Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-23, 20:24   #4771
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Wczoraj policja złapała mojego Tż, wracał od rodziców (8km), w terenie zabudowanym pędził 90km/h i nie miał pasów zapietych a oni do niego: kontrola trzeźwości, dmuchnął w balonik i go puścili nawet slowem sie nie odezwali co do predkosci i pasów
hehe, to dobrze
mojego raz złapali bez pasów, i mu dali mandat, raz go złapali bez wszystkich dokumentów, i też mu dali , raz za przejechanie na pomarańczowym (jak przejezdzal zmienilo sie na czerwonr) - 500 zł, takze on ma szczescie
ja juz mam prawko 5 lat i mnie złapali raz za przekroczenie predkosci, ale mandatu nie dostałam i tak

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Melduję się po przymiarce! Jestem absolutnie zachwycona, suknia jest jeszcze piękniejsza, niż zapamiętałam... gdy pani ją na mnie włożyła, poczułam się tak jakoś... królewsko nie jak księżniczka, jak prawdziwa królowa
super ! wszystko idealnie dopasowane

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Mój 5-letni brat nie dałby się usadzić na kolanach, już od 2 r.ż. teraz tym bardziej, pewnie niewiele zje, dlatego płaci się mniej, ale mim wszystko siedzenie ma swoje ale zależy od dziecka

DZISIAJ ZMIANA KODU, NIE MOGŁAM SIĘ TEGO DOCZEKAĆ !!! 99 DDŚ
gratulacje zmiany!
a jesli chodzi o dzieci, to wlasnie o to chodzi, że nie każde jest takie samo. np. syn mojej kuzynki 5 letni siedział na swoim krześle na ostatnim weselu, a corka Tz siostry nie będzie siedziec osobno. wszystko od dziecka zalezy, a my przy potwierdzaniu bedziemy pytac czy sadzać osobno czy na kolanach

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie dostałam okresu Dzień przed ślubem - a u mnie początek jest najgorszy bo najbardziej intensywny
o jejku, współczuje

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
A mi to właśnie przeszkadza.. Mamy taką parę, mają dwoje dzieci, jedno będzie mieć 2,5 roku, drugie niecały rok. I co, ona i on po 1 dziecku na kolanach? Słabo.. Ja chyba poproszę o krzesło dla maluchów, tylko żeby im talerza nie stawiali z jedzeniem i tyle.
no ja z takim widokiem sie spotykam często, szwagierka wlasnie z dwojgiem dzieci na weselu zawsze siedzi na kolanach, ona z corka a jej maz z synem. i dają rade dla mnie chyba byłoby to męczące.. no ale sami tak chcą

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2014-05-23 o 20:37
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 20:33   #4772
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Byłam dziś u krawcowej. Nie miała dla mnie dofinansowania od pkp ani niebieskiego sweterka xD natomiast miała małego yorka.

Dopasuje mi wszystko fajnie. Jestem bardzo zadowolona. Zaczynam wierzyć że wszystko będzie ładnie wyglądać Chyba będzie styl retro x)

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 79 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 20:41   #4773
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiscie rozumiem to i szanuje, ale ja chyba beda wyrodna matka bo ja bym zostawila juz takie dziecko oczywiscie nie byle komu, ale mojej Mamie lub mojej siostrze, ktore wiedza jak zajac sie takim maleństwiem 2tygodniowego bym nie zostawiła, ale półroczne tak chyba, zebym karmiła, ale to ja zawsze bym mogla pokarm sobie odciągac a dziecko dwa dni pic mleko zastępcze. Chocaz ja generalnie nie planuje dlugo karmic o ile w ogóle kurde.....moze sie jednak nie nadaje na matke
przed ciążą tez tak myslalamjak ty. owszemjakwychodze z dziewcyznami do klubu czy z przytsojniakiem do znajomych nto zosatwiam go mamie czy tesciowej,ale to wszytsko sie dzieje wobrębie 40km, a tam gdziejest wesele toode mnie ponad 400km. ni kuta nie zosatwie go az tak daleko odemnie

Cytat:
moja szwagierka miała składkę po 60zł, ale pmka się raczej nie składa
wiem,alejaide na panienski i mikrzyknely 200zl przy 15 dziewcyznach wiec szok

Cytat:
Zabawa byla dość mocno erotyczna pod względem gazdetów co bardzo mnie zdziwilo bo czekali z tym do slubu a zaznacze, ze mieszkali przed sluben razem ponad rok jak Boga kocham nie wiem jak oni to zrobili

dla mnie to dziwne, brak pociągu fizycznego? namiętności? libido=zero? nie rozumiem tego
oczywiscie wiadomo, co kto lubi
ja osobiście bym nie wytrzymała

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 21:08   #4774
cashmere
Zakorzenienie

Ale mi miło przeczytać tyle wspaniałych życzeń! Dziękuję Wam bardzo!

Jutro o tej porze będę już żoną i pewnie właśnie będę wywijać na parkiecie
Jestem po spowiedzi, było naprawdę pozytywnie. Spowiadałam się u księdza z którym spisywaliśmy protokół więc podszedł bardzo personalnie, znał naszą sytuację, naprawdę jestem w szoku jak to super poszło po tym jak się nasłuchałam o przedślubnych spowiedziach
Z newsów koło 19.00 zadzwoniła kuzynka TŻ i zapytała czy niespodziewanie mogą wziąć 3 dzieci bo bardzo chcą iść. A niech biorą Nawet się ucieszyłam Ale będą skubać z ich talerzy bo miejsca już zaklepane i wszyscy usadzeni.
Poza tym jestem tak wyluzawana, torba do hotelu na nocleg spakowana, mam nadzieję że o niczym nie zapomnę. A zaraz chyba otworzę sobie piwko!
Jakbym już nie wpadła tu jutro to trzymajcie kciuki żebym za bardzo nie płakała na przysiędze! Obstawiam że będę!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 21:25   #4775
zły jeż
Raczkowanie

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Życzę Wam cudownego ślubnego dnia, wspaniałej zabawy i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

zły jeż O takim wyborze na pierwszy taniec jeszcze nie słyszałam (czemu, przecież to takie pozytywne i wpadajace w ucho )
Pewnie będę taka zestresowana, że tylko taka zabawna piosenka mnie uratuje.

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
U nas oprócz kolejny odmów i kilku potwierdzeń coś na plus - odbieramy dzisiaj obrączki i UWAGA namówiłam Tż na lekcje tańca W przyszłym tygodniu zaczynamy
Super, fajnie że będziecie ćwiczyć tańcowanie i gratuluję obrączek.

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Hej hej wracam do Was jak syn marnotrawny . Wciąż się ogarniam bo się przeprowadziłam do tż więc wiecie... sajgon. Dziękuję za życzenia.
Ale fajnie. Niezła piosenka na pierwszy taniec. I dobrze tak, olać te przesądy wszystkie.

Cytat:

Pisałam Wam, ze nam się ostatnio nie ukladalo z Tztem wczoraj przyjechaj po mnie do pracy i pojechalismy do parku na spacer a ze knajpki juz byly zamkniete to skoczylismy do monopolowego po piwko i wypilismy na ławce jak żule ale bylo fajnie, tak bezstrosko
Fajnie, że tak miło czas spędziliście.

Cytat:
Melduję się po przymiarce! Jestem absolutnie zachwycona, suknia jest jeszcze piękniejsza, niż zapamiętałam... gdy pani ją na mnie włożyła, poczułam się tak jakoś... królewsko nie jak księżniczka, jak prawdziwa królowa

Nie potrzeba żadnych poprawek, oprócz dopasowania długości kiecki i przyszycia tej tiulowej góry (będzie zapinana z tyłu na zatrzaski). Koronka jest świetna, a kupiony przeze mnie wcześniej na wyprzedaży (za 15 zł!) welon pasuje idealnie. Choć na zdjęciach za bardzo go nie widać.

Niech moja mina mówi sama za siebie
Przepięknie wyglądasz, dokładnie - jak królowa.

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
PS. Byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy, w sumie nic ambitnego bo praca na słuchawce, ale umowa o pracę, nawet niezła pensja i mam z mieszkania 6 minut piechotką.
Do wtorku mają dać znać także trzymajcie kciuki!
Kciuki trzymane!

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość

Byłam dziś na próbnej fryzurze. Wyszła tak, jak chciałam, a będzie jeszcze lepiej, kiedy na właściwym czesaniu fryzjerka założy mi clipy. Umówiłam się z nią w dniu ślubu o 7 rano, bo od 8 do 11 była już zajęta Poniżej zdjęcia fryzury i zrobionych przeze mnie zaproszeń
Zaproszenia wyszły ekstra. A fryzurka prześliczna!

Cytat:

Przyszły dziś zakupki ślubne !!!
- figurka na tort
- torebka ślubna
- taśma do girland balonowych
- tablice rejestracyjne
To sporo, super.

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Byłam dziś u krawcowej. Nie miała dla mnie dofinansowania od pkp ani niebieskiego sweterka xD natomiast miała małego yorka.

Dopasuje mi wszystko fajnie. Jestem bardzo zadowolona. Zaczynam wierzyć że wszystko będzie ładnie wyglądać Chyba będzie styl retro x)

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 79 dni.
York też spoko. Cieszę się, że wszystko się dobrze zapowiada.
Stary 2014-05-23, 21:29   #4776
enzunio
BAN stały

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Kochane życzę Wam magicznego ślubu i wspaniałych wspaniałości na weselu, jedzcie, pijcie, tańczcie i kochajcie się!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_kuchnia_1989049.jpg (61,3 KB, 37 załadowań)
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 21:44   #4777
Le_lena
Raczkowanie

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Do kościoła jutro idziecie - szczęśliwymi żonami będziecie!
Olśnicie Tżtów i wszystkich gości - życzę Wam szczęścia i dużo miłości Wszystkiego najlepszego na Nową Drogę Życia kobietki kochane

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-23, 21:44   #4778
ewaden
Raczkowanie

Dziewczyny, których jutro jest wielki dzień!
Cashmere
Wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
Little_zosh
Wszystkiego najlepszego! Niech ten dzień przejdzie do Waszej pamięci jako jeden z najszczęśliwszych w życiu

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
p.s malutki spam znów o to pytam, czy któraś z PM zdawała FCE? ;>
Ja zdawałam, 1000 lat temu a o co chodzi?
Cytat:
Oczywiscie rozumiem to i szanuje, ale ja chyba beda wyrodna matka bo ja bym zostawila juz takie dziecko oczywiscie nie byle komu, ale mojej Mamie lub mojej siostrze, ktore wiedza jak zajac sie takim maleństwiem 2tygodniowego bym nie zostawiła, ale półroczne tak chyba, zebym karmiła, ale to ja zawsze bym mogla pokarm sobie odciągac a dziecko dwa dni pic mleko zastępcze. Chocaz ja generalnie nie planuje dlugo karmic o ile w ogóle kurde.....moze sie jednak nie nadaje na matke
Ja właśnie przez 2 dni zajmowałam się półrocznym synkiem mojej siostry Musiała lecieć w podróż służbową, a szwagier jest w szpitalu. Malutki ma katar, ja nie mam dzieci (/szerzej pojętego doświadczenia) ale mam duże serce, siostra karmi piersią, jako gratis miałam moją chrześnicę 4,5 letnią która chodzi co prawda do przedszkola, ale opieki wymaga przed i po nim, ale wszyscy przeżyliśmy, cycków matki po jej powrocie nie odrzuciliśmy, z głodu nie pomarliśmy, do przedszkola się nie spóźnialiśmy (babcia robiła za szofera ). Mały nawet zaliczył ze mną kolejną audiencję u biskupa, bo nie było dla mnie zastępstwa Było giciarsko
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 21:47   #4779
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

Jestem po spowiedzi, było naprawdę pozytywnie. Spowiadałam się u księdza z którym spisywaliśmy protokół więc podszedł bardzo personalnie, znał naszą sytuację, naprawdę jestem w szoku jak to super poszło po tym jak się nasłuchałam o przedślubnych spowiedziach
Z newsów koło 19.00 zadzwoniła kuzynka TŻ i zapytała czy niespodziewanie mogą wziąć 3 dzieci bo bardzo chcą iść. A niech biorą Nawet się ucieszyłam Ale będą skubać z ich talerzy bo miejsca już zaklepane i wszyscy usadzeni.
Poza tym jestem tak wyluzawana, torba do hotelu na nocleg spakowana, mam nadzieję że o niczym nie zapomnę. A zaraz chyba otworzę sobie piwko!
Jakbym już nie wpadła tu jutro to trzymajcie kciuki żebym za bardzo nie płakała na przysiędze! Obstawiam że będę!
Cudownie sie czyta takie slowa dzien przed!! Widać ze zero stresu, samo szczęście powiedzenia jutro

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 22:25   #4780
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
Jestem po przymiarce paniom zostało skrócenie sukni, pogłębienie zakładek i przyszycie wykończenia w pasie, w poniedziałek ją odbieram

w załączniku obiecane zdjęcia
Bardzo ładnie dopasowana szczególnie góra

Cytat:

Nie potrzeba żadnych poprawek, oprócz dopasowania długości kiecki i przyszycia tej tiulowej góry (będzie zapinana z tyłu na zatrzaski). Koronka jest świetna, a kupiony przeze mnie wcześniej na wyprzedaży (za 15 zł!) welon pasuje idealnie. Choć na zdjęciach za bardzo go nie widać.

Niech moja mina mówi sama za siebie
Pięknie

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Wszystkiego najlepszego Życzę Wam kochane aby jutro był jeden z najpiękniejszych dni w Waszym życiu, pięknej pogody i miłości po wieki

Niecierpliwie czekam na relacje
Stary 2014-05-23, 22:29   #4781
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

Jutro jestem myślami z Tobą Wszystko się uda Wracaj do Nas szybko jak już tylko ochłoniesz
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 22:42   #4782
paula600324
Zakorzenienie

czekooczekolada
Zazdroszczę, też bym chciała, żeby to oni byli wyrozumiali dla nas a nie my dla nich

moooniaaaa
Świadek wyszedł Wkurzyłabym się...
Ja na pewno powiem mamie, że jak dziecko zacznie płakać, lub nawet coś tam sobie gadać cały czas to żeby zwróciła uwagę, bo później to wszystko będzie nagrane a dźwięku kamerzysta nie naprawi

madziara889
Fajne rozwiązanie, mam nadzieję, że u nas też tak będzie. Nie zdarzyłam zadzwonić do menadżerki a na maile mi od środy nie odpisuje

mojakaren, anka1897
Ja mówiłam, Tż mówił, ale nie dotarło
Jak to świadek stwierdził byli już na jednym weselu i dziecko ładnie sobie samo tańczyło ... Stwierdził też, że wezmą, bo chcą dziecku pokazać(ciekawe co... kościoła czy restauracji nie widziało?...), a mi się wydaje, że chcą dziecko pokazać Świadek nie jest osobą decyzyjną w ich związku i widzę, że słucha się żony, co ona postanowi, tak będzie... Już widzę jak wszyscy będą musieli uważać, bo dziecko będzie samo się kręcić Postanowiliśmy z Tż, żeby DJ zapowiedział przed pierwszym tańcem, że zaprasza PM a goście niech pozostaną na miejscach, żeby mi dziecko nie weszło pod nogi Jak nie wezmą, to sama powiem, żeby je zabrali

enzunio
Właśnie tych krzywych min chcielibyśmy uniknąć Ale nie dam 90 zł za to, żeby dziecko sobie zjadło kilka łyżek rosołku i podziubało ziemniaczków

activelifestyle
Nie nic nie pytał... I nie wiem jak sobie to wyobrażają.
Właśnie nie podoba mi się ustawianie fotelika dziecięcego, bo później będzie puste miejsce, jak je odwiozą.

Elrosa
Kilkumiesięczną Tego to w ogóle sobie nie wyobrażam
Mają dobrze, bo zapewniacie nocleg na miejscu.

cashmere
A co się będziesz przejmować
Ja jeszcze nie zamówiłam winietek, muszę to zrobić w weekend
Ale też zamówię kilka pustych, wszystkim mówiłam do kiedy jest potwierdzenie, więc niech się nie dziwią jak później będzie ręcznie wypisane
Dzisiaj potwierdziła nam jeszcze jedna osoba a druga odmówiła 4 osoby zero informacji Nawet nie odpisali jak Tż do nich napisał

A świadek też nam obiecał a później odwołał Prosiliśmy go, bo on ma jechać z nami samochodem a pytaliśmy, czy jego żona mogłabym przyjechać samochodem i wieźć rodziców. Zgodził się, nawet pytał czy nie chcemy być wiezieni jego autem, a następnego dnia stwierdził, że nie, bo musiałaby przyjechać na 14 a przecież ślub dopiero na 16, a dziecko będzie jeszcze spało i to za wcześnie Więc szukamy dalej transportu dla rodziców Nie zdziwię się jak jeszcze powie, że on dopiero do kościoła przyjedzie
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 22:43   #4783
bardorja
Zadomowienie

teraz wyżalamsię ja.
jestemwściekła!
pierwszy raz spotkałamsie z takniemilą obsluga w sklepei. chcialamkupic buty do slubu, przymierzalam kilkanaście par i zadne mi sie nie podobaly
a babkado mnie ze jestemmega wybredna i ze na 'takie' nogi trzeba specjalnie projektowac buty jak spytalam ja co ma na mysli mowiac 'takie' nogi to powiedziala: NIEWYMIAROWE
zmierzylamja wzrokiem wzielam torebke spojrzalam na nią i mowie
moje nie wymiarowe nogi sa lepsze niz pani niewymiarowa gęba!
bo takową brzydką miala, spaloną od solarium i pryszczatą,ale nie przyszlam jej oceniac, bo uznalam ja za fachowca a tu taka niespodzianka.
najlepsza moja mama:
-Dorotaaaaaa!
ja: no co, wychodzimy
tamta chciala cos chyba jeszcze poweidziec, aleinne klientki sie na nia patrzyly wiec zamilka
no coz ja wykazalam sie nietaktem,ale musialam
jestem zla, co za babsztyl

pozniej w domu sie zastanawialam nad swoimi nogami- stopami
czy rzeczywiscie sa dziwne , ale spojrzalam na szafe z butami i stwierdzilam ze wczesniej nie mialam problemu z doborem jakichkolwiek pantofli co widac po górze pudełek
no nic,wniedziele znowu poszukiwania

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 23:11   #4784
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cashmere
Wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
Little_zosh
z racji że wyjeżdżamy jutro na 2 dni pod namioty, nie będę okazji miała złożyć życzenia, więc robię to teraz :

słońce niech Wam mocno grzeje, stresik z każda minutą maleje, mąż przysięgę szczerze złoży, niech Wam życie sie ułoży !

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-23, 23:47   #4785
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Kochane!
cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Ten Wielki Dzień zacznie się już za kilka godzin. Życzę Wam niezapomnianych wrażeń, łez ale tylko ze szczęścia, niech pogoda dopisze! Niech miłość rośnie w Was i Waszych (już za chwilkę) mężach każdego dnia! Trzymam kciuki! Niech spełnią się Wasze marzenia!
Stary 2014-05-23, 23:56   #4786
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
wiem,alejaide na panienski i mikrzyknely 200zl przy 15 dziewcyznach wiec szok

dla mnie to dziwne, brak pociągu fizycznego? namiętności? libido=zero? nie rozumiem tego
oczywiscie wiadomo, co kto lubi
ja osobiście bym nie wytrzymała
To sporo....

Dla mnie to nie dziwne. To, że się ktoś powstrzymuje, nie oznacza braku pociągu fizycznego czy namiętności, a po prostu wyrzeczenie i silną wolę

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 00:03   #4787
Liana
Zadomowienie

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za życzenia
mam nadzieję, że ten dzień będzie niezapomniany!!

Pozostałym ślubującym dziewczynom - wszystkiego najlepszego kochane na nowej drodze życia, pięknej pogody i niech wszystko się uda!!

Pogodę będziemy mieć raczej piękną, żeby nie powiedzieć że aż za bardzo bo ma być upalnie

Z innych spraw: - mam 38 stopni gorączki, zapalenie gardła i zapalenie spojówek!! moje nowe rzęsy 1:1 wyglądają okropnie takie posklejane Mam nadzieję że do jutra dojdę do siebie bo szprycuję się lekami, kroplami, mam antybiotyki etc.

Usadzanie gości przy okrągłych stołach i winietkowanie - tragedia. Mimo rozpisanego planu stołów zajęło to nam 3 godziny

Odnośnie gości którzy odmawiają w ostatniej chwili - ja mam koleżankę, która wprosiła się na wesele :D zadzwoniła i powiedziała "Wiem że nie odebrałam od ciebie zaproszenia ale będę!!!!"
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 00:34   #4788
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
pojrzalam na nią i mowie
moje nie wymiarowe nogi sa lepsze niz pani niewymiarowa gęba!
Komentarz babki był nie na miejscu, ale Twoje zachowanie to żenada, naprawdę nie wiem, czym tu się chwalić na forum publicznym?
Ja bym się zapadła pod ziemię jakbym coś takiego do kogoś powiedziała*.

*abstrahując od tego, że mam szacunek do sprzedawców i nie przyszłoby mi do glowy kogoś potraktować w taki sposób.

Z drugiej strony, trochę rozumiem komentarz babki, bo przychodzi klientka, mierzy KILKANAŚCIE par butów i żadne jej nie odpowiada, podczas gdy zapewne większość klientek coś tam sobie znajduje. Natomiast Twojego komentarza nie ogarniam

Liana, biedaku, zdrówka!!!! Może to zapalenie spojówek to od kleju do rzęs 1:1? Robiłaś je wcześniej? Może jesteś uczulona?

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Dziewczęta, życzę Wam cudownych chwil, najlepszej zabawy, pięknej pogody i żeby nie było nadmiernego upału!
Chorującym, cierpiącym, życzę zdrówka i siły!
Wszystkiego najlepszego dziewczynki

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-05-24 o 00:35
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 00:40   #4789
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Mi zaraz stuknie miesiąc, a mam ślubnego lenia. W sumie praktycznie wszystko mamy - zostało usadzenie gości, chłopowe ubranie i chyba tyle No i kupić alko, ale tym się teściowie zajmą. Czekam cierpliwie na buty i kolczyki, bo już nic mi nie zostało. Muszę się umówić na przyszły tydzień z dekoratorką i ustalić szczegóły plus ogarnąć dekoracje kościoła, ale nie spędza mi to snu z powiek.
No i mamy samochód za darmo jeden z gości nas podwiezie, a ma jakąś wypasioną furę, tylko nie wiem jaką, bo widziałam ją ze 2 lata temu
Super, że Wam się udało z autkiem. Też mam lenia, wszystko gotowe Jeszcze 14 dni. Zaczęliśmy wreszcie ogarniać taniec

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 00:54   #4790
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Dziewczyny wzruszyłam się czytając te piękne życzenia - jutro już będę w wirze przygotowań więc teraz bardzo dziękuję Dziś już przeżyłam piękny dzień - miałam koronę i wszyscy byli całym sercem ze mną - strojenie kościoła, samochodu, bramy - to wszystko dla mnie Przyjacółka przyleciała z Anglii wykończona, śpiąc godzinę żeby tylko móc być ze mną na koronie.
I na koniec przychodzę do domu mega padnięta, a tu patrzę - TŻ rozłożył mi łóżko i zostawił kartkę "śpij słodko" Tak się cieszę, że będę miała takiego męża Tyle wzruszeń, a to początek

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 07:11   #4791
moooniaaaa
Zakorzenienie

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Dziewczyny kochane! Pięknego ślubu, szalonego wesela. Niech ten dzień będzie taki jak sobie wymarzyłyście

moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 07:17   #4792
zakrecona_kropka
Raczkowanie

QUOTE=Liana;46587846]
Odnośnie gości którzy odmawiają w ostatniej chwili - ja mam koleżankę, która wprosiła się na wesele :D zadzwoniła i powiedziała "Wiem że nie odebrałam od ciebie zaproszenia ale będę!!!!" [/QUOTE]

My dzisiaj kończymy rozdawanie zaproszeń zostały już potem tylko moja jedna koleżanka i przyjaciółka której ciągle zapominam dać

Edytowane przez zakrecona_kropka
Czas edycji: 2014-05-24 o 07:18
zakrecona_kropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 07:41   #4793
cude
Zadomowienie

wiosnaachtoty
little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Udanego dnia, wspaniałej zabawy i wszystkiego najlepszego!!!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 07:44   #4794
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za życzenia
mam nadzieję, że ten dzień będzie niezapomniany!!

Pozostałym ślubującym dziewczynom - wszystkiego najlepszego kochane na nowej drodze życia, pięknej pogody i niech wszystko się uda!!

Pogodę będziemy mieć raczej piękną, żeby nie powiedzieć że aż za bardzo bo ma być upalnie

Z innych spraw: - mam 38 stopni gorączki, zapalenie gardła i zapalenie spojówek!! moje nowe rzęsy 1:1 wyglądają okropnie takie posklejane Mam nadzieję że do jutra dojdę do siebie bo szprycuję się lekami, kroplami, mam antybiotyki etc.

Usadzanie gości przy okrągłych stołach i winietkowanie - tragedia. Mimo rozpisanego planu stołów zajęło to nam 3 godziny

Odnośnie gości którzy odmawiają w ostatniej chwili - ja mam koleżankę, która wprosiła się na wesele :D zadzwoniła i powiedziała "Wiem że nie odebrałam od ciebie zaproszenia ale będę!!!!"
Ludziom to tez pomysły przychodzą do głowy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 07:47   #4795
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
[COLOR="Red"]Odnośnie gości którzy odmawiają w ostatniej chwili - ja mam koleżankę, która wprosiła się na wesele :D zadzwoniła i powiedziała "Wiem że nie odebrałam od ciebie zaproszenia ale będę!!!!"
I wtedy to już tylko ręce opadają, bo to nie ma słów komentarza na takich ludzi. Jak kuzynka mojej mamy, podobny styl...

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Komentarz babki był nie na miejscu, ale Twoje zachowanie to żenada, naprawdę nie wiem, czym tu się chwalić na forum publicznym?
Ja bym się zapadła pod ziemię jakbym coś takiego do kogoś powiedziała*.

*abstrahując od tego, że mam szacunek do sprzedawców i nie przyszłoby mi do glowy kogoś potraktować w taki sposób.

Z drugiej strony, trochę rozumiem komentarz babki, bo przychodzi klientka, mierzy KILKANAŚCIE par butów i żadne jej nie odpowiada, podczas gdy zapewne większość klientek coś tam sobie znajduje. Natomiast Twojego komentarza nie ogarniam
Zgadzam się z każdziutką literką.

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Dziewczyny, cudownych i wymarzonych ślubów oraz wesel. Żeby początek wspólnej drogi był zapowiedzią, jak cudownie będzie się Wam układać

Swoją drogą ja już mam skrzywienie-co sobotę jak tylko wstanę patrzę za okno i zastanawiam się, jaka pogoda u PMek
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 07:50   #4796
cashmere
Zakorzenienie

Nie wytrzymałam i musiałam tu dziś do Was wpaść!
Bałam się że nie będę mogła w nocy spać i będę się przewracać z boku na bok, a tu przespałam ją bez problemu, 9h snu Teraz standardowy poranek, kawka itp., pędzę pod prysznic i na 10.00 TŻ wiezie mnie do fryzjera. A później niech się dzieje co chce

I chciałabym złożyć życzenia dziewczynom które równeż dziś slubują

wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

życzę Wam wymarzonych slubów i wspaniałych wesel, niech wszystko pójdzie po Waszej myśli! Będę o Was myśleć jak idą Wasze przygotowania!

DZIŚ JEST NASZ DZIEŃ!!!!

I Liana zdrówka!!!! Współczuję bardzo!! Mam nadzieję że teraz już się lepiej czujesz!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 08:06   #4797
Lemon_Drop
Zadomowienie

Liana zdrówka życzę! obyś wyglądała i czuła się dobrze !
Kiedy robiłaś rzęsy? może masz jakieś uczulenie?
A co do koleżanki:

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
My dzisiaj kończymy rozdawanie zaproszeń zostały już potem tylko moja jedna koleżanka i przyjaciółka której ciągle zapominam dać
O jezu, już? My dopiero 2 mamy rozdane... kurczę zaczynam się stresować że się nie wyrobimy

Cashmere, Liana, Wiosna - super że wpadłyście do nas z rana!
Stary 2014-05-24, 08:13   #4798
Le_lena
Raczkowanie

Dziewczyny dzisiaj pogoda o niebo lepsza u mnie. Ciepło ale bez przegięcia - moim zdaniem idealna do ślubowania!
Liana - zdrówka kochana! Mam nadzieję że dziasiaj czujesz się lepiej
Dzisiejszejsze PMki jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-24, 08:21   #4799
myboyismine
Zakorzenienie

Dzisiejsze PMki, życzę aby dzisiejszy dzień był idealny, taki jak sobie wymarzyłyście! Dużoooo miłości i szczęścia na nowej drodze życia <3
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 08:31   #4800
Lg_ago
Zadomowienie

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Wszystkiego co najlepsze w tym ważnym dniu - dużo miłości, szczęścia i samych pogodnych dni

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości