|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
CZERWIEC biżu, kosmetyki, akcesoria, torebki
Witajcie,
Poniżej rzeczy na wymianę. Za miesiąc się wyprowadzam więc zależy mi na szybkim pozbyciu się tych rzeczy. Nie będę wybredna Najchetniej wymienie sie na ksiązki, obudowy do iphone 5, ale także kosmetyki.Mam na wymianę: Rozex krem 0,75 % 30 g- zużyto 10% DATA WAŻNOŚCI 11/2015 (nie ma na zdjęciu) Protopic maść 0,1 % 10 g zużyto 30 % data ważności 04/2015 (nie ma na zdjęciu) Zdjęcie nr 3 - Biżuteria na rękę, nigdy nie noszona zapinana na nadgarstku. Pierścionek na palec regulowany KSIĄŻKI Są w drugim moim wątku TOREBKI -Malutka torebka River Island stan dobry -Retro torebka granatowa stan dobry - - Torebka MANGO stan bardzo dobry, mała wizytowa, długość około 20 cm BIŻUTERIA naszyjnik z kwiatkiem i kamieniem w rózu i pierścionek. kolczyki z aniołkami, niestety brakuje zawiszki do ucha dwie spineczki z motylkami białymi gumka z fioletowymi cekinami bransoletka ze słonikami srebrna próba 925 zawieszka główka konia (trzeba ją wyczyścic) kolczyki wiszące srebrne próba 925 7. UBRANIA (zdjecia spodni w poście nr 42) -Szaliczki (zdjecie nr 7), ten ostatni z pomarańczowym akcentem jest kominem - gurby brąowy ciepły komin- nieużywany (zdjęcie nr 9) - Pasek z przeplecioną apaszka nowy zakupiony w terranovie (zdjecie nr 8) - Bluzka czarna nigdy nie noszona zakupiona na SHEINSIDE-nietrafiona nie układa sie tak jak na zdjeciu, jakość też średnia. rozmiar XL, ale to chyba nieduze L link: http://www.sheinside.com/Navy-V-Neck...-cat-1733.html (zdjecie nr 10) - Jeansy jasne terranova, założona raz stan idealny maja lekkie przetarcia. Rozmiar L. Długość od kroku 88 cm, W pasie 42/46 cm, wysokość stanu 20 cm, w udzie około 24 cm - spodnie niebieskie nowe z metkami. rozmiar 42. Długość od kroku 80 cm, w pasie 44/47 cm, stan 26 cm, w udzie 26 cm. Materiałowe ze złotymi guzikami. - Spodnie ZAC POSEN. Kupiłam w sklepie vintage. Maja cudowne hafty ale dla mnie za małe (myślałam, że schudne ) Stan idealny. Naturalne przetarcia fabryczne piekne hafty. rozmiar 30. Moim zdaniem duze M albo małe L. Długość od kroku 90,5 cm, stan 23 cm, w pasie 44,5 cm w udzie 24 cm - stopki niebieskie i różowe (blady prześwitujacy kolor rozmiar stopy 22-24 cm (zdjecie nr 6) - krótkie spodenki szorty fishbone rozmiar M, stan dobry stan 27 cm . w pasie 41 cm, długość całkowita 37 cm (zdjęcie nr 5) 8. KOSMETYKI (zdjęcie nr 1 i 6) - Brązujacy jedwab do ciała Delia 300 l - użyty był raz- kupiony 2 tygodnie temu - Krem BIODERMA Photoderm AR 50+ 30 ml myśle że jest jakieś 1/4 opakowania, ważny 9 miesiecy od otwarcia mineło 11 miesiecy. ALe konsystencja ok. - Paletka korektorów KRYOLAN 6 odcieni , zużyte jakieś 20 % ale produkt zakupiony 2 lata temu. Konsystencja wydaje się być w porządku, taka jak na początku - Masło do ust STENDERS kawowe 7 g, zostało około 35 % - 1/3 z 10 ml perfum Vers Toi - spinka długa - dezodorant w kuce - kryształ dla kobiet i meżczyzn użyty dwa razy. -dezodorant w kulce NIVEA EN sensitive kupiony w zeszłym tygodniu, użyty raz. 9. OBUDOWY IPHONE 5 dwie obudowy do Iphone 5 silikonowa z uszami i plastikowa z rowerkiem. Ta z rowerkiem nigdy nie używana. Obie w super stanie 10.Futerał na okulary River Island i okulary przeciwsłoneczne zakupione w sklepie optycznym, niestety ze zdartym brzegiem-widać na zdjęciu nr 8 10. FILMY i GRY 1. Rewers z Twojego Stylu z Agata Buzek 2. 33 Sceny z życia z Twojego Stylu z Maciejem Sthurem 4. Sala samobóców z Twojego Stylu 5. Żelazna Dama z Twojego Stylu z Meryl Streep 6. Wesele w Sorrent z Twojego Stylu z Pierce Brosnanem 7. Bękarty Wojny z Vivy z Bradem Pittem 8.GRA PC Twierdza Deluxe 9. Gra PC WORMS 3D INNE Nowa lampka osram do przyklejenia (zdjęcie nr 10) Edytowane przez akrzesak Czas edycji: 2014-07-01 o 12:19 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ kosmetyki nuxe rosyjskie, książki ,biżu
oddam dużo za:
uchy szampon Isana 2.Krem do twarzy odżywczy i intensywnie nawilżający DECUBAL 3.Maska do włosów drożdżowa 4. Krem z mocznikiem z AHA CERKODERM15 5. NUXE suchy olejek 6. malinowa woda oczyszczająca 7. Ziaja kuracja lipidowa krem naprawczy 15. Próbki kremów |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
1.Suchy szampon Isana 200 ml kupiony 2 tygodnie temu i użyty 2 razy 3.Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu 15. Próbki kremów które dołączę jako komplet ? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1.Suchy szampon Isana 200 ml kupiony 2 tygodnie temu i użyty 2 razy (nie podpasował mi) Balsam do ust PAT&RUB 100 % naturalny różany 10 ml zużyta jakieś 15% ważny do połowy czerwca tego roku ? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
3.Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu malinowa woda oczyszczająca DR
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
3.Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu Leginsy albo książkę Arabska Żona ?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
coś za legginsy?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
coś za
-Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu -Róz ingot nr 84 zużyta połowa otworzyłam około pół roku temu |
|
|
|
|
#12 | ||||
|
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalałżam dla siebie
Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Niestety wymieniłaś już to czym byłam zainteresowana ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- niestety nic ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Nic ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Nic nie znalazłam [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;46011705]coś za -Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu -Róz ingot nr 84 zużyta połowa otworzyłam około pół roku temu[/QUOTE] ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Napisałam pytanie w twoim wątku Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
cos za kryolan? i cos moze jeszcze ?
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
może u mnie coś za maskę drożdżową, olejek suchy i szampon suchy? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=740531 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
zegarek jak najbardziej nadaje się dla nastolatki Jest w normalnym rozmiarze
![]() Jednak chciałabym oddać za jakąś konkretną rzecz a nie za kilka używanch kremów Moze masz coś poza wątkiem z mojej wish o podobnej wartości? Mogą być perfumy, dobre kremy
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
2.Krem do twarzy odżywczy i intensywnie nawilżający DECUBAL 75 ml, zużyta najwyżej połowa kupiony w aptece jakiś miesiąc temu (zapach mi nie odpowiada) 3.Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
|
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie znalazłam
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Podoba mi sie u Ciebie Nowa mgiełka do włosów Jantar Nowy Szampon do włosów Jantar Nowa świeca truskawka/malina f&f Olejek melon ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Podoba mi sie maseczka z glinka marokańsą i dwa przedmioty tuperrware (do pomarańczy i o ile się nie myle do rozdzielania żółtek ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- odpisałam u Ciebie |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się dużo rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej zależy mi na masce drożdżowej i suchym olejku Nie znalazłabyć nic jeszcze, żebym mogła olejek wziąć?
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dostałam odpowiedzi, widzisz coś u mnie?
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie maseczka drozdzowa, zapraszam do mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, ze tak długo to trwało. Niestety nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Nic nie znalazłam. |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddać maseczkę za gumki, spinki i Jodie Picolut? Podoba mi się też Arabska żona?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
rodzice przywieźli mi te bluzeczki i sprawa wygląda następująco: bluzka z dłuższym rękawem jest w trochę innym kolorze niż na opakowaniu: jest bardziej brązowa niż zgniło zielona, ale dalej jest odcień zielony a rzecz 2ga: zielone bluzeczki są w rozm S <na opakowaniu była M-ka :/) Ale przyrównałam je do tych bluzeczek niebieskich i są one dosłownie 1 cm szersze. Zielone są też ciut taliowane Jeśli chcesz zrobię foto Daj znać co uważasz i sorka za taka sytuację :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

Najchetniej wymienie sie na ksiązki, obudowy do iphone 5, ale także kosmetyki.

Nie dostałam odpowiedzi, widzisz coś u mnie?