Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-09, 05:11   #2221
Antananariwa
Raczkowanie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

I dzień dobry Miłego dnia wszystkim
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 07:01   #2222
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Witam się z rana Pół nocy nie spałam Moje dziecko chyba jest odwrócone tyłem i wypycha dupcię do góry. Co chwilę mam wielką górkę na brzuchu. A do tego nóżki ma na dole, kopie mnie po pęcherzu i jakby po bardzo wysokiej części odbytu. Bo mam wrażenie jakby kupka mi się przemieszczała ale to takie puknięcia Śmieszne uczucie Ooooo znowu... normalnie jak przyłożę rękę na tą wypukłość to czuję plecki mojego maluszka Fantastyczne uczucie

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 07:01   #2223
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam z rana

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 07:14   #2224
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
No nie wchodzi bo ja oczywiście jestem taka boska, że źle wpisałam ale już poprawiony adrees zapraszam

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Wow Mamy aż 29 gości i to o tej porze
Jak miło
Eee tam, poczytałam Twój wpis i się poryczałam, ale oczywiście dzieląc to szczęście razem z Wami

Wczoraj natomiast miałam pierwszy gorszy dzień, chciałam z mężem jeszcze wieczorem posiedzieć, ale nie dawałam już rady. Głowa sama mi leciała do snu. Umyłam się, ubrałam pizamki, weszłam do łóżka i leżąc, ryczałam. Już po powrocie z zakupów chciało mi się spać i zamiast zdrzemnąć się godzinkę, by zregenerować siły, to się męczyłam, a potem wszystko wzięło górę. Dziwne uczucie, totalna niemoc... Jeszcze przed obiadem zjadłam 2 kanapki, poprawiłam bananem, napiłam się troszkę coli. potem obiad mi nie wchodził. Byłam zła sama na siebie No i przecież zakupów jakoś mi się wczoraj uzbierało, niby niewiele, ale to trochę ważyło. Mąż zawsze jedzie ze mną, bym nie dźwigała to wczoraj czułam, że kapkę za ciężko mam, ale pomalutku szłam i doszłam do domku. Nic na szczęście mnie nie bolało, ale jak maż wrócił z pracy to się przyznałam i od razu powiedziałam że mi się należy.

Wczoraj wreszcie kurier przywiózł zamówiony na urodzinki dla siostrzeńca Tżta dywanik, który już pokazywałam:
http://www.acecarpet.pl/ace24/3/10/1.jpg
Na zdjęciu jest widoczny większy rozmiar, ten nasz ma może 3/4 wielkości tego, ale też jest fajny, sporo ma uliczek, rondo. Dziś chcę pójść dokupić jakieś resoraczki i będzie zabawa
Niestabilna, wierzę w Ciebie, ze uda Ci się ładnie odrestaurować te mebelki, a zwłaszcza kołyska zapewne wyjdzie prześliczna, taka stylowa
Misstic, koniecznie wykorzystajcie należycie nieobecność szwagra, skoro tak rzadko zdarza się, że wybywa. Życzę zatem stosunkowo udanego weekendu a Zieloną Milę oglądałam już kilka razy. Potwierdzam, fajny filmik
malgosia1051, ja dla siostrzeńca męża licytowałam buciki, bo siorka nie mogła w momencie zakończenia aukcji wejść na neta. Owszem, licytację wygrałam i miałam podać jej adres do wysyłki. Naczekała się nie dość, że przez ten dłuuuugi weekend, to jeszcze zapomniałam zmienić adresu i buty przysłano do mnie. Odebrałam na poczcie, zajrzałam do środka co jest i w jakim stanie, przepakowałam od razu w nowa kopertę i posłałam do siorki. Ot takie małe roztargnienie Także luzik, nie jesteś sama - poza tym nam teraz wszystko wolno
Latte88 masz ty moc, funkcjonować po 2 godzinach snu...twarda sztuka
Gratuluję udanych wizyt i poznanych płci czekamy na kolejne dobre wieści.
Idę się ogarnąć i robię wypad na miasto, a potem się czymś zajmę, by jakoś dzień zleciał.
Aaa no i maila dostałam, że nowe promocje w Rossmanie to przy okazji luknę w necie co mają dobrego, może skorzystam, by kupić coś taniej.

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY wszystkim!
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 07:22   #2225
Mo_onika_ika
Rozeznanie

oooooo ratunku Nie zdawałam sobie sprawy że synuś już jest taki duży Uczucie jak się przekręca jest jeszcze śmieszniejsze niż kopanie, wypychanie i pływanie Czuję już nie węża w brzuszku ale melona który mi się przewraca, wędruje z prawej na lewą, z góry na dół A co będzie potem? Normalnie bombowe uczucie Idę jeść bo może dlatego mój mały urwis tak się wierci bo jest głodny

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 07:39   #2226
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Dzień dobry dziołszki
net mi coś dzisiaj szwankuje, zaznaczyłam co chce cytowac i nie ma a ja jak zwykle nic nie pamiętam
Zachęciłyście mnie tą Ikea.. Muszę namówić mojego i się tam wybrać.
aa2 tak ładnie pisała o tej żabce, nie mam pojęcia co to jak się dziewczyny spotkamy to weźcie wszystko i mnie będziecie szkolić
Ostatnio rozwaliły mnie rampersy, teraz jakaś żabka... a pieluch flanelowych to ja w życiu nie widziałam
Dziś ja też czuję niemoc Spałam z 8h a jestem taka słaba! Muszę coś w domu ogarnąć bo szykuje sie imprezowy weekend

Macie jakieś sprawdzone propozycje na przekąski, rogaliki z ciasta francuskiego? Mąż mi wczoraj przyniósł 26 ciast dostał w pracy od koleżanki. Trochę już rozdałam ale z 15 mi jeszcze zostało

A i przyniósł 10 voucherów do kina ale będzie rozrywka

Gratuluję wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

A i słuchałam wczoraj tych kołysanek co dostałam z bepiprogram. Bach, Bethoven, Mozart... Ale to nie na moje nerwy Przesłuchałam całą płytę bo miałam nadzieję, że trafię z końcu cos co wpadnie mi w ucho... Dziś wracam do Nickelbacka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 08:16   #2227
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
ja nie miałam żadnego skierowania lekarz nie dał, a w przychodni nie wymagali :P
a to dziwne ja miałam kilka razy w życiu krzywą cukru robioną ze względu na PCO i zawsze pytali o skierowanie. Ktoś mi kiedyś powiedział, że jest wymagane bo nie jest to obojętne badanie dla organizmu. Bo jakby się okazało, że masz sporą cukrzyce to taką dawką glukozy 75g mogliby tylko zaszkodzić człowiekowi, stad musi lekarz dać skierowanie.

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to zaczynam 24 tydzień!

Jak ten czas leci! Szybciej teraz niż w pierwszej ciąży. Może dlatego, że z córką czas się bardziej wypełnia... Ale w pierwszej pracowałam do maja, więc też leciał dzień za dniem... Może bardziej byłam skoncentrowana na ciąży niż teraz i mi sie wlokła długo
tak, mi w drugiej ciąży też czas szybciej leci, prawie w ogóle nie myślę o ciaży, bo mam zajęcie z moją córeczką itp i tylko czasem do mnie dociera, że już połowa ciąży za mną grunt bymw odpowiednim momencie o porodówce sobie przypomniała

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Dzieki zabciu

Dla chetnych- wlasnie na tvp 1 zaczal sie film ''Zielona mila''
Piekny film
widzialam wczoraj, że jest ten film, ale ostatnio zbyt często ryczę na filmach, wiec sobie darowałam

a poza tym dzień dobry

zero słonca za oknem, deszcz, ech, no cóż....weekend sie zbliża to pogoda do bani

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-09, 08:28   #2228
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Eee tam, poczytałam Twój wpis i się poryczałam, ale oczywiście dzieląc to szczęście razem z Wami

Wczoraj natomiast miałam pierwszy gorszy dzień, chciałam z mężem jeszcze wieczorem posiedzieć, ale nie dawałam już rady. Głowa sama mi leciała do snu. Umyłam się, ubrałam pizamki, weszłam do łóżka i leżąc, ryczałam. Już po powrocie z zakupów chciało mi się spać i zamiast zdrzemnąć się godzinkę, by zregenerować siły, to się męczyłam, a potem wszystko wzięło górę. Dziwne uczucie, totalna niemoc... Jeszcze przed obiadem zjadłam 2 kanapki, poprawiłam bananem, napiłam się troszkę coli. potem obiad mi nie wchodził. Byłam zła sama na siebie No i przecież zakupów jakoś mi się wczoraj uzbierało, niby niewiele, ale to trochę ważyło. Mąż zawsze jedzie ze mną, bym nie dźwigała to wczoraj czułam, że kapkę za ciężko mam, ale pomalutku szłam i doszłam do domku. Nic na szczęście mnie nie bolało, ale jak maż wrócił z pracy to się przyznałam i od razu powiedziałam że mi się należy.

Wczoraj wreszcie kurier przywiózł zamówiony na urodzinki dla siostrzeńca Tżta dywanik, który już pokazywałam:
http://www.acecarpet.pl/ace24/3/10/1.jpg
Na zdjęciu jest widoczny większy rozmiar, ten nasz ma może 3/4 wielkości tego, ale też jest fajny, sporo ma uliczek, rondo. Dziś chcę pójść dokupić jakieś resoraczki i będzie zabawa
Niestabilna, wierzę w Ciebie, ze uda Ci się ładnie odrestaurować te mebelki, a zwłaszcza kołyska zapewne wyjdzie prześliczna, taka stylowa
Misstic, koniecznie wykorzystajcie należycie nieobecność szwagra, skoro tak rzadko zdarza się, że wybywa. Życzę zatem stosunkowo udanego weekendu a Zieloną Milę oglądałam już kilka razy. Potwierdzam, fajny filmik
malgosia1051, ja dla siostrzeńca męża licytowałam buciki, bo siorka nie mogła w momencie zakończenia aukcji wejść na neta. Owszem, licytację wygrałam i miałam podać jej adres do wysyłki. Naczekała się nie dość, że przez ten dłuuuugi weekend, to jeszcze zapomniałam zmienić adresu i buty przysłano do mnie. Odebrałam na poczcie, zajrzałam do środka co jest i w jakim stanie, przepakowałam od razu w nowa kopertę i posłałam do siorki. Ot takie małe roztargnienie Także luzik, nie jesteś sama - poza tym nam teraz wszystko wolno
Latte88 masz ty moc, funkcjonować po 2 godzinach snu...twarda sztuka
Gratuluję udanych wizyt i poznanych płci czekamy na kolejne dobre wieści.
Idę się ogarnąć i robię wypad na miasto, a potem się czymś zajmę, by jakoś dzień zleciał.
Aaa no i maila dostałam, że nowe promocje w Rossmanie to przy okazji luknę w necie co mają dobrego, może skorzystam, by kupić coś taniej.

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY wszystkim!
Dziękuję Kochana juz jestem zregenerowana. A za słowa o blogu
Piękny dywan Zygzak na pewno się spodoba Małemu

Dzień dobry
Już po pobraniu, dziś pobilam rekord wkluc bo mam aż 3 finalnie pobrana z dłoni. Ale nie było tragedii.
Życzę miłego dnia. I powoli zmierzam w kierunku pakowania. Widzę, że pogoda nas nie rozpiesci nad morzem
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 08:29   #2229
allckarola
Zadomowienie

Witam sie w 23 tyg ciazy ach jak ten czas szybko leci

A to moj brzusiu z Mają rosnie ostatanio coraz bardziej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0256-1.jpg (69,8 KB, 48 załadowań)
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 08:36   #2230
nmartyna
Zadomowienie

To ja też się przywitam
Dzień dobry
U mnie na razie jeszcze słoneczko, ale na pewno zajdzie niedługo, bo miało dzisiaj padać :/
Humor już o niebo lepszy! Tżcik wrócił rano z pracy i przywiózł mi malinki, tak więc robię szybko naleśniki z bitą smietaną i malinami

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość

Gratuluję 23 tygodnia
Brzuchol śliczny, mój wielkością jest bardzo podobny do Twojego
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 08:41   #2231
ircha06
Raczkowanie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46370154]
Macie jakieś sprawdzone propozycje na przekąski, rogaliki z ciasta francuskiego? Mąż mi wczoraj przyniósł 26 ciast dostał w pracy od koleżanki. Trochę już rozdałam ale z 15 mi jeszcze zostało [/QUOTE]

Zobacz sobie tutaj (część z nich robiłam) :
http://bronislawa70.blox.pl/2012/05/...kim-kwiat.html

http://4lo.bytom.pl/ommnomnom/?attachment_id=385

Tu musisz niżej stronę przewinąć, są tam oliwki w cieście, nie robiłam, ale ciekawie wygląda i może fajnie smakować:
http://bronislawa70.blox.pl/html/131...1.html?1182781

A to już poza tematem ciasta francuskiego, ale zajada się to wzrokiem:
http://bronislawa70.blox.pl/resource/DSC_0173bloxx.JPG

Jak to mówimy z moją teściową, jak nam coś nie wyjdzie trochę, to że : "jak coś nie do smakuje to do wygląda" albo krótkie sprostowanie mojej teściowej na gafę w kuchni : "bo jak tak chciałam!" jak w razie krzywo ciasto się jej przekroi lub coś z lekka nie po myśli wyjdzie. Ostatnio upiekła ciemny biszkopt do ciasta Milky Way, ale stwierdziła, ze wyszedł jej za niski i jak go przekroi to nie będzie to samo nawet jak kremem przełoży, więc upiekła kolejny, a do tego niskiego na prędce utarła jabłek zrobiła z galaretką , przełożyła ten cienki spód, na górę walnęła bitą śmietanę, przystroiła górę i pękała z dumy jaki to ma nowy przepis hehe ubaw mieliśmy wszyscy, a ciasto... było wyśmienite!!!
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-09, 08:41   #2232
Metamfetaminax
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46370154]
Macie jakieś sprawdzone propozycje na przekąski, rogaliki z ciasta francuskiego? Mąż mi wczoraj przyniósł 26 ciast dostał w pracy od koleżanki. Trochę już rozdałam ale z 15 mi jeszcze zostało

A i przyniósł 10 voucherów do kina ale będzie rozrywka

Gratuluję wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze

--[/QUOTE]
Ooo to masz kochanego męża A z ciasta francuskiego możesz zrobić rogaliki Ja robię często coś takiego http://kuchennewzlotyiupadki.blox.pl...-jablkami.html fajne,szybkie i dobre Jeszcze czasem robię takie trójkąciki z marmoladą,ale z jabłkami i cynamonem są o wiele lepsze

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 08:51   #2233
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Piękne imię dla córeczki a brzuszek miodzio
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 08:52   #2234
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
aaaa z takich fajnych rzeczy to polecam żabkę z ikei , taka ceratka składana , fajnie sie sprawdziła przy tym jak musiałam małego przebrac np w markecie czy cos
i jesli chodzi o przescieradłą do łózeczka to polecam prześcieradło juz z ceratka i wtedy nie trzeba dodatkowo podkładów

oczywiście nei pisąłam o wózkach, fotelikach, łózeczkach bo to taki gabaryt ze kazda od pierwszych chwil o tym mysli
mogę jeszcze napisac z enei uzywałam przewijaka przebierałam małego na łózku i tak mi było wygodnie
o widzisz, a u mnie akurat przewijak to taki must have
używamy do tej pory (młoda ma rok i 9 m-cy), już się zużył i zniszczył, lada moment trzeba go będzie wyrzucić
moja córa jak była malutka bardzo często sikała w trakcie przewijania, jak akurat nie miała pieluchy pod pupą kupa też zdarzyła się nie raz i nie dwa nie wyobrażam sobie jak to by było przewijać ją na łóżku i prać wszystko non stop, a na ceratce też próbowałam, ale było mi strasznie niewygodnie
już wolałam położyć przewijak na łóżku także tym razem też na 100% go kupię
Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to zaczynam 24 tydzień!

Jak ten czas leci! Szybciej teraz niż w pierwszej ciąży. Może dlatego, że z córką czas się bardziej wypełnia... Ale w pierwszej pracowałam do maja, więc też leciał dzień za dniem... Może bardziej byłam skoncentrowana na ciąży niż teraz i mi sie wlokła długo
mi też teraz dużo szybciej leci czas

Cytat:
Dzieki zabciu

Dla chetnych- wlasnie na tvp 1 zaczal sie film ''Zielona mila''
Piekny film
piękny film i bardzo go lubię, ale nie mamy tv

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Witam się z rana Pół nocy nie spałam Moje dziecko chyba jest odwrócone tyłem i wypycha dupcię do góry. Co chwilę mam wielką górkę na brzuchu. A do tego nóżki ma na dole, kopie mnie po pęcherzu i jakby po bardzo wysokiej części odbytu. Bo mam wrażenie jakby kupka mi się przemieszczała ale to takie puknięcia Śmieszne uczucie Ooooo znowu... normalnie jak przyłożę rękę na tą wypukłość to czuję plecki mojego maluszka Fantastyczne uczucie
potwierdzam, boskie uczucie
Stary 2014-05-09, 08:55   #2235
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Monika, kurcze ale fajne uczucie to musi być ja jeszcze mam chyba za lekkiego malucha żeby tak czuć

Mój humor dzisiaj to o kant d... rozbić... Jeszcze ta pogoda. I trochę miałam sprzeczkę z Tż... Ale tym razem nie przeze mnie...Szkoda tylko,że to w jego urodziny mamy takie humory.

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 08:55   #2236
NATALUSIA14
Rozeznanie

ircha, Niestabilna, tymiina, Aliszcze, dzanet dziękuję za wsparcie dobrze wiedzieć że z delikatnymi ruchami nie jestem sama
tymiina bardzo proszę, cieszę się że pomogłam, ja mam jutro tę akcję w Krakowie dam znać jak było, ile stałam w kolejce
elffirka też mam stanik bezszwowy z pepco, kosztował całe 9,90
justyna gratuluję córeczki
Ekaterina cudne zdjęcia ciążowe

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 08:59   #2237
allckarola
Zadomowienie

Dziekuje Latte
Tylko wydaje mi sie ze ostatnio sie zapuscilam trzeba troszkie od czasu do czasu pocwiczyc
Sexy mama musi byc heh

Wlasnie wydrukowalam sobie liste wyprawki masakra duzo tego

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Tak pomyslalam sobie... co myslicie o opalaniu w ciazy ?? mozna ??
Chcialabym byc troche opalona przynajmniej te czesci ciala co widac
Stary 2014-05-09, 09:09   #2238
Amelie
Raczkowanie

Natalusia14 - ja tez mam bardzo slabe ruchy, od swiat je czuje i ciagle jest tylko mizianie i delikatne bulgotanie jeszcze sie rozwierci
Ja czekam na meza bo ma rtg i zaparkowal mi pieknie pod placem manewrowym osrodka egzaminacyjnego i mam przynajmniej rozrywke

Stary 2014-05-09, 09:09   #2239
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Latte
Tylko wydaje mi sie ze ostatnio sie zapuscilam trzeba troszkie od czasu do czasu pocwiczyc
Sexy mama musi byc heh

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

myślę, że mozna się się opalać, byle z umiarem i osłonić brzuch i głowę, by udaru nie dostać ale twarzyczkę, nogi czy ręce to dlaczego nie oplaić sobie?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 09:12   #2240
allckarola
Zadomowienie

Nie chce potem chodzic taka blada ;p

A jak mi sie urodzi murzynka ??? heheh
Stary 2014-05-09, 09:24   #2241
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Jutro na 9 mam dentyste a musze jeszcze rano wstac umyc glowe
Bede zombi

A chcialam wam powiedziec ze moj szwagier z ktorym mieszkamy dzisiaj wyjechal i wraca w niedziele w koncu wolnosc i spoookoj!
Pierwszy raz w zyciu chyba gdzies wyjechal, serio nie wymyslam
Az mi dziwnie, bo ciagle mam wrazenie ze siedzi u siebie w pokoju
a dlugo tak będzie jeszcze mieszkac ze szwagrem? nie wyobrazam sobie... co on nie moze sam zamieszkac?chyba nie ma 15lat?

Cytat:

maleńki masz ten brzuch

Cytat:
Dziekuje Latte
Sexy mama musi byc heh

ja sie juz troszke opalałam jeżdząc na rowerku,to najlepsza dla mnie opcja,koszulka na ramiączkach,krotkie gacie i jade dlatego ciesze sie z jednej strony ze jestem w ciazy wiosna,lato
no bo tak:na brzuchu sie nie poloze zeby opalac np nogi z tylu,bo zgniotę bobo tak samo na plecach lezec dluzej tez wole nie

Witam się pogoda do bani... robię pranie i musze chyba gdzieś ruszyc dupe po jakis stanik ech

A w ogole co mialam sny... najpierw mi sie snilo ze byl 9 wrzesnia!! czyli termin mojego porodu a ja mialam maly brzuch...a potem ze urodzilam nagle,dziecko mi po prostu wypadlo a ja nie mialam ani lozeczka,ani wozka,ani ubranek,ani nawet pampersow!!ale karmilam piersią
Moze podświadomie stresuje się tym że nic nie mam jeszcze kupione

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 09:34   #2242
allckarola
Zadomowienie

Wlasnie sie kiedys zastanawialam jak tu opalic tyl i doszlam do wniosku ze najlepszy sposob to lezenie na boku
Stary 2014-05-09, 09:37   #2243
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Wlasnie sie kiedys zastanawialam jak tu opalic tyl i doszlam do wniosku ze najlepszy sposob to lezenie na boku
na razie to i tak kuźwa nie ma pogody

Stary 2014-05-09, 09:42   #2244
allckarola
Zadomowienie

U Ciebie nie ma u mnie jest ślicznie.
chyba tak na zmiane u mnie wczoraj bylo okropnie.
W sumie bez roznicy i tak w pracy jestem

A jak dzisiaj humorek Paulinko ???
Stary 2014-05-09, 09:45   #2245
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dzień dobry.
Mialam straszną noc. Strasznie zle spałam ;(

Stary 2014-05-09, 09:47   #2246
allckarola
Zadomowienie

Niestabilna to co sie dzialo tej nocy???
Stary 2014-05-09, 09:47   #2247
elffirka
Rozeznanie

Paulina to chyba podświadomość działa...
Ja już opaliłam trochę buzię siedząć na ławeczce...
Witam się z rana...
Ja to mam dopiero sny... Śniło mi się że siedziałam z Małżem i musiałam Mu powiedzieć prawdę, że dziecko które noszę w sobie jest Jego najstarszego brata ale nie chcę żeby On o tym wiedział i chcę być z Małżem bo jest odpowiedzialny a tamten to taki lekkoduch... Masakra... Hehe...
Muszę iść na miasto ale narazie to mi się nie chce... Pogoda nawet nawet tylko chmury często i wiatr wieje...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 09:48   #2248
etusiaaa
Wtajemniczenie

witajcie, tpo tylko u mnie jest tak cieplutko i sloneczko swieci

bylam z mezem rano na szybkich zakupach i upatrzylismy wypoczynek teraz kwestia przekonania meza ze to dobry wybor

ale ciesze sie bo kupilam zasłony trzeba tylko zawiesc do mamusi zeby obszyła i bedzie cud miod malina ale musze poczekac na moj samochodzic bo jest w naprawie ale moze wieczorem bede go juz miec

teraz biore sie za sprzatanko

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 09:49   #2249
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
U Ciebie nie ma u mnie jest ślicznie.
chyba tak na zmiane u mnie wczoraj bylo okropnie.
W sumie bez roznicy i tak w pracy jestem

A jak dzisiaj humorek Paulinko ???
no u mnie wczoraj bylo pieknie ale popoludniu tez lało i w ogole i dzis jest szaro i coś tam pada
a humorek...sama nie wiem,jestem troche dobita tym ze Tz nie moze znaleźć pracy,kilka lat byl kierownikiem w firmie...a teraz mu zaproponowali prace za jakies 1600zl na 4 zmiany na drugim koncu miasta to wstal i wyszedl nosz kur** co kraj
a w ogole mam tylko jeden dobry stanik na ten moment i musze sobie cos kupic ale szkoda mi w sumie kasy... nie wiem co robic...jestem przybita... nudzi mi sie i nic mi sie nie chce

Stary 2014-05-09, 09:49   #2250
allckarola
Zadomowienie

w sumie ja to mam raz noc taka ze nie moge spac bo tak Mala kopie a nastepna noc spokoj i spie. Dzisiaj spalam jak zabita nawet nie wstawalam siku w nocy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości