![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię Joop!Femme, Escada S, krem antycelulit nowy STYCZEŃ
Wątek nieaktualny, proszę o zamknięcie. Zapraszam do nowego:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=763844 Witam Rzeczy wyszarzone przygotowane do podróży ![]() Na zbyciu posiadam: Zapachy: Avon Simply Because, nowa woda męska w kartoniku Aqua di gioia - butelka 30ml wyssana ![]() Bruno Banani Not for Everybody 20ml bez kilku psików Guerlain, Aqua Allegoria Angelique Lilas 53/75ml Escada Cherry in the air - mogę zrobić odlewkę ze swojego flakonu 20-30ml nawet Lacoste Touch of pink 65/90ml Dolce&Gabbana pour femme edt 14/25 ml Bvlgari, BLV II 20/30ml Dla dzieci: Zestaw dla dziecka krem i lotion Baby Smile, raz użyte, z Niemiec Nivea Baby mleczko intensywnie nawilżające 200ml Poniższe kosmetyki są w większości nowe, ewentualnie delikatnie testowane. Są to produkty pełnowymiarowe. Pielęgnacja SPA Soraya mleczko antycellulitowe z kofeiną 400ml przetestowane tylko Eleganckie mydełka Avon Alpine (nie dostępne u nas) Deo roll FA NutriSkin - antyperspirant w kulce, fioletowa nakrętka Farmona masło do ciała Szarlotka z bitą śmietaną 225ml Alterra masło do ciała Winogrona i Kakao 200ml Fenjal luksusowy olejek do kąpieli 200ml - KWC (wszystkie Fenjale są z Niemiec) Fenjal żel pod prysznic różany 200ml Fenjal żel pod prysznic intense 200ml Fenjal żel pod prysznic Vitality 200ml Fenjal Body Milk Intense 400ml, super i przede wszystkim nieuczulające - KWC Fenjal Body Milk Vitality 400ml, super i przede wszystkim nieuczulające - KWC Avon Planet Spa 75 ml maseczka oliwkowa Avon Planet Spa 75 ml luksusowa maseczka z czarnym kawiorem jeden raz użyta Nuxe - suchy olejek do ciała 40/50ml Żele pod prysznic różne smaki ![]() Avon Planet Spa serum ujędrniające na dekolt i szyję, z ekstraktem kawy- nowość Victoria's Secret 250 ml body lotion Aqua Kiss - zapach frezji i stokrotek, piękny i trwały. Wyciśnięta jedna kropla dla przetestowania zapachu Victoria's Secret perfumowane masło do ciała Love My Body 250ml - gęste, ładnie nawilża i pięknie pachnie - zużycie 10% Bath Body Works body lotion 236ml Exotic Coconut, nuty: papaja, gujawa, ananas, kokos, wanilia, drzewo sandałowe, bób tonka - bez jednej kropli ![]() Makijaż Smoky eyes Bourjois kolory brązowe, Margaret Astor Kobaltowy, mocny kolor. Zużycie cieni to max 10%, więc sporo zostało. Cienie po terminie, ale nic się z nimi nie dzieje. Pudełeczka sfatygowane od walania się w kosmetyczce. Nie chcę wiele za nie ![]() Paletka Essence - 8 cieni z edycji Lato 2014, brązy i łosoś - otwarte 2 miesiące temu - te akurat nie są po terminie Paletka Ruby Rose - 24 cienie, złote, beże, fiolet, srebrne, niebieskie. Paletka posiada lusterko, jeden cień zużyty - po terminie Miss Sporty - dwa cienie żółto-złoty i brązowo - szaro - złoty Butterfly - trzy cienie: seledynowy, pastelowy niebieski i ceglasty - po terminie Mary Kay - pojedynczy cień Rose Mist Mary Kay - pojedynczy cień Gold Mary Kay - pojedynczy cień Cranberry Ice Cienie do powiek Mary Kay tylko delikatnie testowane. Poniżej opis działania. Mineralne Cienie do Powiek Mary Kay® są znane ze swoich właściwości pochłaniających sebum, są łatwe w aplikacji, wspaniale kryją powiekę i przylegają do skóry. To trwałe cienie, których kolory nie blakną, formuła bazująca na minerałach daje uczucie lekkości produktu i intensywnego koloru podczas jednej aplikacji. Od matowych po błyszczące odcienie, wyglądają wspaniale na każdym typie skóry. Odpowiednie dla osób noszących szkła kontaktowe, dla osób o wrażliwej skórze i oczach. Testowane oftamologicznie. Dwa pędzle do różu, są u mnie bardzo długo, używane sporadycznie, firma krzak ![]() Pędzel do pudru, bronzera, NOWY, chowany w srebrnej rączce Douglas - pilnik do paznokci, nie używany, ale ma już z 3 lata Revlon chroma chameleon NOWOŚĆ holograficzny lakier do paznokci fiolet i złoty brąz, świeżo otwarty, łapki raz pomalowane, jednak okazało się że w szufladzie mam bardzo podobny. Kobo - błyszczyk do ust z drobinkami, w modnym koralowym kolorze. Jak nówka, użyty 3 razy. Włosy Taft pianka do włosów Schauma odżywka regenerująca w sprayu 100ml do włosów suchych i matowych Himalaya - olejek do włosów przeciwko ich wypadaniu 200ml Inne Sonia Rykiel - super sandałki na lato, drewniany obcas, koturn. Panterka w ciekawych kolorach - mleczna czekolada i jasny błękit. Wykonanie rewelacyjne, panterka na spodzie wyściełana skórką, u góry włoskowate futerko. Butki były bardzo drogie (650zl), niestety nie nacieszyłam się nimi długo, bo w ciąży zrezygnowałam z obcasów, a teraz trochę odzwyczaiłam się od wysokości. Oddam tylko za dobry perfum lub torbę na pasek (lubię mieć wolne ręce). Obcasy wymagają nowych fleków, są też lekko obtarte na dole (patrz zdjęcie). Rozmiar 37. Tak jak u większości z nas, niektóre rzeczy oddam za nawet mniej wartościowe, ale przydatne, przy innych pomarudzę ![]() Interesują mnie przede wszystkim zapachy, książki, pielęgnacja. Nie szukam podkładów i korektorów. Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2014-06-10 o 01:13 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię Joop!Femme, Escada S, krem antycelulit nowy
Hej cos za:
Joop! Femme, z 50 ml zużyłam ok 13-14ml, korek zagubiony Escada S, zostało ok 9ml z 30-ki ??
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za Joop Femme?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Masz przeogromny wybór zapachów i na pewno znalazłabym coś u Ciebie, jednak te które mi się podobają ( givenchy oba oraz Daisy) są w innym przedziale cenowym, więc za Joopa nie opłaca się Tobie. Szkoda, że Flowerbomb masz extreme, tego nie znam, ale z opinii wynika, że raczej mniej owocowo - kwiatowy od klasycznego. Klasykę chętnie bym przygarnęła.Nie znam większości tych zapachów, szukam czegoś owocowego. Jestem w tzw. odmiennym stanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię Joop!Femme, Escada S, krem antycelulit nowy STYCZEŃ
znajdziesz coś u mnie?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Podoba mi sie Joop! Zerknij do mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
No i źle zdjęcie dodałam, jest w odpowiedzi powyżej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Joop! Femme, z 50 ml zużyłam ok 13-14ml, korek zagubiony
Escada S, zostało ok 9ml z 30-ki Avon Incandesence, zostało 10ml z 30-ki Zapach FM podróba Jadore Diora, zostało ok 15ml cos u mnei? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Arszenik, przejrzałam, ale niestety nie masz już żadnych zapachów, więc nie skorzystam teraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, coś ja Joop! Femme?
![]() |
#15 |
:)
|
Joop! Femme, z 50 ml zużyłam ok 13-14ml, korek zagubiony
Escada S, zostało ok 9ml z 30-ki cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Bombki nie oddam za Joppa, nie ta półka cenowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jasne, jak już to myślałam o dorzuceniu czegoś z mojej strony oczywiście, ale niestety mam tylko to co widać, przynajmniej na razie. W razie co, to zgłoszę się do Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- niestety, zapachy avonu mnie nie pociagają ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Coś źle wcisnęłam, chciałam odpowiedzieć na wcześniejsze zapytanie Karolajnie. Dzięki, ale nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Nowy żel antycellulitowy Avon Solution Cellu Break 150ml
Mleczko antycellulitowe z kofeiną SPA Soraya, użyty 1 raz 400ml coś u mnie? ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dzięki ale Daisy nie oddam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Loczek, niestety nic nie znalazłam, interesują mnie raczej zapachy niż kolorówka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Daj znac jak zdecydujesz-so elixir klasyk czy Purple
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hmm te rzeczy mi się podobają, powiedz tylko o jakim cieniu mówisz?
Nowy żel antycellulitowy Avon Solution Cellu Break 150ml Mleczko antycellulitowe z kofeiną SPA Soraya, użyty 1 raz 400ml Fenjal luksusowy olejek do kąpieli - KWC- nowe Fenjal żel pod prysznic różany - nowe Fenjal dezodorant 24h bez 3 psików mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Escada S, zostało ok 9ml z 30-ki
lub Zapach FM podróba Jadore Diora, zostało ok 15ml za fioletowe cienie ode mnie
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Niestety nic więcej nie znalazłam, bombkę chciałabym oddać za coś specjalnego
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nie, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie.
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ja jednak podziękuję, byłam w Sephorze i powąchałam jabłuszko i niestety nie moja bajka
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.