|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
O RPA ?
Lecimy z Warszawy do Londynu, dalej do Kapsztadu. Tam będziemy 3 dni. Następnie do Johannesburga na kolejne 4-5 dni. W planie jest Przylądek Dobrej Nadziei, lot helikopterem nad sawanną, przejazd przez safari, nurkowanie z rekinami i rejs statkiem w poszukiwaniu wielorybów. I jeszcze jakaś plaża z dużymi pingwinami
|
|
|
|
#3302 |
|
Komplikatorka
|
Mega !
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Lucy, to prawda? http://joemonster.org/art/27137
|
|
|
|
#3304 |
|
Konto usunięte
|
Molise nie lubię Cię już!
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli mnie lubiłaś ?
Jak miło Pokażę Ci później zdjęcia, polubisz mnie znowu ?
|
|
|
|
#3306 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Już wtorek czyli nie poniedziałek
![]() Zamówiłam się na paznokcie na przyszły weekend, dziś odbieram nowy router (ma USB więc TŻ mówi że da się podczepić do niego dysk i oszczędzić za dysk sieciowy który kosztuje 1000 a router 189), w czwartek mam oglądać z koleżanką mieszkania i towarzyszyć w robieniu paznokci ślubnych innej koleżance - w piątek wybieram się na ten ślub a w sobotę jest wesele dla znajomych (w piątek obiad dla rodziny) urządzone w ich mieszkaniu w formie domówki |
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Wyślę Ci link do zdjęć, będzie więcej radochy
|
|
|
|
#3309 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Ja też chcę !
|
|
#3310 |
|
Konto usunięte
|
ok, ok
Ilsa fajny weekend Ci się szykuje my w piątek jedziemy nad to jezioro a w sobotę robimy z mężem przyjaciółki na działce u nich imieninowego grilla a w niedzielę mam nadzieję, że po prostu pobędziemy sobie razem z Tż tylko we dwoje bo mi tego bardzo trzeba
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo zazdroszczę RPA, od daaaaawna nie byłam za granicą, chyba że liczyć kilka godzin w Niemczech przy okazji Międzyzdrojów A tak to chyba z 10 lat temu
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja wrocilam z nad morza, opalona wypoczeta i obżarta jak mala świnka...
|
|
|
|
#3313 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę nie mówić o nadmorskiej rybce
![]() Może uda nam się chociaż na 3 dni w tym roku wyskoczyć nad morze.
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mogę się doczekać szumu fal
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Ja codziennie rybke jadlam
pyszna byla z pieca.. i pogoda cudna.my bylismy od czwartku do poniedzialki. Tż sie spalil a on szybko sie opala na czerwono..
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
Jestem na bieząco tyle, że jakoś nie mialam jak odpisac Molise też zazdroszcze RPA ![]() kamisha a gdzie byliście dokładnie? bo chyba przeoczyłam ![]() ale bym sobie zjadla taka rybkę dobra albo chociaż kukurydzę na plaży z solą ( i piaskiem )My dopiero 8 sierpnia wyjeżdzamy i mam nadzieję, że bedzie jeszcze pogoda bo się chyba załamię jak będzie deszcz |
|
|
|
#3318 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zazdroszczę, piękna podróż będzie ![]() a my nawet nie zaplanowaliśmy żadnych wakacji, bo normalnie w branży co TŻ pracuje to jest sezon. Może zimą do jakiegoś ciepłego kraju się wybierzemy. |
|||||
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dostałam odpowiedź o tamtej pracy - odmowa
No trudno, szukam dalej. Na szczęście tutaj dają mi teraz od sierpnia u. o pracę, podwyższają stawkę, więc nie jest najgorzej. |
|
|
|
#3320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oficjalnie stwierdzam - G**** Prawda Tzn jest troszke inaczej niz w Europie, ale to bardzo cywilizowany kraj i serio, zyje sie bardzo normalnie i nie ma strasznych potworow - tzn w miescie, okolicach miasta. Bo gdzies gleboko w buszu pewnie i sa takie stwory ![]() Co do #1 - nieotperze tu sa. Wszedzie. Pod wieczor zaczynaja latac i jesc (owoce) Sa duze i w sumie fajne, ladnie wygladaja i nie sa niebezpieczne. Cos jak u nas wroble ![]() #2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 - nawet malutkiego wezyka nie widzialam Kazuarow nie widzialam, rekinow tez, aczkolwiek sporo osob surfuje i sa jakies rzadkie przypadki ataku - ale to, ze tak powiem, na wlasne zyczenie maja ![]() Chrabaszczy, krokodyli - nie zaobserwowano. Jedynie karaluchy, powszchne np na chodnikach po zmroku. Takie ok 5 cm Kleszcze to i u nas... Pajaki... tych balam sie najbardziej! Widizalam kilka wiekszych, w parkach i w buszu, ale nic strasznego. Do domu mi tfu tfu odpukac nie wlaza. Bleeee robali nie szukam wiec nie widzialam i mam nadzieje nie spotkac nigdy tej wielkiej dzdzownicy ![]() Jak wspomnialam - robactwo jest tu w normie, w miescie nie ma problemu... komarow nawet wiele nie ma ![]() Te jadowite ryby, meduzy itp - no straszne, ale raczej rzadko sie to zdarza ![]() Ogolnie nie ma sie czego bac |
|
|
|
|
#3321 |
|
Konto usunięte
|
Lucy wychodzi na to, że te zestawienia robią desperaci, którzy zazdroszczą że nigdy nie będą mieszkać w Australii i tak sobie próbują wmówić, że wcale by tam mieszkać nie chcieli
Dotka przykro mi, że się tym razem nie udało, ale może następnym razem się uda |
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie mi się marzy australia
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy mocniej trzymały kciuki
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie cisza na razie, moze jeszcze zadzwonia, ale pewnie nie |
|
|
|
|
#3326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rybki byly pyszne jeszcze te dodatki mniam Cytat:
Znajdziesz cos innego ![]() Nam sie z powrotem lampka od silnika zaswiecila... Teraz sie okazalo ze to nic powaznego... ale cala droga w nerwach... |
||
|
|
|
#3327 | |||
|
Zadomowienie
|
Międzyzdroje już mi się 'przejadły'
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- A co do morza, dziś byliśmy na chwile, 2 godzinki i wrocilismy
|
|
#3328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bony wczoraj wróciłam taka znuraana, że nawet się nie kąpałam. Tylko nogi przepłukałam . Masakra padłam jak zabita Dzisiaj wychodziłam to też się ze mnie kolega śmiał, że co ja taka zmachana. To mu powiedziałam, że praca mi nie służy Sprzedałam dzisiaj biurko Tym samym sposobem jestem 40 zł do przodu i pozbyłam sie zbędnego mebla
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam fajnych wyjazdów. Nad polskim morzem byłam tylko raz jak miałam 13 czy 14 lat na kolonii
i pogoda przez cały czas była do bani A we Włoszech nigdy nie byłam chociaż bardzo chciałam, raz miałam jechać, ale wypadła mi nowa praca i nie mogłam. Niestety, ale nie mam urlopów i bardzo nad tym ubolewam, więc korzystajcie z nich najlepiej jak potraficie
|
|
|
|
#3330 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Mam tam przyjaciela z rodziną i często tam jeżdżę Też byłam wczoraj nad morzem - Międzywodzie i Dziwnów
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

13.03.2008

my w piątek jedziemy nad to jezioro a w sobotę robimy z mężem przyjaciółki na działce u nich imieninowego grilla
a w niedzielę mam nadzieję, że po prostu pobędziemy sobie razem z Tż tylko we dwoje bo mi tego bardzo trzeba

tyle, że jakoś nie mialam jak odpisac
albo chociaż kukurydzę na plaży z solą ( i piaskiem
bo się chyba załamię jak będzie deszcz
jak to mówią "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" 
U mnie cisza na razie, moze jeszcze zadzwonia, ale pewnie nie