![]() |
#3361 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit: kolagen oczywiscie na poprawê kondycji skóry by siê nie sflacza³a gorzej niz jest ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-08-26 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Konto usuniête
|
A dla tych co mnie nie widzieli
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2015-03-09 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 366
|
Cytat:
kurczak/indyk/ryby plus warzywa pasty z czerwonej fasoli/soczewicy serek wiejski/jogurt grecki plus dodatki sa³atka grecka tuñczyk sa³atka broku³+jajko+sos czosnkowy z jog greckiego+pra¿ony s³onecznik Cytat:
![]() ale dziêki za pomys³ ![]() Cytat:
![]() Jednak w³a¶nie magnez biorê i widzê poprawê, dlatego zaproponowa³am ![]() kolejny dobry dzieñ bez s³odyczy ![]() ¶ - owsianka kakaowo-kokosowa z rodzynkami, bananem i nektarynk± II¶ dwie kromki razowego z d¿emem truskawkowym domowym, kawa z mlekiem O zupa kapu¶ciana z udkiem P. jog grecki z rodzynkami i jab³kiem K po³owa makreli z surówk± coles³aw
![]() |
#3364 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nawet nie bêdê komentowaæ mojego aktualnego od¿ywiania ![]()
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
prawdopodobnie mam taki http://bialastokrotka.pl/images/Magnesium-B6.jpg. Opakowani wyrzuci³am bo ostatni blister biorê. Ja g³ównie biorê na skurcze i cierpniêcie r±k. Ale te¿ widzê poprawê takiego ogólnego samopoczucia, nie jestem taka ospa³a, wiecznie zmêczona i podra¿niona (no chyba, ¿e przed owu i @
![]()
#3366 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Ja bra³am Magne b6. Mia³am skurcze oraz dr¿enie powiek. Bra³am jakie¶ pó³ roku temu, potem powoli schodzi³am. Do teraz nie budz± mnie skurcze w nocy. Na ospa³o¶æ tego nie bra³am. Dowiedzia³am siê ¿e prawdopodobnie pijê zbyt ma³o wody. zobaczymy. pijê 3,5 litra dziennie.
![]() |
#3367 |
Zakorzenienie
|
U mnie na pewno nie jest to z powodu ma³ej ilo¶ci wody. Od zawsze wypijam dwie butelki mineralki minimum na dzieñ. Plus inne p³yny. Do samych æwiczeñ jeszcze niedawno wypija³am 1,5litra w nieca³± godzinê
![]() A skurcze mam, potem nie mam. Znowu mam, znowu nie mam. Nie wiem od czego to zale¿y. Na dr¿enie powieki to mi potas poleca³ gin w ci±¿y, a najlepiej podobno kombinacjê magnez plus potas.
#3368 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej, ¿e od zawsze mam straszne skurcze w udach ![]() Cytat:
![]() Jak pijesz 3,5 litra samej wody to ju¿ brzmi jak zdecydowanie wystarczaj±co. ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() A du¿o æwiczysz? I co konkretnie? Wydaje mi siê, ¿e ju¿ co¶ pisa³a¶, ale nie pamiêtam ![]() Ja mam ze skurczami tak, ¿e w stopach i udach to mnie ³api± non stop, ale tylko jak je trzymam w dany sposób ![]()
![]() |
#3369 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 432
|
[QUOTE=LadyDagaMilon;47868 035][QUOTE=meganem;47862974]
jak pisa³am powy¿ej, ¿e akurat widzisz dziecko we wózku w danym momencie nie znaczy ¿e jest tam przyklejone ! Ja zawsze mam wózek w pogotowiu i czesto go prowadze pustego dopiero po harcach m³ody wsiada i odpoczywa to siê nazywa krzywdzeniem dzieci? ![]() Oczywi¶cie nie mówiê o takich przypadkach. Ale znam matki, które wol± woziæ dziecko w wózku, bo tak wygodniej - im oczywi¶cie, nawet gdy maluchy protestuj± i wyra¿aj± chêæ pój¶cia na w³asnych nó¿kach to komentuj±, ¿e przecie¿ bêdzie " zbyt wolno".
#3370 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Ogólnie na ka¿d± porê dnia.
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Szacun. ![]() Jak Wy to robicie, ¿e wstawiacie zdjêcie obok zdjêcia mi to nie wychodzi. ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Wrzucaj czê¶ciej swoje jad³ospisy s± fajne i proste w przyrz±dzeniu.
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cze¶æ!
my po sniadanku - dzi¶ owsianka szarlotkowa ![]() na obiad bêd± pulpeciki w sosie pomidorowym Cytat:
![]() Teraz æwiczê 21day fix. Wcze¶niej robi³am Insanity.
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#3372 |
Zadomowienie
|
Obecnie podjê³am walkê z moimi wypadaj±cymi w³osami, bo ju¿ do¶æ mam zapchanych odp³ywów. T¯ twierdzi, ¿e zepchnê³am go do roli przetykacza rur. Kupi³am w zielarskim pud³o od¿ywki i zaczynam stosowanie. Mogê wam wrzuciæ fotki np. po 3, 5 itd zastosowaniu i same bêdziecie mog³y pomóc mi oceniæ czy pomaga. Zgadzacie siê ???
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Moje wczorajsze menu: chleb (wileñski-ciemny), papryka czerwona, serek ziarnisty witaminy musuj±ce szklanka, jab³ko gigant kawa z mlekiem x 2 sa³atka z pomidora, dwa go³±bki w kapu¶cie kawa³eczek sernika z malinami maliny zalane jogurtem naturalnym szklanka mleka z miodem Proszê o ocenê, czy jest trochê lepiej Waszym zdaniem? Osobi¶cie po tych go³±bkach czu³am siê ospa³a i przejedzona, ale tak mi smakowa³y, ¿e dwa wci±gnê³am.
#3373 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
ró¿nicê widaæ od razu ale osobi¶cie wola³abym jakby¶ ubra³a siê w t± sam± bluzkê i wtedy by³oby lepiej widaæ
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieñ dobry ![]() u mnie dzi¶ strasznie zimno ale zmarz³am ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
Dzi¶ ostatni dzieñ w Lublinie. Szukam innej pracy. Napisa³a do mnie kobieta czekaj±ca na przeszczep serca. Czeka od 5 lat i nie wiadomo czy doczeka. poniewa¿ s³abnie potrzebuje opiekunki. dostaje pieni±dze a Anglii i zaproponowa³a mi 370 funtów (1 funt - ponad 5 z³). na tydzieñ. ciekawa oferta. tylko ¿e to a dolnym ¶l±sku i mam odrobinê obaw.
![]() |
#3375 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma problemu ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie nie przekonuj± te witaminy musuj±ce, gdzie¶ czyta³am, ¿e ze wszystkich dostêpnych na rynku te musuj±ce maj± najs³absz± przyswajalno¶æ, czêsto maj± cukier i sztuczne aromaty w sk³adzie. Jedzenie nawet ok. Tylko brakuje mi t³uszczy u Ciebie. Jab³ko samo to te¿ nie posi³ek ![]() co do zdjêæ, ja nie widzê problemu ![]() Cytat:
![]() ja te¿ robiê i jem bez ¿adnych wyrzutów ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
placki tortilli same w sobie niestety kaloryczne ser ¿ó³ty grilowana pier¶ z kurczaka papryka rukola i kupny sos czosnkowy (ja zawsze robie sama z jogurtu nat) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ,dzieki bogu znajoma szybko sie zorientowa³a ze cos jest nie tak ,gdy przyjecha³a na miejsce z policj± nikogo tam juz nie by³o w mieszkaniu ,nikt nic nie wiedzia³ nie zna³;( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaraz je spalisz. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
Chodzi³o o moj± najbli¿sz± przyjació³kê. Ca³o¶æ sprawy rozegra³a siê przez publiczny szpital. O ma³o jej nie zabili. Dosta³a odszkodowanie. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
Troszkê to za piêkne jak na polskie warunki, a przecie¿ ona bêdzie p³aci³a w z³, a nie w funtach i mieszka w Polsce. Nie wiem dla mnie to za lukratywne. Sprawd¼ bardzo, bardzo dok³adnie, ¿eby¶ pó¼niej nie ¿a³owa³a. Bo to troszkê za piêkne aby by³o prawdziwe, ale... mo¿e masz po prostu fart. Trzeba wszystko dok³adnie sprawdziæ.
![]() |
#3379 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
Nurku no to faktycznie przyszala³a¶
![]() ![]() ta oferta pracy jak dla mnie mocno podejrzana, nikt za darmo nie daje prawie 2tys na tydzieñ ![]()
#3381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazwyczaj robie po swojemu ale jak t¿ jest w domu a ja w pracy to zbytnio siê nie da ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wynagrodzenie jest jak najbardziej normalne ale na zachodzie, nie w Polsce. Dlatego musi siê zapaliæ czerwona lampka ostrzegawcza. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- pannaatopowa Twoje obawy naprawdê nie s± bezpodstawne.
![]() |
#3383 | ||
Zakorzenienie
|
Widaæ znaczn± ró¿nice
![]() Cytat:
![]() zdjêcia jak najbardziej mo¿esz wklejaæ, porównamy po kilku miesi±cach ![]() jak± od¿ywkê kupila¶? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3384 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam wra¿enie, ¿e Ty strasznie b³±dzisz z tym jedzeniem i nie wiesz co wybraæ ani które wybory tak naprawdê s± z³e/dobre. Przeczytaj sobie na pocz±tek 10P¯ :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199694 Jest tego trochê, nie jest to ¶wiêta prawda, ale na dobry pocz±tek takie informacje Ci powinny wystarczyæ ![]() Oczywi¶cie tam te¿ trzeba uwa¿aæ kto co komentuje, bo nie ka¿dy siê zna, a ka¿dy mo¿e napisaæ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
A nastêpnym razem Go zagoñ, ¿eby zdrowsze zrobi³, a bêd± na pewno równie pyszne ![]() No i zrobi³a¶ mi straszn± ochotê na tak± tortille!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-08-27 o 13:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
Podobo to nie ona p³aci, tylko ubezpieczyciel w Anglii, który wymaga aby mia³a opiekunkê. chce nawet do malborka przyjechaæ tylko po to aby siê umówiæ. dziewczyna zdaje siê byæ sympatyczna i bardzo siê ucieszy³a, ¿e zgodzi³am siê na spotkanie. mówi, ¿e ludzie nie chca i¶æ, bo obawiaj± siê tego serca. z jednej strony dziewczyna fajna, pracy nie du¿o i mo¿e bym dotrzymywa³a jej towaryzstwa do ¶mierci. z drugiej strony w³a¶nie siê bojê.
![]() |
#3387 | |
Zadomowienie
|
Ja te¿! Mog³abym je¶æ codziennie na ka¿dy posi³ek
![]() Ale jednak rzadko jem, bo sama jeszcze nie próbowa³am zrobiæ tortilli, a jak robiê zakupy to sobie mówiê,☠¿e przecie¿ mia³am ograniczaæ zbo¿a no i nie kupujê. A potem i tak jem bia³y chleb ![]() Muszê znale¼æ przepis na tortillê paleo i sobie tak± zrobiæ (mam na my¶li sam placek, nie to co mo¿na do ¶rodka w³o¿yæ, bo z tym problemów nie mam ![]() Cytat:
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
Uwa¿am. jeszcze nie zdecydowa³am
![]()
![]() |
#3389 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 192
|
Cze¶æ
![]() ![]() Lady wygl±dasz ¶wietnie ![]() ![]() By³o pytanie dlaczego chcê siê wa¿yæ raz w miesi±cu. Wolê wa¿yæ siê raz w miesi±cu, bo nie chcê siê do³owaæ. Waga mi siê utrzymuje na sta³ym poziomie, wiêc nie chcê tego ogl±daæ ![]() ![]() Mój M. w pi±tek przyje¿d¿a ![]() ![]() W sobotê ma za³adunek w mie¶cie obok, wiêc przyjedzie na noc do domu ![]() Co u Was? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mo¿e wprowadzimy jednak zwyczaj i obowi±zek codziennej spowiedzi z tego co jad³y¶my? ![]() Dzisiaj mam ochotê ze¿reæ kontener s³odyczy. Na pewno co¶ 'niedobrego' wci±gnê w najbli¿szym czasie. Pytanie brzmi co. Bo bia³± czekoladê☠ju¿ dzisiaj poch³onê³am ... Ostatnio mam tak± ochotê siê zebraæ w sobie i wprowadziæ takie 100% zdrowe ¿ycie, ale wstaje taka zmêczona i ju¿ nic nie chcê i na nic nie mam si³y ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.