![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
#422 | ||
Zakorzenienie
|
hejka!
mlody spiocha. wstanie, zjemy obiad i sruuu na "bachen" ![]() neti - super przepis! ja tylk dorwe cukinie to tez zrobie ![]() Cytat:
![]() zycze Ci abys byla szczesliwa! ![]() ale mimo wszystko mniej oczy i uszy szeroko otwarte ![]() juz wiesz ze u nas nie ma teraz dmuchawcow, beda na wiosne ![]() a tym pudrem na goferku dobry pomysl, jak sie nie sprawdzi to przynajmniej sobie go zjem ![]() Cytat:
u nas jest jeszcze modna strona Ask.fm - dzieciaki zadaja sobie rozne pyt, rozmawiaja na bardzo rozne tematy i tam to dopiero sie dzieje! ![]() ![]() ![]() marsi - super pomysl z tym blogiem! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Marsi, dawaj bloga!
Nazwa jaka? |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47513329]Marsi, dawaj bloga!
Nazwa jaka?[/QUOTE] o matko to widzę poszły konie po betonie ![]() blog się będzie nazywać http://duuzarodzinka.blogspot.com/ na razie proszę tego nie czytać bo ja się dopiero uczę co i jak i trenuje wiecie że ja jak rak do ruchania podchodzę do tematów komunikatorow hihihih ale obiecuję,że jak coś powstanie to ogłoszę to teraz nawet nie wiem jak się buduje podstrony, zamiast pracować to ja czytam ściąge bloggera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
A my działkujemy!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Marsi, super. Kopnijcie mnie w zad żebym zaczęła regularnie pisać swojego! (Jeśli się komuś jeszcze chce czytać) .
Nie lubię w nim tego ze taki pusty jest graficznie, a nie wiem póki co skąd wstrząsnąć fajny szablon (nie mam póki co dobrych zdjęć) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Debrah - ale Wam fajnie! I jaka A. jest do Ciebie podobna!
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#430 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A. na przeszczęśliwą wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47513888]Kopię! mocno!
A. na przeszczęśliwą wygląda ![]() I chyba jest happy cała. Tata mi wózek naprawia bo usterkę mam i wczoraj części przyszły (to dłuższa historia Ale mialam nerwa bo firma zawaliła) i jestem uziemiona już 2H, dobrze ze Ami śpi teraz. Ale nie wiem co ze sobą zrobić to na necie. Czy jest na sali Black? Będę mało cytować bo z fona dłużej mi pisanie schodzi. Cud ze małą dala sobie ubrać strój~ butów i skarpet zdjąć nie chce. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
no własnie Black odezwij się, już Cię ktoryś dzień widzę a Ty milczysz kobieto
![]() to samo MaJuMi co z Wami babeczki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Black własnie, gdzie Ty???
i pytanko bym miała.... ![]() Marsi super pomysł na bloga ![]() widziałaś moje pyt odnośnie domu??? Debrah kop!!! sprawdzam co jakiś czas czy nowa notka i co? pustka ![]() oby wózek się szybko naprawił!!! ![]() ezzo fajny plan bardzo, podobnie pisałam Neti, żeby biegała ![]() meneq!!! Ale czad!!! ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2014-07-30 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc nie pomogę, a co zastanawiacie się nad budową? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
cały czas się zastanawiamy i na pewno prędzej czy później się budować będziemy, tylko szukam najlepszej opcji właśnie, zainteresowałam się tymi domami z gotowych elementów ale im więcej czytam, tym większą głowę mam,czyli jak ze wszystkim
![]() przepis na placki owsiane http://www.lekkowkuchni.pl/2014/02/d...i-owsiane.html
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz dom wyszedł mniej więcej tyle samo co murowany tyle,że stał naprawdę bardzo szybko bo w ciągu kilku dni stawia się konstrukcje, reszta to wykończeniówka pewnie kiedyś będziemy budować jeszcze raz i wiem na pewno, nie zbuduję innego niż drewniany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Lady a wy gdzie się planujecie budować? Bo kiedyś cos wspominałaś o przeprowadzce na północ.
Coś wam pawiem, gdybym sama nie usłyszała, to bym nie uwierzyła niani, ale powiedział to do mnie. Wczoraj jemy kolacje, my zawsze przy oknie, zeby było ciekawiej i tak sobie opowiadamy coraz częsciej na zmianę co widzimy. Moje dziecko powiedziało spacerujące 2 kobiety: "Dwie panie idą" i on już ładnie rozróżnia, że : "Pan idzie" a "Pan i Pani idą" jak jedzie auto to woła "titit jedzie" jak już straci auto z zasięgu wzroku to jest "titit jechał", coraz częściej też "hauhau" zatępowany jest słowem "pies", do tego coraz sprawniej rozróżnia kolor biały i czarny, co prawda nadal 40% zabawek i rzeczy jest białych, ale coraz trafniej to określa. Poza tym, mam wrażenie, że obsługa takiego mówiącego dziecka jest o niebo prostsza, uciska go noga w bucie to powie "mama ała tutaj" i pokazuje gdzie boli, jest głodny tez powie, chce gdzieś pójść, coś pokazać też zakomunikuje "mam chodz". Zdecydowania pewniej i lepiej czuję się jako mama dziecka od roku wzwyż niż takiego niemowlaka. |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mlecze zakwitaja jakos w kwietniu, po kilku dniach sa dmuchawce, z nasion eyrastaja kolejne albo nawet te same kikka razy zakwitaja (zawsze w tm samym miejscu) i tak do tej pory jest; pewnie do listopada tak bedzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Koniec Świata :d Marsi na fb
![]() ![]() Świetny pomysł z tym blogiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To podobno z Europy przyszlo, wiec tym bardziej szanse masz ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Yae jeszcze nie mowi, ale z ostatnim zdaniem w pelni sie zgadzam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Lurker ;)
|
Czytalam wlasnie wpis o Kolskiej, ze nie pamieta nic z wypadku. Musi byc w ogromnym szoku, to straszne przyczynic sie do smierci wlasnego dziecka
![]()
#442 |
Zakorzenienie
|
Ezzo no to pięknie
![]() też wolę komuniaywne dzieci ![]() Fewcia, nie do końca to będzie moj profil tylko blogowy, hm jeśli tak można na FB, mowilam,że się nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Ja tez wole byc mama dziecka ponad rocznego, ale moze to tez chodzi o wprawe w opiece troszke ![]() ale takie samo mam zdanie co do mówienia ala wiele razy bylo tak ze mi pokazala gdzie ma kamyka w bucie albo gdzie sie uderzyla, to wiele ułatwia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Marsi da się da
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jestem dziś mega w☠☠☠☠iona i po prostu mam dość całej tej pieprzonej rodzinki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Hje co się stało???
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Debrah;47513567]A my działkujemy!
Debrah, nie zrobiły się Twojej A. odparzenia na stopkach od tych butów? pewnie jej mega gorąco.;> zaraz tztuncio przyjedzie ![]()
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Delicjanka;47518686]
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ahaaaa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47509562]5 wychodzą ok. 2-2,5 roku życia ![]() Dopiero ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie ubierasz jej sandałków w taki upał? EDIT. juz doczytałam Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-07-30 o 18:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś w lildlu były crocsy w jej rozmiarze, myślałam czy wziąć Ale nawet przymierzyć niet Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.