![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2
już czekam z niecierpliwością
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zasubskrybowane
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Achh, piękny, kwietniowy wieczór
![]() Miło, gorąco, my z TŻ dobrze się bawimy, a ten nagle chciał mi podnieść nieco tyłek do góry, żeby zmienić pozycję. Jakoś się niestety zdezorientowałam w tym momencie, co chce ze mną zrobic. A ja jak ja, mam dzikie reakcje. Jak się odwróciłam, chwyciłam go z całej siły za szyję, ryknęłam: ''Chodź do mnie!'' i przewróciłam. To trwało dosłownie milisekundy, i zanim załapałam co zrobiłam, to już oboje leżeliśmy. Do tej pory się ze mnie śmieje z tego ![]() Druga: Też dobrze się bawimy, nawet bardzo dobrze. Mi jak w niebie, jak było już po wszystkim TŻ do mnie nieśmiało: Eee, weź spójrz co z moimi plecami. A tam po prostu jak zaorane! Smugi po paznokciach do krwi. Upss... A prócz tego to jedynie podbite oko u mnie, rozbity nieco nos, kurcze mięśni w trakcie i spadanie z łóżka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Czyli było na ostro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Chyba tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
melduję się
![]() i czekam na więcej ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To i może ja coś opowiem
![]() Kiedyś przyszedł do mnie tż i tak sobie leżymy więc zaczęłam pieścić go oralnie ![]() ![]() ![]() Albo Znowu zadowalam go nad jeziorkiem w ustronnym miejscu, a tu kilka kroków od nas wybiega jakaś dziewczyna, ale nie wiem czy coś widziała... Jednak miejsce nie okazało się tak ustronne jak nam się wydawało ![]() Edytowane przez inezka92 Czas edycji: 2013-06-08 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Sub !
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
To już taka wpadka z eksem się mi przypomniała
![]() Już się zabieramy do rzeczy, on mnie chciał chyba tak wiecie, spontanicznie obrócić (lubię jak facet przejmuje kontrolę), tylko, że wtedy to tak przejął kontrolę, że była krawędź łóżka i spadłam, a obok łóżka szafka. Tak się dziwnie ułożyłam,że wylądowałam na kolanach i wyrąbałam czołem w ten stolik nocny. TŻ zamiast mi pomóc to nie mógł wytrzymać ze śmiechu, a ja leżałam jak ta sierota modląc się, żeby siniaka nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A to mi właśnie przypomniało, że eks miał takie dziwne łóżko, że się rozjeżdzało na pół od nadmiernych ruchów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4123227 9]E tam, siniaki są fajne
![]() A to mi właśnie przypomniało, że eks miał takie dziwne łóżko, że się rozjeżdzało na pół od nadmiernych ruchów ![]() ![]() Ja też tak samo! I nie mogłam się potem skupić i z seksu nici ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Haha, jakoś tak się mi jeszcze przypomniało
![]() Byliśmy w takim domku ze znajomymi, wiadomo,że każda para swój pokój i my byliśmy na samej górze, także całkowity spokój, tyle, że pokój na poddaszu i duży spadek. Kochamy się, chłopak chciał zmienić pozycję i się podniósł zapominając o niskim stropie i z całym impetem uderzył w belkę. Zapytałam czy wszystko okej, ale potem myślałam,że umre tam ze śmiechu i musieliśmy odczekać zanim wróciliśmy do rzeczy. ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4123227 9]E tam, siniaki są fajne
![]() [/QUOTE] Ja zawsze kończę z siniakami. Całe uda i łydki tak posiniaczone, że można zbierać odciski palców. ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
tak czy siak, partner zadowolony ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- [1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4123328 4]Dokładnie, ja jak już wpadałam w tą dziurę to zaczynałam rechotać jak idiotka ![]() też to znam! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Taka mi się stara historia przypomniała... Dość często tu powtarzana, ale puenta partnera była tu pamiętna
![]() Miałam okres, ale już byłam przekonana, że końcówka, więc nie ma przeszkód i nawet bez dodatkowych środków ostrożności w postaci ręczników czy coś, możemy się kochać. W trakcie nie zwracaliśmy na nic uwagi. Po TŻ podkręca światło, patrzy na pole walki i z poważną miną stwierdza: "Kochanie, zabiliśmy nasze przyszłe dzieci... Jesteśmy zbrukani ich krwią." Znając jego dziwne zachowania myślałam, że się wygłupia i mówi o plemnikach w prezerwatywie... Niestety okazało się, że nawet skąpa ilość krwi wymieszana ze śluzem dała efekt jak po krwawej bitwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
"I hear the birds on the summer breeze, I drive fast I am alone in the night Been tryin’ hard not to get into trouble, but I I’ve got a war in my mind So, I just ride" Lana Del Rey Blog - uroda, moda, życie itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
też jestem i czytam dalej
![]() moja mini historia ![]() ![]() ![]() a następnej nocy prawie spadł z łóżka, rzucił jakimś śmiesznym tekstem, tak mnhie to rozbawiło, że się śmiałąm przez 10 minut :P i jeszcze mój TŻ ma łaskotki, czasem jak nie jest odpowiednio mocno jeszcze nakręcony, a moje palce przejadą w nieodpowiedni sposób to zaczyna się śmiać. i akurat to jest bardzo denerwujące, człowiek chce być seksowny, pobudzić takiego, a ten się śmieje :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Ano zabrzmiało, chociaż ja już przyzwyczajona do różnych jego akcji... I mimo dramatycznego tonu i dramatycznego obrazu wokół padłam ze śmiechu
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.