![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
marsi Ty to masz przeboje z okreslaniem plci... Rozumiem, ze w szoku jestes, ale cieszycie sie, prawda? Odebralam dzis paszport Yae i przyszedl "fartuch" do karmienia. Przygotowania do podrozy ida pelna para. ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- little doskonale Cie rozumiem, ale wychodze z zalozenia, ze skoro Yae nie protestuje, to nie interweniuje. ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- fewciu pod koniec wrzesnia ide na wesele. Chodz ze mna w zastepstwie tz ;-) ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Czy mnie sie wydaje, czy w Pl by wyrobic dziecku paszport potrzebna jest zgoda obojga rodzicow? Wyobrazcie sobie, ze tu nie i jest to spore ulatwienie, charliz ;-) Jeszcze pytanie z ciekawosci: jak w pl przedszkolach i zlobkach oznacza sie rzeczy, ze naleza do konkretnego dziecka? Dzis zauwazylam, ze ubranka maja miejsce na metce, zeby wpisac imie i nazwisko. Ba, kredki swiecowe nie tylko na pudelku moga byc podpisane, ale i kazda osobno rowniez. ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Jeszcze jedna mam prosbe: kieruje glownie do szaji, niemniej wszystkie pomysly beda mile widziane. Mianowicie chodzi mi o propozycje zabaw, ktore nie wymagaja przedmiotow, ruchu ani glosnego zachowywania sie (np. kosi kosi, sroczka kaszke wazyla). Chcialabym przygotowac sobie repertuar zabaw, ktore moglyby zajac Yae podczas lotu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny dziękujemy za miłe słowa ![]() Marsi!!! GRATULACJE!!!!Kurde tak czułam jak poinformowałaś nas o ciąży, później że chłopiec, no ale jednak! ![]() ![]() Nie było mnie parę dni, bo z netem problemy, ale już mi sąsiad podłączył właściwy ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Słuchajcie inwazję nietoperzy mieliśmy na klatkach. Sprzątaczka otwierała okna na klatce wszystkie i tak ostatnio z sąsiadami wieczorem siedzimy na ławeczce, Dawid z Antkiem rozwalają system osiedlowy, a my patrzymy a tu z kletek nietoperze się wydostają przez uchylone okna. Jak poszliśmy domieszkania to pod nogami siedziały na schodach, na naszej wycieraczce też! TZ wziął rurę od odkurzacza, żeby go spłoszyć, to ten się odwrócił i zęby tylko pokazał i w dupie miał, MAsakra. Od wczoraj wiszą kartki na tychże oknach: zakaz otwierania ze względu na nietoperze. A ja się teraz boję na noc okna otworzyć u Dadula ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Słyszałyście, że Robin Williams nie żyje? Kurdę szkoda dla mnie straszna, bo świetny aktor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zaraz się zbieram do pracy. Ewulka, to co ? Dziś SZOK TRENING? ![]()
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mój Antonio o poranku. Robi "ciiiii" Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Podczytuję w miarę możliwości, ale w pracy duuuużo roboty mam (i dobrze ![]() Jak się trochę ogarnę, będzie mnie więcej na forum, a póki co tak zbiorowo: buziaki dla dzieciaków, kciuki za ćwiczące mamy i zdrówka dla naszych ciężarówek. A, no i Marsi - wow! ale wiadomość! gratulacje!!! Uciekam do roboty. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Lurker ;)
|
O kurde nie wierze
![]() Tz odsypia nadgodziny a ja pozdrawiam was z tesco. Dziale dzieciecy nadchodze! Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
#1208 |
Zakorzenienie
|
Cześć
dziękuje za wszystkie gratulacje wczoraj nie spalam calą noc, dziwnie zareagowałam, nawet płakałam ale teraz zaczyna docierać do mnie, coś zupłenie innego, mogę nieśmialo powiedzieć,że cieszę sie Little- też mi szkoda Robina, taki sympatyczny gość ![]() Co robicie dzisiaj na obiad? skończyły mi się pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis albo wegorz, albo na miescie jemy. Skoro chorowal, to z pewnoscia Robinowi jest teraz lepiej RIP |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najlepiej sie przespac z sytuacją i zawsze inaczej swiat wygląda ![]() Szkoda Robina ![]() HOPE, masakra, jakie te nietoperze bezczelne ![]() MENEQ, Bartulo lubi grac w łapki- wystawia obie rączki a ja go smelam palcami od spodu a potem mi ucieka i tak w kółko U nas kolejna atrakcyjna noc, płacze i zale od 2 do 5,30 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Lurker ;)
|
Tesco to zlo i szatan. Kuzwa widzialm piekny kombinezon zimowy rozmiar 92 w kwiatuszki ostatnia sztuka za 55 zl i co? Nie mam tyle na koncie... Chyba po niego pojade pozniej tak sie nagrzalam.
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
#1215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a może któraś z Was ma jakieś ładne kompleciki new born na dziewcznykę do sprzedania?
i poszukuję też karuzelki nad łóżeczko mogę się dogadać w październiku bo teraz wyjeżdzamy na wakacje, na wrzesień mam zaplanowane wydatki mebelkowe |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie potrawka z kurczaka z ziemniakami i surówką z marchewki i pora, tradycyjny bardzo obiad. O ile dam radę go zrobić. Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zadomowienie
|
WOW marsi domyślam się, że szok nie mały, ale cieszę się, że i ty się zaczęłaś się cieszyć
![]() my wczoraj młodego ze 3 razy pytaliśmy czy chcesz brata czy siostrę, a ten bez zastanowienia, za każdym razem stanowczo odpowiadał, że brata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja się tylko chciałam przypomnieć ![]() w ogóle nie wiem co u Was, bo na nic nie mogę znaleźć czasu ![]() ale postaram się, postaram, urlop niedługo ![]()
#1220 |
Zakorzenienie
|
Wow, Marsi - ogromne gratulacje!
Szkoda, że już prawie wszystko rozdałam po Małej. Ale mogę siostrze dać cynk i jak będzie coś słodziastego new born to mi powie ? Rozumiem szok, ja przez 5mcy ciąży sądziłam, że będzie Adaś - także no, wyobrażam sobie co czujesz, zwłaszcza, że to miał być 3ci facet do kompletu. Już widzę jaka Marina będzie przepiękna <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Wtajemniczenie
|
Marsi gratuluję Mariny , będzie przepiękną dziewczynką <3
Co do ubranek -mam 3 duże pudła po Blance także chętnie Ci pomogę. Tak w ogóle to coś Wam powiem-biorę tabletki regularnie, mam ten okres z odstawienia ale czuje sie jak w ciąży...mam takie huśtawki nastrojów że masakra. DO tego tak czuje jakbym brzuch miała taki ciężki i pełny. Chyba jutro pojadę po test ![]() Fewciu- Ty może do lekarza się wybierz co ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Laski nie wiem jak się nazywam
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
o mamo ![]() ![]() Cytat:
https://lh6.googleusercontent.com/-j...0/Untitled.jpg http://2.bp.blogspot.com/-E7QBFHZnru...,BIEDRONKA.jpg MP3 z nagranymi piosenkami, bajki grajki może? wiem, że długo z tym nie wytrzyma, ale - bo pewnie na co dzień tego nie zna - będzie to coś nowego i może zainteresuje? Leci leci osa do yae nosa leci leci pszczoła do Yae czoła leci leci mucha do Yae ucha leci leci bąk do Yae rąk leci leci ptaszek do yae paszek ![]() Możesz w ogóle do samolotu coś wziąć? tyle godzin bez żadnych zabawek to nie wiem, czy realne w ogóle. Portfel - niech sama otwiera, włóż do niego coś atrakcyjnego ( u na zwykłe bilety ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
A może angina. My wszyscy chorowaliśmy niedawno na taką dziwną anginę, gdzie jakiekolwiek objawy w gardle pojawiały się po ok 3 dniach wysokiej gorączki. Idź do lekarza.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 ![]() Poznaliśmy się: 14.02.09 ![]() Jesteśmy razem: 22.03.09 ![]() Zaręczyny: 16.10.10 ![]() ![]() ![]() Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 ![]() Wojtek 14.10.2015 ![]() Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2014-08-12 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Fewcia, weź kogoś do pomocy, lekarz i do łózka
o rany ale Ci współczuje TZ dal mi kasę i kazal lecieć po jakąś sukieneczkę dla małej, mam blisko z pracy do tesco, stalam przy tych regałach i plakalam nie wiem z jakiego powodu, czy dlatego,że kiecki wybieram a nie spodnie czy jaki diabeł no te hormony mnie dobijają ale za 60 zł zrobiłam takie łowy,że hoho juz mi lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
Hej, hej!
![]() Marsi jejku to gratuluję córeczki! ![]() ![]() ![]() ![]() Hope straszne z tymi nietoperzami! U mnie ostatnio jest plaga takich wielkich motyli, ni to ćma, ni to motyl. Ale kurde, serio ogromne są, ostatnio o 1 w nocy coś się tłukło po suficie, szukamy z mężem, a tam właśnie taki motyl, chyba z 6 cm miał jak usiadł, a jak rozłożył skrzydła to taki mały wróbel ![]() Fewciu, a może zatoki Ci zaczynają chorować? Zatkane są i stąd tylko gorączka? Ja tak kiedyś miałam, nie wiedziałam o co chodzi, bo tylko gorączka i ból głowy, a na rtg wyszło zapalenie zatok, ponad trzy miesiące wtedy leki brałam bo nic się nie chciało odetkać. Zdrowiej! Ultra powodzenia w pracy ![]() Meneq a Yae lubi rysować? Bo może kredki i papier ją zajmą w samolocie na jakiś czas ![]() I nie wiem co jeszcze chciałam ![]() Mój mąż jedzie dzisiaj na rezonans, boję się bo nie mam z kim zostawić Ewy i jedzie sam. Proszę o kciuki ![]() I w ogóle jaki numer ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fewciu do lekarza,koniecznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Fewciu do lekarza marsz koniecznie i odpoczni koniecznie mysle ze to oslabienie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Marsi Gratuluję ogromnie bedziesz mogla kupowac sukieneczki, wiem co czujesz Julo mial byc Irenka i mialam kilka sukienek i rozowych ciuszków, a potem pisiorek sie znalazl a potem odpadl zeby w 8 miesiacu sie odnalesc n dobre Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.