|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
W ksiazeczce coazy mam tak jak belly best friend wiec taki przyjelam.
|
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Cytat:
taka konkretną wizytę będę miała 7listopada i wtedy wszystko się wyjaśni
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj się zajęłam sprzątaniem, ale już mnie brzuch boli, więc na dzisiaj starczy
Wstawię obiad i zacznę nadrabiać, odpisywać i pooglądam zdjęcia Moje tez dodane
|
#184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#185 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak tarczyca w maju miałam całą usuwaną. Ot taka kolia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#186 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Annasar ale jaja
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- mikusha dziekuje Ewus ![]() ![]() ![]() ![]() Zanetka powiem Ci ze myslalam o tym pewnie byn sie zgodzila bo go kocham i wiesz ze ciezko odejsc jak sie kocha.ciagle sie czeka na poprawe... ehh skomplikowane to. Dzisiaj ma super podejscie do mnie... ja nie wiem co z nim jest nie tak... ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- mandy oby synek wyzdrowial... i mam nadzieje ze plamienia juz nie powroca ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- sledzia tez bym zjadla ale takiego zwyklego calego...albo matiasa w smietanie z cebulka. |
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja w nowym wątku
Mandy moje gratulacje super, że kolejne II kreseczki się posypały i mam nadzieję, żę to tylko początek wysypu na nowym wątku Karolinka Cieszę się, że ze szwagierką doszło do cichego pojednania i mam nadzieję, że tak już zostanieu nas w sobotę byli Ci znajomi co tak bałam się jej powiedzieć i muszę powiedzieć, że tak średnio sympatycznie... India wow, super, że pęcherzyki tak ładnie urosły ![]() : oklaski: teraz mocno trzymamy kciuki ja miałam dostać pregnyl, ale dopiero kiedy gin by zobaczył na monitoringu, że pęcherzyki nie pękały same![]() Agolandia w końcu do nas wróciłaś bo już się tak martwiłyśmy o Ciebie, ale dobrze, że już jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz i wszystko już będzie w porządku u Ciebie Franeczko kochana Madziu, spóźnione ale szczere życzonka.. wszystkiego co najpiękniejsze i najszczersze, księcia z bajki i prawdziwej miłości i braku jakich kolwiek problemów a naszyjnik bardzo ładny.. no i kino... mam nadzieję, że idzie wszystko w dobrym kierunku Żanetko Ty wiesz jak Ci tutaj kibicujemy ![]() ![]() Koliberku ale słodki Twój tz ![]() Aniu Annasar ojeja, ale newsem nas tutaj zaskoczyłaś.. chcesz to jeszcze sprawdzić u jakiegoś ginekologa? lecę nadrobić klub ![]()
03.05.2015 Córcia Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-10-20 o 11:59 |
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Franeczko domyslam się że jest Ci cięzko ale nie może być tak że da Ci prezent zaprosi do kina i już jest ok.
przez ostatnie dni a nawet tygodnie to więcej przepłakałas przez niego - i niech On nie myśli że tymi kilkoma gestami zapomniałas o tych wszystkich przykrościach Kasiu szkoda że wizyta znajomych średnio sie udała.
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu
Zanetko no ja wiem
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia to co obrazili się ?
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Kasia a kiedy ty będziesz focić z nami ? ![]() |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Kurde mogl mi nie kupowac tego prezentu. Teraz musze myslec co mu kupic :P
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- bo on ma 26 pazdziernika ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Myslalam o takich syropach smakowych do kawy ale to i tak musze kupic Sobie
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Karolinka no chyba muszę się do focenia przymierzyć bo w sobotę zaczęłam 13 tydzień, ale zdaje mi się, że ten mój brzuś to rano mały, a potem w miarę upływu dnia czym więcej piję i jem to się powiększa, a rano znowu znika
może przymierzę się do tego w sobotę, albo jutro ![]() a jak w pracy, uczysz już tą nową dziewczynę? pytam tak z ciekawości bo za mnie też ma ktoś przyjść na zastępstwo i nie wiem czemu ale wydaje mi się to takie wkurzające tłumaczyć komuś coś po 10 razy, jak samemu się w tym siedzi chyba wredota ze mnie się zrobiła![]() w ogóle hormony mi buzują... bo w sobotę zrobiłam tz awanturę przy znajomych, że pies strącił szklankę ogonem i jest plama, a on nie zauważył, a ja myłam popołudniu podłogę... masakra... nie wiem co mnie napadło... a wczoraj wieczorem rozryczałam się i zaczęłam łkać bo oglądałam film i skończył się tak smutno, że nawet się nie spodziewałam i łkałam jak dziecko no dziewczynki wizyta znajomych tak średnio, ja tam w ogóle tematu nie zaczynałam bardziej na początku wizyty pytałam co u nich... ale jak jej tz podszedł do mnie, żeby mnie wycałować i pogratulować to widziałam jej minę.. a ona tylko skomentowała " ja już nie muszę, bo gratulowałam przez telefon"... no i generalnie w trakcie imprezy robiła nam jakieś dzikie komentarze i uwagi takie nie przypiął nie przyłatał... że jak ja wrócę do pracy... że chyba ciężko mi będzie z wózkiem z 2 piętra zejść... w końcu, że nie karminy psa bo tak schudł.. i że wogóle takiego dużego psa to szkoda do bloku bo się męczy... a mamy golden retrievera, który ma być psem rodzinnym, a nie do joggingu i takie różne przytyki... Franeczko hmmmm... to może jakiś perfum?
03.05.2015 Córcia Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-10-20 o 12:28 |
|
|
|
#194 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za dzieciaka jadło się kromki bo niby od nich mówili że rosną a teraz to bym nawet skórki nie zjadła ostatnio ciotka pytała czy w ciąży nie jestem ale uwaga nie jem po 18 i ćwiczę 30min i schudłam 1kg Cytat:
|
|
#195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Aguś
Cytat:
Ale zgaga, czy bezsenność czy coś innego?Akurat wczoraj o Tobie myślalam Super że wróciłaś Cytat:
![]() Niestety boję się że sytuacja się teraz powtórzy i nie zdążę dojechać A mam ok. 30km i droga taka... średnia...Cytat:
U mnie instynkt obudził się chyba po powrocie do domu, wcześniej było z tym tak nie do końca![]() O jaaaaa, ale leci. Gratulacje Ja liczę tak jak Ewunia, pełne miesiące od OM, żeby uniknąć zastanawiania się czy wg tego czy tamtego kalendarza liczyć ![]() Dziękuję Cytat:
Nie martw się a co do płaczu, to ja nawet na reklamie Ikei potrafiłam płakać na początkach
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie cosik polozylo
kordelka sledzik ja ez mam smaka kupilam dwa koreczki z warzywami a rano wszamalam chlebus z najzwyklejsza mielonka i ogorem kiszonymja licze wedlug om a ten ostatnio to dojdzie do 9go miechajeeejciu dopiero wstalam niewiemvco komu
|
#197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia nie mam jeszcze nowej osoby
dlatego od środy do 3 listopada będę home office a ja nie mam nic przeciwko uczeniu kogoś nowego wiem jak sama się uczyłam i wiem że to wkurzające ale ja z racji tego że kiedyś uczyłam w szkole to jest mi łatwiej i wydaje się że mam do tego taki dryg Zresztą już raz to przeszłam więc i tym razem dam radę tak mi się wydaje. mam nadzieje, że będzie jakaś w miarę kumata to strasznie nie fajnie z tą koleżanką. Pewnie to zazdrość, ale wydaje mi się że powinna przyhamować ... ![]() a ja wczoraj płakałam przy serialu ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
hahah padłam |
|
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
kordelka gratki
jeeezu jak ten czas zapierdziela ![]() kasiu wspoczuje takich znajomych ehhhhh nie jestem tego w stanie zrozumiec...
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu a wczesniej też tak się czepiała różnych rzeczy?
to sa właśnie "znajomi" ja dziś do 16.15 bo musze odrobić te wyjście czwartkowe a jutro znowu sie spóźnie
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
licząć od OM to .... ja już od 3 dni jestem w 5 miesiącu
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- a bo Żanetka ty jutro będziesz oglądać co tam wyhodowałaś
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przy Was czas jakby przyspieszył
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
Kasia,niefajnie sie zachowala kolezanka...
Perfum mu nie kupie bo ma cala szafke perfum.bizuterii nie nosi... nie wiem... ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- w ogole powiem wam ze jak on mi dal ten lancuszrk z ta zawieszka to zaczal komentowac zr booze jaka apart ma przebitke to tamto. Pytam go dzisiaj ile zaplacil za spodnie i kurtke ktore sobie dIsiaj zamowil... razem 410 zl heh |
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
kasica89 - szkoda, że koleżanka nie potrafi się cieszyć z Waszego szczęścia... Ale docinki to mogłaby sobie darować
![]() kocuro88 - jutro idziesz oglądać pęcherzyki? ![]() A mnie jak brzuch kłuł z lewej strony, to teraz przerzucił się na prawą |
|
|
|
#204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to moje dziecko a nie pielęgniarek
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Iza tak jutro idę do gin sprawdzic czy wszystko ok
czy sa jakieś pęcherzyki ![]() a może to cie kłuje bo coś tam rosnie
|
#206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz już mam kłująco-pulsujące uczucie w całym dole brzucha Edytowane przez izasalamon Czas edycji: 2014-10-20 o 14:18 |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
a tam Iza marudzisz
ale w środe testujesz ??
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
to czekamy do czwartku
moze cosik kielkuje
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Aneczka goscie wlasnie pojechali.caly tydzien mialam w dup*e motorek. Teraz moge odpoczywac i czesciej zagladac na forum.
U mnie nowy cykl i nowa nadzieja. Juz trzeci z ziolkami. Za pare dni zacznie sie owulka ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Pod warunkiem ze do niej dojdzie.wiem ze bole ani test owu nie swiadcza ze ona jest ale mam taka nadzieje. Jesli i tym razem sie nie uda to pod koniec listopada zaczniemy badania.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Może być nawet bez twarzy
za zakupy:
kiedy idziesz do lekarza w końcu?
taka konkretną wizytę będę miała 7listopada i wtedy wszystko się wyjaśni
Wstawię obiad i zacznę nadrabiać, odpisywać i pooglądam zdjęcia

... a dzisiaj zanim wyszedl do pracy mnie rozczulil bo akurat wstalam siku a on mnie zatrzymal, przytulil sie i powiedzial zebym zawsze byla przy nim bo on mnie tak bardzo potrzebuje i ppotrzebuje mojej bliskosci i boli go to ze mamy tak malo czasu dla siebie...

ja miałam dostać pregnyl, ale dopiero kiedy gin by zobaczył na monitoringu, że pęcherzyki nie pękały same
chyba wredota ze mnie się zrobiła
ostatnio ciotka pytała czy w ciąży nie jestem
a to wszystko przez pieroga ,ktorego zjadłam przed snem
hahah padłam