiem niedawno, teraz pełno psiaków w klinikach, mogła się stać tragedia. Osobiście moim zdaniem to tylko i wyłącznie wina kliniki, kot miał klatkę w pomieszczeniu przez które cały czas któryś z weterynarzy się przewijał a jakby majstrował przy klatce na pewno nie zrobiłby tego w 3 min. Teraz chyba bym się bała zostawić swojego w klatce, z niego też niezły cwaniak
Stary 2014-03-27, 16:29   #4580
Suvia
Zakorzenienie

tak, tylko te całe coony są tak popularne, że równie dobrze mógł ktoś zauważyć ładnego rasowca, wziąć go sobie (i to niekoniecznie dla siebie...) i mieć w pupie ogłoszenia poszukiwawcze

~ Hank Moody
Stary 2014-03-27, 21:10   #4581
Nimfa20

Cytat:
moja Perska chyba sie spasc boi. Nawet jak na lozku jest narzuta rzucona, to sie boi wejsc. Musi miec idealnie rowna powierzchnie i przed wejsciem gdziekolwiek wspina sie na lapkach i patrzy, jak nie widzi dokladnie to tez nie wskoczy. Moze potrzebowalaby innego drapaka

Mój też ma czasem takie zahamowania.

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
A proszę

2 fota rozwala
Stary 2014-03-27, 22:16   #4582
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:

i dziwić się kotom, ze sobie miejsca na drapakach podkradają przykład idzie z góry!

jaki bury brzuchol do głaskania

Zawsze mowilam, ze rudym ladnie w czerwonym
Stary 2014-03-27, 22:40   #4583
mycha9393
Zakorzenienie

Dziewczyny jaką ilość i jak przygotowane siemie lniane dajecie kotu żeby ładnie kłaków się pozbywał i nie miał jednocześnie biegunki?
mój po paście na kłaki rozwolnienie dostaje
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 00:09   #4584
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
już widzę te futrzane ślady z serii "gdzie był kotek?"
Stary 2014-03-28, 04:46   #4585
Nimfa20

Pomocna ta Lady
Stary 2014-03-28, 09:43   #4586
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Pomocna ta Lady
A jaka niewinna mina W stylu "ale że o so chossi?" Moje mają takie same wyrazy pyszczków, gdy przydybię je w miejscu, gdzie być nie powinny (to, że natychmiast włażą na wszystko, co zostanie położone na kanapie czy podłodze, z upodobaniem kurtek i walizek to taki detal)

Ktoś tam przyuwazył koci brzuszek na fotce - ten miękki brzuchol ostatnio wprowadził mnie w błąd: budzę się nad ranem i czuję, że trzymam stopy na kocim futrze - wniosek: Grubaśnik, czyli można pomiziać gada stopą, on nie atakuje, jest mega spokojny. No to półprzytomna tykam, tykam i nagle czuję opazurzone łapy chwytające za palce Okazało się, że pomyliłam Grubaśnika z Konstancją (jak ją wzięłam to wyglądała jak śmierć, futro miała lichutkie - a ostatnio spasła się do 4kg i zrobiła się aksamitna).
Stary 2014-03-28, 14:18   #4587
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie taka asysta kończy się polowaniem na ruszający się materiał

A ja dziś odebrałam zamówienie dla znajomych z zoo+.
Przy okazji zamówiłam parę gadżetów dla nas.
Kupiłam szelki, na majówkę wybieramy się do znajomych, mają mały domek z ogrodzoną działką, kociaki też jadą. Założyłam im i muszę przyznać, że jestem z nich dumna. Grubcio co prawda miał już do czynienia z szelkami, ale szybko się przyzwyczaiły. Po kilku minutach chodzenia z obniżonym podwoziem, chodziły już jakby nigdy nic

Tekturowy drapak dla Grubcia, bo gąsienica już trochę wymęczona, a poza tym chciałam coś do łatwego do wzięcia, żeby miały co drapać na wyjeździe. I nawet Małej się spodobał.

Do tego myszki, też się spodobały, już zostały wymemłane (a mnie urzekły ich kolory ). I jeszcze pisanki, też się spodobały, mają w środku delikatną grzechotkę.

Ostatnio robiłam generalne porządki i inwentarz kocich zabawek, ile one ich mają, a do tego jeszcze są w zapasie w przypadku wielopaków , ale jakoś nie mogę się powstrzymać przed kupnem następnych

Jako, że piątek miał być dniem zdjęć, to przypominam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg myszki.jpg (72,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg śpiochy.jpg (41,9 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2014-03-28 o 14:27
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 16:17   #4588
Nimfa20

Cytat:
U mnie taka asysta kończy się polowaniem na ruszający się materiał

A ja dziś odebrałam zamówienie dla znajomych z zoo+.
Przy okazji zamówiłam parę gadżetów dla nas.
Kupiłam szelki, na majówkę wybieramy się do znajomych, mają mały domek z ogrodzoną działką, kociaki też jadą. Założyłam im i muszę przyznać, że jestem z nich dumna. Grubcio co prawda miał już do czynienia z szelkami, ale szybko się przyzwyczaiły. Po kilku minutach chodzenia z obniżonym podwoziem, chodziły już jakby nigdy nic

Tekturowy drapak dla Grubcia, bo gąsienica już trochę wymęczona, a poza tym chciałam coś do łatwego do wzięcia, żeby miały co drapać na wyjeździe. I nawet Małej się spodobał.

Do tego myszki, też się spodobały, już zostały wymemłane (a mnie urzekły ich kolory ). I jeszcze pisanki, też się spodobały, mają w środku delikatną grzechotkę.

Ostatnio robiłam generalne porządki i inwentarz kocich zabawek, ile one ich mają, a do tego jeszcze są w zapasie w przypadku wielopaków , ale jakoś nie mogę się powstrzymać przed kupnem następnych

Fajne te pisanki i zabawki ze zdjęcia
Stary 2014-03-28, 17:12   #4589
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze mowilam, ze rudym ladnie w czerwonym

Cytat:
już widzę te futrzane ślady z serii "gdzie był kotek?"
Po prostu miała wizję i zasłona powinna być czerwono-biała

Cytat:
Jakie koty zziębnięte, pod kołderkami

Poniżej wzruszająca scena - stęskniony kot wita się z dawno niewidzianą Pańcią, po 5 dniach rozłąki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0004.jpg (126,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0007.jpg (139,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0008.jpg (134,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0010.jpg (82,1 KB, 2 załadowań)

~ Hank Moody
Stary 2014-03-28, 18:21   #4590
Malla
Nie depcze krokusów

Bardzo aktywnie się wita, pewnie zmęczyła się oczekiwaniem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości