![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Wojennie, ale nieco inaczej. Marsi, witaaaj ![]() Kuba spi, zasnal sam. Nie moge ogarnac usypiania ostatnio. Przez jakies 2tyg zasypial sam, potem wlaczyla mu sie kilkudniowa faza na zasypianie przy uu, dzis znow sam po trzech nieskutecznych probach z uu ![]() Od 2 tyg nie domaga sie uu w nocy ![]() Co nie znaczy, ze sie nie budzi ![]() Pobudka jest zwykle jedna, wystarczy chwile poprzytulac na rekach i zasypia znow ![]() A teraz cofne sie poogladac dzisiejsze foty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Marsi ja też ostatnio tak myślałam że już nie mam dzidziusia tylko chłoptasia małego
![]() Sylwietta ale piękne rzeczy wynalazłaś ![]() CO do rozmiarów: Dawid chodzi w 80/86 dlatego szeroko oczy ze zdumienia otwieram jak Was czytam ![]() Od poniedziałku ruszam z dietką OXY ![]() Silver, Neti cudaśne cukiereczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy dobra. Szukałam w necie gdzie robią prywatnie usg i znalazłam w Katowicach. Nigdy tam wcześniej nie byliśmy.
#2704 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre wiadomosci przyniosłas od lekarza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |||||
Zakorzenienie
|
1-2 razy dziennie
![]() Cytat:
![]() Daria przesłodka ![]() Cytat:
![]() ![]() a alergia minęła tak sama z siebie? Czy coś stosowałaś? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak Wasze dzieci zachowują się po kąpieli przed snem? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A z opisu wynika, że Leos jajcarz niesamowity ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisalam wyzej ![]() Swoja droga Hania to zlote dziecko - nie bije, nie interesuja ja szafki/szuflady, zasypia w hustawce... ![]() Silver, ja na Twoim miejscu tez pewnie bym schizowala i szukala bledu u lekarki... Takze nie wiem co Ci poradzic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() nie jest łatwo Daria wie że od razu po kąpieli jest mleczko przy którym się wycisza i idzie spać. Dziś ją wykąpałam o 19.30 a o 20.00 już słodko spała.
#2710 |
Zakorzenienie
|
yyyy, normalnie
![]() u nas kapiel nijak nie wplywa na funkcjonowanie mlodego kapiel, kaszka, spaciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Nancy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=719150
Sceptycznie podchodziłam, jak się na nią jakiś czas temu natchnęłam, ale ogladałam w DDTVN, poczytałam i próbuję ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Silver - o kurcze, trzymam kciuki oby te wyniki juz takie pozostaly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
![]() ![]() ![]() Silver, Daria cudna! ![]() Debrah, kurczę, u nas wciąż też jest jedzeniowstręt, ale walczę na wszelkie sposoby... Jak Oliwka odpycha łyżeczkę, to staram się jakoś ją zająć... Pokazać coś, książeczkę, zabawkę... I wtedy je. Ale na pewno próbowałaś już takich sposobów... Marsi, hejo. ![]() Wstawiam moją królewnę, a co. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hania po kąpieli od razu chce mleczko i spać Cytat:
![]() chociaż jak jesteśmy tutaj to po mleczku przytula się do mnie i zasypia. mam nadzieję, ze tak zostanie jak wrócimy do domu ![]()
![]() |
#2715 | |||
Zakorzenienie
|
![]() DEBRAH w sumie racja co do kubka.....na razie tyko gryzie słomkę..spróbuje faktycznie ze zwykłą. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Idę spać dziewczyny..jutro MMR na 8 i jade sama...az sie boje tego placzu i oby bez komplikacji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-24 o 20:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
chodziło mi o czas między zakończeniem kąpieli a mleczkiem/uu? Mój jest tak płaczliwy, że nie jestem w stanie go ubrać :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tydzien temu zrobil sam kilka razy po 2 kroki, potem upadl i od tamtej pory cisza. Puszcze sie jedynie wtedy, kiedy za plecami ma sciane/komode/itp. Czekam, nie martwi mnie to poki co ![]() Po kapieli? Zwykle jest juz tarcie oczek na przewijaku. Potem jest pokazywanie paluszkiem na butelke z mlekiem i poganianie mnie halasem, bym szybciej robila. Wypija mm i czasem zdarza mu sie zasnac, a czasem po obaleniu butli marudzi i wtedy wiem, ze musze mu pomoc z zasnieciem. Jak przegapie moment sennosci to rozbudzi sie i zaczyna sie zabawa (jak dzis) i trwa jeszcze ok 30min. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
ale duuuuuuuuuza!!! jejku, jak ona wydoroslala!
Kurcze, gdzie te nasze male babelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za szczepienie! U nas tak, jak mowie - ze zwyklej slomki (takiej "dorosłej") sie nie napije, ale z kubka pstryczka ze slomka pil chetnie. Cytat:
![]() Ja staram sie ubierac na siedzaco, wtedy daje cos baaardzo interesujacego do łapki i jakos udaje sie przetrzymac. Gorzej z czasem, gdy robie mm. Z oka butli nie spuszcza i non stop pogania. Mialam iść czytac, a siedze tu i ględzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
My musimy kapac minimum dwie godz przed spaniem inaczej szal cial
![]() ![]() ![]() Slysze, ze myszek znowu kaszle przerazliwie ;((((( bidulinek ;(((( Co do hustawki - moje dziecie zasnelo dzisiaj w niej.....na noc ![]() ![]() Marsi, hello! Fewciu ![]() Neti, cudownie macie!!! Ja pobiegalam, zaraz ide sie kapac, tylko zuczka wam wrzuce bo to hit jak on to dzisiaj zrobil ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2723 |
Zakorzenienie
|
uploadfromtaptalk1398369881139.jpg oto i gwiazda wieczoru
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#2724 |
Zakorzenienie
|
A miałaś iść spac...no ale teraz jeszcze przeglądarka...i k. Bo przecie niecierlpliwam jest
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Elaborat w K napisany.
Szaja: jak bedziesz miała moziwość to zerknij, bardzo mi zależy na twoim spojrzeniu ![]() A co do kąpieli: moja nie chce wyjść z wanny często, dość często płacze - zabawiam ją wówczas. Przy ubieraniu się niecierpliwi i chce sobie iść, zejść z kolan. Ubieram na siedząco na moich kolanach, inaczej by uciekła. Nie ogarniam, że niektóre ubierają na leżąco, jak? ![]() Potem jest witamina, mycie zębów (próby znaczy). Potem uu i próbujemy zasnąć. Albo się uda - albo wypije, schodzi i wstępują nowe siły i idzie się bawić, a potem późno idzie spać ( bo podnoszona z podłogi płacze). Zależy pewnie od tego jak mocno aktywny był dzień i o której była drzemka. Często robi się śpiąca ok 17. (drzemkę ma o 12 lub 13 przez godzinę), ale staram się nie kłaść, bo by poszła spać o 29. Nie napisałam : wczoraj np usypianie trwało długoooo - bo nie chciała uu ani być niesiona, rozpłakała się. Więc intuicyjnie położyłam na dużym łożku, ja obok. Trochę było uu, potem się oderwała sama, obróciła na brzuszek i prawie śpi.. co jakiś czas podchodziła do uu ale sama przestawała i kotłowała - i.. zasnęła. Na łóżku, obok mnie, akurat wtedy bez uu. Obudziła się tylko 2 razy na uu. Także chyba to możliwe, że kiedyś zaśnie bez uu lub noszenia, dorasta dziewczyna. A dziś budziła się już 3 razy, jeśli obudzi się jeszcze raz - to przeniosę na duże łóżko od razu - chyba obija się o szczebelki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a słomkę gryzie ![]() no właśnie, jak go wycieram to włazi na mnie, płacze, a jak go położę to od razu krzyk. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
jeszcze Wam cos opowiem i spylam spaciu
Jade dzis do pracy, byla godzina 9.30 no wiec jade, jade, a ze jakas wycinka drzew, galezi czy jakos tak to zamieszanie, ruch wahadlowy i takie tam, ogolnie jechalo sie woooolno. po drodze mijam zawsze dom weselny/restauracje (dla zainteresowanych-prowadzi go bliska rodzina meza Badzi ![]() ![]() ![]() ![]() babeczka w bialej sukni, facet w garniaku - normalnie wesele!!! ![]() jak zyje na tym swiecie to jeszcze czegos takiego nie widzialam ![]() czwartek, godz 9.30 a tu witaja mloda pare chlebem i sola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Nancy-to jest właśnie w tym wszystkim dziwne bo przeszło samo. Już pojęcia nie mam od czego to było-może witamin mi brakowało?
![]() Naprawdę nie wiem co o tym myśleć,ale obawiam się że przyjdzie jesień/zima to i problem wróci ![]() Ja już po kąpieli,najedzona -wskakuje do łóżka ![]()
#2729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.