|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
mysia, jutro testujesz? ja tez czuje, że Wam się udało
![]()
#902 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Lila, Rossa - cieszę się, ze przepełnia Was tak optymizm. Mnie nie koniecznie.
Czy jutro zatestuje, nie wiem jeszcze. Jak nie jutro to w sobotę. Bolą mnie piersi, brzuch okresowo, mdli mnie - czyli dokładnie moje objawy na @
#903 |
Zakorzenienie
|
Mysiu ja też czuje że jest fasolka
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
dobrze że mam farbę bo doszczętnie osiwieję.
w ogóle to miałam pewien sen, ale o tym w sobotę. tata wziął Hanię na spacer a ja wchodzę na basen. Kami a jak Wasze szczepienia? Iza bo jak się zaczynają podciągąć to już powoli robi się niebezpiecznie w wysojim łóżeczku Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki nie piszę za dużo-jestem połamana i mam mega nerwa sama nie wiem na co-pobiegam później to mi może przejdzie
![]() Gianka wzruszyłaś mnie tym co napisałaś ![]() ![]() Gianka,Izka,Arletka,Ziajk a,Kluska ja dawałam Kostusiowi wszystko-kaszkę,obiadki,deserki ale cycka też często chociażby po to żeby się napił i poprzytulał.Rano i wieczorem (i w nocy) zawsze był cyc ![]() Lila biedny Natanek ![]() ![]() Mysiu ![]() ![]() Dziewczynki będę później bo mnie brzuch mocno boli-idę poleżeć póki Mały śpi ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Dzwoniłam po wyniki CRP Kostusia i lekarka mi powiedziała że wszystko w porządku ![]() ![]() ![]() ![]()
#906 |
Zakorzenienie
|
dubel
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Ewciu super że wyniki ok ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Lila ![]() Cytat:
![]() Ruda To jest właśnie to, żeby rozładować agresje przez ćwiczenia. Ja to zawsze chciałam biegać, ale to jest bezwzględnie zakazane dla mnie. Mam rower przynajmniej. No i super, że TŻ będzie ![]() Dziękuję za słowa uznania za kocyk. Akurat mam przerwę w pracy i lecę zaraz wywieźć butelki do skupu i z powrotem pracusiować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Mysiu wystarczy, że u mnie jest wszystko na nie czyli Tobie musi się teraz udać!!! A dlaczego u mnie na nie? Bo dzisiaj nie mogę dodzwonić się do szpitala ![]() U mnie zbiera się na burzę i ja chyba też w końcu wybuchnę płaczem już mam dość tego wszystkiego ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- No jak już ponarzekałam to się dodzwoniłam, ale co z tego jak i tak nie ma miejsc ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Kurde gdybym nie musiała robić tego badania do 9dc. to pewnie szybciej by się udało
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez miałam obsuwę w laparo, tylko dwa tygodnie ale jednak.
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
kurczę, Migociu to Ci nfz robi pod górkę
![]() za to jak już bedzie po wszystkim to szybciutko zaskoczysz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Coffe odnośnie Justyny to nie wiadomo jak to było z tym trenowaniem. ciążę straciła w maju, ostatnie starty miała w lutym czy marcu jakoś a zgrupowania to nie są jakieś hardkorowe wysiłki, szczególnie dla takiego organizmu. tak czy inaczej cholernie mi jej żal, tym bardziej, że sportowcy mają naprawdę ciężkie życie. ciągle poza domem, życie rodzinne bardzo cierpi. ciało wykorzystywane do granic. oczekiwania kibiców, nikt nie myśli ile wyrzeczeń kosztuje każdy sukces a wszyscy oczekują wyników. o sportowcu nie myśli się jak o człowieku tylko jak o maszynie. strasznie to przykre. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kluska ale o jakie podnoszenie chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Iza np jak daję Hani palce to się dźwiga do siadu. a w łóżeczku leżąc na brzuchu łapie za szczebelki i podnosi tułów (co za słowo
![]() dr mi powiedziała, że jak się turla to obniżyć (nie wiem dlaczego tak) ile trzeba odczekać na ew alergie po moim zjedzeniu truskawek? chce mi sie znów koktajlu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Wtajemniczenie
|
Kluska Hania akrobatka
![]() Turlanie jest ostatnim etapem przygotowania ciała do siadu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dzis taki ciezki dzien mala marudzi caly czas kweka wszystko jest zle, rece cyce opadaja a tz nie ma
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
lila oj biedny Natanek, tak musi cierpiec:-(
mysia tempka rośnie???super! byłam z Lenką u mamy,bo mnie cholera brała w domu,tz poszedł na podwórze,obiad miałam z wczoraj to sobie pojechałam,ogranełam jej troche,zjadłam troche makaronu z truskawkami-pychota!!! mała znowu cyc na nie:-( zaczyna mnie to powaznie draznic,bo wcale nie chce cyca jesc,nie wiem o co chodzi. jak tak bedzie to wogóle mi pokarm zaniknie. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- aaa..no i niedawno znowu mała spazmów dostała, az tesc przyszedł na góre bo tak sie darła u tz na rekach,a ten tylko "kochanie czemu ona tak płacze?" mysłe sobie kuźwa ja wczoraj nikogo nie pytałam jak sie darła...no i ja wziełam,przewinełam, pokołysałam i jakos przeszło az zasneła.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny i ja mam dziś dzien świra. Jaśminie najlepiej na rękach, usypianie było w wózku no nie moja córka normalnie. Teraz zajęła się sobą, pierwszy raz na leżaczku, i od razu tutaj.
Yss, kocyk przepiękny...może powinnaś założyć sklep hand made ![]() Kluska, Kami, Wasze laski idą jak burza. Moja zaczęła palec ssać (rzadko bo rzadko ale jednak) czy to źle? Ziajka, Ty dajesz Kusiowi Sinlack? tak coś mi się kojarzy. Dzisiaj zamówiłam kleik ryżowy i kukurydziany. Kupiłam smoczki do gęstych pokarmów i za tydzień powoli startujemy. Arletko, Twój tż to facet jakich mało, mój dopiero kwiaty przytarga jak mu to wyrycze. Iza, Ty jeszcze kaszek nie dawałaś, tylko warzywka? Po warzywkach kupa jest mega, kiedyś zajmowałam się takim maluchem i jak narobił to słabo się robiło ![]() Lila, bidy wy nasze. Żebyś tą dietą organizmu nie wyjałowiła, bo pokarm będzie mało treściwy. Oby wyniki były dobre, daj koniecznie znać. Mysiu, ja miałam wszystko co wskazywało na @, więc to dowód na to że te niby utarte objawy ciąży wcale nie muszą by, a te na @ też mogą być dobre. Czekam na jutro, mam emocje jak cholera. Ruda, podziwiam Cię z biegami. Ja to bym się pewnie rozkraczyła jak kaczka, albo nogi by się pode mną ugieły. co do tych piksów, to wszystkie macie rację. Wiecie, szukam sposobu na te moje 13 centyli i już się próbuję chwytać wszystkiego. Piksy poleciła mi doradczyni laktacyjna. W D jest ich ulepszona wersja, u nas niestety takie, mogace powodować senność, biegunkę i stany depresyje. Najbardziej boję się tego ostatniego. Są całkowicie bezpieczne dla dziecka. muszę iść, Moja laska zawodzi. Postaram się być wieczorową porą.
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak,tylko warzywka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Siedze, pije piwo i ogladam 'ciaza z zaskoczenia'
![]()
#921 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja,tak dzisiaj o tej porze bo Kostek przed 19tą już zasnął czym jestem przerażona i non stop sprawdzam czy wszystko dobrze i butlę z piciem na śpiocha mu daję,mama mówi że pewnie zmęczony bo latał dzisiaj jak nakręcony ale mimo to martwię się.Tak poza tym nie poszłam dzisiaj biegać
![]() ![]() ![]() ![]() Izka pewnie że się da więc nie musisz rezygnować z cyca ![]() Aga już Ci mówiłam,skoro lekarka mówi że z Dżas wszystko dobrze to "nie s*aj żarem bo to grozi pożarem" ![]() ![]() ![]() Gianka mam nadzieję że już u Was spokojniej ![]() Migociu powiem tyle Faaaak ![]() ![]() Kluska znowu robiłam Twój makaron i już TŻtowi zapowiedziałam że mu zrobię ![]() ![]() Arletko ja tam mam mamuśkę non stop i czasem to aż ![]() ![]() Mysia mnie to nie rusza bo to takie "Trudne sprawy" ![]() ![]() Ja już wykąpna i po raz setny oglądam "Nieustraszeni zabójcy wampirów" Polańskiego z 1967roku ![]() ![]()
#922 |
Wtajemniczenie
|
moja przykimała, wreszcie cisza...
![]() Iza, a mnie kazała wprowadzać kaszki a ja dopiero 4 miesiąc zaczynam. Może to przez tą wagę, może bardziej mojej jest potrzebna kacha na przytycie ![]() ![]() Ruda, no ja czasem lubię posrać się na ostro, wiesz...gnębi mnie to cholernie i nie daje spokoju. Dopiero po usg się pewnie uspokoje ![]() Migotko, no można dostać białej gorączki. Zawsze może być gorzej (wiem, że to kiepskie pocieszenie) jutro na 15.30 mamy usg główki kupiłam parasolkę do wózka. Wcale nie było to proste, rama w wózku ma nietypowy kształt.
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2014-06-05 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zadomowienie
|
Witam wieczornie.Natka juz spi ja ogarnelam kuchnie i zaraz sie wezme za siebie
![]() Co do rozwoju to powiem wam tak ze ja się wcale ne sugeruje ksiazkami i np moje dziecko jablko zaczela jesc jak miala 3.5 miesiaca ale zauwazylam ze ma kupki ciezkie po nim wiec za przestalam od tygodnia je marchewkę i bardzo jej smakuje a kupa jak marzenie ale i swoj urok smrodku posiada. Teraz chce jej dac brzoskwinie zobaczymy. Zaraz spróbuj dodac focie jak mala sie dzwiga. Bede pozniej.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jutro jednak pójdę biegać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Kami ale cudna pipuszeczka ![]() ![]()
![]() |
#925 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie to te historie się wydają takie z kosmosu. Albo zastanawiam się jak można tak daleko mieć w d... swoje zdrowie, żeby nie zauważyć objawów. A potem jeszcze pokutują takie durne teorie, że w ciąży ma się okres. Co skutkuje falą idiotek na wątkach pt."czy mogę być w ciąży", pytających czy jeśli bzykały się 5 miesięcy temu i 4 razy była @ i 20 testów im wyszło negatywnych, to czy jest jakaś szansa na ciąże (oczywiście niechcianą) ![]() Cytat:
![]() No to po pracy. Właściwie jestem już jedną nogą na urlopie. Co prawda pracuję jeszcze przez następne 3 dni, ale to już tylko same sesje zdjęciowe. Jutro mam ślub, zawsze się stresuje a potem i tak są czaderskie foty. W sobotę sesję rodzinną a w niedziele 2 z okazji bierzmowania. A potem urlop!!!! I miesiąc spokoju od tego miejsca ![]() Zmykam do kuchni. Na całe szczęście zostały mi kotlety mielone ze wczoraj, więc tylko sos pomidorowy zrobię, kaszę i fasolkę szparagową. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
![]() Siłaczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Yss, historie moze i durne. Ale no... Moja mama krwawila z moja sis do 6 miesiaca regularnie, tak jakby normalnie miala @. Za kazdym razem byl strach, IP, lezenie i po miesiacu powtorka... moze to i zbieg okolicznosci, moze nie. Nie wnikam.
Mojego tz bratowa zaszla w ciaze na tabsach i do 3 miesiaca nie wiedziala. Brala je, miala krwawienie z odstawienia i dopiero jak poszla na kontrol i zrobila usg okazalo sie, ze mala jest juz w brzuszku. Moze i malo prawdopodobne ale prawdziwe. Co do progrsmu, mozliwe, ze sytuacje naciagane bardzo. Nie mniej ogladalo mi sie dzisaj przyjemnie historie babki ktora stracila dwa jajowody a po 20 latach zaszal w ciaze.
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2014-06-05 o 20:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Gianka lepiej już? mam nadzieję, że tż wrócił i pomógł
![]() po szczepieniu Pyza jest nieswoja i niezadowolona ![]() ![]() co do humorków to Hania ostatnio ma super czas, jest zajęta nauką pełzania i to ją pochłania ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Kami jak ślicznie! Yss dlaczego tak rzadko jesteś w dzień? ![]() ![]() nie znam tego programu co ogląda Mysia to się nie wypowiem. ale bratowa o której piszesz musiała mieć minę jak się dowiedziała ![]() znam dziewczynę, która o ciąży dowiedziała się w 4 miesiącu a mamie powiedziała dopiero w 7 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Klusiu Hana musi być słodzinka jak tak sobie z gołą dupcią próbuje Ci uciekać
![]() ![]() ![]() Mysiu moja sąsiadka do 3mc miała @ ,na usg powiedzieli jej że ma bliźniaki a później że jedno i jej córka ma 2śledzione ![]() ![]() Yss no to jeszcze troszkę i zawitasz "u nas" ![]()
#930 |
Zakorzenienie
|
moja pipuszka juz spi,znowu cyc na nie-prawie cały dzien tak wiec znowu siedze i sciagam.
kami ale fajnie główke dzwiga ![]() ![]() aga pewnie te kaszki zeby przytyła ![]() mysiu tez znam przypadek ze dopóki dziewczyna nie przytyła nie wiedziała ze jest w ciazy,wiec takie rzeczy sie zdarzaja ![]() heh,no jesli chodzi o kwiaty to pod tym wzgledem narzekac na tz nie moge ![]() czy wam tez tak wypadaja włosy ![]() ![]() ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.