|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Dziękuje za kciuki trochę się denerwuje tym usg i szkoda mi bo tz teraz w ogóle ze mna nie chodzi a przy Juleczku był zawsze
odnośnie jajka niespodzianki będzie impreza w Warszawie https://www.facebook.com/events/282764648597675/?ref=22 wybieramy się bo akurat będziemy na turnusie ![]()
#3362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio sprzatalismy z tata pokoj mojej zmarlej babci ![]() I znalezlismy wlasnie moje rysunki, laurki, list z wakacji, na ktorych bylam z babcia, dowod zamowienia mszy za mnie, kiedy bylam bardzo powaznie chora... No mnostwo takich rzeczy! bokeh, ladna kolekcja! pstryczku, ale cacko ![]() Moja siostra ma identyczna, dzis ma 8 lat i nadal na niej zjezdza ![]() silver, zazdroszcze takiego weekendu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Marsi, mi nie chodzi o sytuację w domu, tylko o to, że nie radze sobie z Polą.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48101517] Hje, możesz się wściec na mnie, ale autentycznie powinnam ci przylać. Zmień myślenie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pola dla odmiany w piątek weszła sobie po drabinie pod sam dach naszego domu - czyli jakieś na jakieś 6 metrów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pola dzisiaj jak nigdy wesoła, roztańczona, rozgadana, przez cały dzień były tylko 3 poważne histerie, a tak normalne momenty płaczu, krzyku i "odmiennego zdania". Tak to może być... ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-09-14 o 21:02 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Hje, to widze, ze wspinaczka w cenie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- O losie, allegro ma taką bogata ofertę torebkową a mój budzet ograniczony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
ale w tym programie o rolnikach ludzi bezzębnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
juz sie usmiechnęłam
![]() Dzizas, Hje, zawał murowany..... Nie dziwie Ci sie..... Ja pare dni temu zostawiłam małego bawiącego sie w kuchni, wkładał sobie patyczki przez dziurki od druszlaka, poszłam siku, wychodze a dziec stoi na parapecie w sypialni i okno otwiera ![]() ![]() ![]() ![]() propos, są do kupienia jakies zabezpieczenia na okna? Bo zdjełabym klamkę, ale wtedy nie uchyle okna zeby wywietrzyc. A znając Bartula to jeszcze niejeden pomysł mu wpadnie do łepetynki ![]() Desperadosa sobie popijam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- http://allegro.pl/spodnica-mini-z-ba...581969612.html jaka bluzka pasuje do takiej? Bo kupic kupiłam, tylko z bluzką mam problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja tak tylko wtrące 3 grosze, zapisałam sie wczoraj do tej grupy RB na facebook i wlasnie podnioslo mi sie cisnienie, bo wypowaida sie tma dziewczyna ktora ma 3 dzieci w kazdej ciazy paliła, a teraz ma 8tyg corke i napisala problem ze ona nie chce ssac piersi. No i wyszlo ze pali podczas KP :/ na jej profilu z przed paru dni zdjecie z piwem.... ja nie mgoe ca ludzie. A jeszcze jedna z wątku chyba jakas Adminka, napisala ze alkohol przy KP w malych ilosciach jest dozwolony.
Do dwoch piw/kieliszka wina mozna kp od razu, po wiekszej ilosci trzeba odczekac odpowiednia ilosc czasu,jest to zwiazane z metabolizmem alkocholu i tym ze tylko minimalne ilosci przenikaja do mleka (tyle co np. Z owocu). Jesli dla bezpieczenstwa chce sie odzekac,to 2h wystarcza. Inna sprawa,ze ktora mama majac malucha pod opieka wypije wiecej niz kieliszek
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-09-14 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żartujesz? ![]() a z drugiej strony ludzie są rozni, dzis spotkalam laskę, mały 3 miesiace i 8 kg wagi, karmi go mm non stop bo twierdzi,że on chce- a maly wyje bez przerwy, jej myślenie:wyje=głodny pytalam czemu przestala kp- bo chciala juz zapalic i sie napic ![]() ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-09-14 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3372 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
u nas dzis podobnie, przyjechal facet z tymi meblami, zastanawiamy sie gdzie to ustawic, czy bardziej w lewo czy prawo, do przodu, do tylu itd i nagle -a gdzie Kuba?????? a ten skurczysynek na czubku tej drabinki siedzi i sie hihra ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj TZ to samo powiedzial ![]() Palenie podczas kp? Fuuuj... Pomijam szkodliwosc. Ale przeciez wali niemilosiernie :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() OMG! ja od roku juz tylko kp w nocy i jak mi sie zachce pifka to tylko warke 0%, nawet jak jakies grile byly w wakacje czy cos to tez tylko bezprocentowo lecialam caly czas a ta o 2 piwach pisze, trzymajta mnie bo nie recze za siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
Rozrzut jest na 23 lata, więc średnia poniżej 1, niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
wkurza mnie jak kobiety/matki piszą coś w stylu "mama też człowiek, ciąża nie choroba od jednego piwa/fajki nic sie nie stanie a jak ams zochote to czemu nie" serio jak już czytam coś takiego to mnie bierze
![]()
#3378 |
Zakorzenienie
|
ALE wiecie co? Nie wydaje mi sie ten program o rolnikcah jakis tandetny i nachalny, w sensie badziewny. Ale to moje zdanie
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Hje, moja babcia ma nas 18 wnucząt (najstarszy 30 i najmłodsza 4) i juz troje prawnucząt ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Bokeh matka tez człowiek, ale w kontekscie załozenia szpilek, ładnego ciucha czy farbnięcia włosów.... bynajmniej dla mnie... Wygralismy z Francją ![]() ide lulu, bo noc przede mną niewiadomojaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice kupili tylko zjezdzalnie, a reszte dziadek zlota raczka dobudowal (domek na gorze, schodki, piaskownice na dole i hustawke obok). |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale nie zajęliśmy pierwszego miejsca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja ma troje wnuczat i na pewno nie bedzie miec wiecej ![]() Wiecie co, nie moge sie pogodzic z tym zakodowaniem mistrzostw. Impreza pierwszy raz na naszym podworku, takie emocje sie tam rozgrywaja, a wiekszosc Polakow nie ma do nich dostepu. Na ulicach nie slychac rozmow o meczach (jak np podczas euro2012), nie widac kibicow, nikt nic nie wie prawie że... Niby graja u nas, a wszystko sie dzieje obok. Dla mnie to niepojete. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra, spylam spaciu... jutro rada czyli powrot do domu oniewiadomoktorej ![]() a, i od jutra mam miec praktykantke, ciekawe co to, kto to ![]() papatki! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() A do tego powyżej - Pola jest pierwszą prawnuczką i jedyną na razie. Moja najmłodsza kuzynka (czyli wnuczka) jest z czerwca 2012 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3386 |
Zadomowienie
|
Sylwietta ja podtrzymuję ubiegłotygodniową opinię - ten program jest taki normalny. Nudny
![]() ![]() Właśnie mi się kończy urlop, jutro mam dyżur od 6 a pod telefonem od 3 ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Ooo mówicie że jakieś mistrzostwa są? To może złodzieje oglądają i będzie spokój? |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestes niemozliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zadomowienie
|
No co, nie wszyscy muszą się interesować sportem. A poza tym ostatnio bojkotuję wiadomości bo same złe rzeczy podają i się człowiek tylko niepotrzebnie denerwuje, od razu jestem zdrowsza i mam niższe ciśnienie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Chyba że ci siatkarze są ładni i się ich opłaca oglądać? |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
Co nie?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.