Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-14, 20:50   #3361
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Dziękuje za kciuki trochę się denerwuje tym usg i szkoda mi bo tz teraz w ogóle ze mna nie chodzi a przy Juleczku był zawsze
odnośnie jajka niespodzianki będzie impreza w Warszawie
https://www.facebook.com/events/282764648597675/?ref=22
wybieramy się bo akurat będziemy na turnusie
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 20:54   #3362
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Bokeh- fajnie,że rodzice trzymali rzeczy, wyobraź sobie,że moja babcia trzymała moje rysunki i ostatnio jak sprzedawaliśmy mieszkanie znalazłam teczkę z takimi pożółkłymi kartami a tam moje obrazki
Babcie sa pod tym wzgledem absolutnie niesamowite!
Ostatnio sprzatalismy z tata pokoj mojej zmarlej babci
I znalezlismy wlasnie moje rysunki, laurki, list z wakacji, na ktorych bylam z babcia, dowod zamowienia mszy za mnie, kiedy bylam bardzo powaznie chora...
No mnostwo takich rzeczy!

bokeh, ladna kolekcja!

pstryczku, ale cacko
Moja siostra ma identyczna, dzis ma 8 lat i nadal na niej zjezdza Takze zakup na lata!

silver, zazdroszcze takiego weekendu!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:01   #3363
hje
Zakorzenienie

Marsi, mi nie chodzi o sytuację w domu, tylko o to, że nie radze sobie z Polą.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48101517]
Hje, możesz się wściec na mnie, ale autentycznie powinnam ci przylać.
Zmień myślenie bo sobie zakodowałaś jakiś totalny debilizm, że wszystko stracone, bo gdybyś coś tam to coś tam. W każdej chwili możesz zmienić zabawy, spędzanie czasu, uczenie - w każdej! do 4rż, a potem do 8rż - dziecko najwięcej się uczy, przyswaja wzorców, chłonie - a nie w ciągu pierwszych półtora roku, do cholery! zamiast jęczeć, po prostu weź ściśnij tyłek i zarządź w swoim postępowaniu wobec Poli zmiany![/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ma któraś z Was białe fugi w kuchni? chodzi mi o plytki scienne. Czy to przekleństwo będzie?;p
My mamy, tyle że płytki pod pomarańczowy podchodzą, więc brudu tak nie widać.

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Problem na tym polega, że nie mogę ich doczyścić - poleca któraś jakiś środek dobry do fug widocznie poprzednikom nie zależało na czystości
Ten sam, co Pstryczkowi podawałam - jest dobry (prawie) na wszystko

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Pstryczkowa i co sie smiejesz! 6 godzin ponad byli! Jak juz usiadlam na tej toalecie... to prawie nic nie zrobilam siusiow
Też tak mam... Czyli moja teoria, że po 30 minutach siki się wchłaniają chyba faktycznie się sprawdza

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
A propos - dzis nauczyla sie skakac - caly dzien cwiczyla
Pola dla odmiany w piątek weszła sobie po drabinie pod sam dach naszego domu - czyli jakieś na jakieś 6 metrów

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
i udało mi się w końcu nagrać wierszyk trochę wymęczony, ale chyba nic lepszego na razie się nie da, bo na widok telefonu go zatyka https://www.youtube.com/watch?v=HV9v...ature=youtu.be ; od 3:19 minuty, bo wcześniej dłuuuugo namawiam
Jest ge-nial-ny

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
SZAJA, ta pani to jakies nieporozumienie.
zreszta ona na MzK chyba popularna jest.
Pamietam jak lekcewazaco pisala o rehabilitantach.
Ja ją na początku lubiłam, ale jak się coraz bardziej w jej wypowiedzi wdrażałam, to naprawdę mi się wydaje, że chyba jest nawiedzona

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Aha mam jeszcze sprawę, czy wszystkie dzieci maja już dolne dwójki?? Bo Hania pomimo ze ma 9zebow wszystkie czwórki prawie to nie ma tych dolnych dwójek i nie wiem czy martwic sie tym?
Pola nie ma, a u góry ma już chyba z 3 miesiące

Cytat:
Poprosiłam tatę żeby pokazał mi moje figurki z jajek no i Hania sie bawi już godzinę. Mama też
My na strychu mamy z tymi figurkami wiaderko 5 litrowe po jakiejś farbie zapełnione i ja mam jeszcze w pokoju za szybą trochę

Pola dzisiaj jak nigdy wesoła, roztańczona, rozgadana, przez cały dzień były tylko 3 poważne histerie, a tak normalne momenty płaczu, krzyku i "odmiennego zdania". Tak to może być...

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Babcie sa pod tym wzgledem absolutnie niesamowite!
Ostatnio sprzatalismy z tata pokoj mojej zmarlej babci
I znalezlismy wlasnie moje rysunki, laurki, list z wakacji, na ktorych bylam z babcia, dowod zamowienia mszy za mnie, kiedy bylam bardzo powaznie chora...
No mnostwo takich rzeczy!
Moja babcia ma na ścianie na korytarzu wywieszone WSZYSTKIE laurki, kartki, rysunki, które dostała od wnuków od samego początku, czyli już jakieś 20 lat to sobie przypina. A ma nas równo dwadzieścioro, więc trochę się tego nazbierało już... Czekam, aż jej prawnuczka też takie cuda będzie dawać

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-09-14 o 21:02
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:06   #3364
sylwietta1988
Zakorzenienie

Hje, to widze, ze wspinaczka w cenie ja bym chyba zeszła na miejcu na taki widok ..... jak mi młody wlazł na czwarty szczebel to dostałam takiego przyspieszenia, ze wyprzedziałabym auta F1

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

O losie, allegro ma taką bogata ofertę torebkową a mój budzet ograniczony:cry :
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:10   #3365
marsi11
Zakorzenienie

ale w tym programie o rolnikach ludzi bezzębnych
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:11   #3366
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Hje, to widze, ze wspinaczka w cenie ja bym chyba zeszła na miejcu na taki widok ..... jak mi młody wlazł na czwarty szczebel to dostałam takiego przyspieszenia, ze wyprzedziałabym auta F1
Zdążyła tylko otworzyć drzwi i zejść ze schodów. Tzn. w moim mniemaniu, bo trwało to wszystko bodajże 30 sekund (smarkałam). W tym przypadku ona musiała dostać przyspieszenia F1, bo jak ją zobaczyłam, to była już 2/3 drabiny, a jak mnie zobaczyła, to jeszcze włączyła 6 bieg i ją wyłapałam na 3 szczeblu od końca... Tak więc no, gacie miałam między kolanami
Stary 2014-09-14, 21:16   #3367
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

O losie, allegro ma taką bogata ofertę torebkową a mój budzet ograniczony:cry :
Do meza sie usmiechnij Niech odkupuje winy!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-14, 21:26   #3368
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Do meza sie usmiechnij Niech odkupuje winy!
juz sie usmiechnęłam dostałam 500 zł ale co to jest......

Dzizas, Hje, zawał murowany..... Nie dziwie Ci sie..... Ja pare dni temu zostawiłam małego bawiącego sie w kuchni, wkładał sobie patyczki przez dziurki od druszlaka, poszłam siku, wychodze a dziec stoi na parapecie w sypialni i okno otwiera:m dleje: dodam, ze na piętrze:m dleje:

propos, są do kupienia jakies zabezpieczenia na okna? Bo zdjełabym klamkę, ale wtedy nie uchyle okna zeby wywietrzyc. A znając Bartula to jeszcze niejeden pomysł mu wpadnie do łepetynki

Desperadosa sobie popijam

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

http://allegro.pl/spodnica-mini-z-ba...581969612.html
jaka bluzka pasuje do takiej?
Bo kupic kupiłam, tylko z bluzką mam problem
Stary 2014-09-14, 21:32   #3369
bokeh
Zakorzenienie

dziewczyny ja tak tylko wtrące 3 grosze, zapisałam sie wczoraj do tej grupy RB na facebook i wlasnie podnioslo mi sie cisnienie, bo wypowaida sie tma dziewczyna ktora ma 3 dzieci w kazdej ciazy paliła, a teraz ma 8tyg corke i napisala problem ze ona nie chce ssac piersi. No i wyszlo ze pali podczas KP :/ na jej profilu z przed paru dni zdjecie z piwem.... ja nie mgoe ca ludzie. A jeszcze jedna z wątku chyba jakas Adminka, napisala ze alkohol przy KP w malych ilosciach jest dozwolony.

Do dwoch piw/kieliszka wina mozna kp od razu, po wiekszej ilosci trzeba odczekac odpowiednia ilosc czasu,jest to zwiazane z metabolizmem alkocholu i tym ze tylko minimalne ilosci przenikaja do mleka (tyle co np. Z owocu). Jesli dla bezpieczenstwa chce sie odzekac,to 2h wystarcza. Inna sprawa,ze ktora mama majac malucha pod opieka wypije wiecej niz kieliszek

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2014-09-14 o 21:33
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:35   #3370
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ja tak tylko wtrące 3 grosze, zapisałam sie wczoraj do tej grupy RB na facebook i wlasnie podnioslo mi sie cisnienie, bo wypowaida sie tma dziewczyna ktora ma 3 dzieci w kazdej ciazy paliła, a teraz ma 8tyg corke i napisala problem ze ona nie chce ssac piersi. No i wyszlo ze pali podczas KP :/ na jej profilu z przed paru dni zdjecie z piwem.... ja nie mgoe ca ludzie. A jeszcze jedna z wątku chyba jakas Adminka, napisala ze alkohol przy KP w malych ilosciach jest dozwolony.
Bokeh, szlag człowieka trafia, ale co poradzisz? Świata całego nie zmienisz, chocbys nie wiem jak bardzo chciała.... Ja rozmawiałam osttanio ze znajomą, synka czteromesiecznego przerzuciła na mleko krowie i słodzi mu kaze manne,bo inaczej pic nie chce.... jak powiedziałam,ze przeciez zepsuje mu smak i zaczatki zebów i przede wszystkim po co go faszerowac cukrem ,. to powiedziała, ze przeciez jej mama tez tak robiła.....
Stary 2014-09-14, 21:36   #3371
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

Do dwoch piw/kieliszka wina mozna kp od razu, po wiekszej ilosci trzeba odczekac odpowiednia ilosc czasu,jest to zwiazane z metabolizmem alkocholu i tym ze tylko minimalne ilosci przenikaja do mleka (tyle co np. Z owocu). Jesli dla bezpieczenstwa chce sie odzekac,to 2h wystarcza. Inna sprawa,ze ktora mama majac malucha
opieka wypije wiecej niz kieliszek

żartujesz?
a z drugiej strony ludzie są rozni, dzis spotkalam laskę, mały 3 miesiace i 8 kg wagi, karmi go mm non stop bo twierdzi,że on chce- a maly wyje bez przerwy, jej myślenie:wyje=głodny
pytalam czemu przestala kp- bo chciala juz zapalic i sie napic po 4 dniach od porodu,tyle dobrze,że odstawiła

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-09-14 o 21:39
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:38   #3372
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Pstryniu, no powiem Ci, ze ostatecznie mnie przekonałas do zakupu bo zastanawiałam sie nad takim czyms na wiosne, a po zachwyconym K. widac , ze warto!

Cytat:
pstryczku, ale cacko
Moja siostra ma identyczna, dzis ma 8 lat i nadal na niej zjezdza Takze zakup na lata!
!
dlatego Sylwus, jesli bedziecie miec pieniazki to polecam kupic od kogos kto robi meble ogrodowe samodzielnie. tak porownywalismy te sklepowe to dziadostwo takie ze szok, kompletnie niestabilne! to nasze jest porzadne, ciezkie a tamto takie pic na wode, jak z zapalek

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Pola dla odmiany w piątek weszła sobie po drabinie pod sam dach naszego domu - czyli jakieś na jakieś 6 metrów
omg!
u nas dzis podobnie, przyjechal facet z tymi meblami, zastanawiamy sie gdzie to ustawic, czy bardziej w lewo czy prawo, do przodu, do tylu itd i nagle -a gdzie Kuba?????? a ten skurczysynek na czubku tej drabinki siedzi i sie hihra

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:40   #3373
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja babcia ma na ścianie na korytarzu wywieszone WSZYSTKIE laurki, kartki, rysunki, które dostała od wnuków od samego początku, czyli już jakieś 20 lat to sobie przypina. A ma nas równo dwadzieścioro, więc trochę się tego nazbierało już... Czekam, aż jej prawnuczka też takie cuda będzie dawać
Wooow, podziwiam ekipe!

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ale w tym programie o rolnikach ludzi bezzębnych
Moj TZ to samo powiedzial

Palenie podczas kp? Fuuuj... Pomijam szkodliwosc. Ale przeciez wali niemilosiernie :/

Stary 2014-09-14, 21:44   #3374
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

dlatego Sylwus, jesli bedziecie miec pieniazki to polecam kupic od kogos kto robi meble ogrodowe samodzielnie. tak porownywalismy te sklepowe to dziadostwo takie ze szok, kompletnie niestabilne! to nasze jest porzadne, ciezkie a tamto takie pic na wode, jak z zapalek

omg!
u nas dzis podobnie, przyjechal facet z tymi meblami, zastanawiamy sie gdzie to ustawic, czy bardziej w lewo czy prawo, do przodu, do tylu itd i nagle -a gdzie Kuba?????? a ten skurczysynek na czubku tej drabinki siedzi i sie hihra
Wlanie mamy niedaleko taki punkt gdzie sa meble ogrodwe i szmery bajery, tam takie widziałam róznosci do zabawy, to sie na wiosne blizej przyjrze i zaopatrze na pewno!
Stary 2014-09-14, 21:44   #3375
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]http://allegro.pl/spodnica-mini-z-ba...581969612.html
jaka bluzka pasuje do takiej?
Bo kupic kupiłam, tylko z bluzką mam problem
ja byl jakas prosta, zwykla dobrala bo ta sukienka ma juz falbanke wiec jak zalozysz jakas "bogata" bluzke to bedzie za duzo szczescia na raz

Cytat:

Do dwoch piw/kieliszka wina mozna kp od razu, po wiekszej ilosci trzeba odczekac odpowiednia ilosc czasu,jest to zwiazane z metabolizmem alkocholu i tym ze tylko minimalne ilosci przenikaja do mleka (tyle co np. Z owocu). Jesli dla bezpieczenstwa chce sie odzekac,to 2h wystarcza. Inna sprawa,ze ktora mama majac malucha pod opieka wypije wiecej niz kieliszek

OMG! ja od roku juz tylko kp w nocy i jak mi sie zachce pifka to tylko warke 0%, nawet jak jakies grile byly w wakacje czy cos to tez tylko bezprocentowo lecialam caly czas a ta o 2 piwach pisze, trzymajta mnie bo nie recze za siebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-14, 21:45   #3376
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Wooow, podziwiam ekipe!
Rozrzut jest na 23 lata, więc średnia poniżej 1, niestety
Stary 2014-09-14, 21:46   #3377
bokeh
Zakorzenienie

wkurza mnie jak kobiety/matki piszą coś w stylu "mama też człowiek, ciąża nie choroba od jednego piwa/fajki nic sie nie stanie a jak ams zochote to czemu nie" serio jak już czytam coś takiego to mnie bierze
Stary 2014-09-14, 21:52   #3378
sylwietta1988
Zakorzenienie

ALE wiecie co? Nie wydaje mi sie ten program o rolnikcah jakis tandetny i nachalny, w sensie badziewny. Ale to moje zdanie

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Hje, moja babcia ma nas 18 wnucząt (najstarszy 30 i najmłodsza 4) i juz troje prawnucząt

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Bokeh matka tez człowiek, ale w kontekscie załozenia szpilek, ładnego ciucha czy farbnięcia włosów.... bynajmniej dla mnie...

Wygralismy z Francją

ide lulu, bo noc przede mną niewiadomojaka
Stary 2014-09-14, 21:56   #3379
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Racja! A jaka cena tych sklepowych...
Moi rodzice kupili tylko zjezdzalnie, a reszte dziadek zlota raczka dobudowal (domek na gorze, schodki, piaskownice na dole i hustawke obok).

Stary 2014-09-14, 21:58   #3380
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Hje, moja babcia ma nas 18 wnucząt (najstarszy 30 i najmłodsza 4) i juz troje prawnucząt

Wygralismy z Francją
U nas najstarsza 25, a najmłodsza 2 Prawnuczka jedna, bo się inni nie starają

Ale nie zajęliśmy pierwszego miejsca
Stary 2014-09-14, 22:01   #3381
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Rozrzut jest na 23 lata, więc średnia poniżej 1, niestety
Cytat:

Moja ma troje wnuczat i na pewno nie bedzie miec wiecej

Wiecie co, nie moge sie pogodzic z tym zakodowaniem mistrzostw.
Impreza pierwszy raz na naszym podworku, takie emocje sie tam rozgrywaja, a wiekszosc Polakow nie ma do nich dostepu.
Na ulicach nie slychac rozmow o meczach (jak np podczas euro2012), nie widac kibicow, nikt nic nie wie prawie że... Niby graja u nas, a wszystko sie dzieje obok.
Dla mnie to niepojete.

Stary 2014-09-14, 22:10   #3382
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
U nas najstarsza 25, a najmłodsza 2 Prawnuczka jedna, bo się inni nie starają

Ale nie zajęliśmy pierwszego miejsca
my tez nie mój kuzyn był szybszy o 1,5 mies , jego Kuba jest z listopada
Cytat:

Impreza pierwszy raz na naszym podworku, takie emocje sie tam rozgrywaja, a wiekszosc Polakow nie ma do nich dostepu.
Na ulicach nie slychac rozmow o meczach (jak np podczas euro2012), nie widac kibicow, nikt nic nie wie prawie że... Niby graja u nas, a wszystko sie dzieje obok.
Dla mnie to niepojete.
tez mnie to wkurza! Ale jestem ciemna masa i dopiero niedawno brat uswiadomił mnie ze na cyfrowym polsacie są wszystkie mecze na kanale 444 i w góre bo myslal, ze wiem!
Stary 2014-09-14, 22:10   #3383
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Racja! A jaka cena tych sklepowych...
Moi rodzice kupili tylko zjezdzalnie, a reszte dziadek zlota raczka dobudowal (domek na gorze, schodki, piaskownice na dole i hustawke obok).
bylismy akurat w lerłamerlę i tam byla taka jaka chcielismy czyli tylko husawka+zjezdalnia i byla przecena z 598 na 489

dobra, spylam spaciu...
jutro rada czyli powrot do domu oniewiadomoktorej
a, i od jutra mam miec praktykantke, ciekawe co to, kto to

papatki!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-14, 22:15   #3384
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to niepojete.
Że tak zacytuję pana z radia: "Można to skomentować tylko trzema słowami: Zygmunt Solorz-Żak"

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
my tez nie mój kuzyn był szybszy o 1,5 mies , jego Kuba jest z listopada

tez mnie to wkurza! Ale jestem ciemna masa i dopiero niedawno brat uswiadomił mnie ze na cyfrowym polsacie są wszystkie mecze na kanale 444 i w góre bo myslal, ze wiem!
W pierwszym miejscu chodziło mi o siatkarzy

A do tego powyżej - Pola jest pierwszą prawnuczką i jedyną na razie. Moja najmłodsza kuzynka (czyli wnuczka) jest z czerwca 2012
Stary 2014-09-14, 22:22   #3385
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

Dla mnie to niepojete.
wlaśnie dziś rozmawialam o tym z tatą, tez tego nie czaje. Mecze piłki wszędzie na akzdym kanale. Ale jak sport w ktorym wypadamy nieźle, odbywa sie u nas to kuźwa poblokują wszystko :/ U nas w Kato jest telebim i mozna oglądać pod spodkiem...no ale prosze Cie kto specjalnie będzie jechal tam ??
Stary 2014-09-14, 22:36   #3386
Kija80
Zadomowienie

Sylwietta ja podtrzymuję ubiegłotygodniową opinię - ten program jest taki normalny. Nudny ale coś w sobie ma, podoba mi się bardziej niż tvn-owskie maminsynki z mamusiami. Tu nawet mamusie są ok, takie ludzkie zwykłe kobitki. W tamtym tygodniu jedna powiedziała do syna jak się za bardzo wpatrywał w zdjęcie jednej panny (akurat się trafiła jakaś lala z pozowanymi fotami niczym z portfolio) coś w stylu że ładna pusta miska obiadu nie poda czy że z ładnej pustej miski się nie najesz, tak jakoś Ja oglądam dla Adasia keyboardzisty i Stanisława czytającego Mickiewicza. Czyli tych najstarszych. A co do zębów, Marsi masz rację ale dzięki temu taki bezzębny będzie pasował do bezzębnej, może takie były kryteria zgłoszenia? :d
Właśnie mi się kończy urlop, jutro mam dyżur od 6 a pod telefonem od 3

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Ooo mówicie że jakieś mistrzostwa są? To może złodzieje oglądają i będzie spokój?
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 22:52   #3387
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Sylwietta ja podtrzymuję ubiegłotygodniową opinię - ten program jest taki normalny. Nudny ale coś w sobie ma, podoba mi się bardziej niż tvn-owskie maminsynki z mamusiami. Tu nawet mamusie są ok, takie ludzkie zwykłe kobitki. W tamtym tygodniu jedna powiedziała do syna jak się za bardzo wpatrywał w zdjęcie jednej panny (akurat się trafiła jakaś lala z pozowanymi fotami niczym z portfolio) coś w stylu że ładna pusta miska obiadu nie poda czy że z ładnej pustej miski się nie najesz, tak jakoś Ja oglądam dla Adasia keyboardzisty i Stanisława czytającego Mickiewicza. Czyli tych najstarszych. A co do zębów, Marsi masz rację ale dzięki temu taki bezzębny będzie pasował do bezzębnej, może takie były kryteria zgłoszenia? :d
Właśnie mi się kończy urlop, jutro mam dyżur od 6 a pod telefonem od 3

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------
Ooo mówicie że jakieś mistrzostwa są? To może złodzieje oglądają i będzie spokój?

Jestes niemozliwa

Stary 2014-09-14, 23:18   #3388
Kija80
Zadomowienie

No co, nie wszyscy muszą się interesować sportem. A poza tym ostatnio bojkotuję wiadomości bo same złe rzeczy podają i się człowiek tylko niepotrzebnie denerwuje, od razu jestem zdrowsza i mam niższe ciśnienie No to niby skąd mam wiedzieć. Specjalnie sprawdziłam przed chwilą i już wiem że w siatkę grają, nie odczułam znaczącego polepszenia jakości życia odkąd się o tym dowiedziałam Czyli wnioskuję że bez takiej wiedzy mogę doskonale funkcjonować... A w ogóle to nigdy nie lubiłam siatkówki bo tam trzeba było wybijać tak dziwnie piłkę z kąta waląc ręką z góry a ja umiałam tylko z dołu a najlepiej mi szło rzucanie do tyłu, taką np. piłką lekarską, nie umiem rzucać do przodu bo mi zaraz piłka spada na ziemię. Nie tylko zresztą piłka, kamień czy ogryzek też. Rzucę ale do tyłu No to jak mam lubić siatkę?

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Chyba że ci siatkarze są ładni i się ich opłaca oglądać?
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 23:21   #3389
nafiyqa
Zakorzenienie

Padlam i nie wstane!! jak dobrze, ze jestes, kocham Twoje rozkminy!

Stary 2014-09-15, 06:20   #3390
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Padlam i nie wstane!! jak dobrze, ze jestes, kocham Twoje rozkminy!
Co nie?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości