|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Wątek pierwszy już przeminął, WDPD się rozwijają!
Nawijamy w drugim wątku! Link do części I: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=762859 Zapraszam! Pomocne blogi: http://zorganizowanydom.blogspot.de/ (dzięki Kashmirka) Porady: Przepisy: Na obiad: gulasz wieprzowy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...&postcount=334 gulasz wołowy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...&postcount=322 gołąbki pieczone: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...&postcount=312 Na deser: sernik na zimno: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...&postcount=312 ciasto ucierane z owocami: http://klasycznie.blogspot.de/2013/0...kruszonka.html Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2014-09-02 o 09:32 |
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
![]() Przepraszam za zamieszanie z drugim wątkiem
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko. Sprawdzałam pierwszą stronę plotkowego, nie było to założyłam. Może da radę któremuś zmienić na cześć III żeby sobie poczekała?
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba napisać do moderatorów o usunięcie tamtego watku
![]() Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Ja od czasu do czasu Was podczytuje i czasami nie nadazam z postami i odp.
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie - jakaś przemęczona jestem. Jeszcze śniło mi się że jakieś dresy napadły na samochód mojego brata i zabili go kijem bejsbolowym i obudziłam się o 5 nie mogąc dalej zasnąć ze stresu
|
|
|
|
#8 |
|
Komplikatorka
|
Hej
Niech mnie ktoś przytuli
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmirka, A ten trening o którym wczoraj wspominałaś jest na yt? Bo looknęłam i nie wpadł mi w oko, a może by się przydał
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też czasem nie nadążam.
Witaj w wątku ![]() /brzuch mnie boli
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że umrę i melduję się w nowym wątku Miss, przerzuć przepisy z tamtego 1 postu, tutaj
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia co się dzieje?
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
OK przerzucę. Nie obiecuję, ze teraz, bo coś nam w pracy sieć tnie jak sto nieszczęść... daję odpowiedź w wątku i się ładuje 5 minut...
Ale dziś na pewno i link do starego też się pojawi. ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Jednak się udało. Coś ruszył, ciekawe jak na długo. W ogóle od wczoraj mamy masakrę. Rano nie mogłam się zalogować, bo niby konto mi wygasło. Okazało się, że pół firmy tak ma... Teraz za to poczta służbowa mi nie działa... |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=FTT4...w&noredirect=1 ale ostrzegam bo dziś nie mogę się ruszyć takie mam zakwasy Cytat:
u mnie plus taki, że jak poćwiczę i widzę ile mnie to wysiłku kosztuje to mi się odechciewa jeść wszystkie niezdrowe i kaloryczne rzeczy ![]() Dagunia |
||
|
|
|
#16 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
Błahe problemy urosły do gigantycznych rozmiarów i aż mi się płakać chce.
|
|
#17 |
|
Blond forever!
|
Witajcie,
ja mam mega doła, bo wczoraj niepotrzebnie nakrzyczałam na TŻ... ![]() Wylałam na niego jakieś frustracje niepotrzebnie... Dotka - gratulacje! Mam nadzieję, że praca będzie Ci się podobać, wiem jaka to masakra pracować po 12 godzin, zmiany w weekendy... Teraz cenię sobie ten luksus pracy od 8 do 16 ![]() W ogóle będziemy z TŻ kupować mieszkanie!
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamietam jaka ja chodzilam podekscytowana jak kupilismy swoje mieszkanko |
|
|
|
|
#19 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Nawet jak temat dotyczy tego jakie ciasto zrobic jutro to warto podac przepis, zawsze sie przyda na przyszlosc czy komus innemu. -- Na zakupach kupilam w housie kupilam: -t-shirt bialy z zercem- nalozylam odgorne ograniczenie do jednego -jasnoszara rozszerzana spodniczke -bluzke ala amerykanski college (mam juz taka, ale z kapturem, ale bez kaptura lepsza) Widzialam fajna dzienna sukienke, ciemnoszara, super lezala, ale cos zdecydowanie nie moj kolor ![]() I bluze z napisanem insane, przez napis jej zapragnelam, ale niestety nie lezala. A mniejsza znowu byla za mala w biuscie i tez przez to nie lezala. W croppie nic. Tzn ogladalam jednen kurtko-plaszcz, ale byl brak rozmiaru. Podejde w weekend, bo sciagasz w tali to duzy plus. Jak w tamtym roku w housie kupilam kurtke cienka ze sciagaczem w talii to bylam w szoku. A w jeszcze wiekszym jak dorwalam sztuczne futerko na zasuwak, ktore nie dodaje 100 kilo ![]() -- Znowu mialam koszmar, ze mam dodatkowy rok szkoly sredniej. To mi od lat powraca (ale nie ze nie zdalam tylko wszyscy mamy gratis Dzis dla odmiany bylam w ciazy, zmienilam liceum, a do tego chcialam polaczyc szkole z praca. Jaka ambitna w snie A 2 w stylu sumienie(czyzbym jednak je miala ) przypomina Ci jaka jestes zla.
|
|
#20 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skąd jesteś Miętówka?
|
||
|
|
|
#21 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
I zle sie ze mna kloci, bo nie odchodze od tematu talerzy na glebokie, nie dre sie, mowie spokojnym tonem. A to niektorych ludzi bardziej wkurza niz krzyk Pamietam jak tata mnie tym wkurzal, cos nie tak- chodzil, mowil, mowil. A ja marzylam, zeby sie wydarl raz i porzadnie, trzasnal dzrzwiami i dal mi spokoj -- miss saeki: z blogow fajna jest jeszcze niebalaganka.pl i magicznydomek --- Ja wrocilam do orbitreka po 2 miesiacach prawie. Ale nie dlatego, ze lenistwo. Najpierw antybiotyki, a daaawno zadnych nue bralam, ale mus to mus. I jednak nie dalam rady cwiczyc, potem zanim sie pod nich podnioslam znowu chwila. Potem raz weszlam i awaria Tak to ponad rok cwiczylam 5 razy w tygodniu. A teraz znowu przyzwyczajac sie od nowa ![]() Owszem, wiec ze bez silowych to sie nie wyrzezbie, ale jednak kondycja i wydolnosc sie poprawia, zawsze cos tluszczu sie spali, czlowiek sie wyzyje i jest mniej nerwowy. Biegac po dworze bym nie dala rady, a tak klik wybieram program, wlaczam serial i lecimy. Na silownie tez moze kiedys zaczne zabierac 4 litery Cwiczyc mi sie chce, ale nie chce mi sie docierac.I zaloze koszulke- trenerze(bo jacys sie blakaja) wiem, ze zle cwicze, ale dej mi pan spokoj. Nie lubie jak jacys ludzie czegos ode mnie chca
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-09-02 o 11:26 |
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
Blondi super, że będziecie kupować mieszkanie, zazdroszczę!
a co do kłótni to mi się zdarza w złości mówić przykre rzeczy, których tak naprawdę nie myślę i których później żałuje dlatego zwykle jak jestem zła to proszę Tż żeby dał mi spokój bym mogła ochłonąć i później na spokojnie dyskutujemy,w ogóle cieszę się że z założenia na siebie nie krzyczymy i szanujemy siebie, nawet gdy się kłócimy i jesteśmy na siebie źli. A w ogóle kłócimy się bardzo rzadko, jacyś tacy zgodni jesteśmy ![]() Kobieta ja kupiłam szarą bluzę z kapturem w Housie z myślą o górach, z takiego misiowatego materiału z wnętrzem kaptura flanelowym w kratkę i z takimi samym łatami na łokciach, podoba mi się bo jest ciepła i dłuższa, na pewno ją wynoszę
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakiś fajny przepis na ciasto do pierogów? Muszę w końcu je zrobić, bo mięso już czeka zmielone ale się nie mogę zabrać...
Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2014-09-02 o 11:42 |
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Zawsze robie z przepisu mojej babci 1kg maki, 4 jajka i ciepła woda (jej ilosc to tak na wyczucie). Całość zagniatam i gotowe. Ew. dosypuje maki zeby nie bylo za rzadkie.
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w drugim wątku. Dziś od 7 na nogach. Wcześniej miałam 3 pobudki, 3 to fałszywy alarm, bo mąż źle mi budzik nastawił. Dzidziuś dziś miał drugi dzień adaptacyjny w żłobku. Poszłam na nogach ponad 3 km. Później dwie godziny się wałęsałam i z powrotem ponad 3 km do domu. Siłownię to ja już miałam z samego rana, jak niosłam dzidziusia w wózka sama przez przejście podziemne.
|
|
|
|
#26 |
|
zawsze mam racje
|
Ja sie akurat nie moge przekonac do lat na rekawach. Ale nigdy nie mowie nigdy, bo w liceum sie np dziwilam jak mozna spodnie wkladac do srodka butow, wiec no
Ba, wtedy myslalam, ze chyba do konca zycia bede popylac na czarno Mojej promocja nie objela, bo byla z wyprzedazy, ale i tak wyszla dokladnie tak samo, bo byla przeceniona o 40%. Brat spodnie kupil i z ceny zadowolony. Zreszta on prawie wszystko wylawia na takich promocjach. W tamtym roku fajnie trafil, bo kupil na -30% kurtko-plaszcz ze sporym dodatkiem welny za 180 zl zamiast 300. To tak jak z rossmanem, jak sie kupi tusze na -40% to az by bolalo kupic w normalnej cenie. Ja tylko tak kupuje kolorowke w rossie i naturze juz Z tym, ze prosze o tusz z szuflady, bo z polek otwierane i zepsute od lamp Ja bym chciala wyczarowac zimowy plaszcz zasuwany, mialam kiedys taki ale czarny, a wlasnie czarnego nie chce. Zycze sobie powodzenia. Jesienny, zasuwany(lekko po skosie) juz dorwalam w tamtym roku.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-09-02 o 12:49 |
|
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
Hej wszystkim - ja juz po jednej rozmowie. Pani powiedziała ze mam rekomendację i mam się szykować na 2 etap bo przypadłam jej do gustu
I że życzy powodzenia ![]() Popijam kawkę w kawiarni, czytam nasz wątek na zmianę z kindlem (tak się wciągnęłam że w weekend wciągnęłam 3 tomy po pareset stron) Kash - to ja mam zupełnie odwrotnie, im więcej ćwiczę tym więcej jem... ale całe szczęście jak będę miała znowu multisporta od pazdziernika będę znowu chodzić 3-4 razy na taki wycisk, że nie nadrobie tego podjadaniem. Chociaż wczoraj w ramach eksperymentu był lava cake na kolację i niestety wyszedł genialny Kobietasukcesu - mi też się to często śni ale dlatego że byłam dzieckiem z fobią szkolną, ku zaskoczeniu wszystkich świetnie zdałam maturę i skończyłam 2 kierunki studiów. Ale czasami w snach to wraca gdzieś. W weekend mam parapetówkę, ale nie zamierzam wykorzystywać przepisów podanych w 1 części, bo moi goście jedza jakoś mało i wolą przegryzałki niż ciasta i ciepłe dania ![]() Agusiowata a 3km to dużo? J a robie min 5-7 jak idziemy się z moim przewietrzyć bo na mniej to nam szkoda wychodzić
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-09-02 o 13:13 |
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Rise na parapetówkę polecam w ramach przekąski krakersy z pastą z kurczaka
|
|
|
|
#29 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Lecę na drugą rozmowę |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to mini zapiekaneczki z bagietki
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Powodzenia! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

13.03.2008

3 miesiące bez ćwiczeń a czuję się jakbym nigdy nie miała żadnej kondycji
szkoda tylko, że jestem na diecie

a co do kłótni to mi się zdarza w złości mówić przykre rzeczy, których tak naprawdę nie myślę i których później żałuje dlatego zwykle jak jestem zła to proszę Tż żeby dał mi spokój bym mogła ochłonąć i później na spokojnie dyskutujemy,w ogóle cieszę się że z założenia na siebie nie krzyczymy i szanujemy siebie, nawet gdy się kłócimy i jesteśmy na siebie źli. A w ogóle kłócimy się bardzo rzadko, jacyś tacy zgodni jesteśmy