![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Majowe Żony 2011 część XZnamy się przeszło 3 lata, X część wątku, no dziewczęta, jest nieźle ![]() W tym wątku będziemy świętować już(!) trzecie rocznice ślubu ![]() I będziemy witać nowe dzieciaczki ![]() Zapraszam do bardzo ciekawych rozmów o wszystkim i o niczym ![]() A zaczęło się tak: Majowe Panny Młode - część II Majowe Panny Młode - część III Majowe Panny Młode - część IV Majowe Panny Młode - część V Majowe żony I Majowe żony II Majowe żony III Majowe żony IV Majowe żony V Majowe żony VI Majowe żony VII Majowe Żony VIII Majowe Żony IX Edytowane przez passion80 Czas edycji: 2014-03-11 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
No no Passion, ale to ładnie napisalas tylko gdzieś 8 i 9 zgubiłas
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
poprawione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie i ja
![]() Udalo mi sie polozyc Madzie i sama usnela ![]() ![]() Sorry za bledy pisze z komorki i czasem ekran ucieka |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Takaya, zostawiaj Ją samą jak najczęściej, z czasem samodzielne zabawy się wydłużą
![]() przedłużyłam umowę i będę mieć nowy telefon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Passion juz wiesz jaki bierzesz? Ja tez sie zastanawiam nad nowym. Ten ma 4lata i powoli zaczyna swirowac.. Ty dzi dyzurujesz? Fajnie ze TZma wlne i mozecie sie wymieniac. Te 10 dni w szpitalu to byka tragedia. Xobra M nakadmiona ide spac
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() jaki piękny wstęp ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pewnie że byście sobie poradziły
![]() a ja podziwiam że potraficie mieszkać z rodzinami czy teściami ![]() ![]() tydzień temu spędziliśmy kilka dni u moich rodziców, moja mama to naprawdę cudowna kobieta ale kurcze dłużyło mi się ![]() ![]() Takaya nie zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i nigdy nie jest za późno na poprawianie swoich błędów, jeżeli coś cię męczy w zachowaniu małej, bo jak nie to nie ma problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() im szybciej się zacznie tym szybciej będzie efekt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() rowniez sie melduje takaya ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Madziulka jest przesłodka ![]() Podobno ma sypać jeszcze śnieg brrr u nas dziś ładne słońce ale właśnie mroźno
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
I_K nie ma sprawy! Kartka to raz dwa i zrobiona
![]() Kuleczka no co ty snieg?!! U nas od weekendu piekna wiosna, slonko, ptaszki spiewaja 15stopni ciepla-zyc nie umiera, ![]() Monita zapominam Ci caly czas napisac o laktatorze. Ja mam dwa pozyczone reczny Aventu i elektryczny Medeli i moje cycki z tym drugim wogole nie wspolpracuja :-/ Prawie nic nim nie sciagam, odobno wiele kobiet tak ma. Ja to w ogole mam problem z odciaganiem :-/ Jak nacisne reka to leci jak z sikawki a w laktatorze jakby chcialo a nie moglo :-/ Edytowane przez takaya Czas edycji: 2014-03-12 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Takaya ja się przypominam z moją na sierpień
![]()
#17 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie i ja w nowym watku
![]() Jak tam Wasze dzieciaczki? Juz zdrowe/mniej marudne? IK, ja tez juz bym nie umiala mieszkac ani z rodzicami, ani z tesciami. Takyka, dzieki za info. Ja z laktatorem poczekam do porodu. W szpitalu sa laktatory a w sumie nie wiadomo czy bedzie mi potrzebny. Jak bedzie, to TZ kupi w aptece ![]() Ja juz czekam na piatek jak na zbawienie, bo taaaaak mi ciezko wyjsc do pracy i potem wrocic do domu... Nie daje juz rady za bardzo. No lae jutro pol dnia roboczego mam szkole rodzenia a w piatek o 10:30 lekarza, wiec jakos zleci, jakos sie doczlapie.
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ręką mogłam odciągać a laktatorem już nie bardzo :/ następnym razem to kupię chyba taki najzwyklejszy jak miała badzia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny musze cos zrobic aby na lipca miec zgrabne bezcelulitowe nogi!!!
dzis poskakalam troche na skakance musze no!! |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
HA! Moje marudzenie wynikało chyba z mojego zmęczenia i Magdaleny ogólnie złego tygodnia. Dziś pięknie mi zasnęła w łóżeczku tak jak w nocy
![]() ![]() Monita jak będziesz karmić piersią to na pewno się przyda ![]() Kuleczka pamiętam pamiętam ![]() Ewka chyba najlepsze są masarze ![]() Zapomniałam się pochwalić, że w zeszłym tyg odwiedziła nas koleżanka z UK i przywiozła Madzi piękny sweterek-tuniczkę i rajstopki do kompletu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Takayka, no wiem, ale w sumie nie wiem jak bedzie, wiec po co kupowac przed?
![]() Sweterek sliczny i te rajstopki.... a bluza.... no STRASZNIE rozowa .... To i ja sie pochwale foteczkami z ubrankami od tesciowej.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, ze juz mam wszystkie ubranka, mamy wozek i lozeczko, spiworek, moja mama nakupowala kocykow,posciel i pieluszki i otulaczki, ja tez troche zamowilam.... W sumie zostala nam do kupienia wanienka i torba do wozka (juz mam to wybrane na amazon, tylko kliknac) i takie apteczne rzeczy i pileuchy. Matke edukacyjna, lezaczek i karzuleke dalam na "liste prezentow", bo brat TZ pytal, co nam potrzebne, wiec akurat cos sobie wybierze. Od Cioci TZ dostalismy kaske i mysle, ze akurat sie zmiescimy aby to wszystko dokupic
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- IK, mi tez sie podoba, szcegolnie te spodenki i sweterek. To drugie jest wieksze i cieplutkie, wiec mysle, ze mozemy niestety nie utrafic z pogoda... no, zobaczymy. Myslalam, ze tesciowa wyskoczy z jakimis blekitnymi falbankami i wstazeczkami (cos w stylu tych sliniakow), ale nie ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Tak se gadam sama do siebie ![]() ![]()
#25 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny śliczne te ubranka
![]() Szukam jakiś butów na teraz kurde ![]() U nas też ładnie od tamtej soboty no ale podobno ma sypać właśnie, tylko nie wiem po co ![]() Ewka nie dołuj mnie, niech mnie ktoś kopnie bo się muszę wziąść za siebie ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Monita to już prawie cała wyprawka ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, takie pytanko praktyczne: czy Wy do godolki wozka kupowalyscie przescieradlo z gumka? W wozku materacyk ma powloczke na calosc, zasuwana na suwaczek, ale mysle, czy nie kupic przescieradelka na zmiane.
Aha, i macie jakas fajna liste takich przyborow toaletowych potrzebnych dla malucha (typu oliwka, chusteczki, gruszka do nosa, termometr do kapieli, patyczki do uszu, itp...) ![]()
#27 |
Zakorzenienie
|
takaya cudny ten sweterek
ja gnebie tz aby mi te banki kupil przez allegro to powiedzial ze pomasuje sie raz i rzuce w kat ![]() kuleczka lato juz niedlugo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cześc Lachonki
![]() dawno mnie nie było... czasu brak, ale i odwagi, aby się tu do Was odezwać ![]() chwilkę Was "czytałam" i sporo się pozmieniało. Aczkolwiek nadrobić chyba nie dam rady wszytkiego.... |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
O, czesc DELL, co za maila niespodziakna
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.