|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Dziewczyny!
cashmere wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Jutro Wasz dzień. Wszystkiego dobrego. Kochajcie się i szanujcie. A jutro bawcie się dobrze! |
|
|
|
#4742 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Hej Dziewczyny!
Nadrobiłam Was ale zasuwacie z tymi postami ![]() Cytat:
Prezenty, podziękowania (tak od serca, spontanicznie), buzi buzi, sto lat i bawimy się dalej ![]() Tak, w zeszłym roku ![]() Cytat:
Cytat:
Dziś byłam i zapłaciłam 30 zł Pięknie wyglądasz ![]() Cytat:
Ze spraw ślubnych: rozdawałam wczoraj zapro koleżankom ze studiów. Jedna z nich, z którą jestem chyba najbliżej, nawet nie otworzyła koperty, tylko powiedziała "sorry, ale nie dam rady, bo w tym samym dniu jestem świadkową u...yyy... przyjaciółki z dzieciństwa". Przykro mi się zrobiło, ale przynajmniej teraz zobacze, komu tak naprawdę zależy na tym, żeby być ze mną w tak ważnym dniu. Byłam dziś na próbnej fryzurze. Wyszła tak, jak chciałam, a będzie jeszcze lepiej, kiedy na właściwym czesaniu fryzjerka założy mi clipy. Umówiłam się z nią w dniu ślubu o 7 rano, bo od 8 do 11 była już zajęta Poniżej zdjęcia fryzury i zrobionych przeze mnie zaproszeń ![]() http://www.sendspace.pl/file/b1caf32de82fba0539ea6fd http://www.sendspace.pl/file/3d7b98ac381610b3ab7212e http://www.sendspace.pl/file/1550e5df99adb0b6704b28f Wszystkim jutrzejszym PMkom życzę cudownego dnia i niezapomnianych przeżyć!
Edytowane przez oluska227887 Czas edycji: 2014-05-23 o 14:14 |
||||
|
|
|
#4743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kup sobie w apece hemorigen, koszt ok. 8 zł, może trochę pomoże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4744 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Rozeznanie
|
Allofkowa bierz! piękna biżuteria
cashmere wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Kochane! życzę Wam pomyślności na nowej drodze życia, zdrowia, szczęścia, pociechy z rodziny, którą od jutra będziecie tworzyć oraz beztroski w życiu codziennym. Cytat:
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za tyle ciepłych słów!
Activelifestyle prawda!! Kiedy to minęło?! ![]() Wiecie co, jestem w szoku że jestem teraz taka wyluzowana! A co przed chwilą zrobiłam i wcale mnie to nie rusza? Nie miałam winietki dla jednej koleżanki bo spontanicznie wyszło że będzie, więc wzięłam pustą (mieliśmy zapasowe) i że mi się nie chciało bawić wzięłam długopis i wpisałam jej nazwisko
|
#4747 |
|
Raczkowanie
|
oluska227887
piękna fryzura!! i tyko 30zł o mamoooo ♥ na 26.07 zamawiamy piękną pogodę jak dzisiaj )
|
|
#4748 |
|
Zadomowienie
|
little_zosh
cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Niech ten dzień będzie jedyny i niezapomniany, a wszystko perfekcyjne! ![]()
|
#4749 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś przeczytałam fajny artykuł o dzieciach na weselu i bardzo spodobał mi się tekst.
...Ps. Tekst wywołuje skrajne emocje. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach, przeciwniczki dzieciaczków na weselu proszę opuścić moją wypowiedź ![]() "Nie obawiajcie się więc maluchów na liście weselnych gości, może się zdarzyć, że to właśnie ich uśmiechnięte buźki najpiękniej ozdobią waszą ceremonię."
|
#4751 |
|
Raczkowanie
|
Zaszpachlujemy się tak, żeby nie spłynął
lepsze 30 stopni niż deszcz
|
|
#4752 | |
|
Zadomowienie
|
Elrosa WOW! Suknia leży idealnie!
wyglądasz w niej bardzo dostojnie i widac że jesteś w niej zakochana ![]() Marlenqa trzymam kciuki za prace! ![]() Cytat:
trzymam kciuki żeby mimo wszystko nie dokuczał ci jutro za bardzo...Alloffkowa b. ładna bizu! O jezu! Już??? muszę się wziąć do roboty!!! Oluśka fryzurka ogólnie fajna, podoba mi się, chociaż z lewej strony wydaje mi się trochę niestarannie zrobiona. Jak się bardziej postara to powinna wyjść dobrze ![]() cashmere wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Życzę wam dużo miłości, wzajemnego szacunku oraz abyście zawsze byli dla siebie oparciem! A jutro idealnego ślubu i wesela!
|
|
#4753 | |
|
BAN stały
|
Wiosna, współczuję!
Tak, mina mówi, że świetnie się w niej czujesz (tak jak i wyglądasz!), przypominasz mi te dziewczyny z Say Yes To The Dress jak już mają na sobie "TĄ WYMARZONĄ" ![]() Cytat:
![]() Właśnie wesele sprawia, że na niektórych ludzi otwierają nam się oczy i ja też już wiem z kim zrobić ciach-relacja
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry kolejnego pięknego dnia
![]() Już jutro, a może nawet dziś, kolejne śluby Buczorek Świetne zdjęcia Mój TŻ zdawał CAE![]() iliy Alloffkowa My też będziemy beczeć marlenqa22 Oni po prostu zazdroszczą wam takiego ślubu Wynika z tego, że ich 50cio osobowe wesele nie było ich wymarzonym, natomiast dla mnie 50 osób to luksus i tak będę miećSzczeperka Aaaa To juz zaraz![]() ![]() fascinata ja muszę dopiero umówić się na próbną fryzurę cashmere To już już Niech do Ciebie to dotrze, że zaraz będziesz żonąwiosnaachtoty Oj panienko ![]() namisek1990 super ![]() U nas wszystko w sprawach ślubnych stoi ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- A no i PMką z tego weekendu życzę pięęęknego ślubu i zabójczego dla nóg wesela
|
#4755 |
|
Rozeznanie
|
cashmere
wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Dziewczyny życzę Wam, aby jutrzejszy dzień był najpiękniejszym dniem waszego życia! Bawcie się dobrze i wróćcie szybko z relacjami
|
#4756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Próbna fryzura śliczna! ![]() Już! ![]() W ogóle być może będę jednak miała panieński ![]() Za to jest mi smuuutnooo... bo mam bardzo fajną ekpię w firmie i zależmy mi mocno na integracji z nimi, tym bardziej, że różne akcje często mnie omijają ze względu na studia... bardzo lubię też wyzwania i sport, no i we wrześniu jest tzw. "Legion run" w Krakowie - zbiera się ekipę i razem pokonuje taki mega hardcoreowy tor z przeszkodami, błoto, ściany na które trzeba wejść, doły, liny itp No i mnie to MEGA kręci, szef zbiera ekpię, ale... to jest na tydzień przed moim ślubem! ![]() little_zosh
cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Wszystkiego najlepszego na jutro i każdy kolejny wspólnie z mężami spędzony dzień życia! |
|
|
|
|
#4757 |
|
Rozeznanie
|
Drogie PM'ki z 24 maja
))Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, żeby jutrzejszy dzień i późniejsze życie z TŻ'tami było spełnieniem Waszych marzeń |
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Wszystkiego najpiekniejszego na jutro!!! |
|
|
|
|
#4759 |
|
Konto usunięte
|
cashmere
wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Niech pogoda dopisze, niech goście dobrze się bawią, a Wam niech nie schodzi uśmiech z twarzy! |
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiosnaachtoty współczuję okresu ![]() Tak zachealacie te perły ze pokazalam TZtowi a on mi powiedzial ze kupi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4761 | ||
|
Rozeznanie
|
cashmere wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh oraz wszystkie PM'ki które jutro wychodzą za mąż życzę samych cudownych chwil u boku ukochanego, dużo miłości i spełnienia najskrytszych marzeń. Życzę Wam ponadto wspaniałej pogody zarówno w sercach jak i atmosferycznej oraz wymarzonego ślubu i wspaniałego wesela ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
Zaproszenia są mega ![]() cashmere - najważniejsze to nie stracić głowy właśnie Ja też już powoli luzuję, bo tak to przejmowałam się najmniejszymi drobiazgami, a teraz powoli zaczynam dostrzegać, że to przecież MY i nasze TAK w kościele jest najważniejsze, a nie winietki, zaproszenia i inne drobiazgi To wszystko jest ważne, ale warto czasem wyluzować Cytat:
![]() My jutro pędzimy dalej zapraszać Idziemy na grilla do mojej przyjaciółki z dzieciństwa i pewnie na tym zakończymy jutrzejsze zapraszanie Myślami będę z naszymi żonkami |
||
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
A mi to właśnie przeszkadza.. Mamy taką parę, mają dwoje dzieci, jedno będzie mieć 2,5 roku, drugie niecały rok. I co, ona i on po 1 dziecku na kolanach? Słabo.. Ja chyba poproszę o krzesło dla maluchów, tylko żeby im talerza nie stawiali z jedzeniem i tyle.
marlenqa, ale masakra, kocham takie zniechęcanie ![]() Fascintata - ja za próbną płacę 80zł, za właściwą 150. Kasia1201, warto w Ewę zainwestować Aloffkowa, ładna ta biżu Oluska, fryzura super ![]() Elrosa, widać że się czujesz super w kiecce ![]() Byłam dzisiaj z mamą na poszukiwaniach sukienki na ślub, dla niej, ale nic nie znalazłyśmy... W Quisque była BOSKA kobaltowa sukienka, ale 38 była lekko za obcisła i 40 byłaby idealna, ale 40tki nie ma i już nie będzie, bo akurat w outlecie byłyśmy Powiem Wam, że mama mnie dzisiaj mega wzruszyła, bo mi powiedziała, że ona JUŻ się denerwuje, kochana Ustaliłyśmy też, że przed ślubem, śpimy z TŻtem u siebie,a w sobotę rano oboje przyjedziemy do niej i u niej będziemy się ubierać |
|
|
|
#4763 |
|
Winter is coming
|
cashmere
wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Życzę wam wspaniałego ślubu, cudownego wesela i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Pogoda wreszcie jest łaskawa dla naszych PMek chociaż jest aż za gorąco ![]() Mi zaraz stuknie miesiąc, a mam ślubnego lenia. W sumie praktycznie wszystko mamy - zostało usadzenie gości, chłopowe ubranie i chyba tyle No i kupić alko, ale tym się teściowie zajmą. Czekam cierpliwie na buty i kolczyki, bo już nic mi nie zostało. Muszę się umówić na przyszły tydzień z dekoratorką i ustalić szczegóły plus ogarnąć dekoracje kościoła, ale nie spędza mi to snu z powiek. No i mamy samochód za darmo
Edytowane przez velika Czas edycji: 2014-05-23 o 18:25 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4764 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super że panieński (może) będzie! ![]() Co do tej imprezy firmowej: to masz rację, nie ryzykuj )Cytat:
Vel gratki za wypasioną furę ![]() Namisek!!! Dopiero włączyłam tą piosenkę którą mieliście na I taniec - bomba!
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2014-05-23 o 18:47 |
||
|
|
|
#4765 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy przeczytałam o tym hardcorowym biegu z przeszkodami, nie wiedzieć czemu wyobraziłam sobie pannę młodą w sukni ślubnej uciekającą przed próbującym ją dopaść panem młodym Jakaś ślubna fiksacja mi się włącza ![]() Cytat:
Sytuacja o tyle przykra, że wiem, że ten ślub przyjaciółki z dzieciństwa to jedna wielka ściema... ![]() Cytat:
Szkoda, że nie udało Wam się kupić sukienki ![]() Ja mojej mamy ciągle nie mogę wyciągnąć na zakupy
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
cashmere wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Wszystkiego najlepszego dla Was - szczęścia i miłości. Niech ten dzień będzie piękny, tak jak sobie wymarzyłyście
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
oluska227887
Miałam bardzo podobną sytuację z koleżanką ze studiów, która była mi naprawdę bardzo bliska. o ślubie wiedziała w styczniu. nic wtedy nie mówiła, że jej nie będzie. nagle, gdy dostała zaproszenia mówi, z taką obojętnością 'ale mnie nie będzie..', na co ja mega ździwona pytam jej 'ale czemu, przecież nic wcześniej nie mówiłaś...'. na co ona, że 'to przecież logiczne, ze bym nie przyjechala. Ja nie będę nikogo znała [co jest jednym, wielkim , nieprzemyślanym kłamstwem, bo będą też inne dziewczyny z roku] to co będę siedziała tam taka niezadowolona?' no zamurowało mnie.. naprawdę... no ale cóż..
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi się przypomniał ostatni tekst mojej mamy "a kto się zajmie xx (moim bratem) jak Ty będziesz się bawiła na weselu??" bo ja zawsze się nim zajmuję i wszystkie imprezy rodzinne spędza przy mnie i tż i wyglądamy jak rodzice z dzieckiem.. ![]() Przyszły dziś zakupki ślubne !!! - figurka na tort - torebka ślubna - taśma do girland balonowych - tablice rejestracyjne
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z jutra, zycze Wam wymarzonego slubu, milosci, szczescia, aby na Nowej Drodze Życia wiodlo Wam sie jeszcze lepiej 😘
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#4770 |
|
Raczkowanie
|
Buczorek, jak mawia mój TŻ- czasem baby nie wyczujesz
![]() Trudno, niech żałują, pipy jedne
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Nadrobiłam Was
ale zasuwacie z tymi postami 
Prezenty, podziękowania (tak od serca, spontanicznie), buzi buzi, sto lat i bawimy się dalej 

Poniżej zdjęcia fryzury i zrobionych przeze mnie zaproszeń 

trzymam kciuki żeby mimo wszystko nie dokuczał ci jutro za bardzo...
muszę się wziąć do roboty!!! 
No i mnie to MEGA kręci, szef zbiera ekpię, ale... to jest na tydzień przed moim ślubem!