|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() mojego raz złapali bez pasów, i mu dali mandat, raz go złapali bez wszystkich dokumentów, i też mu dali , raz za przejechanie na pomarańczowym (jak przejezdzal zmienilo sie na czerwonr) - 500 zł, takze on ma szczescie ![]() ja juz mam prawko 5 lat i mnie złapali raz za przekroczenie predkosci, ale mandatu nie dostałam i tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jesli chodzi o dzieci, to wlasnie o to chodzi, że nie każde jest takie samo. np. syn mojej kuzynki 5 letni siedział na swoim krześle na ostatnim weselu, a corka Tz siostry nie będzie siedziec osobno. wszystko od dziecka zalezy, a my przy potwierdzaniu bedziemy pytac czy sadzać osobno czy na kolanach ![]() Cytat:
Cytat:
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-05-23 o 20:37 |
|||||
|
|
|
#4772 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Byłam dziś u krawcowej. Nie miała dla mnie dofinansowania od pkp ani niebieskiego sweterka xD natomiast miała małego yorka.
Dopasuje mi wszystko fajnie. Jestem bardzo zadowolona. Zaczynam wierzyć że wszystko będzie ładnie wyglądać Chyba będzie styl retro x) Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 79 dni.
|
#4773 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie zosatwie go az tak daleko odemnieCytat:
Cytat:
dla mnie to dziwne, brak pociągu fizycznego? namiętności? libido=zero? nie rozumiem tego oczywiscie wiadomo, co kto lubi ja osobiście bym nie wytrzymała ![]()
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi miło przeczytać tyle wspaniałych życzeń!
Dziękuję Wam bardzo! Jutro o tej porze będę już żoną i pewnie właśnie będę wywijać na parkiecie Jestem po spowiedzi, było naprawdę pozytywnie. Spowiadałam się u księdza z którym spisywaliśmy protokół więc podszedł bardzo personalnie, znał naszą sytuację, naprawdę jestem w szoku jak to super poszło po tym jak się nasłuchałam o przedślubnych spowiedziach Z newsów koło 19.00 zadzwoniła kuzynka TŻ i zapytała czy niespodziewanie mogą wziąć 3 dzieci bo bardzo chcą iść. A niech biorą Nawet się ucieszyłam Ale będą skubać z ich talerzy bo miejsca już zaklepane i wszyscy usadzeni. Poza tym jestem tak wyluzawana, torba do hotelu na nocleg spakowana, mam nadzieję że o niczym nie zapomnę. A zaraz chyba otworzę sobie piwko! ![]() Jakbym już nie wpadła tu jutro to trzymajcie kciuki żebym za bardzo nie płakała na przysiędze! Obstawiam że będę!
|
#4775 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
little_zosh
cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Życzę Wam cudownego ślubnego dnia, wspaniałej zabawy i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niezła piosenka na pierwszy taniec. I dobrze tak, olać te przesądy wszystkie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A fryzurka prześliczna!Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, że wszystko się dobrze zapowiada.
|
|
#4776 |
|
BAN stały
|
little_zosh
cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Kochane życzę Wam magicznego ślubu i wspaniałych wspaniałości na weselu, jedzcie, pijcie, tańczcie i kochajcie się!!
|
|
|
|
#4777 |
|
Raczkowanie
|
little_zosh
cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Do kościoła jutro idziecie - szczęśliwymi żonami będziecie! Olśnicie Tżtów i wszystkich gości - życzę Wam szczęścia i dużo miłości Wszystkiego najlepszego na Nową Drogę Życia kobietki kochane ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#4778 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, których jutro jest wielki dzień!
Cashmere Wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley Little_zosh Wszystkiego najlepszego! Niech ten dzień przejdzie do Waszej pamięci jako jeden z najszczęśliwszych w życiu ![]() Ja zdawałam, 1000 lat temu a o co chodzi?Cytat:
). Mały nawet zaliczył ze mną kolejną audiencję u biskupa, bo nie było dla mnie zastępstwa Było giciarsko
|
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedzenia jutro ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4780 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczególnie góra ![]() Cytat:
cashmere wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Wszystkiego najlepszego Życzę Wam kochane aby jutro był jeden z najpiękniejszych dni w Waszym życiu, pięknej pogody i miłości po wieki Niecierpliwie czekam na relacje
|
|
|
#4781 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystko się uda
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
czekooczekolada
Zazdroszczę, też bym chciała, żeby to oni byli wyrozumiali dla nas a nie my dla nich moooniaaaa Świadek wyszedł Wkurzyłabym się... Ja na pewno powiem mamie, że jak dziecko zacznie płakać, lub nawet coś tam sobie gadać cały czas to żeby zwróciła uwagę, bo później to wszystko będzie nagrane a dźwięku kamerzysta nie naprawi ![]() madziara889 Fajne rozwiązanie, mam nadzieję, że u nas też tak będzie. Nie zdarzyłam zadzwonić do menadżerki a na maile mi od środy nie odpisuje ![]() mojakaren, anka1897 Ja mówiłam, Tż mówił, ale nie dotarło Jak to świadek stwierdził byli już na jednym weselu i dziecko ładnie sobie samo tańczyło ... Stwierdził też, że wezmą, bo chcą dziecku pokazać(ciekawe co... kościoła czy restauracji nie widziało?...), a mi się wydaje, że chcą dziecko pokazać Świadek nie jest osobą decyzyjną w ich związku i widzę, że słucha się żony, co ona postanowi, tak będzie... Już widzę jak wszyscy będą musieli uważać, bo dziecko będzie samo się kręcić Postanowiliśmy z Tż, żeby DJ zapowiedział przed pierwszym tańcem, że zaprasza PM a goście niech pozostaną na miejscach, żeby mi dziecko nie weszło pod nogi Jak nie wezmą, to sama powiem, żeby je zabrali enzunio Właśnie tych krzywych min chcielibyśmy uniknąć Ale nie dam 90 zł za to, żeby dziecko sobie zjadło kilka łyżek rosołku i podziubało ziemniaczków activelifestyle Nie nic nie pytał... I nie wiem jak sobie to wyobrażają. Właśnie nie podoba mi się ustawianie fotelika dziecięcego, bo później będzie puste miejsce, jak je odwiozą. Elrosa Kilkumiesięczną Tego to w ogóle sobie nie wyobrażam ![]() Mają dobrze, bo zapewniacie nocleg na miejscu. ![]() cashmere A co się będziesz przejmować ![]() Ja jeszcze nie zamówiłam winietek, muszę to zrobić w weekend Ale też zamówię kilka pustych, wszystkim mówiłam do kiedy jest potwierdzenie, więc niech się nie dziwią jak później będzie ręcznie wypisane ![]() Dzisiaj potwierdziła nam jeszcze jedna osoba a druga odmówiła 4 osoby zero informacji Nawet nie odpisali jak Tż do nich napisał A świadek też nam obiecał a później odwołał Nie zdziwię się jak jeszcze powie, że on dopiero do kościoła przyjedzie |
|
|
|
#4783 |
|
Zadomowienie
|
teraz wyżalamsię ja.
jestemwściekła! pierwszy raz spotkałamsie z takniemilą obsluga w sklepei. chcialamkupic buty do slubu, przymierzalam kilkanaście par i zadne mi sie nie podobaly a babkado mnie ze jestemmega wybredna i ze na 'takie' nogi trzeba specjalnie projektowac buty jak spytalam ja co ma na mysli mowiac 'takie' nogi to powiedziala: NIEWYMIAROWE zmierzylamja wzrokiem wzielam torebke spojrzalam na nią i mowiemoje nie wymiarowe nogi sa lepsze niz pani niewymiarowa gęba! bo takową brzydką miala, spaloną od solarium i pryszczatą,ale nie przyszlam jej oceniac, bo uznalam ja za fachowca a tu taka niespodzianka. najlepsza moja mama: -Dorotaaaaaa! ja: no co, wychodzimy tamta chciala cos chyba jeszcze poweidziec, aleinne klientki sie na nia patrzyly wiec zamilka no coz ja wykazalam sie nietaktem,ale musialam jestem zla, co za babsztyl pozniej w domu sie zastanawialam nad swoimi nogami- stopami czy rzeczywiscie sa dziwne , ale spojrzalam na szafe z butami i stwierdzilam ze wczesniej nie mialam problemu z doborem jakichkolwiek pantofli co widac po górze pudełek no nic,wniedziele znowu poszukiwania
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere z racji że wyjeżdżamy jutro na 2 dni pod namioty, nie będę okazji miała złożyć życzenia, więc robię to teraz :Wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley Little_zosh słońce niech Wam mocno grzeje, stresik z każda minutą maleje, mąż przysięgę szczerze złoży, niech Wam życie sie ułoży !
|
|
#4785 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane!
cashmere wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Ten Wielki Dzień zacznie się już za kilka godzin. Życzę Wam niezapomnianych wrażeń, łez ale tylko ze szczęścia, niech pogoda dopisze! Niech miłość rośnie w Was i Waszych (już za chwilkę) mężach każdego dnia! Trzymam kciuki! Niech spełnią się Wasze marzenia!
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to nie dziwne. To, że się ktoś powstrzymuje, nie oznacza braku pociągu fizycznego czy namiętności, a po prostu wyrzeczenie i silną wolę
|
|
#4787 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za życzenia
mam nadzieję, że ten dzień będzie niezapomniany!! Pozostałym ślubującym dziewczynom - wszystkiego najlepszego kochane na nowej drodze życia, pięknej pogody i niech wszystko się uda!! Pogodę będziemy mieć raczej piękną, żeby nie powiedzieć że aż za bardzo bo ma być upalnie ![]() Z innych spraw: - mam 38 stopni gorączki, zapalenie gardła i zapalenie spojówek!! Mam nadzieję że do jutra dojdę do siebie bo szprycuję się lekami, kroplami, mam antybiotyki etc.Usadzanie gości przy okrągłych stołach i winietkowanie - tragedia. Mimo rozpisanego planu stołów zajęło to nam 3 godziny ![]() Odnośnie gości którzy odmawiają w ostatniej chwili - ja mam koleżankę, która wprosiła się na wesele :D zadzwoniła i powiedziała "Wiem że nie odebrałam od ciebie zaproszenia
|
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się zapadła pod ziemię jakbym coś takiego do kogoś powiedziała*. *abstrahując od tego, że mam szacunek do sprzedawców i nie przyszłoby mi do glowy kogoś potraktować w taki sposób. Z drugiej strony, trochę rozumiem komentarz babki, bo przychodzi klientka, mierzy KILKANAŚCIE par butów i żadne jej nie odpowiada, podczas gdy zapewne większość klientek coś tam sobie znajduje. Natomiast Twojego komentarza nie ogarniam Liana, biedaku, zdrówka!!!! Może to zapalenie spojówek to od kleju do rzęs 1:1? Robiłaś je wcześniej? Może jesteś uczulona? cashmere
wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Dziewczęta, życzę Wam cudownych chwil, najlepszej zabawy, pięknej pogody i żeby nie było nadmiernego upału! Chorującym, cierpiącym, życzę zdrówka i siły! Wszystkiego najlepszego dziewczynki ![]() Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-05-24 o 00:35 |
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze 14 dni. Zaczęliśmy wreszcie ogarniać taniec
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wzruszyłam się czytając te piękne życzenia
I na koniec przychodzę do domu mega padnięta, a tu patrzę - TŻ rozłożył mi łóżko i zostawił kartkę "śpij słodko"
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
cashmere
wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Dziewczyny kochane! Pięknego ślubu, szalonego wesela. Niech ten dzień będzie taki jak sobie wymarzyłyście ![]() |
|
|
|
#4792 |
|
Raczkowanie
|
QUOTE=Liana;46587846]
Odnośnie gości którzy odmawiają w ostatniej chwili - ja mam koleżankę, która wprosiła się na wesele :D zadzwoniła i powiedziała "Wiem że nie odebrałam od ciebie zaproszenia [/QUOTE]My dzisiaj kończymy rozdawanie zaproszeń zostały już potem tylko moja jedna koleżanka i przyjaciółka której ciągle zapominam dać
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-05-24 o 07:18 |
|
|
|
#4793 |
|
Zadomowienie
|
wiosnaachtoty
little_zosh cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Udanego dnia, wspaniałej zabawy i wszystkiego najlepszego!!! |
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się z każdziutką literką.cashmere wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Dziewczyny, cudownych i wymarzonych ślubów oraz wesel. Żeby początek wspólnej drogi był zapowiedzią, jak cudownie będzie się Wam układać Swoją drogą ja już mam skrzywienie-co sobotę jak tylko wstanę patrzę za okno i zastanawiam się, jaka pogoda u PMek
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymałam i musiałam tu dziś do Was wpaść!
Bałam się że nie będę mogła w nocy spać i będę się przewracać z boku na bok, a tu przespałam ją bez problemu, 9h snu Teraz standardowy poranek, kawka itp., pędzę pod prysznic i na 10.00 TŻ wiezie mnie do fryzjera. A później niech się dzieje co chce I chciałabym złożyć życzenia dziewczynom które równeż dziś slubują wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh życzę Wam wymarzonych slubów i wspaniałych wesel, niech wszystko pójdzie po Waszej myśli! Będę o Was myśleć jak idą Wasze przygotowania! ![]() DZIŚ JEST NASZ DZIEŃ!!!! I Liana zdrówka!!!! Współczuję bardzo!! Mam nadzieję że teraz już się lepiej czujesz!
|
#4797 | |
|
Zadomowienie
|
Liana zdrówka życzę! obyś wyglądała i czuła się dobrze !
![]() Kiedy robiłaś rzęsy? może masz jakieś uczulenie? A co do koleżanki: Cytat:
![]() Cashmere, Liana, Wiosna - super że wpadłyście do nas z rana!
|
|
#4798 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzisiaj pogoda o niebo lepsza u mnie. Ciepło ale bez przegięcia - moim zdaniem idealna do ślubowania!
Liana - zdrówka kochana! Mam nadzieję że dziasiaj czujesz się lepiej Dzisiejszejsze PMki jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze PMki, życzę aby dzisiejszy dzień był idealny, taki jak sobie wymarzyłyście! Dużoooo miłości i szczęścia na nowej drodze życia
<3
|
|
|
|
#4800 |
|
Zadomowienie
|
little_zosh cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Wszystkiego co najlepsze w tym ważnym dniu - dużo miłości, szczęścia i samych pogodnych dni
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

a oni do niego: kontrola trzeźwości, dmuchnął w balonik i go puścili 

jak Boga kocham nie wiem jak oni to zrobili
. Wciąż się ogarniam bo się przeprowadziłam do tż więc wiecie... sajgon. Dziękuję za życzenia.
wczoraj przyjechaj po mnie do pracy i pojechalismy do parku na spacer

15.09.2014 

Mam nadzieję że do jutra dojdę do siebie bo szprycuję się lekami, kroplami, mam antybiotyki etc.
Robiłaś je wcześniej? Może jesteś uczulona?