|
|
#2101 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Następna w kolejce
![]() Olya daj znać jak pojedziesz na porodowke ![]() Gonias a u ciebie cisza? Ciekawe jak sweet po weselu
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Beata Marcina
Olya Ty tez się trzymaj! wszystko się rozkreca! aj aj! u nas 38 tc! czuje klucie tam na dole! i spinanie się brzucha bardzo bardzo! ![]() co do badan - na nzf wpinają u mnie do karty, a prywatnie, to wiadomo, ze moja wlasnosc wszystko mam wpisane do karty ciąży, dodatkowo krew i gbs mam dopięte oryginaly, reszta tez musi być oryginalna? bo nie wiem, czy jezdzic z cala teczka
|
|
#2104 |
|
Zadomowienie
|
Beata to już nie chyba tylko napewno. Trzymam kciuki z całych sił, żeby było jak najsprawniej i jak najmniej boleśnie.
W sumie to zazdroszczę, bo brzuch mi ciągnie, czuję się jak beczka, nie mam co na dupę włożyć i dojrzałam do myśli, że chciałabym już. Nawet to nacięcie i lewatywę przeżyję, ale mam już dość na maksa. Olya ty się szykuj, bo to chyba już niedługo. Swoją drogą 50 minut stania to ja już chyba bym na ziemi siedziała! Ludzie to serca nie mają, bo ja bym nie mogła patrzeć jak się kobieta tak męczy, a teraz już wiem z doświadczenia, że kręgosłup w tym czasie o daje popalić! Futbolowa dobrze, że przeżyłaś to spotkanie, a komentarzami się nie przejmuj. Byłaś dzielna ![]() Do mojego porodu 11 dni!
Oskarek 24.10.2014 Razem możemy więcej... Edytowane przez sloneczko_1201 Czas edycji: 2014-10-19 o 12:35 |
|
|
|
#2105 |
|
Wtajemniczenie
|
Beata kciuki!!!
|
#2106 |
|
Zadomowienie
|
Beata-kciuki za szybki poród!
na nfz nie wydaja oryginałow bo musza miec w dokumentacji,jedynie grupe krwi musisz miec przy sobie.Reszte powinni zapisywac w karte ciązy i to powinno wystarczyć
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Okej, dzięki dziewczyny, trochę się uspokoiłam, bo już miałam obawy, że coś może być nie tak z tymi moimi papierami
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Beata to juz pewnie rodzi na maksa. Za chwile pewnie sie odezwie ze mala na swiecie
|
|
|
|
#2109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wlasnie cisza. Co prawda spojenie mni boli i cos trzaska jak chodze ale nic poza tym. Kurcze najgorsze jest to ze jak o czwartku nic sie nie zadzieje to bede ezec w tym glupim szpitalu i czekac buu |
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Gonia do czwartku to duzo moze sie zdarzyc
takze moze sie rozkreci u Ciebie! U nas tez bezobiadowo jakos, ja nie mam weny, nic nie rozmrazalam..a mam zgage ! Grrrrr....
|
|
#2111 |
|
Rozeznanie
|
No to skoro to pomaga, a właściwie nie pomaga, na tak krótko to ja bym nie czekała i już dawno była w drodze. Lepiej to sprawdzić. Aleksandretta ma rację, może Tobie odchodzą wody powoli, a jak się nie reaguje w miarę od razu to może to być niebezpieczne dla dziecka. Zawsze lepiej sprawdzić. Będzie dobrze!
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie boli spojenie łonowe i bola pachwiny jak chodze, krzyz tez co chwila boli, brzuch twardnieje i narazie tyle
|
|
#2113 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tych samych tekstów. Ja dziś też znów słyszałam: jeszcze dwa tygodnie? Aaaaaaaaa Cytat:
powodzenia! ![]() Cytat:
buahaha, rzygał golonką ;-) a dlaczego nie chcesz mieć zmywarki? To najlepszy sprzęt w mojej chaupie ;-) Cytat:
dziwnie z tymi badaniami, ale grupę krwi musisz mieć w oryginale to na bank. kluchy i kurczaka w panierce pierwszy raz od stu lat. Do tego cukinię ;-) Upieklam muffiny i teściowie przyjechali. Ja się toczę ;-) |
||||
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i wypadam szykować się na te imieniny. Tragicznie mi się nie chce, marzy mi się chociaż jedno leniwe popołudnie w towarzystwie męża, łóżka, chrupek i seriali, a tu dupa - ostatnie 13 dni ciągiem w pracy, a za chwilę całe pasmo drugich zmian
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Futbolowa wspolczuje tych zmina TZ. Doskonale rozumiem, bo moj do tej pory mial jeden dzien wolny w miesoacu, teraz zaczal maraton paru dni wolnych,a to wszystko by mogl
ze mna siedziec i czekac ! Ale generalnie to ciezko tak pracowac po 10h i prawie zero dni wolnych... teraz dojdzie do siebie troche.
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge patrzec na tego oblesnego wieloryba w lustrze, geba spuchnieta, dupa jak szafa ;( w dodatku od kilku dni non stop cos wpiertalam, jak jakas psychiczna ;/ chyba mam jakas depreche ;/ w dodatku wszystko i wszyscy mnie wnerwiajaaaaaaaaaaa!!!!!! !!!!! no to tyle z gorzkich zali ;/
|
|
|
|
#2117 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko jak sie najadlam :/// az mi niedobrze... duszona karkowka w sosie, mizeria i ziemniaczki z koperkiem..niby nic, a cieszy
Beata sie nie odzywa, pewnie juz po wszystkim
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
Ooo widzę że kolejne rodzą
powodzenia! Ja mam takie pytanie czym golicie sobie krocze jako przygotowanie do porodu, zwykła maszynka czy używacie jakiegoś kremu do depilacji? Ja próbowałam maszynka ale skóra podrażniona... |
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Ja gole golarka elektryczna... nogi depilatorem...
|
|
|
|
#2120 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jadę maszynką, ale zawsze namydlę płynem, żeby maszynka łatwo "scinala" ...
|
#2121 |
|
Wtajemniczenie
|
Beata, trzymam kciuki!
No u nas wszystko dobrze, maly jest przekochany. Nie chce jesc z cyca przez butelki ale walczymy o to przed kazdym karmieniem i raz jest lepiej, raz gorzej, ale czasem sie uda ![]() Dzis po pierwszej wspolnej kapieli, nawet malemu sie podobalo. Wszyscy sa w szoku, ze wszystko sama robie, ze sie nie boje, nawet pielegniarki jeszcze w szpitalu ![]() O dziwo udaje mi sie wysypiac w nocy miedzy kamieniami. Czasem nawet 2h ![]() Jest dobrze Ogolnie mowiac wszyscy zakochani chodzimy
|
#2122 |
|
Wtajemniczenie
|
Aleaaa no to super wieści! Możesz być z siebie dumna!
|
#2123 |
|
Rozeznanie
|
A co tu tak cicho? Wszystkie na porodówce czy jak?
)
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Aleaa Ojj jak ci zazdroszczę. Fajnie bez brzucha co? Super ze jesteście szczesliwi i chodzisz w miarę wypoczęta
|
|
|
|
#2125 |
|
Wtajemniczenie
|
Leniwa niedziela...
|
#2126 |
|
Rozeznanie
|
BeataMarrcina powodzenia kochana,oby szybko poszło..ależ mi sie juz marzy ta chwila
![]() Olya..to napewno juz to,nie zwlekaj z wyjazdem do szpitala 3 mamy kciukiAleaa dzielna jestes a maly słodziuchny ![]() Kasia nie umiem się przestawic na twoj nowy nick Ja wrociłam pełna od tesciowej,z reklamówą jedzenia na jutro.odpoczywamy z tz.boli mnie glowa-przewiało mnie w kościele:-( Fiorella a co z tymi twoimi wynikami? Futbolowa,pokonałaś wizyte tesciowej,jest dobrze ![]() Lola,gacie z rozwarciem ..haha..poległam.. Od jutra nowy tydz.jest ktos chętny na rodzenie?ja juz bym chciała ruszyc.. Manieczka zdrowiej
|
#2127 |
|
Wtajemniczenie
|
Esti bo ja to kombinuję i co rusz mi się nudzi...
może w końcu znajdę coś co mi podpasuje na dłużej :P
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to chyba se słonia wstawię. Najbardziej do mnie teraz pasuje. Chyba pójdę po chipsy na dobicie się. Tylko mi się kutwa nie chce bo dupa za ciezka Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-10-19 o 17:05 |
|
|
|
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
Mi się tez nudzi i jeszcze w tv nic nieleci,sama lipa:-(tak mówie tz ze fajnie jakby maly juz był..taka piękna pogoda i spacerek z wóziem..ołł jeah ..az sie rozmarzyłam..
Kupilam dzis w biedrze takie sosy do kawki,deserów,drinków bez alko vanilię i irish coffe i potem karmi I teraz tz mi namieszał i pychotka..mmm..podjarałam się tymi bąbelkami:-P
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Esti ja pierdziele dopiero zobaczyłam ze termin masz za 6 dni!! Toć to juz!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

i spinanie się brzucha bardzo bardzo!
wszystko mam wpisane do karty ciąży, dodatkowo krew i gbs mam dopięte oryginaly, reszta tez musi być oryginalna? bo nie wiem, czy jezdzic z cala teczka