![]() |
#752 |
Raczkowanie
|
Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2
Kiedyś chwile mieszkałam u tz. Miał on duże małżeńskie łóżko. No i pewnej nocy wzięłam się za robótki ręczne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Konto usunięte
|
Przypominam, że to wątek: Łóżkowe wpadki, i proszę o zaprzestanie offtopu i przepychanek słownych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj zaliczyłam wpadkę, kochaliśmy się z Tż (hard) i chciał mi zrobić przyjemność... zebrało się mu na miłość francuską i nic by w tym złego nie było gdyby fakt, że zabezpieczaliśmy się globulkami i martwię się teraz by się tym nie struł głupek jeden ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Raczkowanie
|
przyłączam się do Was dziewczyny, bo historie przednie
![]() sama pamiętam dwie, z których do dzisiaj z mężem mamy ogromny ubaw ![]() jeszcze w okresie narzeczeństwa, zaczyna się robić gorąca, super gra wstępna, mój jest w tym świetny, ja już napalona, nakręcona na maxa, zaczynamy na misjonarza, później nóżki do góry, patrzę na mojego ukochanego roziskrzonym wzrokiem, widzę jego minę, stan idealnej błogości, relaxu i rozluźnienia i jak nie walnie głośnego bąka tak "od serca" ![]() ![]() ![]() sytuacja nr2. leże na kanapie w salonie okryta kocykiem. Przychodzi mój ogier, smyru, smyru, macu, macu, juz zaczynamy się nakręcać. Mieliśmy ochotę na troszeczkę ostrzej, taką fantazję, że ja się opieram. Stwierdziliśmy, że no na tej kanapie mało miejsca, mój mnie na ręce wziął coby do sypialni przenieść, ale ten nieszczęsny kocyk się nam między nogami zaplątał, do tego ja stawiałam lekki opór (bo jak mu się można oprzeć), na domiar złego kot przyszedł po swoją dawkę pieszczot i efekt był taki że z rozpędu wyrżnęliśmy o ziemię, lecąc ja zahaczyłam łbem o drewniany podłokietnik kanapy, mój piszczelem w stolik, a upadliśmy na moją rękę która w malowniczy sposób zwichnęła nadgarstek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się zawsze tego boję podczas anala, a nuż coś ze mnie wyleci albo puszczę baka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak lubię być rozluźniona.. i nie wiem co to znaczy "za bardzo" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
mnie się nigdy nie zdarzyło bąka puścić, ale jak mnie przygniótł to mi się bekło kiedyś
![]() oczywiście bączki miłości puszczam zawsze jak jedziemy od tyłu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
BAN stały
|
Przy Tż nigdy się nie boję puścić bąka choć i mi się nigdy nie zdarzyło ... Powiem szczerze, że przez moją bujną wyobraźnię mam zawsze stracha u ginekologa xD Zawsze jak zaczyna się tam przyglądać ze swoją latareczką wyobrażam sobie jak mu puszczam bąka prosto w twarz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Konto usunięte
|
ja przez te bąki nie lubię się kochać na pieska... Mimo że żartujemy z tego, krępuje mnie to i peszy.
A to była jedna z moich ulubionych pozycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
BAN stały
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47942447]ja przez te bąki nie lubię się kochać na pieska... Mimo że żartujemy z tego, krępuje mnie to i peszy.
A to była jedna z moich ulubionych pozycji ![]() To nie lepiej przełamać te krępację ? Ja dzisiaj pierdziałam pochwą cały stosunek a wgl to nie spowodowało jakiejś reakcji ani z mojej ani Tż strony... nadal było fajnie i byliśmy nakręceni ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
u nas pochwowe bączki miłości nie są jakoś strasznie krępujące, już nie
![]() ale powiem Wam, że mimo iż razem jesteśmy juz 11 lat to ja nadal mam opór przed pozycją na pieska w środku dnia. Sama świadomość że On mi się wpatruje w malowniczo wypięte czekoladowe oko po prostu mnie paraliżuje. Chociaż anal nie jest nam obcy. a co do anala, nie wiem jak reszta dziewczyn ale u mnie lewatywa przed jest po prostu obowiązkowa. Kiedyś nie była, ale moja psiapsiuła miała akcje "patyk w gównie" i po tym już się jemu odechciało takiej formy miłości i ona w sumie tez nie jest pozytywnie nastawiona do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
BAN stały
|
Ja tam się nie wstydzę Tż pokazywać czegokolwiek... Jakoś tak od samego początku naszych zbliżeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam czytać Wasze wpadki! :-D Niestety i stety nie mogę pochwalić się równie spektakularnymi historiami jak Wasze. Przypomniała mi się pewna noc gdy stęskniona (i głodna namiętności :-D) za moim TŻ, który spędził miesiąc w szpitalu ze złamaną nogą postanowiłam go odpowiednio przywitać. Myśląc, że wszyscy już smacznie chrapią zabrałam się do rzeczy - pomogłam się wygodnie ułożyć mojemu kochanemu, a sama pospiesznie ściągałam ciuchy robiąc kocie ruchy. Aż tu nagle... Wchodzi nasz współlokator po jakąś tam rzecz potrzebną mu na zajęcia. :-D
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Zadomowienie
|
Ja to bym chciała takie bączki mieć podczas anala :P w ogóle nie chce mie wyjść to powietrze, które mi włoczy i potem mnie cały brzuch boli i mam mega nabrzmiały do czasu aż sama się wymasuję,pogimnastykuję i wyjdzie w śmierdzącej formie.
![]() |
#768 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przynajmniej z mojej strony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Konto usunięte
|
my z Tż weszliśmy już w etap puszczania bąków przy sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
zuy mod
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47959550]my z Tż weszliśmy już w etap puszczania bąków przy sobie
![]() Mój się dodatkowo pyta czy bardzo śmierdzi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#775 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
najgorsze są podkołoderniki jadowite
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
zuy mod
|
Az sie boje co to znaczy
![]()
![]() |
![]() |
#778 |
Konto usunięte
|
Hmmm bąki puszczane pod kołdrą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Zadomowienie
|
Hahaha Boże dziewczyny :P My z T. straszymy,że na siebie nawzajem napierdzimy ale...mam tajną broń
![]() ![]()
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha. :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.