|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
U nas to w sumie standard przynajmniej 2x w tyg
a w ciągu dnia już norma. TŻtowi na spacerze zawsze usypia z głową na barierce wózka |
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
niby po dziąsłach nie widac, choć po dolnych tez nie było ![]() no i te budzenie się z płaczem w nocy ![]() a może za tatą tęskni, 2 dni nei widziała ![]() aaa, Monita, na breloku z jednej strony zjdęcie Szogunika, z drugie: ojcem może zostac każdy ale trzeba być kimś wyjątkowym żeby zostać tatą. Kocham cię tato, Maja. Mi się spodobało, szanownemu też
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
I_K ale najpierw puchnie dziąsło nie? Macałam ostatnio i nic nie jest rozpulchnione chociaż gryzie wszystko co sie da i szoruje dziąsła.
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya nie patrz na to
ja kazałam lekarce patrzeć w paszcze co tam mu wychodzi bo widzę spuchnięte trójki a on nawet nie miał dwójek te niby spuchnięte trójki wyszły miesiąc temu czyli jakieś 10 mc obsuwu...no i np w listopadzie wyszły mu te nieszczęsne dwójki a już w grudniu miał dwa dni gorączki przez czwórki, kótóre wyszły w marcu. Ja wiem że to zeby bo właśnie strasznie marudził, budził się w nocy itp. potem spokój... znów w styczniu gorączka i atrakcje... i tak po kilka razy aż wyjdą ...no u nas tak to wyglądało ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- w hm już wyprzedaże, jakie piękne sukienki sa na dziewczynki!!! oczywiście na chłopców nic nie ma a nie... przepraszam widziałam dwie piżamy
|
|
|
|
#2046 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak na szczęście
urwałam niechcący dalszą wypowiedź - mnie też dziwiły różne tam niespokojne zachowania ale to co zaczęło się dziać u nas po roczku to już mnie nic nie dziwi teraz Cytat:
Cytat:
zwiastuny czwórek które wyszły w marcu mieliśmy już w styczniu i pamiętne 3 noce w tym jedna gdzie nie spaliśmy 5h ciągiem ![]() po czym apogeum w marcu właśnie kiedy to czwóreczki szły na raz wszystkie cztery plus ostatnia dwójka co skończyło się gorączkami tygodniowymi i złapaniem wirucha no a teraz trójeczki z których nadal żadnej nie ma dokuczają od 3 miechów
|
||
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko, przeżyjemy i to
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
dobra lece spać
Moze jutro uda mi sie wrzucic filmik jak Madzia je Chleb, banan i jablko je sama bez problemu ale warzywa to porazka. Za pierwszym razem to w ogole krzyki byly bo mama zalozyla sliniak posadzila w fotelu i co? gdzie ta zupa? Co to ma w ogole byc jakies kolorowe patyczki?! A gdzie zupa mama? musialam zmiksowac i dac lyzka.---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Kurde nie wiem czy nie bede musiala isc do lekarza po tabletki na zatrzymanie laktacji bo dzis cyc kamienny :-/ Musialam odciagnac laktatorem 40ml a juz pare dni calkiem spoko bylo Edytowane przez takaya Czas edycji: 2014-06-25 o 22:53 |
|
|
|
#2050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej bym miala blizej do szpitala wrazie W Bo jak by tz przyszlo dojezdzac do tamtego szpitala gdzie tamten przyjmuje to masakra ![]() Bo tam duzo dalej A do mojego gin nie poszlam do szpitala bo tam remontuja i mowi ze jest przekichane Cytat:
![]() Cytat:
![]() Juz u mnie coraz lepiej odpukac ![]() Jutro pobiora ta krew na przeciwciala i zobaczymy
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, trzymaj sie tam
Takaya, obiecałam go już kuzynce.. ale jeśli się nie przypomni to Ci wypożyczę rozmiar chyba 82, ale oni maja zaniżoną rozmiarówkę, dla Zosi był na koniec zimy w sam raz w ogóle to jakiś czas temu widziałam je jeszcze w Kappahlu za 50zł!! może gdzieś sie jeszcze coś uchowało, zajrzyj
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka popularna, popularna
Pamiętaj aby nam napisać o winikach!Badzia eeeeeeeeeeeeee Pamiętam,że strasznie mi się podobał jak kupowałaś. To daj znac jakby co! Ja nie bardzo mam czas aby jeździć po CH może kuzynce powiem aby zajżała
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki,
bardzooooooo dziękuję Wam za życzenia u nas przy wychodzeniu ząbków zawsze towarzyszył 3 tygodniowy katar co skonczyło się 2 razy zapaleniem uszu masakra!
Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-06-26 o 10:56 |
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wogole to w krakowie beda robic badanie tu przy szpit w labor nie robia mowi chyba ze moze sobie sama pani zaplacic w labor w miescie Ale w sumie myslalam co zrobic ale juz wpisal ze mi zrobia to niech robia
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. My dzis uziemieni: czekamy na kuriera.
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Monita a co zamawiałaś?
![]() Ja dziś na allegro kupiłam madzi dwa sweterki is podnie Na biegu wpadłam też do H&M bo otworzyli jakiś czas temu u nas i są nieżłe promocje! Może jutro jak nie będzie padać to się przejdziemy
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicie tymi promocjami!! Może i ja się w końcu wybiorę
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia, jak Z?
przydałoby sie jakies body z h&m jak mówiecie, że p-romocja, lubię je, są wąskie i rękawy też, no i nie rozłażą się jak np ze smyka z długim ![]() T'ai, śniło mi się, że podrzuciliście mi J na parę h, grzeczny był, nie wiem co Ty chcesz ![]() później przyjechaliście z mężem i 4 znajomych do mojego rodzinnego domu, miałam straszny burdel, a w łazience wręcz syf, mnóstwo brudnych ciuchów, pod prysznicem zberała się jakas zielona maź, próbowałam Was obsługiwać, głodni byliście, a miałam tylko 2 soki, po pół w kartonie a i robiłam kanapki z mięsem z gołębiajuż któryś raz mi się śnisz
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia no ja musze się wybrać na zakupy bo tylko wpadłam zobaczyć jak duży jest tam dział dziecięcy
Kusi mnie cały czas bluza ze Smyka bo sa po 24zł a ta co miała ostatnio nosiła się świetniePassion co za sen Kurde siedze i przypadkiem wpadłam na ofertę last minute all in za 850zł 8 dni w Bułgariii!!! JA CHCE LECIEĆ a TŻ ma aż 2 dni urlopu |
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, zamówilismy podgrzewacz do butelek i szczotki do czyszczenia butelek! dziś ostatni dzień na dostawę i jakoś go nie ma! Trudno, pójde na spacer jak TŻ wróci. teraz próbuję zmusić dziecko do drzemki poobiedniej (wciął 180 ml....).
Co do zakupów, to u nas sie tak porobiło, że P wyrósł mi ze wszystkch body i piżamek. teraz ma w sumie duzo wyjściowych strojów (większość dostaliśmy w prezencie), a wczoraj na noc nie bardzo miałam go w co ubrac.... Chyba zamówię w Zarze takie fajne są piżamki - rompersy i jakis pak body wezmę. Chciałam w CA. bo tam ceny super, ale dostawa od 6 do 10 dni roboboczych! Zanim mi dostarczą to mi Wróbcio wyrosnie z 62! ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Mówiłam Wam, że moja świadkowa jest w ciąży? Jakby był chłopiec, to bym miała komu ubranka wcisnąć ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Dziecko zakumało i usnęło, w łóżeczku Kurier właśnie był Złozyłam zamówienie w Zarze.... i teraz wcinam obiad.
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karczek zjadłaś to nie mialas czym czestowac ![]() Probuje juz chyba godz wkleic sukienke moja weselna ale tablet nie chce wspolpracowac
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Monita to poka co kupiłaś
![]() My własnie wróciłyśmy ze spaceru poszłyćmy na plac zabaw była akurat masa dzieciaków koło roczku i dziewczynka 9mies mniejsza niż Madzia i grubsza ![]() W klubie wrzuciłam filmik jak Madzia pije z kubka i uciekam na mecz |
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza
Ja siedzę tworze nowy wykrój na spodnie i będę szyć Może uda mi się dziś skończyć Sweter zaczęłam i nie chce mi się kończyć Gorzej, ze kończą sie też ciuchy do pocięcia |
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki to moja sukienka na wesele
2 rozne buty bo zastanawiam sie ktore ![]() Sttanik mam sportowy wiec w zwyklym bedzie lepiej ![]() No i brakuje paseczka jakiegos bo sa sziurki to wtedy nie bedzie na brzuchu taka "luzna" Jakos juz mi sie przestala podobac ![]() Bede sie w niej malo weselnie czuc ![]() Prosze o szczere opinie
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-06-27 o 07:25 |
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
hello Dziewczynki,
jak dobrze, że piątek!!
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Witam sie z domku DELL u mnie sloneczko
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka to już w domu? Na stałe czy dostałaś przepustkę na weekend :P Jak się czujesz? Sukienka ładna, ale rzeczywiście taka mało weselna
Dell a jak u was? Co do pogody to nie narzekam u nas przynajmniej dziś nie pada. Nie ma upału ale takie 20stopni jest więc wychodząc z Madzią założyłam tylko czapkę aby słońce w oczka nie świeciło ![]() Passion, I_K, Badzia no na kiedy się umawiamy? Może tym razem ktoś jeszcze się przyłączy Jak coś to propozycja spotkania weekendowego na działce nad jeziorem nadal aktualna
|
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano zbadali i wszystko ok i wypuscili i mowi ze to "lozysko"sie juz troche podnioslo Poczekam na opinie reszty dziewczyn (tylko cos wola przemilczec )Moze uda mi sie jakąs pozyczyc bo kupowac to mi szkoda kasy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

a w ciągu dnia już norma. TŻtowi na spacerze zawsze usypia z głową na barierce wózka 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale zasnął już?

Pamiętam,że strasznie mi się podobał jak kupowałaś. To daj znac jakby co! Ja nie bardzo mam czas aby jeździć po CH może kuzynce powiem aby zajżała