![]() |
#2491 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 68
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Ja chcia³am schudn±æ 15 , zosta³o mi ju¿ tylko 8 kg
![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-07-18 o 11:47 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie to by chyba kto¶ musia³ smarowaæ ![]() No tak, chodzenie z PMS by by³o równie z³e, ale mo¿e jakby siê da³o przesun±æ @ to i PMS ... ![]() ¯yjê marzeniami, a co ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() 1500kcal dla intensywnie æwicz±cej to jest stanowczo o wiele za ma³o!!!
![]() |
#2493 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
Z góry uprzedzam, ze zosta³a¶ przeze mnie zg³oszona jako spam. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Chyba po prostu bêdê sobie kupowaæ dobre gatunkowo sery i od czasu do czasu przegryzaæ. Dla dobrego sera ple¶niowego zawsze znajdê miejsce ![]() Dziêkujê za wyj±tek, bardzo wiele to dla mnie znaczy bo ta waga mnie deprymowa³a ![]() PMS nie przesuniesz, niestety. Serio nie polecam kombinowania z cyklem. Zd±¿y³am ju¿ przygotowaæ obiad do upieczenia, umyæ naczynia nagromadzone przez 3 osoby przez 2 dni, zje¶æ ¶niadanie i drugie ¶niadanie, zrobiæ i wypiæ koktail warzywny, poæwiczyæ 1,15 h [dzi¶ krócej bo bardzo siê wczoraj odwodni³am] ![]() ![]() Hahahahaaaa, zmie¶ci³am siê w majtki mojego narzeczonego ![]() ![]() ![]() nie ¿e celowo, wszystko mam w praniu i nadspodziewanie mi zabrak³o ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-07-18 o 12:51 Powód: link w cytacie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I ¶niadanie [131kcal] -15 g owsianki/15 otr±b owsianych z wod± i pieprzem cayenne [chilli porwane w kwadraciki a nie jakie¶ proszki - sroszki ani ostre ani z papryki], 5 oliwek zielonych, woda z cytryn±, zielona herbata II ¶niadanie[131kcal] --15 g owsianki/15 otr±b owsianych z wod± i pieprzem cayenne, zielona herbata Obiad[456kcal] 120 g gotowanego schabu, 30 g[na sucho] kaszy lub ryzu [nie wiêcej ni¿ 100 kcal z wêglowodanów], 200 g kapusty kiszonej z otrêbami Kolacja [374 kcal] 100g ³ososia wêdzonego z past± z awokado [50 g], 100 g tuñczyka z puszki w sosie w³asnym z oliw± z oliwek Przed lub po kolacji zsiad³e mleko[160 kcal], gdzie¶ w ci±gu dnia koktail ze zmiksowanych warzyw[30g marchwi, 30 buraka, 50 pietruszki, 50 kapusty ¶wiezej plus woda lub zimna herbata do rozcienczenia, 53kcal]
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale zobacz, ja przed ¶niadaniem wypijam szklankê wody z cytryn± - na oczyszczenie - ju¿ trochê "zapychasz" ¿o³±dek. Widzisz, ja sobie tak rozk³adam bo uwielbiam zje¶æ dobre rzeczy na kolacjê i rezerwujê na ni± a¿ 400 kcal. Nie jem jej pó¼no, ale nie umia³abym zamieniæ miejscami ¶niadania i kolacji. Mo¿e u Ciebie to siê sprawdzi? ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Pomiary z dzi¶ ![]() 11.07 Biodra - 110 Pas - 82 Ramiê - 30 udo - 52 18.07 Biodra - 109 Pas - 80 Ramiê - 29 udo - 51 Spadki niewielkie, ale jakie¶ s±.
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 835
|
Cytat:
Pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() Pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie jest ¶wietna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Hej dziewczyny.
Moja waga 97 Tak, wiem, ¿e pi±tek by³ wczoraj.... mo¿ecie mnie zlinczowac, ale wczoraj. ....zapomnialam. Ja to jestem jak duch tutaj ![]() Wracaj±c do mojej wagi to ostatnio ¼le mi idzie. Muszê siê wsi±¶æ jeszcze bardziej do pracy bo moje kolana odmawiaj± mi ju¿ pos³uszeñstwa i okropnie bol±. Pojawi³ siê te¿ w±tek ksi±¿ki. W³a¶nie skoñczy³am Arabsk± ¯onê,autorki Tanya Valko. ¦wietna i dawno takiej nie czyta³am. Teraz zaczynam Barwy po¿±dania, Megan Hart. Po kilku stronach ju¿ wiem, ¿e jest warta po¶wiêcenia czasu ![]() Pozdrawiam was serdecznie i ¿yczê ciep³ego weekendu: )
#2501 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() i mam pytanie w którym miejscu mierzysz udo? pytam poniewaz Ja mam w udzie 57cmm na srodku na sameej górze62cm powyzej kolana 47cm to chyba na srodku sie mierzy czy na samej górze? wkurzy³a mnie przem±drza³a znajoma bo siê upiera ze ma w udzie 51cm a ma udziska wiesze od moich i wierzyc mi sie nie chce ze ma mniej centów ![]() wogóle to jestem do DU...y! Nic mi sie nie chce czuje siê jak balon , a ma³o jem ,jestem pod³amana t± moj± skór± bo nie wiem co mam dalej robic ,i jak! wczoraj naoglada³am sie jak wyglada wiszaca skóra po odchudzaniu i przez moment mi sie odechcia³o ![]() u mnie 6 tydzieñ bez zmian!wagowo ![]() ![]() ![]() ![]() aha ja ramie teraz mierzy³am pierwszy raz bo widze ¿e ty piszesz i ja mam 31centy na srodku nad ³okciem 26cm narazie robie sobie ma³± pauze w pisaniu w watku , jak sie ogarnê sama ze sob± to wróce ale postaram siê czytaæ by nie miec zaleg³osci ![]() CH..aga nie przywita³am Cie ![]() pozdrowienia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A czemu kolana bol±? od wagi czy od æwiczenia? Mnie od æwiczeñ bola³y na samym pocz±tku, po jakim¶ czasie samo przesz³o i teraz jest suuuper ![]() Nie palê od miesi±ca, nie chce mi siê a ju¿ drug± noc pod rz±d ¶ni mi siê, ¿e palê i to w tak dramatycznej otoczce, ¿e Titanic wysiada... ten klimat...po obudzeniu siê to do¶æ zabawne jest ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Udo mierzê jakie¶ 5 cm nad kolanem. Na pocz±tku tak idiotycznie zmierzy³±m to i rêkê, te¿ jako¶ 5 cm od ³okcia, teraz siê trzymam tego bo muszê ![]() Od pocz±tku to jest tak: Biodra -19 cm Pas - 17 Ramiê - 12 udo - 22 Lady, Ty siê ogarnij kobieto. Co z tego, ze szosty tydzieñ stoisz? Zapie*dalaj za przeproszeniem do roboty, nie trzê¶ siê i nie stresuj, nie my¶l o tym tylko DZIA£AJ! Od my¶lenia mo¿na dostaæ sraczki i zakwasów na mózgu, nie s³uchaj pieprz±cych i zazdrosnych znajomych, która ma 51 cm w kostce i to jak siê ¶ci¶nie, co Ciê obchodzi jaka¶ inna baba - Ty widzisz jak jest, jak ona chce siê poczuæ lepsza to niech siê czuje bo Ciebie przez to nie umniejszy tylko z siebie kretynkê zrobi. Schud³a¶ du¿o, zastoje siê zdarzaj±, zacznij je¼dziæ po 15, 20 km albo dwa razy dziennie, zale¿y jak masz czas. I przede wszystkim - wyluzuj i nie my¶l tyle o tym, ¿e stoisz w miejscu. Bêdziesz siê ruszaæ to i waga siê ruszy! Robisz to samo co ja przechodzê teraz z moj± przemian± materii po fajkach. Im wiêcej my¶lê o tym, dlaczego nie chodzê ju¿ do kibla dwa razy dziennie - tym bardziej mi siê wydaje, ¿e moje jelita nie pracuj± i tym gorzej one faktycznie pracuj±. Nie my¶l, rób, na serio - takie roztrz±sanie szkodzi. Trzymaj siê kochana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() dzieki kochana Twóje s³owa drukne i przykleje na lodówce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zadomowienie
|
Lady dziêki. Nie zra¿aj siê brakiem spadków na wadze bo wiesz, ¿e zastoje s± mo¿liwe. Ja na Dukanie pozwala³am sobie na wy¿erê od czasu do czasu. Po to, aby organizm dosta³ kopa i wzi±³ siê do roboty. I dzia³a³o
![]() Aamidale a ja coraz czê¶ciej, po g³upiemu oczywi¶cie, my¶lê o powrocie do palenia ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
admira³ko! to ile Twój narzeczony ma wzrostu, ¿e wa¿y 54 kg?
mój jak pozna³am by³ chudzink± (ale mia³ 185 cm), potem okaza³o siê, ¿e to przez chorobê i jak siê wyleczy³ tak zacz±³ przybieraæ. w coraz mniej spodni siê mie¶ci. postanowi³ siê odchudzaæ. rower ju¿ ma i bêdzie je¼dzi³. jak ze mn± zamieszka to bêdziemy gotowaæ dietetycznie (na parze, czasem co¶ upiec w folii). on ma tylko wielki brzuch reszta jest normalna co wygl±da nieco komicznie moim zdaniem ja mam t³uszcz wszêdzie. no mo¿e nie na stopach ![]() mam dzi¶ 6 dzieñ pseudo g³odówki. wczoraj zaryzykowa³am nawet pulpety z wody bez jajka z sol± i pieprzem oraz kalafiorem. dzi¶ zupa kafiorowa z maleñkim makaronikiem. oczywi¶cie refluksy nie mog± je¶æ nic razowego, otrêbów i du¿o b³onnika co k³oci siê z moj± polityk± ¿ywieniowa. i próbujê wybraæ rower. znalazlam elegancki super za 1200, ale czy mi jest potrzebny a¿ tak drogi rower? edit: wa¿enia na razie nie. rano nie mia³am do tego g³owy a ¿e pijê hektolitry wody, tak¿e pewnie bêde 3 kilo ciêzka ni¿ w rzeczywisto¶ci
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2014-07-19 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Idz te jej wywody skonsultuj, na moje wiêkszo¶ci lekarzy i dietetyków zale¿y na tym, ¿eby ludzie chudli mniej i wolniej, przeciez jakby¶my dawa³y sobie radê bez nich...to gdzie by pracowali? Spoko, ja wiem ¿e czasem jest ciê¿ko, ale Ty jeste¶ kobiet±, która przetrwa wszystko. Mo¿e jeszcze o tym nie wiesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
Papierosy : zabieraj± kasê, rujnuj± skórê, truj± p³uca, niszcz± kondycjê. Koniec koñców, bêd±c na diecie która ma byæ zdrowa i paliæ papierosy to jak zabraæ sobie dmuchany basenik na pla¿ê i w nim siedzieæ ca³y dzieñ. Albo targaæ paprotkê do puszczy bia³owieskiej. Albo zak³±daæ ananasa na g³owê. Bez sensu. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mój ma miê¶nie. I nic wiêcej. Podejrzewam, ¿e ma jakie¶ 3% tkanki t³uszczowej. Jest okropnie silny do swojej postury i wszystko co zje od razu ³aduje mu siê w nogi albo w rêce. Kiedy¶ nas zaatakowali jacy¶ menele i jak jednemu wy³o¿y³ to kole¶ dos³ownie fruwa³ w powietrzu. Przera¿aj±ce. Ja na stopach te¿ t³uszcz mam ![]() ![]() No drogi rower, to fakt. Je¶li faktycznie solidne rowery tyle kosztuj± no to trudno. Jak s± tañsze i dobre to kup tañszy. A to jest normalny czy stacjonarny?
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Mo¿e nisci faceci maj± tak, ¿e rêce im rosn± a reszta nie. mój by³y ma tak samo. jest odrobinê ni¿szy od Twojego obecnego i ma dziwnie d³ugie rêce (a nie byl dmuchany i chuchany oj nie) i parê w rêkach. kiedy¶ na dyskotece (znam to z opowie¶ci) jaki¶ wysoki facet siê do niego rzuca³ to go pchn±³ tak, ¿e przez ca³y korytarz przelecia³. ale wtedy by³ piekarzem, to od wyrabiania ciasta miê¶nie rosn± i ³apy. jest malutki i d³onie ma wielkie
![]() tak w ogóle mój facet (obecny) twierdzi, ¿e nie ma t³uszczu na brzuchu, tylko jest grubo ko¶cisty. a ¿e je ma³o danonków to te ko¶ci siê trzês± ![]() rower trekking. mieszkam na wsi, wiêc wiêkszo¶æ dróg pozostawia wiele do ¿yczenia, mam du¿o dróg polnych. wiêc miejski odpada (s± du¿o tañsze), a górala nie potrzebuje, bo jednak drogi jakie¶ mam. na a¿ takiej wsi nie mieszkam ![]()
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2014-07-19 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na tych trekkingowych to siê ju¿ kompletnie nie znam, wiêc nie powiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2510 |
Konto usuniête
|
Jeszcze sie pochwale bo sie wkurzy³am i podje³am decyzje!
Idê do pracy od wrze¶nia! nie bede d³uzej pracowa³a przy kompie w domu......... ide do ludzi koniec kurzenia (czyt kura domowa") I OT ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
to dobrze, od siedzenia w domu mozna zwariowaæ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Rozeznanie
|
Zdjêcia wstawione
![]()
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |||||||||
Zadomowienie
|
Haha, te¿ pomy¶la³am, ¿e to reklama, dlatego nawet nie odpowiadam ...
My wiemy, ¿e suplementy wspomagaj±ce odchudzanie to tylko strata pieniêdzy ![]() Cytat:
![]() Mo¿e orzechy? One s± dosyæ kaloryczne, a maj± NKKT, s± zdrowe i ciê¿ko siê opanowaæ ![]() Na pewno nie wracaj do "¶mieciowego" jedzenia, ¿eby podbiæ kalorie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
@ + upa³ + bycie wielorybem = dramat ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() No w³a¶nie, co¶ siê☠ma³o udzielasz ![]() Cytat:
![]() Rezygnowanie z si³owni to na pewno nie jest dobry pomys³, szczególnie jak masz problemy ze skór± ... ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() -22 w udzie? Serio? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2517 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Te¿ mi siê taki rower podoba i siê zastanawiam, bo znaj±c moje szczê¶cie to pojadê nim gdzie¶ raz i mi go ukradn± ;(. ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() Ej, ja mam wra¿enie,☠¿e odk±d przyty³am to stopy mi te¿ przyty³y! Ja to ogóle nie lubiê moich stóp, mam krtótkie kulfonowate palce i malutkie paznokcie. Ewidentne stopy po tacie ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2518 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() Raz ¿e nie dzia³aj±, dwa ¿e w takich nieatestowanych produktach do odchudzania daj± np pochodne amfetaminy, no sorry to ju¿ lepiej czyst± kreskê po nosie pieprzn±æ - tego nie reklamuj± a o paradoksie mo¿e byæ zdrowiej. Nie mam lito¶ci dla ludzi ¿eruj±cych na czyim¶ problemie a wiem ¿e nie my jedne przegl±damy takie w±tki wiêc od razu zg³aszam, bo w razie jak jaka¶ nierozs±dna odchudzaj±ca siê gówniara zobaczy i bêdzie chcia³a spróbowaæ - mogê tym komu¶ uratowaæ zdrowie. Przynajmniej tak sobie wmawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Konto usuniête
|
[QUOTE=Melonade;47371018
Udo mierzymy w najszerszym miejscu, najlepiej przed lustrem albo z czyj±æ pomoc±, ¿eby na pewno by³o równo ![]() Rezygnowanie z si³owni to na pewno nie jest dobry pomys³, szczególnie jak masz problemy ze skór± ...[COLOR="Silver"] Melonade Ja Nie zrezygnowa³am z si³owni tylko j± zamkneli! s± wakacje mam dwoje dzieci których nie mam gdzie zostawic by jechac do wiekszego miasta na jak±¶ tam si³ownie wiec czekam az we wrzesniu otworz± 5km ode mnie a dzieci beda w szkole i przedszkolu nic i nikt mi wtedy nie przeszkodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=LadyDagaMilon;47371 886]
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.